Epson EMP TW 2000

Βαγγέλης Λάμπρου

Επαγγελματίας
Reaction score
277
Η καλύτερη απόσταση είναι γύρο στα 3-4μ. Πιο μπροστά δεν μπορεί να δέιξει σε όλο το πανί, η εικόνα του είναι μικρότερη απο 100" αν τον βάλεις πιο μπροστά απο 3μ.

Με την ευκαιρία αν θέλετε να του κάνετε κάνα τεστ η οτιδήποτε άλλο, ευχαρίστως να βοηθήσω.
Ο άνθρωπος οργανώνει και εσείς το παίζετε φραπολόγοι "happy_1"

Ελά να βλέπω οργάνωση....που και πότε και με τι....:smoking:

Reaction score
0
Ναι ρε παιδιά ελάτε να πούμε εσείς οι γκουρού, και σας υπόσχομαι πως το calibration στον επόμενο projector που θα πάρω, θα το κάνω μόνος μου...

Reaction score
1
παιδιά καλημέρα...εχω τον epson tw2000 και δεν μπορώ να ρυθμίσω την εικόνα μου...ενω στο πανω μερος του πανιου μου ειναι ενταξει στο κατω μου βγαινει εξω...!!!
ο projector ειναι τοποθετημένος στην οροφη αλλα του εχω δωσει μια μικρη κλήση ωστε να αποφύγω την σκια στο πανι (απο το φωτιστικό που υπαρχει στο δωματιο)
εαν μπορει καποιος να βοηθησει...please...

Reaction score
182
Ο μονος τροπος ειναι να ευθυγραμμισεις πληρως τον προβολεα με την οθονη σου... σε οποιαδηποτε αλλη περιπτωση θα εχεις παραμορφωσεις στο καδρο σου.

Δοκιμασε με το Lens shift να κατεβασεις την εικονα και απεφυγε παντελως το keystone.

Reaction score
0
Γεια σας και από μένα! Μια βοήθεια ρε παιδιά! Μήπως μπορεί κάποιος να μου δώσει πληροφορίες με τις κατάλληλες τιμές ρύθμισης του Epson tw 2000; Τον έχω εδώ και 6 μήνες και ακόμη παιδεύομαι (150 ώρες λειτουργίας)! Τεχνικός που να ασχολείται με το θέμα στην πόλη μου, δεν υπάρχει! :(

Reaction score
1
Απάντηση: Re: Epson EMP TW 2000

Γεια σας και από μένα! Μια βοήθεια ρε παιδιά! Μήπως μπορεί κάποιος να μου δώσει πληροφορίες με τις κατάλληλες τιμές ρύθμισης του Epson tw 2000; Τον έχω εδώ και 6 μήνες και ακόμη παιδεύομαι (150 ώρες λειτουργίας)! Τεχνικός που να ασχολείται με το θέμα στην πόλη μου, δεν υπάρχει! :(
Για ρίξε μια ματιά εδώ και εδώ, μπορεί να βρεις 1-2 ρυθμίσεις...

Εγω έχω αγοράσει πάντως το DVE και παλεύω μόνος...

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.421
Members
38.696
Νεότερο μέλος
Spiromag