Western Digital TV HD Media Player

Reaction score
0
Απάντηση: Western Digital TV HD Media Player

Η τηλεόρασή μου έχει ένα HDMI στο οποίο είναι συνδεδεμένο ένα PS3. Σήμερα αγόρασα ένα HDMI splitter για να συνδέσω και το WD TV αλλά δεν έχω καταφέρει να παίζουν και οι δύο συσκευές, φυσικά όχι ταυτόχρονα. Αναλόγως το πως τα συνδέω πότε βλέπει το PS3 πότε το WD TV. Κλείνω το ένα ανοίγω την άλλη συσκευή αλλά δεν παίζει δεν εμφανίζει εικόνα. Μήπως δεν είναι ενδεδειγμένος ο τρόπος αυτός; Το splitter έχει ένα input βγάζει δύο εξόδους. Ευχαριστώ.

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
107.716

Το splitter έχει ένα input βγάζει δύο εξόδους.
Eσύ θέλεις δύο input και να βγάζει μία έξοδο.

Θέλεις δηλαδή switcher και όχι splitter.

abcd

Super Moderator
Reaction score
107.716

Ναι σου κάνει.

Παίρνει 4 συσκευές, και έχει μάλιστα 2 εξόδους!

Reaction score
0

Τελικά πώς γίνεται να βάλουμε thumbs σε κεντρικό φάκελο (και στο USB1) και ν' αλλάξουμε τα backround? μπορεί κανείς να το πει με απλά λόγια?
ευχαριστώ

Reaction score
0

Καλησπερα, ειμαι καινουριος στο φορουμ κ εχω μερικες αποριες για το WDTV που μολις αγορασα.Καταρχην να πω οτι το εχω συνδεσει με HDMI 1.3 με την LG 42'' hd που εχω.
Εχω σκοπο να παρω καποιο set home cinema της LG και καποιο blue ray αργοτερα.Πως θα πρεπει να γινουν οι συνδεσεις δεδομενου του καλυτερου αποτελεσματος?
Το home cinema δεν θα εχει optical κ coaxial (κακο αυτο?).Το dvd δεν με ενδιαφερει να το χρησιμοποιησω.Για το blue ray θα χρειαστω κ δευτερο HDMI καλωδιο?

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Western Digital TV HD Media Player

Τελικά πώς γίνεται να βάλουμε thumbs σε κεντρικό φάκελο (και στο USB1) και ν' αλλάξουμε τα backround? μπορεί κανείς να το πει με απλά λόγια?
ευχαριστώ
Αν και τόχουμε ξαναπεί...κατανοώ ότι είναι δύσκολο να διαβαστεί όλο το thread. Κεντρικό φάκελο εννοείς π.χ. "movies" σωστά? Εάν ναι τοτε : μέσα στο φάκελλο βάλε ένα μικρό avi αρχείο ...80mb ας πούμε και ονόμασέ το "movies" κι αυτό. Βάλε και την εικόνα που θέλεις με την ονομασία "movies" κι αυτή με διαστάσεις 120mm πλάτος και 180 mm ύψος...ή το διπλάσιο αναλογικά. ( 240χ360 δηλαδή) και δες εάν βλέπεις έτσι to thumbnail που έχεις επιλέξει .

abcd

Super Moderator
Reaction score
107.716

Παιδιά τα .mkv δεν έχουν κεφάλαια (chapter);

JL_

Reaction score
19
Re: Απάντηση: Western Digital TV HD Media Player

Παιδιά τα .mkv δεν έχουν κεφάλαια (chapter);
Μπορεί ναι, μπορεί και όχι...

Οι προδιαγραφές υποστηρίζουν μέχρι και DVD-style μενού, το πως φτιάχνονται όμως είναι άλλο θέμα...

abcd

Super Moderator
Reaction score
107.716
Απάντηση: Re: Απάντηση: Western Digital TV HD Media Player

Μπορεί ναι, μπορεί και όχι...

Οι προδιαγραφές υποστηρίζουν μέχρι και DVD-style μενού, το πως φτιάχνονται όμως είναι άλλο θέμα...
Ευχαριστώ για την γρήγορη απάντηση. Πάντως σε όσα έχω δοκιμάσει δεν έχουν!

Να υπάρχει άραγε πρόγραμμα να δημιουργεί;

Reaction score
0

Αφου μου λετε δηλαδη πως μονο stereo ηχο μπορω να παρω απ'το home cinema αυτο...τοτε ειναι βλακεια να το αγορασω..αν θελετε προτεινετε μου καποιο σετ home cinema που να εχει optical η coaxial ωστε να ακουω 5.1 dts κτλ.

τότε δεν μπορείς να πάρεις dts ήχο απ΄το wd

Reaction score
0

Αφου μου λετε δηλαδη πως μονο stereo ηχο μπορω να παρω απ'το home cinema αυτο...τοτε ειναι βλακεια να το αγορασω..αν θελετε προτεινετε μου καποιο σετ home cinema που να εχει optical η coaxial ωστε να ακουω 5.1 dts κτλ.

ισως δεν ημουν σαφης..αυτο που θελω ειναι να παρω καποιο set home cinema το οποιο να συνδεσω με optical(νομιζω καλυτερα) με το WDTV μου κ να ακουω 5.1 ηχο dts κ τα ρεστα...

abcd

Super Moderator
Reaction score
107.716

ισως δεν ημουν σαφης..αυτο που θελω ειναι να παρω καποιο set home cinema το οποιο να συνδεσω με optical(νομιζω καλυτερα) με το WDTV μου κ να ακουω 5.1 ηχο dts κ τα ρεστα...
Παράδειγμα θες ένα τέτοιο που έχει Optical in.

abcd

Super Moderator
Reaction score
107.716

Ναι..σωστα..σε κατι με κολωνιτσες ομως κ ασυρματα τα πισω με optical...?
Κοίτα τα set δεν τα πολυγουστάρω και δεν έχω άποψη

πιο είναι καλό.

Άμα ξέρει κάποιος άλλος ας πει.

Αν μπορείς να ακούσεις με τα δικά σου αυτιά, για να αποφασίσεις

αν σου αρέσει κάποιο set.

Reaction score
0

Κοίτα τα set δεν τα πολυγουστάρω και δεν έχω άποψη

πιο είναι καλό.

Άμα ξέρει κάποιος άλλος ας πει.

Αν μπορείς να ακούσεις με τα δικά σου αυτιά, για να αποφασίσεις

αν σου αρέσει κάποιο set.

καταρχην ευχαριστω για την αμεση απαντηση.και γω δε τα πολυγουσταρω τα σετ αλλα τα γουσταρει η τσεπη μου ομως! Να αναφερω κ ενα ασχετο με αυτο που ομως μολις προεκυψε κ με ξενερωσε..εβαλα το αυστηρως καταλληλο να δω σε hd στο wdtv κ δεν ακουγεται ο ηχος απ'την τv..δε βρισκω τροπο να το κανω να ακουστει..μηπως ηθελε home cinema κ δεν υπαρχει ηχος στερεο στη ταινια??? ειναι η πρωτη ελληνικη hd που μολις κατεβασα απ'το gamato..

abcd

Super Moderator
Reaction score
107.716

καταρχην ευχαριστω για την αμεση απαντηση.και γω δε τα πολυγουσταρω τα σετ αλλα τα γουσταρει η τσεπη μου ομως! Να αναφερω κ ενα ασχετο με αυτο που ομως μολις προεκυψε κ με ξενερωσε..εβαλα το αυστηρως καταλληλο να δω σε hd στο wdtv κ δεν ακουγεται ο ηχος απ'την τv..δε βρισκω τροπο να το κανω να ακουστει..μηπως ηθελε home cinema κ δεν υπαρχει ηχος στερεο στη ταινια??? ειναι η πρωτη ελληνικη hd που μολις κατεβασα απ'το gamato..
99,9% έχει ήχο DTS γι αυτό δεν ακούς καθόλου ήχο.

Reaction score
427

Staff online

• abcd
  • xfader
    Segregation supporter

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.904
Members
38.518