Home και μικρός διαγωνισμός…

Reaction score
40
Απάντηση: Home και μικρός διαγωνισμός…

Ουδέν κακόν αμιγές καλού...

Και επειδή πρέπει να είμαστε ευγενικοί με το ασθενές φύλο, μόλις παραλάβεις το δισκάκι, ψάξε τόσο στο εξώφυλλο στο πίσω μέρος, όσο και στο δισκάκι το ίδιο. Θα βρεις τυπωμένη αφιέρωση αποκλειστικά σε σένα, οπότε όπως καταλαβαίνεις το δικό σου Home αποκτά αυτόματα συλλεκτική αξία, μια και διαφοροποιείται από όλα τα υπόλοιπα, από το σωρό... :126:
:107: Αφιέρωση αποκλειστικά για μένα? Ευχαριστώ Παναγιώτη !!!!
Θα το βάλω σε ξεχωριστή θέση και μόλις μαζευτούμε με τους φίλους μου θα το δούμε.
Το θέμα του είναι πάρα πολύ ενδιαφέρον.

ΥΓ. Μελέτη μη ζηλεύεις έτσι? Θα μου το ματιάσεις:142:

Reaction score
59

Τελικα και το δικο μου συλλεκτικο ειναι...

Ετσι οπως τα καταφερατε...κανεις δεν εχει ιδιο με κανεναν...
XAXAXAXA !! :143::143::140:

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
107.507

...μη ζηλεύεις έτσι? Θα μου το ματιάσεις:142:

:141: Το δικό σου είναι πιο ωραίο από το δικό μου:137:

Reaction score
40

Μα φυσικά είναι ωραίο σαν και........μένα:138::142:

Reaction score
1

Σε κάποιο από τα επόμενα ερωτήματα, στο οποίο όμως η Google και η Yahoo δεν θα μπορούν να σας προσφέρουν καμία βοήθεια... :138:

... ο νικητής θα κερδίσει εκτός από το Home σε Blu-ray και αυτό. Την Τριλογία του Star Wars σε απλά dvd. :119:

Τέσσερα δισκάκια που περιλαμβάνουν τα επεισόδια IV, V και VI, καθώς και ένα ακόμα dvd με έξτρα υλικό. Όλα αυτά σε μία πολυτελή θήκη... :404:

Μείνετε συντονισμένοι... :126:

Reaction score
47

Καταρχήν συγνώμη για την καθυστέρηση δοκιμής του Blu-ray αλλά βλέπε υποχρεώσεις ............
Λοιπόν το είδα σε Laptop HP με blu-ray player όπου με το kmplayer έπεξε αλλά όχι νερό
Ομως όταν έβαλα το powerdvd 9 δούλεψε άψογα
ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ εικόνα κίνηση και χρώματα
Ηχος πάρα πολυ καλός (δυστυχώς δεν έχω ενισχυτή νέας γενιάς για να δοκιμάσω dts-hd).
Σε μερικούς υπότιτλους υπήρχαν κάτι λαθάκια ορθογραφικά (το αναφέρω παναγιώτη επειδή είπες να είμαστε αυστηροί) αλλιώς ούτε καν θα το ανέφερα
Συνολικά ένα καταπληκτικό δισκάκι!!!!!!!!!!
Να σε καλά και πάλι, ΕΥΓΕ :112:

Reaction score
1

Σε κάποιο από τα επόμενα ερωτήματα, στο οποίο όμως η Google και η Yahoo δεν θα μπορούν να σας προσφέρουν καμία βοήθεια...

... ο νικητής θα κερδίσει εκτός από το Home σε Blu-ray και αυτό. Την Τριλογία του Star Wars σε απλά dvd.

Τέσσερα δισκάκια που περιλαμβάνουν τα επεισόδια IV, V και VI, καθώς και ένα ακόμα dvd με έξτρα υλικό. Όλα αυτά σε μία πολυτελή θήκη...

Μείνετε συντονισμένοι...
...και νόμιζα ότι εγώ ήμουν ο πιό τυχερός και ευνοημένος...
Ζηλεύω από τώρα το νικητή...:136:

Reaction score
1

Καταρχήν συγνώμη για την καθυστέρηση δοκιμής του Blu-ray αλλά βλέπε υποχρεώσεις ............
Λοιπόν το είδα σε Laptop HP με blu-ray player όπου με το kmplayer έπεξε αλλά όχι νερό
Ομως όταν έβαλα το powerdvd 9 δούλεψε άψογα
ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ εικόνα κίνηση και χρώματα
Ηχος πάρα πολυ καλός (δυστυχώς δεν έχω ενισχυτή νέας γενιάς για να δοκιμάσω dts-hd).
Σε μερικούς υπότιτλους υπήρχαν κάτι λαθάκια ορθογραφικά (το αναφέρω παναγιώτη επειδή είπες να είμαστε αυστηροί) αλλιώς ούτε καν θα το ανέφερα
Συνολικά ένα καταπληκτικό δισκάκι!!!!!!!!!!
Να σε καλά και πάλι, ΕΥΓΕ :112:

Έτσι ακριβώς είναι Φώτη, σε κάποιους υπότιτλους υπάρχουν μερικά ορθογραφικά λάθη, το έχω προσέξει κι εγώ. Βεβαίως δεν τους έφτιαξα εγώ, οπότε... :203:

Εγώ απλά τους συγχρόνισα και θέλω να πιστεύω ότι ο συγχρονισμός τους είναι απλά τέλειος. :126:

Και σε αυτό το σημείο βεβαίως να σας πω ότι το Home έχει κυκλοφορήσει σε δύο εκδόσεις, αυτή που μεταδόθηκε από τα δορυφορικά και τηλεοπτικά δίκτυα και είναι διάρκειας 94 λεπτών, καθώς και την κινηματογραφική και Blu-ray έκδοση, η οποία είναι διάρκειας 120 λεπτών, και είναι φυσικά και η έκδοση που σας έχω βάλει στο δισκάκι.

Επίσης η μετάφραση είναι σε υψηλό επίπεδο, ο μεταφραστής φαίνεται ότι είναι καλός γνώστης της ελληνικής γλώσσας. Οπότε πραγματικά μου φαίνεται κι εμένα κάπως παράξενο, ένα τέτοιο άτομο να έχει κάνει αυτά τα ορθογραφικά λάθη. Ίσως η βιασύνη... :121:

Reaction score
1

...και νόμιζα ότι εγώ ήμουν ο πιό τυχερός και ευνοημένος...
Ζηλεύω από τώρα το νικητή...:136:

Νίκο, ακόμα δεν παρέλαβες το δικό σου πακέτο;! :118:

Γκρρρ, λογικά πρέπει να παραλάβεις αύριο, να μη ξεχάσεις να μας γράψεις κι εσύ τις εντυπώσεις σου... :126:

Reaction score
1

Το πιθανότερο λοιπόν είναι ότι η Sony εφαρμόζει κάποιο μυστήριο κλείδωμα τόσο στο Playstation 3 όσο και στα Blu-ray players της, που πρέπει να έχει να κάνει με το αν τα δισκάκια Blu-ray είναι επανεγράψιμμα ή όχι, θα το ανακαλύψουμε τις επόμενες μέρες... :121:

Τι σας έλεγα;

Διαβάστε εδώ, μερικά από τα τερτίπια του Playstation 3, στο κάτω μέρος της σελίδας!!! :111:

http://blogs.adobe.com/davtechtable/2008/04/bluray_playback_problems.html

Κοιτάξτε τι γράφει ο τύπος, και αναφέρεται φυσικά κυρίως σε αυτούς που κάνουν BD authoring σε μεγάλες ποσότητες:

Here are a few 2.3 firmware PS3 issues I’ve seen first hand with-in the past 2 weeks.

Playstation 3 20GB model would not play BD-R media but had no problems playing BR-RE media. (The same project was burned to both BD-R and BD-RE media). Spent quite a while and used 4 different brands of BD-R media - no luck. When I loaded the same BD-R discs into a 60GB version of the PS3 and the Panasonic BD-30, they played perfect no issues.

Χαχαχά, σας θυμίζει μήπως τίποτα αυτό;! Το ίδιο ακριβώς πρόβλημα που αντιμετωπίσαμε με το Home. Το Sony Blu-ray player του Μελέτη αρνείται να παίξει το δικό μου Traxdata που είναι BD-R, ενώ παίζει μια χαρά το LG του Μελέτη που είναι BD-RE!!!! :111:

Βέβαια, αναφέρεται στο firmware 2.3 και ποιος ξέρει τώρα για το τι συμβαίνει στο τελευταίο 2.8.

Πιάσε τώρα το αυγό και κούρεψέ το! :137:

Reaction score
47

Έτσι ακριβώς είναι Φώτη, σε κάποιους υπότιτλους υπάρχουν μερικά ορθογραφικά λάθη, το έχω προσέξει κι εγώ. Βεβαίως δεν τους έφτιαξα εγώ, οπότε... :203:

Εγώ απλά τους συγχρόνισα και θέλω να πιστεύω ότι ο συγχρονισμός τους είναι απλά τέλειος. :126:

Και σε αυτό το σημείο βεβαίως να σας πω ότι το Home έχει κυκλοφορήσει σε δύο εκδόσεις, αυτή που μεταδόθηκε από τα δορυφορικά και τηλεοπτικά δίκτυα και είναι διάρκειας 94 λεπτών, καθώς και την κινηματογραφική και Blu-ray έκδοση, η οποία είναι διάρκειας 120 λεπτών, και είναι φυσικά και η έκδοση που σας έχω βάλει στο δισκάκι.

Ο συγχρονισμός είναι ΑΡΙΣΤΟΣ και όντως η μετάφραση πολυ καλή, δεν πρεπει να είμαστε και αχάριστοι.
Κάποιοι σπαταλούν ώρες για να μπορούμε εμείς να βλέπουμε τις ταινίες που μας αρέσουν με υπότιτλους.

Επίσης η μετάφραση είναι σε υψηλό επίπεδο, ο μεταφραστής φαίνεται ότι είναι καλός γνώστης της ελληνικής γλώσσας. Οπότε πραγματικά μου φαίνεται κι εμένα κάπως παράξενο, ένα τέτοιο άτομο να έχει κάνει αυτά τα ορθογραφικά λάθη. Ίσως η βιασύνη... :121:
Ο συγχρονισμός είναι ΑΡΙΣΤΟΣ :112:
Οσο για τα λάθη δεν πρέπει να είμαστε αχάριστοι, κάποιοι σπαταλάνε ώρες για να μας δώσουν αυτο το αποτέλεσμα και να μπορούμε να δουμε τις ταινίες .

Reaction score
1

Νίκο, ακόμα δεν παρέλαβες το δικό σου πακέτο;! :118:

Γκρρρ, λογικά πρέπει να παραλάβεις αύριο, να μη ξεχάσεις να μας γράψεις κι εσύ τις εντυπώσεις σου... :126:
Όχι δεν έχει έρθει ακόμα.
Περιμένω και φυσικά θα ενημερώσω την ομήγυρη:102:

(καλά βρε Παναγιώτη, με το κομπιούτερ κοιμάσαι - με το κομπιουτερ ξυπνάς; Μήνυμα στις 00:49 και στις 06:41!!!
Και ύστερα λέει εμένα η γυναίκα μου...)

Reaction score
0

Anyway, ο Στρατηγός που είχε βάλει ήδη το Home στο μάτι από τις προηγούμενες δοκιμές που είχαμε κάνει, μου "κατέσχεσε" το δισκάκι που είχα ετοιμάσει για τη Fedra! :137: Θα κάτσω τώρα να της γράψω ένα νέο...

Καλοθέατο Στρατηγέ μου, αν το δεις απόψε γράψε μας τις εντυπώσεις σου.

Παναγιώτη σ΄ευχαριστώ πολύ για το δισκάκι, δεν πρόλαβα να το δώ χθές.
Επειδή όμως με "εδωσες" στεγνά, και θα νομίζει και η κοπέλα (Fedra) οτι της "έφαγα" το δισκάκι, πές όλη την αλήθεια.
Γιατί, ενώ σου είχα πεί οτι δεν βιάζομαι και κάποια στιγμή φτιάξε και σ΄εμένα ένα, μετά από λίγο μου λές: "-Πάρτο.. πάρτο.. Έτσι που τόκανες, πάρε αυτό κι εγώ θα φτιάξω άλλο". :135:

Reaction score
59

ΠΩ ΠΩ ΤΟΝ ΕΔΩΣΕ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΣΤΕΓΝΑ !!!!!! :111:

ΕΜ ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΤΑ ΛΕΕΙ ΤΣΕΚΟΥΡΑΤΑ !!!!:137::126:

Reaction score
1

Ήρθαν τα δισκάκια, αλλά εντυπώσεις το βράδυ, που θα κατέβει το πανί...
Με το vanHelsing σε region1 NTSC έπρεπε να ψάξω για region-free κωδικό για το dvd player... το google να'ναι καλά. Και ο Παναγιώτης, τον οποίο ξανα-ευχαριστώ για τα δισκάκια και όλο το κονσεπτ.

Παρεπιπτόντως, η εκτύπωση του εξώφυλλου είναι εντυπωσιακή. Δίνει μια αίσθηση βελούδου, που σε παρακινεί να την αγγίξεις...

(βρε μπας και δεν πάω καλα;;;)

Reaction score
1

Παναγιώτη σ΄ευχαριστώ πολύ για το δισκάκι, δεν πρόλαβα να το δώ χθές.
Επειδή όμως με "εδωσες" στεγνά, και θα νομίζει και η κοπέλα (Fedra) οτι της "έφαγα" το δισκάκι, πές όλη την αλήθεια.
Γιατί, ενώ σου είχα πεί οτι δεν βιάζομαι και κάποια στιγμή φτιάξε και σ΄εμένα ένα, μετά από λίγο μου λές: "-Πάρτο.. πάρτο.. Έτσι που τόκανες, πάρε αυτό κι εγώ θα φτιάξω άλλο".

Εμ βέβαια Στρατηγέ μου, αφού φέρεσαι με εντελώς βάρβαρο τρόπο στα δισκάκια! :142:

Με τα δύο βάλε βγάλε που έκανες στο δισκάκι στο Playstation και στο Panasonic, κόντεψες να το γεμίσεις γρατζουνιές και σημάδια! :137:

Αλλά εκεί που με αποτελείωσες, ήταν όταν ακούμπησες το δισκάκι με την εγγράψιμη μεριά πάνω στα περιοδικά! :111:

Εγώ έχω την τρέλα να στέλνω στα μέλη άψογα δισκάκια, που να τα κοιτάνε στο φως και να μην έχουν ίχνος από γρατζουνιά, σημάδια, σκόνη κτλ.

Όσο για την Fedra, της βγήκε σε καλό τελικά. Της έφτιαξα και της ταχυδρόμησα άλλο δισκάκι, με την αφιέρωση "For Fedra" τυπωμένη τόσο στο εξώφυλλο, όσο και στο δισκάκι! Special κομμάτι, συλλεκτικό! :126:

Reaction score
1

(καλά βρε Παναγιώτη, με το κομπιούτερ κοιμάσαι - με το κομπιουτερ ξυπνάς; Μήνυμα στις 00:49 και στις 06:41!!!
Και ύστερα λέει εμένα η γυναίκα μου...)

Χαχαχά, δεν κατάλαβες καλά Νίκο μου, στις 7:00 πήγα για ύπνο και ξύπνησα πριν από λίγο! :142: :111:

Δεν με λένε τυχαία το "βαμπίρ του φόρουμ"! :204:

Reaction score
1

Ήρθαν τα δισκάκια, αλλά εντυπώσεις το βράδυ, που θα κατέβει το πανί...
Με το vanHelsing σε region1 NTSC έπρεπε να ψάξω για region-free κωδικό για το dvd player... το google να'ναι καλά. Και ο Παναγιώτης, τον οποίο ξανα-ευχαριστώ για τα δισκάκια και όλο το κονσεπτ.

Παρεπιπτόντως, η εκτύπωση του εξώφυλλου είναι εντυπωσιακή. Δίνει μια αίσθηση βελούδου, που σε παρακινεί να την αγγίξεις...

(βρε μπας και δεν πάω καλα;;;)

Νίκο, αναμένουμε και τις δικές σου εντυπώσεις. Και εφόσον θα δεις σε προβολέα, να σας γράψω και τις δικές μου εντυπώσεις από τη θέαση του Home μέχρι στιγμής:

Η εικόνα του Home είναι αρκετά καλή αλλά όχι κορυφαία, μεταβάλλεται από πλάνο σε πλάνο, ας μην ξεχνάμε ότι γυρίστηκε σε πενήντα διαφορετικές χώρες.

Στον Sharp 21000 λοιπόν, αρκετά πλάνα υποφέρουν από το φαινόμενο false contouring, άλλα σε λιγότερο και άλλα σε μεγαλύτερο βαθμό. Το περίεργο είναι ότι, όπως ακριβώς παρατήρησα και στο ασύρματο HDMI της Gefen, το φαινόμενο false contouring φαίνεται να παρουσιάζεται αρκετά έντονο μόνο στους DLP προβολείς! :111:

Δηλαδή, τα ίδια πλάνα που φαινόντουσαν προβληματικά στον Sharp 21000, περνούσαν άψογα τόσο στην 50άρα Kuro του Στρατηγού, όσο και στον Sony VPL80. :126:

Στον Sony VPL80 πάλι, με το motionflow ενεργοποιημένο στο low, υπήρχαν πολλά τεχνουργήματα, για να μην πω τερατουργήματα, π.χ., στα πλάνα του Ντουμπάι, με τα παναρίσματα της κάμερας γύρω από τον πανύψηλο ουρανοξύστη. Τα ίδια πλάνα περνούσαν άψογα τόσο στον Sharp 21000, όσο και στην 50άρα Kuro του Στρατηγού Κολέζα.

Με λίγα λόγια, προβολείς vs Kuro, σημειώσατε δύο! :137:

Reaction score
6
Όλα άψογα και με εμένα στο LG BD370 και το DTS HD Master Audio στον A/V και τα chapters.

Δεν το είδα ακόμη αλλά όσο πρόλαβα να δω έπαθα πλάκα! :111:

Ενδιαφέρον αυτό που λες για την κίνηση Παναγιώτη. Εγώ μπήκα στον πειρασμό και έβαλα το Trumotion 200Hz της LG 42LH5000 που έχω στο High και η εικόνα ήταν "μέλι". Εκεί να δείτε πόσο εντυπωσιακό ήταν το αποτέλεσμα!!!!!!

Φυσικά τώρα που διάβασα αυτά, θα το δω ολόκληρο το Σ/Κ και θα αναφέρω τις εντυπώσεις μου.

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.857
Members
38.508
Νεότερο μέλος
koskef