To Bluray Oppo ενός "βλαμμένου"

Reaction score
10
Δυστυχως δεν θα ειναι το πρωτο δισκακι που δεν θα παιξει ουτε και το τελευταιο. Και οχι μονο το Oppo αλλα και ολα τα blu-ray της αγορας.
Ολα αυτα τα σκουπιδια που βαζουν μεσα στους δισκους, ολα αυτα τα ταχα μου ταχα μου copy protection, προκαλουν ολες αυτες τις ανωμαλιες και βαζουν εμας και τους κατασκευαστες να χτυπαμε τα κεφαλια μας.
Η εποχη του laser-disc που ειχε μονο τη ταινια ειναι μακρυνο παρελθον.

All the executives at S___ should be taken out and burned at the stake for all of the trouble they’ve caused all of us over the years.

Αυτα ειναι τα λογια καποιου φιλου απο την Αμερικη....

Θα ενημερωσω την Oppo για τη συγκεκριμενη ταινια.

Reaction score
73
Απάντηση: To Bluray Oppo ενός "βλαμμένου"

Aπό λάθος μου εγραψα το ποστ εδω... ο Απόστολος εχει δικιο...
Παιδια ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σας...

(παράκληση )
Αν μπορει καποιος moderator ας μετεφερει το ποστ μου και τις απαντησεις στο αλλο τοπικ
που γραφουμε για τα OPPO...
ευχαριστω..

Reaction score
5.614
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: To Bluray Oppo ενός "βλαμμένου"

Κοίτα να πάρεις και κανένα κλιματιστικό βρε. :142:
Μπήκε και το κλιματιστικό. 25άρα "ντουλάπα".

Τα μεσοϋψηλά στα Heresy σαν να γίναν πιο αιθέρια και η εικόνα στο πανί πιο ευκρινής... :)

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
107.240
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: To Bluray Oppo ενός "βλαμμένου"

Μπήκε και το κλιματιστικό. 25άρα "ντουλάπα".
Οι ''ντουλάπες'' έχω την εντύπωση ότι κάνουν θόρυβο.

Reaction score
5.614
Κι εγώ είχα αυτόν τον φόβο, αλλά ο θόρυβός του τελικά είναι πολύ αποδεκτός. Σε ταινία δεν καταλαβαίνω ότι δουλεύει. Πολύ αποδοτικό μηχάνημα, ψύχει τον χώρο σε λίγα λεπτά.

Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Reaction score
30.559

Μα εγώ σου είπα να πάρεις ένα κλιματιστικό σπιτιού και εσύ πήρες βιομηχανικό για φάμπρικα.
Πάντως μεγειά. Θα έρθω να το επιθεωρήσω κάποιο απόγευμα.

Reaction score
5.614
Δοκίμασα τις ηχητικές επιδόσεις του Oppo με τα άρτι αφιχθέντα ATC SCM40, οδηγούμενα από το σετ προ και τελικού Clearaudio Balance. Η ώρα που γράφω το μήνυμα δείχνει ότι έχασα τον ύπνο μου. Σφριγηλό χαμηλό, πεντακάθαρες μεσαίες και γλυκύτατα πρίμα. Το βασικό ρόλο στο αποτέλεσμα παίζουν οι Clearaudio, πλην των ηχείων, φυσικά, αλλά το συμπέρασμα είναι ότι:

To Oppo BDP-83 αποτελεί άριστο αναπαραγωγέα για τα μέτρα ενός universal player και μπορεί να σταθεί αξιοπρεπώς και σε τόσο αναλυτικό σύστημα.

Τώρα άφησα να παίζει το πάλαι ποτέ Marantz 52MKII SE, νυν ως στρωτήρι. Εννοείται ουδεμία σύγκριση, ξηρός, επίπεδος και μουντός ήχος από το Marantz.

Reaction score
5

Με γεια και καλοάκουστα τα ATC. Ως ATCακιας με ενδιαφέρει πολύ να μάθω τις εντυπώσεις σου από τα ηχεία αυτά.
Με την πρώτη ευκαιρία και όποτε, κάποιου είδους σύγκριση τα ATC σε σχέση με τα Heresy θα μου ήταν ευπρόσδεκτη μιας που έχω και εγώ μια μικρή εμπειρία από Heresy, ανάρτησέ το βέβαια στη Hi-fi κατηγορία μη μπερδέψουμε αυτό το τόπικ και "τα ακούσουμε" από τον διαχειριστή της...

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.759
Members
38.492
Νεότερο μέλος
Lazaroukos