Πιστοποιημένες εγγραφές σε δισκάκια Blu-ray...

Reaction score
1
Απάντηση: Πιστοποιημένες εγγραφές σε δισκάκια Blu-ray...

:111:

Παναγιωτη....βλεπω τα μεγαλα ποστ τα ριχνεις με τις μεγαλες ωρες...ευγε νεε μου...ταξη πανω απ'ολα....:137:

Είναι γιατί το βιολογικό μου ρολόι είναι καθαρά νυχτερινό, έτσι ήμουν από πολύ μικρός. :126:

Τις μεγάλες ώρες, δηλαδή από τις 2 μέχρι τις 5 τα ξημερώματα έχω όλη μου την πνευματική διαύγεια, σε πλήρη αντίθεση με κάποιες ώρες της ημέρας που είμαι σαν ζαλισμένο κοτόπουλο... :137:

Reaction score
2
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΒΟΓΙΑΤΖΑΚΗΣ
AVSite Member
1. Αφού έχετε όλα τα αρχεία .m2ts στο δίσκο σας από ένα Blu-ray δισκάκι, ανοίγετε το TSmuxer, επιλέγετε στο Output την επιλογή Blu-ray disk και με το add του πετάτε μέσα το αρχείο .m2ts της ταινίας. Σε αυτό το σημείο χρειάζεται πολλή προσοχή, το TSmuxer δεν πρόκειται να αναγνωρίσει αυτόματα αλλά και να σας ενώσει όλα τα τυχόν διάσπαρτα αρχεία .m2ts που πιθανόν αποτελούν π.χ., μία ταινία καρτούν, όπως κάνει αυτοματοποιημένα το Ribot στον οδηγό για τις ματρόσκες-αναφοράς που έχουμε ανεβάσει. Πρέπει μόνος σας να εντοπίσετε όλα τα αρχεία που αποτελούν την ταινία, να βάλετε πρώτο στη λίστα το πρώτο αρχείο με add και μετά με το join να προσθέσετε όλα τα υπόλοιπα αρχεία.
Αυτή η διαδικασία δεν είναι απαραίτητη. Μπορείς, αντί να ψάχνεις ένα-ένα τα κομμάτια που αποτελούν την κύρια ταινία, να ανοίξεις το φάκελο "PLAYLIST" του ριπαρισμένου BD με το BDedit και να πατήσεις "READ". Αν μετά πας στην καρτέλα PLAYLIST του BDedit εμφανίζονται όλα τα MPLS files και σε τι αντιστοιχεί το καθένα απ' αυτά. Συνήθως πρώτο εμφανίζεται το MPLS file που αντιστοιχεί στην κύρια ταινία. Οπότε, σημειώνεις τον αριθμό του και μετά στο TsMuxer κάνεις add μόνο αυτό το MPLS και το TsMuxer θα περάσει αυτόματα όλα τα m2ts που αποτελούν την κύρια ταινία με όλα τα streams που αυτά έχουν και με τη σωστή σειρά.
Στην προηγούμενη έκδοση του TsMuxer αυτό δούλευε κανονικότατα την τελευταία έκδοση δεν την έχω δοκιμάσει αλλά υποθέτω ότι δεν θα έχει διαφορά.

Παναγιώτη (και συγνώμη για τον ενικό αλλά τόσα δικά σας post που έχω διαβάσει νοιώθω σαν να σας ξέρω) οι ματρόσκες αναφοράς που κάνεις με το ripbot περιέχουν και τον HD ήχο;

Reaction score
5

Εαν δουλευει .............stick with it :126:

Καποια στιγμη η 1.10.06 μου εκανε καποια κολπακια στα remuxes που κανω οποτε εχω μεινει ακομα με την rock solid 1.8.35b.

Αλλα ειπαμε αν δουλευει............................

Πως μου την δινει οταν η ταινια ειναι σπασμενη σε κομματια ειδικα σε Cartoons.Οντως με τα MPLS files κανεις δουλεια κανεις Add και το Greek Audio και εισαι ........... ready to rock :137:

Reaction score
2
Και συ για τους απόγονους παιδεύεσαι έτσι;

Προσπαθούσα επί 10 μέρες να πετύχω τον τρόπο να μετατρέψω το ελληνικό audio stream από PAL DVD και να το συγχρονίσω με το βίντεο. Και φυσικά, από κει και μετά, το έργο το μαθαίνεις απ' έξω, μετά τις 120 φορές που το βλέπουν τα μικρά...

Reaction score
5
Απάντηση: Re: Πιστοποιημένες εγγραφές σε δισκάκια Blu-ray...

Και συ για τους απόγονους παιδεύεσαι έτσι;

Προσπαθούσα επί 10 μέρες να πετύχω τον τρόπο να μετατρέψω το ελληνικό audio stream από PAL DVD και να το συγχρονίσω με το βίντεο. Και φυσικά, από κει και μετά, το έργο το μαθαίνεις απ' έξω, μετά τις 120 φορές που το βλέπουν τα μικρά...
Ακριβως ετσι :615:

Reaction score
1

Αυτή η διαδικασία δεν είναι απαραίτητη. Μπορείς, αντί να ψάχνεις ένα-ένα τα κομμάτια που αποτελούν την κύρια ταινία, να ανοίξεις το φάκελο "PLAYLIST" του ριπαρισμένου BD με το BDedit και να πατήσεις "READ". Αν μετά πας στην καρτέλα PLAYLIST του BDedit εμφανίζονται όλα τα MPLS files και σε τι αντιστοιχεί το καθένα απ' αυτά. Συνήθως πρώτο εμφανίζεται το MPLS file που αντιστοιχεί στην κύρια ταινία. Οπότε, σημειώνεις τον αριθμό του και μετά στο TsMuxer κάνεις add μόνο αυτό το MPLS και το TsMuxer θα περάσει αυτόματα όλα τα m2ts που αποτελούν την κύρια ταινία με όλα τα streams που αυτά έχουν και με τη σωστή σειρά.
Στην προηγούμενη έκδοση του TsMuxer αυτό δούλευε κανονικότατα την τελευταία έκδοση δεν την έχω δοκιμάσει αλλά υποθέτω ότι δεν θα έχει διαφορά.

Παναγιώτη (και συγνώμη για τον ενικό αλλά τόσα δικά σας post που έχω διαβάσει νοιώθω σαν να σας ξέρω) οι ματρόσκες αναφοράς που κάνεις με το ripbot περιέχουν και τον HD ήχο;

Φίλε Fibo, διατηρώ πολλές αμφιβολίες για το εάν η διαδικασία που περιγράφεις δουλεύει στην έκδοση 1.10.6 του TSmuxer. Συγκεριμένα, μπορώ να σου περιγράψω την αποτυχημένη προσπάθειά μου με το Ice Age 2. Υπάρχει ένα τεράστιο αρχείο λοιπόν, το 107.m2ts με μέγεθος γύρω στα 16GB, που λανθασμένα υπέθεσα φυσικά ότι περιέχει ολόκληρη την ταινία. Περιέχει φυσικά το μεγαλύτερο μέρος της, αλλά λείπουν τα πρώτα καθώς και τα τελευταία λεπτά, που είναι διασκορπισμένα αντίστοιχα στα αρχεία 103, 104, 106, 108 και 109.

Έκανα λοιπόν add μόνο το 107.m2ts στο TSmuxer και τελικά μετέτρεψε μόνο αυτό όταν ολοκληρώθηκε η διαδικασία, έλειπε δηλαδή τόσο η αρχή όσο και το τέλος της ταινίας. Βέβαια να σου ξεκαθαρίσω ότι δοκίμασα μόνο με το Ice Age 2, δεν έχω δοκιμάσει μέχρι στιγμής με άλλη ταινία που είναι διασκορπισμένη σε πολλαπλά αρχεία. Έτσι λοιπόν, αναγκάστηκα να βρω μόνος μου με την βοήθεια του Media Player Classic τα υπόλοιπα αρχεία και να τα εισάγω με το join στο TSmuxer. Τότε δούλεψε μια χαρά και μου μετέτρεψε ολόκληρη τη ταινία από την αρχή μέχρι το τέλος. :126:

Anyway, η διαδικασία του να βρει κάποιος τα αρχεία που αποτελούν την ταινία είναι πανεύκολη. Εκτός από τον τρόπο που περιγράφεις, μπορείς να τα πετάς ένα ένα μέσα π.χ., στον Media Player Classic για έναν γρήγορο έλεγχο. Πάντα το πρώτο αρχείο θα ξεκινάει με το σήμα του στούντιο, οπότε βρίσκεται πολύ εύκολα. Επίσης το τελευταίο θα περιέχει τους τίτλους τέλους, οπότε βρίσκεται επίσης πολύ εύκολα.

Για το θέμα του ενικού φίλε Fibo θα σου έλεγα ότι μάλλον επιβάλλεται εδώ μέσα. Είμαστε όλοι μας μια παρέα, πολλοί γνωριζόμαστε μάλιστα και σε προσωπικό επίπεδο! :114:

Για το θέμα του ήχου HD, δεν υπάρχει κανένα απολύτως πρόβλημα, ενσωματώνεται κανονικά στις ματρόσκες-αναφοράς που φτιάχνει κάποιος με τον οδηγό που έχουμε ανεβάσει. Εγώ βεβαίως προσωπικά δεν τον ακούω, μια και ο ενισχυτής μου είναι ο γερόλυκος Α5 της Yamaha. Αποκωδικοποιεί μονάχα Dolby Digital και απλό DTS, τίποτε παραπάνω δυστυχώς... :122:

Reaction score
1

Ακριβως ετσι :615:

Χιχιχί, προσπέρασα στα γρήγορα τα δύο μηνύματα ανάμεσά σας και ετοιμαζόμουν να ρωτήσω τον Σωτήρη που στο διάβολο βρήκε τον ελληνικό ήχο για όλα αυτά τα καρτούν!!! :111:

Σωτήρη, λένε για μένα, αλλά μου φαίνεται ότι η δική σου αρρώστια είναι για το Γκίνες! :204:

Reaction score
1

Εαν δουλευει .............stick with it :126:

Καποια στιγμη η 1.10.06 μου εκανε καποια κολπακια στα remuxes που κανω οποτε εχω μεινει ακομα με την rock solid 1.8.35b.

Αλλα ειπαμε αν δουλευει............................

Για πες Σωτήρη, τι κολπάκια σου έκανε η 1.10.6; :118:

Α, ξέχασα να σας πω, αναχωρώ για ολιγοήμερες διακοπές σε λίγες ώρες, οπότε τα ξαναλέμε παιδιά την επόμενη βδομάδα...

Σε μένα είναι η πρώτη έκδοση που επιτέλους φαίνεται να δουλεύει άψογα, όπως επίσης και στον Ηλία (Mad)... :123:

Reaction score
2
Παναγιώτη, στο TSmuxer δεν κάνεις add τα m2ts αρχεία που βρίσκονται μέσα στο φάκελο STREAM. Όταν η ταινία είναι σπασμένη σε πολλά m2ts files, τότε δεν ασχολείσαι καθόλου με τo φάκελο STREAM του ριπαρισμένου BD.
Aνοίγεις είτε BDetit που αναφέρω παραπάνω είτε ακόμη καλύτερα το BDinfo και φορτώνεις το mounted ISO ή το φάκελο που έχεις το ριπαρισμένο BD.
To BDinfo θα σου εμφανίσει όλα τα mpls που υπάρχουν στο φάκελο PLAYLIST του BD και τι περιέχει το καθένα απ' αυτά. Πρώτο εμφανίζει το mpls που περιέχει την ταινία με την μεγαλύτερη διάρκεια (που είναι συνήθως και η κύρια ταινία)

Οπότε, μετά πας στο TsMuxer και κάνεις browse στο φάκελο PLAYLIST του BD, και κάνεις add αυτό το MPLS file που βρήκες από το BDinfo.

Το TsMuxer θα φορτώσει αυτόματα όλα τα m2ts που αποτελούν την κύρια ταινία με τη σωστή σειρά, σαν να είναι ενιαία.

Το δοκίμασα και με την 1.10.6 και όλα καλά. Αλλά δεν έχω πλέον μαζί μου το BD 1500 οπότε δεν μπορώ να δοκιμάσω αν παίζει και σ'αυτό.
Και 'μένα ο ενισχυτής δεν παίζει HD ήχο, αλλά, επειδή, λόγω μετάθεσης θα μένω μόνος για κανά χρόνο, αρχίζω και ψήνομαι για αγορές. Και χωρίς τη γκρίνια της γυναίκας οτί γεμίζω το σαλόνι με "άχρηστα πράγματα". Όταν θα της τα κουβαλήσω του χρόνου δεν θα μπορεί να πει και τίποτα, εε;

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
109.254

Όταν θα της τα κουβαλήσω του χρόνου δεν θα μπορεί να πει και τίποτα, εε;
Ή θα τα διώξει, ή θα σε διώξει!:137:

Reaction score
2
Re: Απάντηση: Re: Πιστοποιημένες εγγραφές σε δισκάκια Blu-ray...

Ή θα τα διώξει, ή θα σε διώξει!
Και που θα βρει άλλον τέτοιο βλάκα;

Ξέρεις πιο είναι το πρόβλημά της; Οτί μαζεύουν πολύ σκόνη και πρέπει συνέχεια να τα ξεσκονίζει...Άντε μπες εσύ τώρα στο μυαλό τους

Δε μιλάμε για τις ομηρικές μάχες που δώσαμε στην αρχή μέχρι να ξεφορτωθώ τα "σεμεδάκια" που μου έβαζε πάνω στα μηχανήματα.

abcd

Super Moderator
Reaction score
109.254

Μην μου λες για σεμέ γιατί βγάζω καντήλες!

Ευτυχώς υπάρχουν μόνο σε τραπεζάκια.

Και το ξεσκόνισμα εννοείται μόνος μου!

Reaction score
2
Εγώ δεν τα καθαρίζω καλά (λέει) :139:
Αλλά την τηλεόραση δεν την ακουμπάει...αν την άφηνα, θα την καθάριζε όπως καθαρίζει και τα τζάμια απ' την έξω πλευρά

Reaction score
5

Χιχιχί, προσπέρασα στα γρήγορα τα δύο μηνύματα ανάμεσά σας και ετοιμαζόμουν να ρωτήσω τον Σωτήρη που στο διάβολο βρήκε τον ελληνικό ήχο για όλα αυτά τα καρτούν!!!

Σωτήρη, λένε για μένα, αλλά μου φαίνεται ότι η δική σου αρρώστια είναι για το Γκίνες!
Ας ειναι καλα τα ηδη υπαρχοντα DVDs και καποια καλα παιδια που τα δινουν ετοιμα συγχρονισμενα :137:

Μεχρι να μαθω να το κανω ναι εφαγα ΠΟΛΛΕΣ ωρες τωρα παει σφαιρα :137: :144:

Reaction score
5

Για πες Σωτήρη, τι κολπάκια σου έκανε η 1.10.6; :118:

Α, ξέχασα να σας πω, αναχωρώ για ολιγοήμερες διακοπές σε λίγες ώρες, οπότε τα ξαναλέμε παιδιά την επόμενη βδομάδα...

Σε μένα είναι η πρώτη έκδοση που επιτέλους φαίνεται να δουλεύει άψογα, όπως επίσης και στον Ηλία (Mad)... :123:
Παναγιωτη καποια στιγμη σε ενα remux σταματησε στην μεση η καποια στιγμη ενω στο αρχικο ακουγα το core DTS μεσω του MPC στο αρχειο που εβγαλε δεν το ακουγα καθολου.

Μπορει να ηταν τυχαιο μπορει να φταιει το MPC μπορει η μοιρα μου που ειναι στραβη αλλα απο τοτε δεν την κανω πολυ trust.

Προς Θεου αν σου δουλευει αψογα μην σου μπαινουν ιδεες καθολου

Reaction score
1

Παναγιώτη, στο TSmuxer δεν κάνεις add τα m2ts αρχεία που βρίσκονται μέσα στο φάκελο STREAM. Όταν η ταινία είναι σπασμένη σε πολλά m2ts files, τότε δεν ασχολείσαι καθόλου με τo φάκελο STREAM του ριπαρισμένου BD.
Aνοίγεις είτε BDetit που αναφέρω παραπάνω είτε ακόμη καλύτερα το BDinfo και φορτώνεις το mounted ISO ή το φάκελο που έχεις το ριπαρισμένο BD.
To BDinfo θα σου εμφανίσει όλα τα mpls που υπάρχουν στο φάκελο PLAYLIST του BD και τι περιέχει το καθένα απ' αυτά. Πρώτο εμφανίζει το mpls που περιέχει την ταινία με την μεγαλύτερη διάρκεια (που είναι συνήθως και η κύρια ταινία)

Οπότε, μετά πας στο TsMuxer και κάνεις browse στο φάκελο PLAYLIST του BD, και κάνεις add αυτό το MPLS file που βρήκες από το BDinfo.

Το TsMuxer θα φορτώσει αυτόματα όλα τα m2ts που αποτελούν την κύρια ταινία με τη σωστή σειρά, σαν να είναι ενιαία.

Το δοκίμασα και με την 1.10.6 και όλα καλά. Αλλά δεν έχω πλέον μαζί μου το BD 1500 οπότε δεν μπορώ να δοκιμάσω αν παίζει και σ'αυτό.
Και 'μένα ο ενισχυτής δεν παίζει HD ήχο, αλλά, επειδή, λόγω μετάθεσης θα μένω μόνος για κανά χρόνο, αρχίζω και ψήνομαι για αγορές. Και χωρίς τη γκρίνια της γυναίκας οτί γεμίζω το σαλόνι με "άχρηστα πράγματα". Όταν θα της τα κουβαλήσω του χρόνου δεν θα μπορεί να πει και τίποτα, εε;

Εύγε φίλε Fibo, πολύ πρακτικός τρόπος για να μην ψαχνόμαστε στα τυφλά στις ταινίες που είναι σπασμένες σε πολλαπλά αρχεία! :615:

Reaction score
1

Ας ειναι καλα τα ηδη υπαρχοντα DVDs και καποια καλα παιδια που τα δινουν ετοιμα συγχρονισμενα :137:

Μεχρι να μαθω να το κανω ναι εφαγα ΠΟΛΛΕΣ ωρες τωρα παει σφαιρα :137: :144:

Πρέπει να ανεβάσεις έναν οδηγό και να "καρφιτσωθεί" άμεσα! :113:

Ειλικρινά πιστεύω ότι θα ενδιαφέρει πολύ κόσμο...

Reaction score
1

Να σας πω επίσης ότι είχα παραγγείλει από το αγγλικό ebay την δεύτερη δεκάδα από τα εκτυπώσιμα Traxdata Blu-ray δισκάκια των 25GB την προπερασμένη Παρασκευή 10-7, και μόλις πέντε μέρες μετά, την Τρίτη 14-7 τα δισκάκια είχαν ήδη έρθει στο σπίτι μου! :111: :111:

Όταν είχα παραγγείλει την πρώτη δεκάδα και πάλι από πωλητή από την Αγγλία, τα δισκάκια είχαν κάνει είκοσι ολόκληρες μέρες για να έρθουν! :141:

Χτες βράδυ έκαψα άλλα δύο Traxdata από τη δεύτερη δεκάδα και πάλι όλα άψογα χωρίς το παραμικρό πρόβλημα. Άρα το συμπέρασμα φαίνεται να γίνεται οριστικό, τα εκτυπώσιμα Traxdata των 25GB είναι πάμφθηνα αλλά ταυτόχρονα εξαιρετικά δισκάκια! :126:

MAD

Σιαρτάκιας
Reaction score
1.168

Και τα TDK αν και πιο ακριβά μου έχουν βγει καλά! έχω ένα πρόβλημα με τις παραγγελίες μου (καθ' ότι συνταξιούχος, και χωρίς πιστωτικές) αλλά θα το λύσω μέσω φίλων, και εμένα η πρώτη παρτίδα των 2Χ20 μου είχε έρθει σε 15 μέρες, από το Αγγλικό e-bay!!

Reaction score
1.846

Πρέπει να ανεβάσεις έναν οδηγό και να "καρφιτσωθεί" άμεσα! :113:

Ειλικρινά πιστεύω ότι θα ενδιαφέρει πολύ κόσμο...
Εννοείται, μη το συζητάμε ... :447:

Staff online

• Zizik
    Safety Last
  • abcd

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.601
Members
38.579
Νεότερο μέλος