ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΣ ΚΑΙ 8ΕΛΩ ΑΠΟΨΕΙΣ

Reaction score
1.213
Απάντηση: ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΣ ΚΑΙ 8ΕΛΩ ΑΠΟΨΕΙΣ

Ορίστε:

http://www.accuphase.com/

Και σε διαβεβαιώνω πως σε ΟΛΑ τα μηχανήματα της Accuphase δεν υπάρχει ούτε μία βιδούλα που να μην είναι κατασκευασμένη στην Ιαπωνία.

Το ίδιο συμβαίνει και στην Luxman:

http://www.onahighernote.com/luxman/

Ok..αλλα η απαντηση/ερωτηση μου ηταν .. γενικη και δεν αφορουσε μια δυο η 10 μαρκες.

Οταν συμφωνεις οτι με την αγορα κινεζικων προιοντων υποσκαπτεται το μελλον πρεπει :

Nα εχεις δωσει εναλλακτικες.

Να εχεις υπολογισει τις συνεπειες απο το μεγαλοπρεπες ''οχι'' και να θεωρεις οτι θα βγεις κερδισμενος.

Θα ηθελα να μου πειτε τις επιπτωσεις αν η Ευρωπη πει οχι σε καθε εξαρτημα κατασκευασμενο στην Κινα ...

Δεν με αφορουν αν 1,2,3 μαρκες ενισχυτων αντιστεκονται ακομα η αν καποιοι προτιμουν τις χροιες αυτων..

Ουτε μου λεει κατι αν καποιος τελικα αγορασει ενισχυτη ευρωπαικο αλλα dac κινεζικο , σιδερο κινεζικο ,μπλουζακι made in china ,καρτα γραφικων made in china κλπ κλπ (οσο αφορα το μελλον μας παντα....)

Reaction score
1.187

To θέμα με τα κινέζικα προϊόντα είναι βαθύτερο και πολύπλοκο.
Σίγουρα δεν μπορείς να αποφύγεις την αγορά κινέζικων προϊόντων όσο και να προσπαθήσεις. Όσοι έχουμε παιδιά το ξέρουμε. Μία βόλτα στο Jumbo αρκεί. Όλα τα παιδικά παιγνίδια είναι κινέζικα.

Στην Κίνα σήμερα ανθεί το ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΔΟΥΛΕΜΠΟΡΙΟ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ! Οι άνθρωποι δουλεύουν νυχθημερόν μόνο για ένα πιάτο ρύζι ίσα να τους κρατήσει στην ζωή για να μην πεθάνουν και μειωθεί η παραγωγή. Υπάρχει ένα μπάσταρδο πολιτικό σύστημα κάτι μεταξύ κομουνισμού και καπιταλισμού που συγκεντρώνει ΜΟΝΟ τα κακά των δύο συστημάτων και ΚΑΝΕΝΑ από τα καλά τους.
Οι άνθρωποι είναι ΣΚΛΑΒΟΙ και δουλεύουν για να πλουτίζουν τα στελέχη του Κόμματος στα οποία ανήκουν όλα τα εργοστάσια και όλη η παραγωγή. Ζούνε κυριολεκτικά φυλακισμένοι μέσα στα εργοστάσια, τρώνε εκεί μέσα, κοιμούνται στους κοιτώνες που υπάρχουν στα εργοστάσια και δεν βγαίνουν ΠΟΤΕ στην ζωή τους έξω από τον προαύλιο χώρο των εργοστασίων όπου δουλεύουν. Η αμοιβή τους είναι το πιάτο φαΐ που τους δίνουν. ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ.
Φυσικά ΚΑΝΕΙΣ δεν μιλάει γι αυτό, καμμία ανθρωπιστική οργάνωση, κανένα πολιτικό κόμμα, καμμία ΜΚΟ, διότι αυτή η κατάσταση βολεύει τις πολυεθνικές και τα μεγάλα συμφέροντα στα οποία είναι υποταγμένοι οι πάντες οι οποίοι θα έπρεπε να μιλάνε. (ακούς Παπαρήγα; )
Αυτό δημιουργεί έναν αθέμιτο ανταγωνισμό στον υπόλοιπο κόσμο γιατί πώς να παράγει κανείς προϊόντα ανταγωνιστικά όταν αυτοί έχουν μηδενίσει το εργατικό κόστος, έχουν μηδενίσει το κόστος R&D (φασονατζήδες, μαϊμουδιάρηδες αντιγραφείς) και το μόνο κόστος που τους έχει απομείνει είναι οι πρώτες ύλες (με τον ίδιο τρόπο παράγονται κι αυτές, άρα μειωμένο κόστος κι εκεί) και τα μεταφορικά.

Συνεπώς πρέπει να ξέρουμε ότι αγοράζοντας κινέζικα προϊόντα μπορεί βραχυπρόθεσμα να θεωρούμε ότι βγήκαμε κερδισμένοι αφού "γλυτώσαμε" μερικά €υρωπουλάκια αγοράζοντας ένα προϊόν σε χαμηλότερη τιμή (και χαμηλότερη ποιότητα όμως) αλλά μακροπρόθεσμα βγαίνουμε όλοι ζημιωμένοι γιατί κλείνουν μία μία οι μικρομεσαίες βιοτεχνίες και βιομηχανίες στις οποίες θα δουλεύαμε εμείς ή τα παιδιά μας αύριο... Και μετά κλαιγόμαστε...

Reaction score
1.213

Συνεπώς πρέπει να ξέρουμε ότι αγοράζοντας κινέζικα προϊόντα μπορεί βραχυπρόθεσμα να θεωρούμε ότι βγήκαμε κερδισμένοι αφού "γλυτώσαμε" μερικά €υρωπουλάκια αγοράζοντας ένα προϊόν σε χαμηλότερη τιμή (και χαμηλότερη ποιότητα όμως) αλλά μακροπρόθεσμα βγαίνουμε όλοι ζημιωμένοι γιατί κλείνουν μία μία οι μικρομεσαίες βιοτεχνίες και βιομηχανίες στις οποίες θα δουλεύαμε εμείς ή τα παιδιά μας αύριο... Και μετά κλαιγόμαστε...

Eιναι αργα πλεον.Υπαρχει τοση αλληλοεξαρτηση πλεον σε ολα τα επιπεδα που η Ευρωπη κρεμεται απο το βρακι της Κινας.Αν φταρνιστει η Κινα θα αρρωστησει ολος ο πλανητης.

Reaction score
70
Re: Απάντηση: ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΣ ΚΑΙ 8ΕΛΩ ΑΠΟΨΕΙΣ

Στην Κίνα σήμερα ανθεί το ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΔΟΥΛΕΜΠΟΡΙΟ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ! Οι άνθρωποι δουλεύουν νυχθημερόν μόνο για ένα πιάτο ρύζι ίσα να τους κρατήσει στην ζωή για να μην πεθάνουν και μειωθεί η παραγωγή. Υπάρχει ένα μπάσταρδο πολιτικό σύστημα κάτι μεταξύ κομουνισμού και καπιταλισμού που συγκεντρώνει ΜΟΝΟ τα κακά των δύο συστημάτων και ΚΑΝΕΝΑ από τα καλά τους.
Όχι στην Κίνα δεν έχει κανένα μπάσταρδο πολιτικό σύστημα.Έχει έναν και μοναδικό καπιταλισμό που συνεργάζεται άψογα με τον υπόλοιπο κόσμο.Έπειδή δηλαδή έχει ξεμείνει το κκ να διαχειρίζεται τα προβλήματα των αστών πάει να πει ότι έχουμε σοσιαλισμό.Το έχει χάσει η κίνα από πολύ νωρίς το τρένο του σοσιαλισμού....Πλέον μόνο το Logo του κόμματος έχει μείνει.

Reaction score
0

Ενυσχητη τελικα θα παρω τον Yamaha RX-797.Το ερωτημα μου ειναι ποιο ηχειο ειναι καλυτερο αν οδηγηθει απο αυτον τον ενυσχητη το Dali Concept 8 h to Canton GLE-409???Για πητε μου ρε παιδια γιατι και τα δυο καλα φενονται αλλα ποιο ειναι καλυτερο για μενα?

G60

Reaction score
0
Κατ' αρχην πόσα τετραγωνικά είναι το δωμάτιο που θα βάλεις δαπέδου με τρία εξιμισάρια?

Reaction score
0

25 τετραγωνικα.Αλλα στο συμειο που θα ειναι θα εχει εξοδο ο ηχος και σε μεγαλυτερο δοματιο

G60

Reaction score
0
Εγώ σε 25τετραγωνικά παίζω τα concept 6 και τα μπάσα με τον μικρούλη ενισχυτή περισσεύουν (ανάλογα και το πρόγραμμα).
Είμαι σχεδόν σίγουρος ότι με τρία γούφερ εξιμισάρια σε 25μέτρα χώρο θα μπουμάρουν άσχημα και σε τέτοια περίπτωση γιατρειά δεν υπάρχει,θα αναγκαστείς να τα δώσεις και να πάρεις μικρότερα.
Μη νομίζεις ότι ότι όσα πολλά γούφερ έχει ένα ηχείο παίζει και καλύτερα.
Γνώμη μου είναι αφού διαθέτεις γύρω στα 800 ευρώ να πάρεις τα ΙΚΟΝ7 και να ξενιάσεις από ηχεία για αρκετά χρόνια.

Reaction score
0

Με τον υαμαχα ρχ 797 θα παιξουν?Και δευτερον ειναι καλυτερο ηχειο απο τα κονσεπτ 8?και ποιο ειναι η τιμη τους μηπως ξερεις να μου πεις?

G60

Reaction score
0

Με τον υαμαχα ρχ 797 θα παιξουν?Και δευτερον ειναι καλυτερο ηχειο απο τα κονσεπτ 8?και ποιο ειναι η τιμη τους μηπως ξερεις να μου πεις?
Sorry τα ΙΚΟΝ 6 εννοούσα όχι τα 7.
http://www.net-electric.gr/catalog/dali-ikon-p-3679.html?manufacturers_id=119

Eυαίσθητο ηχείο είναι γιατί να μην παίξει με τον yamaha?
Θα τα ξεσκίσει δε θα τα παίξει μόνο.
Απλά στην πορεία θα δεις ότι θα πας σε ποιοτικότερο ηχητικά ενισχυτή όπως πχ ο A-S700.

Reaction score
0

Μου αρεσουν πολυ αλλα μεχρει 1000 μπορω να δωσω μαζι με ενυσχητη,Και με 1000 εχω βρει τα νταλι κονσεπτ 8 με τον υαμαχα ρχ 797.Αναγκαστικα θα παω σε ποιο ποιοτικο ενυσχητη μετα,εχουν δυνατο μπασω τα 8?

G60

Reaction score
0

Μου αρεσουν πολυ αλλα μεχρει 1000 μπορω να δωσω μαζι με ενυσχητη,Και με 1000 εχω βρει τα νταλι κονσεπτ 8 με τον υαμαχα ρχ 797.Αναγκαστικα θα παω σε ποιο ποιοτικο ενυσχητη μετα,εχουν δυνατο μπασω τα 8?
Πάρτα και πες μας εντυπώσεις.....αντεεεεεεεε:614:

Reaction score
0

Δεν μου απαντησες ομως θα εχουν καλο μπασω???

G60

Reaction score
0

Δεν μου απαντησες ομως θα εχουν καλο μπασω???
Με δυό οχτάιντσα εσύ τι λες δε θα έχει μπάσα?
Εγώ πάντως στη θέση σου με αυτά τα μέτρα τα concept 6 θα έπαιρνα αφού μιλάμε για τη σειρά concept,αλλά επειδή σε βλέπω τρελλαμένο με τα μπάσα πάρε τα 8άρια να σε σιχαθεί η γειτονιά:138:
Απλά στο λέω αν τα πάρεις και μπουμάρουν πολύ τον ήπιες:114:

Reaction score
0

Α και να σε διορθοσω δεν εχουν 3 εξαμισαρια,εχουν 2 οχταρια μπασα.

Reaction score
0

Οπα σορρυ λαθος δυορθοση,αν δω οτι μπουμαρουν πολυ θα χαμηλωσω το μπασω απο τον ενυσχητη.Σε ευχαριστω παντως,ιδη με εχει συχα8ει η γειτονια φιλε μου!!!:143:

Reaction score
4

ρε παρε εκει οτι ειναι να παρεις και χωνε τα τερμα να εκπαιδευσεις τη γειτονια σου στην καλη μουσικη! :125:

Reaction score
0

Αυτο εχω σκοπο να κανω,θα καταλαβουν τι θα πει ροκ και μεταλ μουσικη!!!:621::621::621:

G60

Reaction score
0

Αντε μικρέ να σε φτιάξω...
http://www.youtube.com/watch?v=Q2xPXrtofT4
boom boom boom boom boom boom boom boom:602:

:142:

Φυσικά ο άνθρωπος έχει έξτρα sub κι αν αυτό είναι το πραγματικό μπάσο χωρίς να παραμορφώνει ηχητικά η κάμερα είναι απλά ένα αίσχος.

Πάρε ακόμα ένα νορμάλ
http://www.youtube.com/watch?v=UGgkf9TVGdY

Reaction score
1.187

Τον Yamaha RX-797 έχω αγοράσει για τον ανηψιό μου.
Είναι πολύ δυνατός, έχει πολλά ρεύματα και βγάζει τα watts που λέει και με το παραπάνω, όχι μούφες watts που κυκλοφορούν αλλού...

Συνεπώς θα οδηγήσει όποια ηχεία και να πάρεις. Μην το σκέφτεσαι δεν έχει κανένα πρόβλημα να τα κάνει να χορεύουν. Είναι πολύ καλός ραδιοενισχυτής, ότι πιο value for money υπάρχει και στην ουσία σε αυτή την τιμή που τον πουλάει η Yamaha σού κάνει δώρο και το ραδιόφωνο!

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • xfader
    Segregation supporter
  • Zizik
    Safety Last
  • spylab
    TrumpoMusk

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.746