Western Digital TV HD Media Player

Reaction score
0
Ρε μαγκες μια που μιλαμε για μουσικη γινεται να βλεπουμε το thumb του cd οταν παιζει η μουσικη στο μεγαλο τετραγωνακι που εχει...τουλαχιστον ας απαντησει καπoιος αν γινεται η οχι να μην παιδευομαι αλλο....ευχαριστω
Γίνεται . Εμένα μου το εμφανίζει . Η διαδικασία είναι η ίδια όπως και στις ταινίες . Αλλάζουν μόνο οι διαστάσεις της εικόνας. (Μόλις τις βρω - το απόγευμα - θα τις ποστάρω.)

Reaction score
0
Αδερφε μου καταρχας ευχαριστω για το ενδιαφερον...Οταν λες ιδιο με τις ταινιες...στις ταινιες γραφουμε το ονομα του αρχειου...στα cd τι γραφουμε..το ονομα των κομματιων?Σορρυ αλλα ειμαι και ασχετος...

Reaction score
0
φιλε μου εβαλα και folders και μου το βγαζει σαν εξωφυλλο του δισκου κανονικα αλλα οταν το παταω να παιξει δεν μου βγαζει τιποτα...

Reaction score
0
Αδερφε μου καταρχας ευχαριστω για το ενδιαφερον...Οταν λες ιδιο με τις ταινιες...στις ταινιες γραφουμε το ονομα του αρχειου...στα cd τι γραφουμε..το ονομα των κομματιων?Σορρυ αλλα ειμαι και ασχετος...
Κατ'αρχάς έχεις ένα φάκελο που τον έχεις ονομάσει.Μέσα σ'αυτόν έχεις τα κομμάτια και μια φωτογραφία που δοκίμασε να δεις εάν θα εμφανιστεί δίνοντας της το ίδιο όνομα με αυτό του φακέλου.

Reaction score
0
To κανω αυτο και μου το βγαζει στην αρχη κανονικα αλλα οταν παταω να παιξει δεν μου βγαζει τιποτα..εκει λεω αμα υπαρχει καποιο κολπο για να το βγαζει οταν επιλεγεις να παιξει το cd..

Reaction score
0
3 προσπαθεια και φαρμακερη(ελπιζω)... :105:υπαρχει καποιος θαρραλεος που να ξερει πως γινεται να εμφανιζεται το thumb του cd στο μεγαλο φακελο που βγαζει οταν επιλεγεις να παιξει το cd?[σημειωση]..να βγαζει το εξωφυλλο στην αρχη το εχω βρει οταν παταω να παιξει το cd δεν μου το βγαζει....:101::..μα εχουμε λυσει ολα τα αλλα και εχω κολλησει σε αυτη τη βλακεια..θα μου πειτε με τι ασχολεισαι...τι να κανω που το θελω κι αυτο..σορρυ αν σας πριζω:116:

Reaction score
0
Απάντηση: Western Digital TV HD Media Player

Λοιπόν μέσα σε αυτόν το φάκελο που έχεις τις ταινίες για κάθε φάκελο που έχεις κάθε ταινία βάζεις στο περιεχομενό της παντού την ίδια ονομασία.Δλδ έχεις ένα φάκελο με όνομα πχ Xmen.Μέσα βάζεις την ταινία με την ίδια ονομασία καθώς και την εικόνα,Δλδ όλα Xmen, ούτε τελεία παραπάνω.Άμα δε το κάνει και τώρα βάψτο μπλέ και πέτα το στη θάλασσα!!!

Reaction score
0
Φιλε μου δεν εχω προβλημα με τις ταινιες..ουτε με τα cd...αυτα τα εχω βρει..το προβλημα μου ειναι οταν επιλεγεις να παιξει μουσικη δεν μου εμφανιζει το εξωφυλλο του δισκου στο μεγαλο τετραγωνακι στα αριστερα που βγαζει...δεν ξερω πως αλλιως να το εξηγησω...:203:

Reaction score
0

Ααα sorry νόμιζα ότι εννούσες άλλο.Φίλε μου δυστυχώς δεν ακούω μουσική καθόλου απο το συγκεκριμένο μηχάνημα και δε μπορώ να σε βοηθήσω.

Reaction score
0

Το είχα και εγώ αυτό το θέμα και το έλυσα ως εξής :
Πρέπει το αρχείο mp3 να έχει ενσωματωμένη την εικόνα του album. Μπορείς να το κάνεις αυτό με κάποιο tags editor π.χ. Mp3tag είναι αρκετά καλός.

Reaction score
5

έμενα μου εμφανίζει τα εξώφυλλα κανονικά,απλώς λόγο του ότι έχω μέσα στους φακέλους και φώτο από οπισθόφυλλο και cd μου βγάζει οποίο προλάβει.

Reaction score
7
Ρε παιδιά έκανα image ένα μινι dvd δισκάκι από την κάμερά μου και μου το έκανε nrg file. Αυτό μπορεί να παίξει στo WD HD TV?

Γιατί το έβαλα και δεν το βλέπει στα βίντεο

Reaction score
0
Ρε παιδιά έκανα image ένα μινι dvd δισκάκι από την κάμερά μου και μου το έκανε nrg file. Αυτό μπορεί να παίξει στo WD HD TV?

Γιατί το έβαλα και δεν το βλέπει στα βίντεο
Νομίζω μόνο αρχεία ISO μπορεί να δει το WD. Τα nrg είναι του Nero και δε ξέρω αν γίνεται εύκολα μετατροπή ή αν πρέπει να ξανακάνεις τη διαδικασία σε ISO αυτή τη φορά.

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Western Digital TV HD Media Player

Το είχα και εγώ αυτό το θέμα και το έλυσα ως εξής :
Πρέπει το αρχείο mp3 να έχει ενσωματωμένη την εικόνα του album. Μπορείς να το κάνεις αυτό με κάποιο tags editor π.χ. Mp3tag είναι αρκετά καλός.
αδερφε μου εισαι ο μονος που με επιασε και εισαι μεγαλος μαγκας...να σαι καλα!!!!!!!!!!!!:109:

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Western Digital TV HD Media Player

Καλησπέρα κι από μένα παιδιά. Πιθανόν να έχει απαντηθεί και πριν, αλλά... Με το νέο firmware υποστηρίζει srt ansi subs ή μόνο utf-8; Και κάτι ακόμη, υποστηρίζει embended subs σε MKV;

ρε παιδια μπορει να ρωταω και εγω τα ιδια αλλα πηρα το μηχανακι χτεσ και του εβαλα και το τελευταιο firmware (1.02.07) και υποτιτλους ANSI δεν μου παιζει (βγαζει ακαταλαβιστικα). Οταν τον αλλαξα σε UTF-8 επαιξε κανονικα. αυτο σημαινει οτι πρεπει να αλλαχω το encoding ολων των υποτιτλων μου????? ή κανω κατι λαθοσ. please πειτε μου...

Reaction score
0

Δεν εβαλες την τελευταια.

Βαλε αυτη εδω http://www.wdc.com/wdtvprerelease/

η την ελληνικη απο εδω http://www.mediafire.com/?ytnimllyd2o

και στις 2 θα διαλεξεις windows 1253 στα fonts.
σε ευχαριστω πολυ. θα το βαλω αποψε κιολας. εγω νομιζα οτι το τελευταιο firmware ειναι το 1.02.07 (http://www.wdc.com/en/products/wdtv/). αποτι καταλαβα ειναι το τελευταιο final version ενω εσυ προτεινεισ το beta. να ρωτησω ομωσ κατι ακομα?? υποτιθεται οτι το θεμα με τουσ ελληνικους υποτιτλους το ειχαν ηδη λυσει απο το 1.01 ή κανω λαθος??

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.897
Members
38.517
Νεότερο μέλος
DimAster