Γλαροι

Reaction score
0
Μερικα γλαροπουλα που εβγαλα τον χειμωνα ετσι για να δροσιστουμαι λιγο με τον μπλε ψυχρο ουρανο.
Η γλαροι ειναι η αδυναμια μου και τους εχω ταραξει στην φωτογραφιση με το αζημειωτο φυσικα μιας που παντα κουβαλουσα τσαντες με ψωμια :114::114:

Εχω κι αλλες να βαλω μην φυγεται :114:

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
107.662
Απάντηση: Γλαροι

Συγχαρητήρια!

Εντυπωσιακές!

Στις δύο πρώτες φωτό, με πιο πρόγραμμα φτιάχνεις το περίγραμμα;

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
144.032

άψογες! ποιά μηχανή χρησιμοποιείς?

Reaction score
385

Τρομερές !
Νομίζεις θα βγει ο γλάρος από την οθόνη !
Συγχαρητήρια ,δηλώνω θαυμαστής βλέποντας όλη σου την δουλειά ......

Reaction score
0

Σας ευχαριστω ολους και μιας που πετυχα πολλους γλαροφιλους ναστε σιγουροι οτι θα βαλω και αλλες .

Ολες ειναι με την Nikon D3 και το περιγραμμα ειναι με το Photo tools 2.0 Professional .

Reaction score
40

Σας ευχαριστω ολους και μιας που πετυχα πολλους γλαροφιλους ναστε σιγουροι οτι θα βαλω και αλλες .

Ολες ειναι με την Nikon D3 και το περιγραμμα ειναι με το Photo tools 2.0 Professional .
Φανταστικές φωτό βγάζει!!! Τι τιμή έχει η Nikon D3?:121:

abcd

Super Moderator
Reaction score
107.662

Φανταστικές φωτό βγάζει!!! Τι τιμή έχει η Nikon D3?:121:
Χε χε...με τρόπο πάτα το λίνκ!

Και ελπίζω να κάθεσαι:142:

abcd

Super Moderator
Reaction score
107.662

:108: Πολύ καλό δώρο και θα το δεχτώ ά μ ε σ α...
Kαι πες ότι στο παίρνω το δωράκι!

Τους φακούς;:121:

Γιώργο ετοιμάσου:126::138:

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Γλαροι

Kαι κάπου άλλα τόσα για ενα σετακι φακών

Αστα!!!!!!!
Οι φακοι που εχω σε τελεφωτο κοστιζουνε απο $5000 εως κοντα στα $10000 εκει να δεις τι λεφτα πεφτουνε. να φανταστεις η γυναικα μου συνηθισε μαλλον τρομαζε με τετοιες τιμες και μερικους zeiss οπως ο προσφατος 100αρης σε τιμη $1500 που αγορασα προσφατα μου ειπε ααααα δεν ειναι ακριβος :114::114::114:
Την εχω ψησει την γυναικα καλα.

Παντως η D3 αν την κανεις σωστη χρηση με συνδιασμο φορωντας την εναν σουπερ φακο κοβει αναπνοες απο ποιοτητα.

Απο λεφτα η μηχανη τα παρα αξιζει καθε χρονο εριχνα κοντα στα 2 χιλλιαρικα για αλλες μηχανες και ποτε δεν ειμουν ευχαριστημενος και ξανα αγοραζα τον αλλο χρονο αλλη μια αλλα 1700 δολλαριακια.
Ετσι λοιπον την αγορασα 4500 δολλαρια και θα την εχω τουλαχιστο 7-10 χρονια χωρις να ζητησο αλλη και επομενως γλιτωνο λεφτα απο πανω .

Απο ποιοτητα δεν το συζητο και να μην αρχισο γιατι θα πιαστω για πορωμενος νικονακιας οπως με εχουν στολισει πολλοι που δεν με ξερουν. Το μονο που εχω να πω ειναι οτι αυτη η μηχανη ειναι μια ξεχωριστη εμπιρεια το κατι αλλο απο ποιοτητα.:111:

Για να βγαλεις καλες φωτογραφιες δεν χρειαζεσαι τετοια μηχανη και με μια στα 500 δολλαρια και αλλα τοσα σε ενα απλο φακο κανεις θαυματα απλα πρεπει να ριξεις πολυ ιδρωτα και να ξερεις ΠΑΡΑ πολυ καλα τι κανεις και ποτε το κανεις .

Το καλο ειναι οτι οταν φωτογραφιζεις με μια μηχανη στα 5 χιλλιαρικα και αλλα τοσα για φακο οτι λαθος και οτι παει στραβα ξερεις φταιη το κεφαλι σου 100%

Reaction score
6
Oι φωτογραφίες είναι όντως εκπληκτικές!

Αυτή που μου έκανε ιδιαίτερη εντύπωση, και μου άρεσε πάρα πολύ, είναι το γλαράκι στην επιφάνεια του νερού.

Μπράβο! Πολύ όμορφες φωτογραφίες αλλά..... τα γλαράκια ακόμη πιο όμορφα!

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
23.018
Απάντηση: Re: Γλαροι

Για να βγαλεις καλες φωτογραφιες δεν χρειαζεσαι τετοια μηχανη και με μια στα 500 δολλαρια και αλλα τοσα σε ενα απλο φακο κανεις θαυματα απλα πρεπει να ριξεις πολυ ιδρωτα και να ξερεις ΠΑΡΑ πολυ καλα τι κανεις και ποτε το κανεις .
Άσε! Εγώ ένα πράμα έχω καταλάβει, ότι άμα δε σε τραβάει κάτι, δε μπα να είσαι βαφτισημιός του Μητσοτάκη; Δε μπρόκειται να το κάνεις σωστά, στον αιώνα τον άπαντα. Μια - δυό φορές έχω βγάλει καλές φωτό, αλλά έφταιγε η μηχανή, γιατί εγώ, αούα... :114: :114:

Reaction score
3

:624:

Δηλώνω θαυμάστρια της τέχνης pixelfun !!!

Δεν είναι μόνο οι ακίνητοι γλάροι ή το διαπεραστικό βλέμμα τους...
Είναι η αποτύπωση μιας ξεχωριστής μαγείας που καταγράφεται και παγιδεύεται αριστουργηματικά, μαγνητίζοντας κάθε φευγαλέα ματιά, χωρίς να σου αφήνει χώρο να αναπνεύσεις ...
... και ναι, αυτό είναι μοναδικό ταλέντο!!! :107:

@pixelfun
Ελπίζω να έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε και άλλα τέτοια αριστοτεχνικά δείγματα της δουλειάς σου!!!

Simply the best!!!:447:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.888
Members
38.515
Νεότερο μέλος
Alebut