ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΣ ΚΑΙ 8ΕΛΩ ΑΠΟΨΕΙΣ

G60

Reaction score
0
Απάντηση: ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΣ ΚΑΙ 8ΕΛΩ ΑΠΟΨΕΙΣ

θα παρω τωρα τον υαμαχα για αρχη με τα ηχεια και μετα θα παρω των ναντ που μου λες με επιστροφη του υαμαχα στο ηχοεκφραση γιατια τωρα μπορω να διαθεσω 300 ευρω μονο για ενυσχητη.Τι λες?
Δες τότε και τον C320BEE

Reaction score
0

θα το κανω οπως σου ειπα με τον υαμαχα και σε κανα μηνα θα παρω τον ναντ που μου πρωτηνες στην αρχη!!!Τα ηχεια σιγουρα τα εγρηνεις?

themiloc

Επαγγελματίας
Reaction score
257
Ζητώ τη συγνώμη του D12AA666 για την εκτός θέματος αντιπαράθεση με τον Ιαπωνολάτρη Ευρωπαιοκτώνο C60.
Του εύχομαι να καταλάβει κάποτε λίγα περισσότερα για το τι είναι υψηλή πιστότητα και ποιοί την υπηρέτησαν μόλις σταματήσει τους καθολικούς του αφορισμούς του στυλ "είναι όλα για πέταμα".

Reaction score
0

Δεν πειραζει φιλε μην ανχωνεσε και μην τσακωνεστε αποψεις ανταλασουμε.Θανασης ειναι το κανονικο μου ονομα.

G60

Reaction score
0

θα το κανω οπως σου ειπα με τον υαμαχα και σε κανα μηνα θα παρω τον ναντ που μου πρωτηνες στην αρχη!!!Τα ηχεια σιγουρα τα εγρηνεις?
Κοίτα,δε βάζω και το χέρι στη φωτιά καθώς οι ιδιαιτερότητες του καθενός είναι διαφορετικές.
Απ την πλευρά μου έχουν εξαιρετική στερεοφωνική εικόνα,είναι διαυγέστατα με μεγάλο τους ατού οι μεσαίες και ειδικά τα πρίμα.
Για τα μπάσα πολλοί χρήστες λένε ότι είναι κάπως αδύναμα.
Αυτό που παρατήρησα εγώ είναι ότι εξαρτάται τελικά απ την εκάσοτε εγγραφή.
Πχ στο 4minutes της madonna ή το hot (inna) τα μπάσσα σκοτώνουν,
πόσο μάλλον δε στο concept 8.

Γενικά είναι ένα πολύ ποιοτικό ηχείο και κατασκευαστικά και ηχητικά που στα χρήματά του είναι απ τις ποιό τίμιες προτάσεις.
Για περαιτέρω ανάλυση άκουσέ τα:145:

Reaction score
0

Θα τα ακουσω μηπως ξερεις αν περνουν δυπλοκαλοδιωση?

G60

Reaction score
0
Απάντηση: Re: ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΣ ΚΑΙ 8ΕΛΩ ΑΠΟΨΕΙΣ

Ζητώ τη συγνώμη του D12AA666 για την εκτός θέματος αντιπαράθεση με τον Ιαπωνολάτρη Ευρωπαιοκτώνο C60.
Αφού κατάλαβες αυτό γάτα είσαι.

Του εύχομαι να καταλάβει κάποτε λίγα περισσότερα για το τι είναι υψηλή πιστότητα και ποιοί την υπηρέτησαν μόλις σταματήσει τους καθολικούς του αφορισμούς του στυλ "είναι όλα για πέταμα".
Δεν είπα όλα,το 90% ναι είναι για πέταμα.
Κανείς Ιάπωνας δεν πήρε το εσωτερικό ενός ευρωπαικού dvd player να του αλλάξει το κουτί και να το πουλήσει 10 φορές πάνω.
Αντίθετα Ιαπωνικές κατασκευές των 700 και 1000 ευρώ που ήταν για σεμινάριο πωλήθηκαν απ τους "ευγενής" Ευρωπαίους σε ιθαγενείς καταναλωτές high end σε αστρονομικά ποσά.
Καμία βιοτεχνία που πουλάει άδεια κουτιά όσο ένα διαμέρισμα δεν όρισε τις εξελίξεις.
ΟΛοι κρέμονται απ τους κολλοσούς κι ενεργούν κατάλληλα με μικροαλλαγές και το ανάλογο βεβαίως βεβαίως τίμημα.
ΠΟυ είναι τα ερευνητικά κέντρα?
Τώρα θα δούμε σε λίγο αγγλικά dvd blue ray hihg end σε τιμές σκότωμα:143:
Αλλοι έβγαλαν όμως το blue ray άλλοι θα τρέξουν να διεκδικήσουν δάφνες.
Αυτή τη βιομηχανία αγαπητέ στη χαρίζω,δε δίνω δεκάρα.

G60

Reaction score
0

Θα τα ακουσω μηπως ξερεις αν περνουν δυπλοκαλοδιωση?
Τα 6άρια που έχω όχι.
Για τα 8άρια κοίτα sto επίσημο site της dali,αν και γενικά δε νομίζω η σειρά concept να δέχεται διπλοκαλωδίωση,αλλά δε βλέπω και το νόημα αυτής.

Reaction score
0

Ηρεμα παιδια εδω ειμαστε για να μαθενουμε ο ενας απο τον αλλον μην τρογεστε για συμφεροντα και κερδη αλλων.Ο καθενας εχει μαι αποψη για την βιομηχανια αλλα ολες απο εμας ζουν αλλα εμεις ποτε δεν κερδιζουμε τιποτα.Δεν αξηζει να μιλαμε καν για τα δικα τους παιχνιδια και τις δικες τους στρατιγηκες επιβιωσεις.

Reaction score
0

Ναι μπηκα τελικα δεν δεχονται αλλα οντως δεν νομιζω πως εχει νοημα εχεισ δικαιο!!!

G60

Reaction score
0

Ηρεμα παιδια εδω ειμαστε για να μαθενουμε ο ενας απο τον αλλον μην τρογεστε για συμφεροντα και κερδη αλλων.
Ακριβώς,επειδή τα συμφέροντά μας είναι η τσέπη μας κοιτάμε να μη μας πιάνουν τον πισινό.
Λογικές και πρακτικές του στυλ " η hitachi το 1930 έβγαζε κεριά όταν η bosch έβγαζε συστήματα ανάφλεξης" δε μου λένε τπτ κι ούτε είναι επιχείρημα.
Γνωρίζω πολύ καλά την Ευρωπαική ιστορία και τη συμβολή της στο παγκόσμιο στερέωμα αλλά ο καταναλωτής πίστεψέ με δε δίνει μία όταν πληρώνει.
Αυτό που βλέπει ο καταναλωτής είναι ότι ο δυναμός της hitachi δουλευει ακόμα και μες το νερο κι ευρωπαικός σε δυο χρόνια είναι καμένος.
Τα πράγματα την τελευταία δεκαετία άλλαξαν άρδην κι όταν μερικοί δεν μπορούν να σταθούν στον ανταγωνισμό πουλάνε ιστορία και.....high end.

Reaction score
0

Δεν μου λες ομως τα 8αρια ειναι 6ομα θα παικσουν σωστα με τον υαμαχα μεχρι να παρω τον ναντ που λογικα 8α τα κανει να παιταξουν???

G60

Reaction score
0

Δεν μου λες ομως τα 8αρια ειναι 6ομα θα παικσουν σωστα με τον υαμαχα μεχρι να παρω τον ναντ που λογικα 8α τα κανει να παιταξουν???
έχει ρεύματα ο yamaha,έτσι κι αλλιώς 8ωμ σταθερά δεν είναι κανένα ηχείο.

Reaction score
0

Σωστο και αυτο,λοιπον κατεληξα στα dali kai ston yamaha ax-397.Και μολις ξαναφτιαχτω οικονομικα θα παρω και τον ναντ.16 χρονων ειμαι και αυτα πολλα ειναι:105:...

Reaction score
0

Πιστευεις απο την εμπηρια σου πως τα dali concept 8 einai kalutera apo ta Canton GLE-409???Δηλαδη στην 8εση μ ποιο απο τα 2 θα διαλεγες.

G60

Reaction score
0

Πιστευεις απο την εμπηρια σου πως τα dali concept 8 einai kalutera apo ta Canton GLE-409???Δηλαδη στην 8εση μ ποιο απο τα 2 θα διαλεγες.
Αυτό δεν μπορώ να το ξέρω,δεν τα άκουσα τα canton.
Στο μαγαζί που τα είχα δει όταν πήγα να πάρω τα ηχεία μπορώ να πω ότι μου άρεσε το φινίρισμα και γενικά η όλη τους κατασκευή.
Από ήχο δεν ξέρω τι λένε,ούτε τι κατασκευής είναι τα μεγάφωνα κλπ.
Τα μόνα που άκουσα από canton ήταν πριν χρόνια ένα δίδρομο σετάκι για car audιο που πήρα από Γερμανία για φίλο μαζί με ένα alpine για μένα και ήταν ΓΤΠΚ.

Reaction score
1.187

Σωστο και αυτο,λοιπον κατεληξα στα dali kai ston yamaha ax-397.Και μολις ξαναφτιαχτω οικονομικα θα παρω και τον ναντ.16 χρονων ειμαι και αυτα πολλα ειναι:105:...
Εχεις ήδη πάρει τον Yamaha ΑΧ-397;
Αν όχι γιατί δεν πάς στον AX-497 που έχει περισσότερα watts και η διαφορά τιμής είναι ελάχιστη;

Reaction score
1.187

Πάντως, κάθε φορά που αγοράζουμε κάτι που είναι κατασκευασμένο στην Κίνα, υποσκάπτουμε το μέλλον μας.
Συμφωνώ και επαυξάνω!

Reaction score
1.213

Γιατι υπαρχουν πολλα (ηλεκτρονικα κυριως ) προιοντα που δεν κατασκευαζονται στην Κινα (εστω καποια εξαρτηματα τους ) ?

Καλα συμφωνειτε ολοι ,για ανοιξτε τον υπολογιστη σας και πεστε μου σε ποια ευρωπαικη χωρα κατασκευαστηκαν τα διαφορα εξαρτηματα..

Reaction score
1.187

Γιατι υπαρχουν πολλα (ηλεκτρονικα κυριως ) προιοντα που δεν κατασκευαζονται στην Κινα (εστω καποια εξαρτηματα τους ) ?
Ορίστε:

http://www.accuphase.com/

Και σε διαβεβαιώνω πως σε ΟΛΑ τα μηχανήματα της Accuphase δεν υπάρχει ούτε μία βιδούλα που να μην είναι κατασκευασμένη στην Ιαπωνία.

Το ίδιο συμβαίνει και στην Luxman:

http://www.onahighernote.com/luxman/

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • xfader
    Segregation supporter

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.747
Members
38.489