Western Digital TV HD Media Player

Reaction score
8
Κατέβασα ολόκληρο bluray 40gb και πήρα από μέσα το μεγαλύτερο m2ts αρχείο, το έβαλα μέσα χύμα να παίξει με srt υπότιτλους αλλά μετά από λίγη ώρα κολλάει όλο το σύστημα. Τί μετατροπή πρέπει να κάνω για να το δω κανονικά, χωρίς να χαλάσω την ποιότητα του bluray?
θα κατεβάσεις το makeMKV δωρεάν και με ένα κλικ θα μετατρέπεις σε ματρόσκα τη ταινία σου.Αν συμπεριλάβεις ένα μόνο φορμα ήχου και μόνο ένα υπότιτλο και τη κυρίως ταινία θα σου πιάσει περίπου 17gb.Δεν υπάρχει περίπτωση να καταλάβεις διαφορά σε ποιότητα.

Reaction score
1
Απάντηση: Western Digital TV HD Media Player

Παιδιά οποίος μπορεί ας απαντήσει γιατί έχω μια απορία με τη συγκεκριμένη συσκευή,την αγόρασα πριν μερικές ήμερες και οταν την συνδεσα απογοητευτικά γιατί μου βγάζει όλες της ταινίες με pixels στην οθόνη παρότι το συνδεσα με HDMI καλώδιο,η τv μου ειναι μια jvc HD READY οχι full HD, και με τα λιγα που ξερω το έριξα εκει το πρόβλημα,εκτός και αν δεν παίζει ρόλο αυτο και ειναι ελλατοματικη η συσκευή,ακόμα και της HD ταινιες που ειχα ακόμα και αυτές με pixelakia της βλέπω αλα και της τανιες που εινα σε AVI οι ποιο πολλες που εχω πάλη ετση φενοντε.. καμαι βοήθεια-γνώμη pls?

ελπίζω να εχω ποσταρη σωστά αυτο που θέλω να ρωτήσω...

Reaction score
0

Για να σε βοηθήσει καποιος θα πρεπει να μας πεις λεπτομέρειες.

Ποιο firmware εχει η συσκευη , σε τι αναλυση την εχεις βαλει τι ειδους αρχείο παιζεις ( divx, mkv , ts η άλλο ?)

Θα έλεγα να ξεκινίσεις κάνωντας αναβάθμιση στο 1.02.10 και να ξαναδοκιμάσεις.
Κάνε και μια ανασυγκρότιση τον δισκο σου.

Reaction score
427

Το πρότεινα σε ένα φίλο, το αγόρασε, αλλά δεν παίζει ο ήχος στα mkv με DTS.
Επειδή είναι πολλά τα post δεν τα έχω διαβάσει για να ξέρω αν έχει απαντηθεί το πρόβλημα.
Έδωσα το link στο φίλο και μου είπε ότι πέρασε και το τελευταίο firmware.

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Western Digital TV HD Media Player

Το πρότεινα σε ένα φίλο, το αγόρασε, αλλά δεν παίζει ο ήχος στα mkv με DTS.
Επειδή είναι πολλά τα post δεν τα έχω διαβάσει για να ξέρω αν έχει απαντηθεί το πρόβλημα.
Έδωσα το link στο φίλο και μου είπε ότι πέρασε και το τελευταίο firmware.
Για να "παίξει" DTS πρέπει να το συνδέσει με ενισχυτή ο οποίος θα κάνει αποκωδικοποίηση DTS
Διαφορετικά ας το μετατρέψει σε AC3 http://www.videohelp.com/tools/PopCorn_MKV_AudioConverter
Για να λειτουργήσει το παραπάνω πρόγραμμα πρέπει το Path όπου θα έχει τις ταινίες να ΜΗΝ έχουν ελληνικούς χαρακτήρες.

Reaction score
427

Δηλαδή με hdmi σύνδεση στην tv, δεν μπορεί απλά να το παίξει ως stereo;

Reaction score
0

Οχι δεν παιζει ΔΕΝ κανει απο μονο του down mix to stereo .
Λυση ειναι η μετατροπη ή μεσω ενισχυτη .

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
107.705

Οχι δεν παιζει ΔΕΝ κανει απο μονο του down mix to stereo .
Λυση ειναι η μετατροπη ή μεσω ενισχυτη .
Ούτε άμα συνδέσεις τα κοινά RCA για στέρεο;

Reaction score
1

Για να σε βοηθήσει καποιος θα πρεπει να μας πεις λεπτομέρειες.

Ποιο firmware εχει η συσκευη , σε τι αναλυση την εχεις βαλει τι ειδους αρχείο παιζεις ( divx, mkv , ts η άλλο ?)

Θα έλεγα να ξεκινίσεις κάνωντας αναβάθμιση στο 1.02.10 και να ξαναδοκιμάσεις.
Κάνε και μια ανασυγκρότιση τον δισκο σου.
firmware όντως είχα το παλιό τώρα πέρασα το 1.02.10 και πράγματι βελτιώθηκε κάπως η εικόνα αλα οχι οσο περίμενα...οσον άφορα την ανάλυση το δοκίμασα σε ολες αλα μου φενετε οτη στην επιλογή αυτόματο είναι καλύτερα ,και τα αρχεία που παίζω είναι στην πλειοψηφία τους Αvi
Ευχαριστώ πάντως

Reaction score
0

Ούτε άμα συνδέσεις τα κοινά RCA για στέρεο;
Φιλε μου οχι δεν παιζει τα RCA εχουν αναλογικη εξοδο και το μηχανημα δεν μπορει να δωσει το DTS σε Stereo μορφη ουτε απο εκει , ουτε απο την οπτικη ουτε απο το HDMI το δινει οπως το έχει η ταινία αν δηλαδη το track του ηχου ειναι DTS το δινει ψηφιακα απο τις τελευταιες 2 εξοδους που γραφω.
Και για να το ακουσεις πρεπει με καποιο τροπο να το <ξεκλειδωσεις> για αυτο λεμε θελεις ενισχυτη με εισοδο DTS ή HDMI ωστε τη δουλεια να την αναλαβει εκεινος.
Αν παλι εχεις στη διαθεση σου χρονο μπορεις να το μετατρεψεις στον υπολογιστη σου σε ac3 και να το ακους κανονικα στην TV σου.
Η διαδικασια περιγραφετε εδω μεσα , κανε μια αναζητηση.

abcd

Super Moderator
Reaction score
107.705

Ευχαριστώ ''BillyVan'':126:

Reaction score
0
Μήπως γνωρίζει κανείς αν υπάρχει τρόπος να συνδέσω την οπτικη έξοδο ήχου του wd με την coaxial είσοδο του ενισχητή (δεν έχει optical in όμως δέχεται dts) για να πάρω ήχο dts;

abcd

Super Moderator
Reaction score
107.705
Απάντηση: Re: Western Digital TV HD Media Player

Μήπως γνωρίζει κανείς αν υπάρχει τρόπος να συνδέσω την οπτικη έξοδο ήχου του wd με την coaxial είσοδο του ενισχητή (δεν έχει optical in όμως δέχεται dts) για να πάρω ήχο dts;
Θέλεις έναν αντάπτορα optical to coaxial. Δες παρακάτω:

http://www.emimikos.gr/shop/product.php?productid=17391&cat=0&page=1

Reaction score
4
Καλησπέρα σε όλους.
Εχω βάλει το τελευταίο firmware 1.02.10 αλλά πάλι παρατηρώ ασυγχρονισμό μεταξύ κίνησης του στόματος και ήχου σε ταινίες mkv 720p με DTS ήχο. Στο PC παίζει σωστά. Το έχω συνδέσει στην οπτική έξοδο με το Home Cinema (Ένα LG) που έχει αποκοδικωποιητή DTS. Παίζει ρόλο η κωδικοποίηση της ταινίας? Γιατί σε κάποιες (πχ Fast and Furious) είναι "μικρότερο" το φαινόμενο σε κάποιες (Wolverine) είναι πιο έντονο.
Τι μπορεί να φταίει, το καλώδιο, το home cinema, to WD?
Εχω εκνευριστεί μια και οι ταινίες ήταν και η αφορμή αγοράς του. Να σημειωθεί φυσικά ότι όλες οι άλλες απλές divx ταινίες παίζουν απροβλημάτιστα.

Οποιος γνωρίζει και θέλει ας ρίξει τα φώτα του.
Ευχαριστώ.

Reaction score
8
το wd δεν φταίει .
για να καταλάβω ,ακούς απο οπτική και βλέπεις απο composite?

δεν μπορείς να χρησιμοποιήσεις HDMI?
δοκίμασε stereo out αντι για digital και δες αν εξακολουθεί το πρόβλημα.

Reaction score
0
Εμενα με το .02GR καποιες φορές εκει που βλεπω avi η mkv μου κανει ξαφνικα restart.Τι μπορει να φταει?

Reaction score
4
το wd δεν φταίει .
για να καταλάβω ,ακούς απο οπτική και βλέπεις απο composite?

δεν μπορείς να χρησιμοποιήσεις HDMI?
δοκίμασε stereo out αντι για digital και δες αν εξακολουθεί το πρόβλημα.

Βλέπω από HDMI και ακούω από optical.
Στις απλές ταινίες μια χαρά, στις mkv είναι το πρόβλημα.... :101:

Reaction score
3

Αναμφισβήτητα η κυκλοφορία του WD TV αποτέλεσε μια από τις μεγάλες επιτυχίες της περσινής χρονιάς. Η Western Digital κατάφερε να προσφέρει ένα media player με δυνατότητα αναπαραγωγής 1080p video, έξοδο HDMI και υποστήριξη των περισσότερων format με τιμή γύρω στα 100 ευρώ. Δεν μας προκαλεί λοιπόν έκπληξη η είδηση οτι πρόκειται να κυκλοφορήσει την επόμενη έκδοση του, με την ονομασία WD TV-2 Live Media Player.

Αυτό που αλλάζει σε σχέση με την προηγούμενη έκδοση είναι η προσθήκη μιας ethernet θύρας ώστε να μπορεί να γίνει streaming αρχείων μέσω δικτύου (το πρώτο υποστήριζε τη μεταφορά δεδομένων μόνο από USB sticks και σκληρούς δίσκους) καθώς και η ενσωμάτωση DTS decoder. Προστέθηκε επίσης και μία θύρα component ενώ το μέγεθος της συσκευής παρέμεινε στα επίπεδα του αρχικού μοντέλου.

Η εταιρία δεν έχει ανακοινώσει ακόμα ούτε την ημερομηνία κυκλοφορίας, ούτε την τιμή του προϊόντος.
πηγή άρθρου
Ναι όντως τέλειο και λογικά θα κοστίζει από 100 - 200 ευρώ καθότι με 200 ευρώ αγοράζεις τον βασικό του ανταγωνιστή που είναι το popcornhour a-110.

Και εκτός από αυτό βγάλανε και ένα mini wd-tv ποιο μικρο και ποιο φτηνό από το κλασικό wd-tv και με λιγότερες δυνατότητες.
Ορίστε μερικές φώτο.

Reaction score
8
Βλέπω από HDMI και ακούω από optical.
Στις απλές ταινίες μια χαρά, στις mkv είναι το πρόβλημα.... :101:
έχω την εντύπωση ότι φταίει το LG .Εβαλα και γώ την optical και δεν υπήρξε πρόβλημα στις ματρόσκες.Εγώ θα συνιστούσα να περάσεις τον ήχο απο το HDMI και να καταργήσεις την οπτική αφού έχεις αυτή τη δυνατότητα.Αν και πάλι έχεις πρόβλημα τότε η συνεργασία των 2 συσκευών δεν είναι καλή.

Staff online

• abcd

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.902
Members
38.519
Νεότερο μέλος
mrkgeo