- Reaction score
- 0
Φανταστικές φωτό βγάζει!!! Τι τιμή έχει η Nikon D3?:121:Σας ευχαριστω ολους και μιας που πετυχα πολλους γλαροφιλους ναστε σιγουροι οτι θα βαλω και αλλες .
Ολες ειναι με την Nikon D3 και το περιγραμμα ειναι με το Photo tools 2.0 Professional .
Χε χε...με τρόπο πάτα το λίνκ!Φανταστικές φωτό βγάζει!!! Τι τιμή έχει η Nikon D3?:121:
:108: Πολύ καλό δώρο και θα το δεχτώ ά μ ε σ α...
Kαι πες ότι στο παίρνω το δωράκι!:108: Πολύ καλό δώρο και θα το δεχτώ ά μ ε σ α...
Οι φακοι που εχω σε τελεφωτο κοστιζουνε απο $5000 εως κοντα στα $10000 εκει να δεις τι λεφτα πεφτουνε. να φανταστεις η γυναικα μου συνηθισε μαλλον τρομαζε με τετοιες τιμες και μερικους zeiss οπως ο προσφατος 100αρης σε τιμη $1500 που αγορασα προσφατα μου ειπε ααααα δεν ειναι ακριβος :114::114::114:Kαι κάπου άλλα τόσα για ενα σετακι φακών
Αστα!!!!!!!
Άσε! Εγώ ένα πράμα έχω καταλάβει, ότι άμα δε σε τραβάει κάτι, δε μπα να είσαι βαφτισημιός του Μητσοτάκη; Δε μπρόκειται να το κάνεις σωστά, στον αιώνα τον άπαντα. Μια - δυό φορές έχω βγάλει καλές φωτό, αλλά έφταιγε η μηχανή, γιατί εγώ, αούα... :114: :114:Για να βγαλεις καλες φωτογραφιες δεν χρειαζεσαι τετοια μηχανη και με μια στα 500 δολλαρια και αλλα τοσα σε ενα απλο φακο κανεις θαυματα απλα πρεπει να ριξεις πολυ ιδρωτα και να ξερεις ΠΑΡΑ πολυ καλα τι κανεις και ποτε το κανεις .