περι υπογραφης

Reaction score
1.213
Απάντηση: Re: περι υπογραφης

Να αλλάξει πάραυτα το avatar του Μελέτη με αυτό:

Και η υπογραφή του να είναι αυτή:
ΕΛΛΑΣ-ΕΥΡΩΠΗ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ

:116:

Δεν κανει .Ειναι μεγαλο....σαν avatar (μη παιρνεις θαρρος...:144::138:)

Reaction score
1
Re: Απάντηση: Re: περι υπογραφης

...Ουτε και προκειται να την βγαλω.Και ας φαω ban...
Δεν καταλαβαίνω τι κέρδισες από αυτό. Αν σε κούρασε η παρέα μας θα μπορούσες απλά να μη συμμετέχεις αντί να προκαλείς.

Reaction score
6

Δεν κανει .Ειναι μεγαλο....σαν avatar (μη παιρνεις θαρρος...:144::138:)
Πάει με την ομάδα το μεγάλο avatar. :136:
Με λίγο photoshop μικραίνει το μέγεθος και η ανάλυση.
Αν και με αυτό που λέω σου έβαλα εγώ ιδέες τώρα... :143:

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
107.507
Απάντηση: περι υπογραφης

Πάντως ήταν πολύ αυστηρό το Ban!

Reaction score
11.750
Αν μου επιτρεπετε να πω κι εγω κατι πανω σε αυτο....

Αν το ban εγινε για το περιεχομενο της υπογραφης και το avatar, το βρισκω και εγω λιγο αυστηρο. Αν εγινε για αλλο λογο, δεν εχω να πω τιποτα, ο admin ξερει καλυτερα.

Ομως αλλοι και αλλοι γραφουν χειροτερα σε μηνυματα τους...

Reaction score
6
Και εγώ διαφωνώ με το ban!

Δεν ήταν σοβαρός λόγος (κατά τη γνώμη μου ούτε καν λόγος) για ban.

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Συγνώμη τώρα αλλά αυτό το παιχνιδάκι με το avatar δεν ήταν σοβαρό...

Για να το αποσύρει ο zoglair έχει κάποιο λόγο... ολόκληρη συζήτηση έκανε.

Και η απάντηση ποιά ήταν; Δεν πα να λες εσύ...

Είναι σοβαρό παιχνιδάκι αυτό με το avatar? Το βάζουμε το βγάζουμε;

Να μην πω ότι και πολύ το συζήτησε ο zoglair.

Reaction score
6
Βασικά δεν μπορούμε να γνωρίζουμε τι έγινε μέσω pm. Αυτό το καταλαβαίνω.

Η εικόνα της συζήτησης στο topic όμως κατά τη γνώμη μου δεν ήταν για ban.

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
107.507

Η εικόνα της συζήτησης στο topic όμως κατά τη γνώμη μου δεν ήταν για ban.
Πολύ σωστά. Ήταν και αρκετά αστεία!

Απλώς ενημερώστε μας αν έγινε κάτι μέσω pm.

Όχι τι έγινε, αν έγινε!

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
22.979
Απάντηση: περι υπογραφης

O Μελέτης είναι κλασική περίπτωση ατόμου που το μόνο που κάνει είναι Troll. Περνάει, πετά ένα μήνυμα και φεύγει. Δεν ξέρω πόσο καιρό παίζεται το γαϊτανάκι με την υπογραφή, αλλά εμένα, ο συγκεκριμένος συνδυασμός με ενόχλησε. Δεν μπορείς να γράφεις ο,τιδήποτε, και από κάτω να παίζει συνεχώς ένα Μπουαχαχα, και να έχεις και αυτό το γελοίο avatar. Κάτι από όλα αυτά, εντάξει. Αλλά ο συνδυασμός των τριών είναι killer. Μπορεί να έχω και άδικο, αλλά δεν είμαι και κανένας αγέλαστος σφιχτογραβάτας, και ούτε έχω γεράσει...

Reaction score
1
Κατά τη διάρκεια του συγκεκριμένου thread, έσβησα την υπογραφή 3 φορές. Πριν ανοιχτεί το thread είχε σβηστεί άλλες 2 φορές.

Αν νομίζετε πως δεν έχω καλύτερη δουλειά να κάνω από το να παίζω με κάθε λογής meletovs είστε γελασμένοι. Τον παρακάλεσα να σταματήσει και αυτός επέλεξε να με αγνοήσει επιδεικτικά.

Το αν σε κάποιους η υπογραφή του meletov ήταν αρεστή και ζηλευτή είναι αδιάφορο. Πρέπει να κατανοήσετε πως η λειτουργία παντός είδους community site βασίζεται στη λογοκρισία. Οι όροι που αποδέχεστε κατά την εγγραφή σας δεν είναι dressing code. Είναι ένα τεράστιο κείμενο λογοκρισίας. Τα sites που πέραν του περιεχομένου τους φροντίζουν και την εικόνα τους, επιβάλλουν πρόσθετους περιορισμούς που εκ των πραγμάτων αποφασίζουν λίγοι. Επί του παρόντος, εγώ. Δεν είναι δυνατόν να συμφωνούμε 18000 νοματαίοι περί του τι είναι αισθητικά αποδεκτό και τι κακόγουστο.

Ο meletov "μετείχε" (τρολάριζε για την ακρίβεια) και σε νήματα στα οποία κάποιοι έκαναν κατάθεση ψυχής. Μπορείτε - ελπίζω - να φανταστείτε την εντύπωση που αποκομίζει ο αναγνώστης των σοβαρών αυτών νημάτων στα μηνύματα των οποίων παρεμβάλλεται ένα γελοίο avatar συνοδευόμενο από γελοία υπογραφή κάτω από σχόλιο των 2 γραμμών πασπαλισμένες με άσχετα smilies. Ότι και να γράφει, δεν μπορείς να το πάρεις στα σοβαρά. Μπορείς μόνον να ενοχληθείς από την αβάσταχτη ελαφρότητα του είναι του.

Reaction score
0
Υποθέτω πως το ban δεν είναι οριστικό αλλά προσωρινό...

Συμφωνώ με τους περισσότερους ότι η υπογραφή του Μελέτη αλλά και το avatar γενικότερα δεν ήταν λόγος για ban αλλά υπήρξε μήνυμα του σε συγκεκριμένο thread στα κοινωνικά, που η υπογραφή του δεν χτυπούσε καλά στο μάτι παρολου που το μήνυμα του ήταν σοβαρό και από καρδιάς.

Reaction score
1.844

... Οι όροι που αποδέχεστε κατά την εγγραφή σας δεν είναι dressing code
...
Ότι και να γράφει, δεν μπορείς να το πάρεις στα σοβαρά. Μπορείς μόνον να ενοχληθείς από την αβάσταχτη ελαφρότητα του είναι του.
Συμφωνώ, δεν είναι dressing code. Μόνο που θυμάμαι, πριν 2-3 μήνες παρόμοια υπογραφή από admin του site, που τότε δεν ενόχλησε κάποιον. Προφανώς έχει μεσολαβήσει αισθητική αναβάθμιση (update).
Το πιο βαρύ δηλαδή ήταν πως δεν πειθαρχεί. Όχι σε ένα καθαρό και προφανώς αποδεκτό απ' όλους μας (λόγω της εγγραφής μας) άρθρο του κανονισμού, αλλά σε προσωπικές απόψεις εν γένει, σε υποκειμενικές ερμηνείες.
Δεν κρίνω τα γραπτά ανάλογα με το ύφος τους. Ιδιαίτερα όταν είναι χιουμοριστικά (ανεξάρτητα αν μου αρέσει ή όχι το χιούμορ) σε νήμα σοβαρό, ψάχνω μήπως λέγεται κάτι μεταξύ σοβαρού και αστείου.

Επίσης, δεν αναφέρθηκε ότι ενόχλησε και αυτό:
... Aν την βαρεθω μπορει να βαλω κατι σαν αυτη που αναφερει στο παραδειγμα του ο Μιχαλης .Πχ θα βαλω '' ο εχων τρια να δινει το μεσαιο λουκανικο '' . :137: ...
Κάνω λάθος;

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Οι κανονισμοί είναι σαφείς. Το σκεπτικό του infraction (Μη συμμόρφωση προς συστάσεις/υποδείξεις), αναπτύχθηκε πλήρως από τον zoglair. Οι απόψεις όλων είναι σεβαστές. Όταν όμως κάποιοι έχουν την ευθύνη λειτουργίας, παρουσίασης αλλά και περιεχομένου του site, τα πολλά λόγια είναι φτώχεια. Ο Μελέτοφ αν θέλει σε 3 μέρες θα είναι πίσω. Πάμε παρακάτω.

...

Reaction score
1.213

Ότι και να γράφει, δεν μπορείς να το πάρεις στα σοβαρά. Μπορείς μόνον να ενοχληθείς από την αβάσταχτη ελαφρότητα του είναι του.

Mετα απο 8000 + μηνυματα , ατελειωτες ωρες σερφαρισματος , ατελειωτες σοβαρες και χιουμοριστικες συζητησεις με ιντερνικους φιλους ,προσπαθεια βοηθειας φιλων-απλων χρηστων (εστω και χιουμοριστικα δοσμενη ) με τις λιγες γνωσεις που διαθετω (κατι που αλλοι με πολυ περισσοτερες γνωσεις δεν μπηκαν στο κοπο να κανουν ) .....αυτα που λετε (περι ελαφροτητας και τρολαρισματος ) δεν μπορω να τα παρω καν στα σοβαρα.

θα μπορουσα να τα παρω βεβαια στην πλακα , αλλα προφανως οι πλακες κομμενες απο δω και περα.

Οσο για το αν υπηρχε προηγουμενη συζητηση μας (μεσω pm )για το avatar και την υπογραφη δεν θα απαντησω.Απαντα εσυ .....

Reaction score
1

Η φράση που απομόνωσες είναι out of context. Στο μήνυμά μου έχει διαφορετική σημασία: η όποια σοβαρότητα επισκιαζόταν από την παρουσία των επίμαχων χαρακτηριστικών. Συνεπώς, το quote είναι άσχετο με τον απολογισμό σου.

Επίσης, δεν αντιλαμβάνομαι το πνεύμα της τελευταίας σου φράσης. Ουδέποτε έγραψα ότι είχε προηγηθεί ιδιωτική συζήτηση και δεν είμαι υποχρεωμένος να σχολιάζω τις σκέψεις και αιτιάσεις καθενός. Ότι σου ζήτησα - και δεν έκανες - είναι σε δημόσια θέα.

Θα ήθελα το θέμα να σταματήσει εδώ. Δεν έχω καμία όρεξη για νέο κύκλο. Λυπάμαι για ότι έγινε, αλλά δε μου άφησες κανένα απολύτως περιθώριο.

...Ουτε και προκειται να την βγαλω.Και ας φαω ban....

Reaction score
1.213
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: περι υπογραφης

.

Θα ήθελα το θέμα να σταματήσει εδώ. Δεν έχω καμία όρεξη για νέο κύκλο. Λυπάμαι για ότι έγινε, αλλά δε μου άφησες κανένα απολύτως περιθώριο.

Φυσικα και θα σταματησει εδω.

Φυσικα και ειχες καθε περιθωριο...

Ειχες περιθωριο να μου στειλεις ενα μηνυμα πρωτα και να μου πεις '' meletov μπορεις σε παρακαλω να βαλες αλλη υπογραφη '' ?

Και εγω θα το σκεφτομουνα , θα καταλαβαινα οτι και εσυ κανεις τη δικη σου προσπαθεια για την εικονα του site και θα επρατα αναλογως.Σε αλλη περιπτωση θα ειχες και ενα λογο να πεις..

Αλλα το θεωρησες περιττο.Θεωρησες πιο φυσιολογικο να καθομαι να σκεφτομαι τι ρυθμισεις εχουν αλλαξει και χανεται η υπογραφη (εκτος αν πιστεψες οτι το μυαλο μου πηγε στον admin )..

Οσο για τα χαρακτηριστικα , ισως δεν το εχεις καταλαβει αλλα τα περισσοτερα μηνυματα μου ειναι στις γενικες κατηγοριες .Ισως δεν εχεις καταλαβει οτι ουδεποτα εγραψα (ακομα και σε αλλες κατηγοριες , η θεματα -καταθεσης ψυχης... ) κακοπροαιρετα .

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
22.979

Mετα απο 8000 + μηνυματα , ατελειωτες ωρες σερφαρισματος , ατελειωτες σοβαρες και χιουμοριστικες συζητησεις με ιντερνικους φιλους ,προσπαθεια βοηθειας φιλων-απλων χρηστων (εστω και χιουμοριστικα δοσμενη ) με τις λιγες γνωσεις που διαθετω (κατι που αλλοι με πολυ περισσοτερες γνωσεις δεν μπηκαν στο κοπο να κανουν ) .....αυτα που λετε (περι ελαφροτητας και τρολαρισματος ) δεν μπορω να τα παρω καν στα σοβαρα.
Δεκτόν.

Τελευταια Μηνυματα

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.857
Members
38.508
Νεότερο μέλος
koskef