Βοηθεια με BEHRINGER UFO-202

Reaction score
804
Αγορασα την παραπανω καρτα και θα ηθελα να μαθω με πιο προγραμμα θα μπορω να ακουσω τα βινυλια μου ,ομως να μπορω να ρυθμισω την ενταση του ηχου.Αυτη την στιγμη εχω συνδεσει το πικ απ και ακουγεται ηχος σε χαμηλη ενταση η οποια δεν δυναμωνει ουτε χαμηλωνει απο το control panel .
Το λειτουργικο μου ειναι windows 7 .

Reaction score
804
Απάντηση: Βοηθεια με BEHRINGER UFO-202

Αυτο το προγραμμα το δινει μαζι με την καρτα γραφικων αλλα το θεμα ειναι οτι δεν μπορω να ανεβασω ή να κατεβασω την ενταση του ηχου .

Reaction score
1.187

Μήπως το πρόβλημα είναι στα windows 7;

Reaction score
804

Δοκιμασα και με ubuntu αλλα παλι ο ιδιο ειναι οποτε μαλλον κατι γινεται με τις ρυθμισεις αλλα δεν μπορω να το βρω.

Reaction score
1.187

Τι κεφαλή χρησιμοποιείς; Κινητού μαγνήτη ή κινητού πηνίου;

Reaction score
1.187

Η έξοδος RCA δίνει σωστό ήχο για έξοδο σε ενισχυτή;
Ρωτάω για να μπορέσουμε να καταλάβουμε αν το πρόβλημα βρίσκεται στο ταίριασμα κεφαλής προενισχυτή phono ή στο PC στο software που διαβάζει την θύρα USB

Reaction score
804

Η έξοδος RCA δίνει σωστό ήχο για έξοδο σε ενισχυτή;
Ρωτάω για να μπορέσουμε να καταλάβουμε αν το πρόβλημα βρίσκεται στο ταίριασμα κεφαλής προενισχυτή phono ή στο PC στο software που διαβάζει την θύρα USB
Το σημα που δινει στην εξοδο rca ειναι κανονικο και δινει μια χαρα ηχο τουλαχιστον στα αυτοενισχυομενα μονιτορ που χρησιμοποιω για αυτο πιστευω οτι ειναι θεμα software .
Ακομη αν ηταν προβλημα της καρτας δεν θα ειχα volume και οταν παιζω κατι με οποιοδηποτε player πχ foobar εκει ομως εχω κανονικα τον ελεγχο της εντασης .Πραγματικα δεν ξερω τι να πω

Reaction score
1.187

To πρόβλημά σου πρέπει να είναι θέμα software... Εχεις κανά άλλο PC με άλλα windows να την δοκίμαζες κι εκεί;

Reaction score
804

Τους εστειλα το παρακατω mail για το προβλημα στη εταιρια :

I recently buy ufo202 and i have a problem when i connect my turntable .
The problem is that i don't have volume control when i play my lp's.
When i listen music from a media player for example the volume control works fine.

Please advice what should i do .
Best regards

και η απαντηση ειναι η εξης :

That is correct. The UFO202 takes a direct signal from the turntable. Some vinyl records will be pressed with a loud volume where as some older vinyl records will be lower in volume. Because it is a direct signal the UFO202 cannot increase the volume.

It is best to record the audio from the vinyl record into a program such as Audacity. Here you can "clean" up the recording by removing gaps, clicks and noise and then you can normalize the file. The normalize process will increase the volume on this new audio file.

Hope this is helpful.

Best regards,
Behringer Support

οποτε μαλλον δεν μπορει να γινει κατι απο οτι καταλαβα .

Reaction score
1.187

Ναί έτσι είναι έχουν δίκιο... Πως δεν το σκεφτήκαμε;
Γιατί και η απλή κάρτα (χωρίς phono stage) http://www.behringer.com/EN/Products/UCA202.aspx έχει το volume control μόνο για την έξοδο των ακουστικών. Το line out είναι σταθερό και δεν μπορείς να ελέγξεις την ένταση με το ποτενσιόμετρο.

http://www.behringer.com/EN/images/lightboxphotos/UCA202_P0484_FrontPerspective_XXL.jpg

Reaction score
804

Δυστυχως θα πρεπει να βρω καποια αλλη λυση γιατι το volume το θελω γιατι με βολευει να ακουω τους δισκους μου στον υπολογιστη .

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.875
Members
38.510
Νεότερο μέλος
who7