Western Digital TV HD Media Player

Reaction score
0
Εκείνο που δεν έχω καταλάβει είναι ένα πράγμα: Τι γίνεται με την WD ? Δεν θα επισημοποιήσει το τελευταίο prerelease firmware? Τι περιμένει ?

Reaction score
0
Απάντηση: Western Digital TV HD Media Player

Αν κατάλαβα καλά απ' τα όσα έχω διαβάσει, εικόνα για thumbnail σε φάκελο o οποίος περιέχει αρχείο .mkv δεν μπορούμε να βάλουμε.
Σε φάκελο όμως με DVD; Δηλαδή φάκελος που έχει μέσα τους φακέλους AUDIO_TS & VIDEO_TS;

Sorry αν έχει χιλιοαπαντηθεί, αλλά δυστυχώς οι σελίδες είναι αρκετές!

Reaction score
4

προσεξα το εξης τις προαλλες

(φορ ρεφερενς, εχω το 1.02.10 firmware)

ακουγα μουσικη απο το μηχανακι και εφυγα απο το now playing και χαζολογουσα στα μενου... καποια στιγμη πατησα να κανει σκιπ στο επομενο κομματι αλλα τπτ... επρεπε να παω παλι πισω στη now playing οθονη για να γινει οτιδηποτε σχετικο, δλδ σκιπ, pause, stop κλπ... ενω εχω την εντυπωση οτι με το παλιο firmware 1.01.02 ειχα τον ελεγχο απο οπου και να ημουν... θυμαμαι καλα ή με πιασανε οι ζεστες;

οπως και να'χει, ειναι ψιλοβλακεια να μη σ'αφηνει να ελεγχεις αυτο που παιζει απο οποια οθονη και να εισαι...

Reaction score
0

σήμερα αγόρασα αυτο το μηχανημα και εχει πάρει στην κυριολεξία ΄φωτιά΄!εχω δει διάφορου τύπου ταινίες για δοκιμή .. :103: πολύ καλό , με την υπαρχουσα προεγκατεστημένη εκδοση 1.01.02 υποστήριζε ελληνικους υπότιτλους αλλα έκανα καλού κακού upgrade στο 1.01.07 .αλλα δεν υποστηρίζει απο οτι ειδα dts.ελπιζω με νεο firmware να το φτιαξουν

And they' ll tell you black is really white
The moon is just the sun at night
And when you walk in golden halls
You get to keep the gold that falls

Reaction score
0

Τελικά βάζοντας μέσα σ' έναν φάκελο (πχ. με όνομα 123) το 123.mkv + 123.srt + 123.jpg και μπόρεσε να μου δείξει στα thumbnails την εικόνα.
Δεν τα κατάφερα με ολόκληρο DVD (φάκελοι AUDIO_TS & VIDEO_TS)

Reaction score
6

σήμερα αγόρασα αυτο το μηχανημα και εχει πάρει στην κυριολεξία ΄φωτιά΄!εχω δει διάφορου τύπου ταινίες για δοκιμή .. :103: πολύ καλό , με την υπαρχουσα προεγκατεστημένη εκδοση 1.01.02 υποστήριζε ελληνικους υπότιτλους αλλα έκανα καλού κακού upgrade στο 1.01.07 .αλλα δεν υποστηρίζει απο οτι ειδα dts.ελπιζω με νεο firmware να το φτιαξουν

And they' ll tell you black is really white
The moon is just the sun at night
And when you walk in golden halls
You get to keep the gold that falls
Η 1.02.07 έχει πρόβλημε με τους ελληνικούς υπότιτλους , να βάλεις την 1.02.10 από εδώ:
http://www.wdc.com/wdtvprerelease/

Απλά επέλεξε για subtitles: Greek (Windows 1253) και είσαι ΟΚ !

Reaction score
0

Η 1.02.07 έχει πρόβλημε με τους ελληνικούς υπότιτλους , να βάλεις την 1.02.10 από εδώ:

===========
ευχαριστω φιλε
by the way αυτο δεν υπαρχει στο site της εταιρειας ουτε σαν prelease ουτε στο sitemap http://www.westerndigital.com/en/sitemap/
why?ειμαι ολιγον ασχετος ξερεις...

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Western Digital TV HD Media Player

Αν κατάλαβα καλά απ' τα όσα έχω διαβάσει, εικόνα για thumbnail σε φάκελο o οποίος περιέχει αρχείο .mkv δεν μπορούμε να βάλουμε.
Σε φάκελο όμως με DVD; Δηλαδή φάκελος που έχει μέσα τους φακέλους AUDIO_TS & VIDEO_TS;

Sorry αν έχει χιλιοαπαντηθεί, αλλά δυστυχώς οι σελίδες είναι αρκετές!
Μπαινει κανονικοτατα φτανει να εχει το ιδιο ονομα

Reaction score
1
Πολυ καλο μηχανημα,το απεκτησα κι εγω.Και με το τελευταιο firmware,το 1.02.10 ειναι πολυ καλυτερο.

Δεν ξερω αν ειπωθηκε και προηγουμενως-δεν μπορεσα να διαβασω ολο το θεμα- το οτι υπερθερμαινεται μετα απο λιγες ωρες λειτουργιας.
Οταν καποια στιγμη μου κολλησε στα μενου,αναγκαστηκα να το βγαζω απο την πριζα οταν δεν λειτουργει.Αναπτυσσει πολυ μεγαλες θερμοκρασιες,πολυ μεγαλυτερες απο τον μετασχηματιστη που το συνοδευει.Η θερμοτητα ειναι τοσο μεγαλη που μεταδιδεται και στα στικακια.

Η ερωτηση-απορια μου ειναι η εξης:
Προκειμενου να εχουμε μια αδιαλειπτη επικοινωνια pc-σκληρου δισκου-wd tv θα μπορουσαμε να βαλουμε ενα usb hub στον σκληρο ; Ετσι θα ηταν συνδεδεμενος και με τα 2 ταυτοχρονα (pc,wdtv).
Το εχει κανει κανεις,λειτουργει;

Με USB HUB μόνο δεν μπορείς να συνδέσεις ταυτόχρονα το wd με σκληρούς και pc. Εγώ έχω κάνει το εξής. Έχω συνδέσει πάνω σε ενα usb splitter (έχει 2 εξόδους) το wd και ένα laptop. Στην είσοδο του έχω συνδέσει ενα usb hub με 3 σκληρούς πάνω. Πατώντας λοιπόν το κουμπί του splitter διαλέγω αν τους σκληρούς θα τους βλέπει το laptop ή το wd. Επίσης αν δεν θέλω οι σκληροί να παίρνουν καθόλου ρεύμα οταν δεν κάνω τίποτα τους εχω γυρισμένους στο laptop (το οποίο είναι εκτός ρεύματος φυσικά).

Reaction score
0
Με USB HUB μόνο δεν μπορείς να συνδέσεις ταυτόχρονα το wd με σκληρούς και pc. Εγώ έχω κάνει το εξής. Έχω συνδέσει πάνω σε ενα usb splitter (έχει 2 εξόδους) το wd και ένα laptop. Στην είσοδο του έχω συνδέσει ενα usb hub με 3 σκληρούς πάνω. Πατώντας λοιπόν το κουμπί του splitter διαλέγω αν τους σκληρούς θα τους βλέπει το laptop ή το wd. Επίσης αν δεν θέλω οι σκληροί να παίρνουν καθόλου ρεύμα οταν δεν κάνω τίποτα τους εχω γυρισμένους στο laptop (το οποίο είναι εκτός ρεύματος φυσικά).
Γεια σου φίλε ! Από που προμηθεύτηκες το usb splitter?

Reaction score
0

Καλησπέρα παιδιά. Πολύ χρήσιμο forum. Ήθελα να ρωτήσω πρόσφατα αγόρασα τον προαναφερόμενο player και ταυτόχρονα έκανα και update το firmware ωστόσο διαπιστώνω ότι θα πρέπει να είμαι ταχύτατος όταν βγάζει υπότιτλους. Τι γίνεται με αυτό?

Είναι αλήθεια ότι το WDTV_FW_1_01_02_GR firmware διορθώνει το συγκεκριμένο πρόβλημα κι αν κάνω και πάλι αναβάθμιση λογισμικού στο συγκεκριμένο, ελοχεύει κινδύνους επειδή δεν είναι official ? Επίσης από διάφορα σχόλια που διάβασα στο forum έχω μπερδευτεί στο αν το τελευταίο WDTV_FW_1_01_02_GR firmware έχει πρόβλημα στο DTS .

Κάποιος πιο παλιός να δώσει τα φώτα του !!!

Reaction score
1

Καλησπέρα παιδιά. Πολύ χρήσιμο forum. Ήθελα να ρωτήσω πρόσφατα αγόρασα τον προαναφερόμενο player και ταυτόχρονα έκανα και update το firmware ωστόσο διαπιστώνω ότι θα πρέπει να είμαι ταχύτατος όταν βγάζει υπότιτλους. Τι γίνεται με αυτό?

Είναι αλήθεια ότι το WDTV_FW_1_01_02_GR firmware διορθώνει το συγκεκριμένο πρόβλημα κι αν κάνω και πάλι αναβάθμιση λογισμικού στο συγκεκριμένο, ελοχεύει κινδύνους επειδή δεν είναι official ? Επίσης από διάφορα σχόλια που διάβασα στο forum έχω μπερδευτεί στο αν το τελευταίο WDTV_FW_1_01_02_GR firmware έχει πρόβλημα στο DTS .

Κάποιος πιο παλιός να δώσει τα φώτα του !!!
Δες 6 posts πιο πρίν!!! (deliol)!!!

Reaction score
1
Γεια σου φίλε ! Από που προμηθεύτηκες το usb splitter?
Καλημέρα,

το splitter το πήρα απο το πλαίσιο αλλά θα βρείς παντού. Είναι το κλασσικό splitter που χρησιμοποιείται για να συνδέσεις πχ 2 εκτυπωτές σε ενα pc. Έχει ενα κουμπί το οποίο ενεργοποιεί την μια ή την άλλη έξοδο ( στην περίπτωση μας wd/pc). Κανα δυο φορές έκανα hot switch και δεν έπαθαν τίποτα οι δίσκοι αλλά νομίζω οτι είναι προτιμότερο να κάνεις eject/remove απο το μηχάνημα, είτε το wd είτε το pc και μετά να πατάς το κουμπί του splitter.

Reaction score
0
Καλησπέρα σε όλους !!!

Να ρωτήσω σε τί διαστάσεις πρέπει να έχουμε τις jpg εικόνες ώστε να εμφανίζονται στα thumbnails των avi αρχείων ???? :121:

Και κάτι άλλο πιο σημαντικό (για μένα τουλάχιστον)...

Υπάρχει τρόπος πλην του μεγαλώματος των υποτίτλων (στην τελευταία την 10) να βλέπουμε υποτιτλους (ελληνικούς) ΠΙΟ ΕΝΤΟΝΟΥΣ ή πιο OUTLINED ???? :120::120:

Όσο και μεγάλους να τους κάνω διαβάζονται πολύ δύσκολα σε λευκό ή ανοιχτό/φωτεινό background... :110:

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ.

Reaction score
7
Κατέβασα ολόκληρο bluray 40gb και πήρα από μέσα το μεγαλύτερο m2ts αρχείο, το έβαλα μέσα χύμα να παίξει με srt υπότιτλους αλλά μετά από λίγη ώρα κολλάει όλο το σύστημα. Τί μετατροπή πρέπει να κάνω για να το δω κανονικά, χωρίς να χαλάσω την ποιότητα του bluray?

Reaction score
0

Σε καποιες mkv ταινιες ενω στο pc παιζουν κανονικα, στο WD TV HD δεν παιζει ο ηχος τους.Ξερει κανεις τι μπορει να παιζει?Ειμαι καινουργιος με το μηχανημα και οποια βοηθεια θα ηταν καλοδεχουμενη.Ευχαριστω

Reaction score
0

Σε καποιες mkv ταινιες ενω στο pc παιζουν κανονικα, στο WD TV HD δεν παιζει ο ηχος τους.Ξερει κανεις τι μπορει να παιζει?Ειμαι καινουργιος με το μηχανημα και οποια βοηθεια θα ηταν καλοδεχουμενη.Ευχαριστω
πιθανότατα έχουν ήχο DTS - ψάξ'το λίγο, έχει συζητηθεί άπειρες φορές.

Reaction score
8
μια χαρά μπορείς να έχεις thumbnail αρκεί να μην έχεις υποφακέλους μέσα στο φάκελο.Δηλαδή μέσα στο φάκελο έχεις το αρχείο mkv τους υποτιτλους και την εικόνα όλα με ίδια ονομασία.
Αν βάλεις φάκελο μέσα στο φάκελο thumbnail δε θα έχεις

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.941
Members
38.521
Νεότερο μέλος
mgm