Home και μικρός διαγωνισμός…

Reaction score
40
Απάντηση: Re: Home και μικρός διαγωνισμός…

Παναγιώτη, μήπως οι συμμετέχοντας να συνόδευαν τις απαντήσεις τους και με το κατάλληλο σκεπτικό; Απ' ότι βλέπω, στου Κουτρουλή το γάμο βαράνε... :107:
Έτσι ε?:101: το 49 και το 72 είναι οι τυχεροί μου αριθμοί στο...ΚΙΝΟ:143: Αυτό δεν είναι κατάλληλο σκεπτικό?:136:

Reaction score
40

Ωχ για την Fedra το λέει!:136::137:
:142: Ακόμα δεν έχει απαντήσει αν είναι σωστό ή λάθος..κάτσε να δούμε. Οι άλλοι δηλαδή απάντησαν σωστά?:139:

Reaction score
1.213

Παναγιώτη, μήπως οι συμμετέχοντας να συνόδευαν τις απαντήσεις τους και με το κατάλληλο σκεπτικό; Απ' ότι βλέπω, στου Κουτρουλή το γάμο βαράνε... :107:
:142::142:

Reaction score
1
Απάντηση: Home και μικρός διαγωνισμός…

0,7 υψωμένο στην 2,7 = 38,17%

Να λοιπόν που κάθε μέρα μαθαίνουμε και κάτι...

Εύγε Νίκο!!!!!!! :607:

Μόλις κέρδισες το πακέτο από τα τρία δισκάκια! :126:

Συγχαρητήρια και πάλι!

Δυστυχώς όμως και κάποια αρκετά δυσάρεστα νέα, που δεν μου επιτρέπουν να χαρώ την επιτυχία του Νίκου... :122:

Reaction score
1

Τα δυσάρεστα νέα είναι ότι δυστυχώς, για λόγους που μου είναι εντελώς άγνωστοι αυτή τη στιγμή, τα δισκάκια του Home που καίω, δεν παίζουν καθόλου στο Playstation 3. :122:

Περισσότερες λεπτομέρειες σε λίγο...

Reaction score
1.213

Τα δυσάρεστα νέα είναι ότι δυστυχώς, για λόγους που μου είναι εντελώς άγνωστοι αυτή τη στιγμή, τα δισκάκια του Home που καίω, δεν παίζουν καθόλου στο Playstation 3. :122:

Και ποιος εχει playstation για player ? :405:

Kατσε να το δοκιμασω στο sony s-550 (δεν το εκανα απο το μεσημερι γιατι ειμουν σε εσωτερικη μετακομιση :137:)να σε πω...sony ειναι και αυτο...εχει γουστο να κατεβει σε απεργια...:142:

Reaction score
1

Και ποιος εχει playstation για player ? :405:

Kατσε να το δοκιμασω στο sony s-550 (δεν το εκανα απο το μεσημερι γιατι ειμουν σε εσωτερικη μετακομιση :137:)να σε πω...sony ειναι και αυτο...εχει γουστο να κατεβει σε απεργια...:142:

Δυστυχώς Μελέτη μου, αρκετοί.

Δοκίμασέ το εσύ, μπας και πάρω τουλάχιστον λίγη χαρά από το δικό σου δισκάκι... :126:

Reaction score
1.213

Το sony S-550 δεν το αναγνωριζει εκ πρωτης δοκιμης...θα το παλεψω βεβαια...:122:

Reaction score
1

Λοιπόν, τα άσχημα νέα έχουν ως εξής:

Το μεσημέρι μου στέλνει pm ο Ζορζ (abcd) και με ενημερώνει ότι το δισκάκι που του έστειλα, δεν παίζει καθόλου στο δικό του Playstation 3! :111:

Αμέσως φυσικά σήμανε κόκκινος συναγερμός! Μόλις γύρισα από τον Στρατηγό Μπάμπη Κολέζα, όπου πήρα και την τελική κρυάδα! Και στο Playstation 3 του στρατηγού, συνέβη ακριβώς το ίδιο: Το δισκάκι δεν παίζει καθόλου. :122:

Περισσότερες λεπτομέρειες με φωτογραφίες θα σας ανεβάσω σε λίγο.

Εντελώς αντίθετα, γία μία ακόμη φορά και τα δύο δισκάκια που κρατούσα μαζί μου έπαιξαν άψογα στο Panasonic Blu-ray player του Στρατηγού! :114:

Reaction score
1.213

Μπα....τιποτα...απο το sony s-550 :122:

Αυριο θα το κανω copy απο το traxdata σε lg δισκακι απο περιεργεια .... που ξερεις καμμια φορα με τα διαολια...:137:

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
107.573

Και ποιος εχει playstation για player ?
Kατσε να το δοκιμασω στο sony s-550
Εσύ θα φας ξύλο μια μέρα
Το sony S-550 δεν το αναγνωριζει εκ πρωτης δοκιμης...θα το παλεψω βεβαια
Μπα....τιποτα...απο το sony s-550
Μπουαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!:204::204::204::204:

Reaction score
6
Δυστυχώς ούτε και στο δικό μου player παίζει το δισκάκι, αν και υποψιάζομαι ότι φταίει που δεν έχω κερδίσει κάποιο ακόμα. :204:

Άντε, πότε είναι η επόμενη ερώτηση; :138:

Reaction score
1

Είσαι βέβαιος?

...τι;; τσάμπα χάρηκα;;;:111::110:

Παναγιώτη σε ευχαριστώ. Όσο για τη ...στεναχώρια σου... ντεν έχω PS3 καρντια μου... Στο HTPC τα βάζω.

Πάντως, συγχαρητήρια για το έναυσμα που μας δίνεις να ανακαλύψουμε καινουρια πράγματα!

Reaction score
1

...τι;; τσάμπα χάρηκα;;;:111::110:

Παναγιώτη σε ευχαριστώ. Όσο για τη ...στεναχώρια σου... ντεν έχω PS3 καρντια μου... Στο HTPC τα βάζω.

Πάντως, συγχαρητήρια για το έναυσμα που μας δίνεις να ανακαλύψουμε καινουρια πράγματα!

Χιχιχί, όχι Νίκο μου μια χαρά χάρηκες, γιατί όντως κέρδισες... :126:

Στο HTPC με Powerdvd 8 ή 9, είσαι ταμάμ, το δισκάκι παίζει μια χαρά.

Δείτε εδώ ένα screenshot από τη 50άρα Pioneer Kuro του Στρατηγού! Το δισκάκι παίζει μία χαρά στο Panasonic Blu-ray player... :123:

Reaction score
1

Ορίστε και το Panasonic του Στρατηγού, τη στιγμή που παίζει το ένα από τα δύο δισκάκια μου. Είχα πάρει δύο αντίγραφα μαζί μου για να είμαι απολύτως σίγουρος... :126:

Και τα δύο δισκάκια έπαιξαν απλά τέλεια στο Panasonic... :126:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.874
Members
38.509
Νεότερο μέλος
Konstantinos M.