Western Digital TV HD Media Player

Reaction score
0
Απάντηση: Western Digital TV HD Media Player

ναι κανεις λαθος, εγιναν διαφορες αλλαγες με αποτελεσμα να υπαρχει προβλημα σε πολλες εκδοσεις firmware, αυτη η εκδοση 1.02.10 ηρθε να λυσει το προβλημα των ελληνικων.

Reaction score
0

ναι κανεις λαθος, εγιναν διαφορες αλλαγες με αποτελεσμα να υπαρχει προβλημα σε πολλες εκδοσεις firmware, αυτη η εκδοση 1.02.10 ηρθε να λυσει το προβλημα των ελληνικων.
ok. ευχαριστω και παλι.

Reaction score
4

guys μια ερωτηση

πριν μερικες μερες εβαλα τη βερζιον 1.02.10 με το patch για μεγαλυτερους υποτιτλους κλπ... εκτοτε εχω δει δυο ταινιες (hellboy 2 και knowing στα 720p) και στις δυο οταν ειχε πολυ δυνατους ηχους ψαλιδιζε... κατι που δεν ειχε συμβει ποτε στο παρελθον με το 1.01.02 (με αλλες ταινιες βεβαια) και ποτε με μουσικη (για να ελεγα μηπως εφταιγε ο ενισχυτης ή τα ηχεια...).

εχει κανεις ιδεα τι μπορει να παιζει; ειναι καποιο γνωστο ελαττωμα αυτης της εκδοσης; ή ετυχε οι δυο ταινιες να ειχαν κακογραμμενη μπαντα;

ευχαριστω

Reaction score
0

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Western Digital TV HD Media Player

Κατεβασέ το απο εδώ. Δεν χρειάζεται εγκατάσταση τρέχει με το Movie GUI Builder.exe (έχω βάλει και αρκετά backgrounds).

http://rapidshare.com/files/256491991/Movie_GUI_Builder_PC.rar
Αυτο κανει και για το wd?Mπορεις να μας δωσεις περισσοτερες πληροφοριες πως να το περασουμε στο WD?

Reaction score
0

Φυσικά και κάνει για το WD TV γι' αυτό και το έβαλα σε αυτό το thread, για περισσότερες πληροφορίες δείτε εδώ

http://movieguibuilder.com/

Επίσης διαβάστε και το about.pdf που υπάρχει μέσα στο φάκελο.
Τα αρχεία έτσι όπως τα έχω είναι σεταρισμένα για WD TV και τα templates προσαρμοσμένα για τηλεόραση CRT 4:3

Reaction score
0

Παιδια, συγνωμη αν δεν παει εδω το θεμα αλλα....
πηρα και εγω το εργαλειο αυτο εδω καμμια 2 βδομαδες τωρα
και εχω φαινεται "θεμα" και εγω με το HDMI...
Ενω επαιξε μερικες φορες, και ειδα εικονα που δεν ειχα ξαναδει στην 37αρα μου LG LC2R, τωρα φαινεται οτι δεν αναγνωριζει η TV το κουτι (WD)...
Τι κανω τωρα ??
Ε-μαιλ στη WD και αναμονη ???
Επαιξα λιγο με τα firmware αλλα χωρις λυση.
Πεταχτα ειδα εδω και κει εχουν κι αλλοι το ιδιο προβλημα, αλλα χωρις καμμια λυση.
Με την ευκαιρια εχω καλωδιο περιπου 3 χρονων QED το μωβ, εφαρμοζει μια χαρα. Εχω παραγγειλει και ενα Equip να δοκιμασω...

Δεν θα μου χρησιμευσει το εργαλειο ιδιαιτερα χωρις το HDMI...:(

Reaction score
0

Κατα την πρωτη φαση της εγκαταστασης του firmware, παιζουν HDMI και Composite. (Εχω PiP με τις δυο εισοδους ταυτοχρονα στη οθονη και βλεπω) Βλεπω δηλ το Logo "WD", μετα εμφανιζεται η progress bar στο compo.

αυριο που θα χω χρονο θα στειλω ε-μαιλ στη WD....

Reaction score
0

Να ρωτήσω κάτι ρε παιδιά. Σα γραφίστας, ενδιαφέρομαι να μάθω αν υπάρχει κάποιος τρόπος ή κάποιο πρόγραμμα που να μπορώ να αλλάξω τα backgrounds και τα εικονίδια στα μενου του wd. Δηλαδή συγκεκριμένα, θέλω να κάτσω να σχεδιάσω στο Illustrator εικονίδια, και ένα νέο φόντο και μετά με κάποιον τρόπο να τα περάσω στο μηχάνημα. Καμιά ιδέα πως γίνεται? Το πρόγραμμα που λέτε παραπάνω κάνει αυτή τη δουλειά?

Reaction score
0

Παιδια, συγνωμη αν δεν παει εδω το θεμα αλλα....
πηρα και εγω το εργαλειο αυτο εδω καμμια 2 βδομαδες τωρα
και εχω φαινεται "θεμα" και εγω με το HDMI...
Ενω επαιξε μερικες φορες, και ειδα εικονα που δεν ειχα ξαναδει στην 37αρα μου LG LC2R, τωρα φαινεται οτι δεν αναγνωριζει η TV το κουτι (WD)...
Τι κανω τωρα ??
Ε-μαιλ στη WD και αναμονη ???
Επαιξα λιγο με τα firmware αλλα χωρις λυση.
Πεταχτα ειδα εδω και κει εχουν κι αλλοι το ιδιο προβλημα, αλλα χωρις καμμια λυση.
Με την ευκαιρια εχω καλωδιο περιπου 3 χρονων QED το μωβ, εφαρμοζει μια χαρα. Εχω παραγγειλει και ενα Equip να δοκιμασω...

Δεν θα μου χρησιμευσει το εργαλειο ιδιαιτερα χωρις το HDMI...:(
Καταλαβαίνω ότι αγχώνεσαι ...αλλά έχεις ένα βασικό στοιχείο. Οτι έπαιξε το μηχάνημα! Αρα παίζει! Τώρα μάλλον πρέπει να ψαχτείς τόσο με τις ρυθμίσεις , όσο και με το καλώδιο. Βάλτο και βγάλτο , βγάλε το WDTV από την πρίζα και ξαναβάλτο πάλι , κούνα ελαφρά το καλώδιό σου και από τις 2 μεριές μήπως δεν κάνει επαφή. Θα βρεθεί η λύση. Η WD μάλλον δεν θα σου λύσει το πρόβλημα εάν δεν είναι του μηχανήματος του ιδίου...

Reaction score
0

Κατα την πρωτη φαση της εγκαταστασης του firmware, παιζουν HDMI και Composite. (Εχω PiP με τις δυο εισοδους ταυτοχρονα στη οθονη και βλεπω) Βλεπω δηλ το Logo "WD", μετα εμφανιζεται η progress bar στο compo.

αυριο που θα χω χρονο θα στειλω ε-μαιλ στη WD....
Γιατί να το κάνεις έτσι ? Δεν είναι απαραίτητο. Κάντο απλά. Μην παίζεις με την αναβάθμιση του firmware. Αστο να την κάνει μόνο του με 1 σύνδεση. θα μπουτάρει μόνο του μόλις τελειώσει και όλα θα είναι καλά.

Reaction score
0

Φιλε, φχαριστω για τις συμβουλες, θα παω σε λιγο να δοκιμασω.
Περιμενω να μου'ρθει και ενα καλωδιο HDMI που παραγγειλα μηπως ειναι αυτο...
Θα δοκιμασω αυτα που λες να δω.

Reaction score
0

Να ρωτήσω κάτι ρε παιδιά. Σα γραφίστας, ενδιαφέρομαι να μάθω αν υπάρχει κάποιος τρόπος ή κάποιο πρόγραμμα που να μπορώ να αλλάξω τα backgrounds και τα εικονίδια στα μενου του wd. Δηλαδή συγκεκριμένα, θέλω να κάτσω να σχεδιάσω στο Illustrator εικονίδια, και ένα νέο φόντο και μετά με κάποιον τρόπο να τα περάσω στο μηχάνημα. Καμιά ιδέα πως γίνεται? Το πρόγραμμα που λέτε παραπάνω κάνει αυτή τη δουλειά?
Ξεκίνα από δω

Reaction score
3

Ναι το πρόβλημα(Για εμένα τεράστιο) ότι δεν παίζει dts ήχο αν δεν το συνδέσεις με dts decoding ενισχυτή και το παίζει μόνο μετατρέποντας το στο κατώτερο ποιοτικά ac3 ήχο.

Θα προτιμούσα κατά πολύ να έβγαινε ένα νέο προϊόν της εταιρίας που να είχε και υποστηρίξει dts ήχου και ας κόστιζε 150ευρω αντί για 100 που κοστίζει τώρα.

Γι' αυτό το λόγο εγώ προτίμησα να αγοράσω ένα popcorn hour A-110 που παίζει τα πάντα παρόλο που είναι κατά πολύ ακριβότερο από το wd hd tv.

Δεν παύω βέβαια να υποστηρίζω το wd hd tv σαν ένα πολύ καλό και φτηνό multimedia player για ένα μέσο χρήστη για έναν απαιτητικό όμως όπως είμαι εγώ δεν κάνει όλα αυτά που μπορεί το βασικό τσιπάκι επεξεργασίας καθότι είναι ακριβός το ίδιο με αυτό του popcorn hour a-110.

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Απάντηση: Western Digital TV HD Media Player

Ξεκίνα από δω
Σε ευχαριστώ πολύ! Θα το ψάξω λοιπόν απο εκεί το θέμα!
Θέλω να κάνω ένα theme σαν το μαύρο του ps3 για αρχή, με ακόμα πιο ψαγμένα εικονίδια όμως. Όταν με το καλό είναι έτοιμο θα το ποστάρω για όλους.

Thanx again!

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.902
Members
38.519
Νεότερο μέλος
mrkgeo