- Reaction score
- 0
Εκείνο που δεν έχω καταλάβει είναι ένα πράγμα: Τι γίνεται με την WD ? Δεν θα επισημοποιήσει το τελευταίο prerelease firmware? Τι περιμένει ?
Η 1.02.07 έχει πρόβλημε με τους ελληνικούς υπότιτλους , να βάλεις την 1.02.10 από εδώ:σήμερα αγόρασα αυτο το μηχανημα και εχει πάρει στην κυριολεξία ΄φωτιά΄!εχω δει διάφορου τύπου ταινίες για δοκιμή .. :103: πολύ καλό , με την υπαρχουσα προεγκατεστημένη εκδοση 1.01.02 υποστήριζε ελληνικους υπότιτλους αλλα έκανα καλού κακού upgrade στο 1.01.07 .αλλα δεν υποστηρίζει απο οτι ειδα dts.ελπιζω με νεο firmware να το φτιαξουν
And they' ll tell you black is really white
The moon is just the sun at night
And when you walk in golden halls
You get to keep the gold that falls
Μπαινει κανονικοτατα φτανει να εχει το ιδιο ονομαΑν κατάλαβα καλά απ' τα όσα έχω διαβάσει, εικόνα για thumbnail σε φάκελο o οποίος περιέχει αρχείο .mkv δεν μπορούμε να βάλουμε.
Σε φάκελο όμως με DVD; Δηλαδή φάκελος που έχει μέσα τους φακέλους AUDIO_TS & VIDEO_TS;
Sorry αν έχει χιλιοαπαντηθεί, αλλά δυστυχώς οι σελίδες είναι αρκετές!
Πολυ καλο μηχανημα,το απεκτησα κι εγω.Και με το τελευταιο firmware,το 1.02.10 ειναι πολυ καλυτερο.
Δεν ξερω αν ειπωθηκε και προηγουμενως-δεν μπορεσα να διαβασω ολο το θεμα- το οτι υπερθερμαινεται μετα απο λιγες ωρες λειτουργιας.
Οταν καποια στιγμη μου κολλησε στα μενου,αναγκαστηκα να το βγαζω απο την πριζα οταν δεν λειτουργει.Αναπτυσσει πολυ μεγαλες θερμοκρασιες,πολυ μεγαλυτερες απο τον μετασχηματιστη που το συνοδευει.Η θερμοτητα ειναι τοσο μεγαλη που μεταδιδεται και στα στικακια.
Η ερωτηση-απορια μου ειναι η εξης:
Προκειμενου να εχουμε μια αδιαλειπτη επικοινωνια pc-σκληρου δισκου-wd tv θα μπορουσαμε να βαλουμε ενα usb hub στον σκληρο ; Ετσι θα ηταν συνδεδεμενος και με τα 2 ταυτοχρονα (pc,wdtv).
Το εχει κανει κανεις,λειτουργει;
Γεια σου φίλε ! Από που προμηθεύτηκες το usb splitter?Με USB HUB μόνο δεν μπορείς να συνδέσεις ταυτόχρονα το wd με σκληρούς και pc. Εγώ έχω κάνει το εξής. Έχω συνδέσει πάνω σε ενα usb splitter (έχει 2 εξόδους) το wd και ένα laptop. Στην είσοδο του έχω συνδέσει ενα usb hub με 3 σκληρούς πάνω. Πατώντας λοιπόν το κουμπί του splitter διαλέγω αν τους σκληρούς θα τους βλέπει το laptop ή το wd. Επίσης αν δεν θέλω οι σκληροί να παίρνουν καθόλου ρεύμα οταν δεν κάνω τίποτα τους εχω γυρισμένους στο laptop (το οποίο είναι εκτός ρεύματος φυσικά).
Δες 6 posts πιο πρίν!!! (deliol)!!!Καλησπέρα παιδιά. Πολύ χρήσιμο forum. Ήθελα να ρωτήσω πρόσφατα αγόρασα τον προαναφερόμενο player και ταυτόχρονα έκανα και update το firmware ωστόσο διαπιστώνω ότι θα πρέπει να είμαι ταχύτατος όταν βγάζει υπότιτλους. Τι γίνεται με αυτό?
Είναι αλήθεια ότι το WDTV_FW_1_01_02_GR firmware διορθώνει το συγκεκριμένο πρόβλημα κι αν κάνω και πάλι αναβάθμιση λογισμικού στο συγκεκριμένο, ελοχεύει κινδύνους επειδή δεν είναι official ? Επίσης από διάφορα σχόλια που διάβασα στο forum έχω μπερδευτεί στο αν το τελευταίο WDTV_FW_1_01_02_GR firmware έχει πρόβλημα στο DTS .
Κάποιος πιο παλιός να δώσει τα φώτα του !!!
Καλημέρα,Γεια σου φίλε ! Από που προμηθεύτηκες το usb splitter?
πιθανότατα έχουν ήχο DTS - ψάξ'το λίγο, έχει συζητηθεί άπειρες φορές.Σε καποιες mkv ταινιες ενω στο pc παιζουν κανονικα, στο WD TV HD δεν παιζει ο ηχος τους.Ξερει κανεις τι μπορει να παιζει?Ειμαι καινουργιος με το μηχανημα και οποια βοηθεια θα ηταν καλοδεχουμενη.Ευχαριστω