- Reaction score
- 5.614
Re: Απάντηση: Re: To Bluray Oppo ενός "βλαμμένου"
Πριν στο σαλόνι είχα για ηχεία το πλήρες σετ THX Ultra2 της Klipsch, που έπαιζαν με προ τον Onkyo 905 και τελικούς ενισχυτές. Τεράστιο δυναμικό εύρος, αστείρευτο νεύρο, αλλά... τα στοιχεία της φυσικότητας και της αληθοφάνειας που έχω με τον Aaron προ, Aaron τελικό και Atma-sphere να οδηγούν τρία Heresy μπροστά δεν τα είχα. Αν πρόσεξες τα μετέφερα στο υπνοδωμάτιο τα THX με το ένα από τα τέσσερα sub, αντικαθιστώντας τον receiver με τον Ζ7.
Κι όμως η γλύκα βγαίνει και με κόρνες και με μουσικούς προενισχυτές. Κοινωνική ταινία μπορεί να βλέπω και η μουσική επένδυση της ταινίας με μαγεύει. Οι φωνές από το κεντρικό κανάλι ακόμη περισσότερο, αφότου ενίσχυσα το κεντρικό Heresy με τον λαμπάτο Atma-sphere. Βλέπω σχεδόν κάθε μέρα ταινία. Δεν είναι όλες οι ταινίες "Die Hard 4" για να αποζητάς το απόλυτο δυναμικό εύρος. Αλλά κι όταν είναι τέτοια η ταινία, μη νομίζεις ότι το setup μου δεν αποδίδει, έστω κι αν την προενίσχυση την κάνει το player, με όποιους συμβιβασμούς αυτό συνεπάγεται.Αλλά βρε flash αυτό για εμένα ούτε με κόρνες ούτε με μουσικούς προενισχυτές γίνεται.
Πριν στο σαλόνι είχα για ηχεία το πλήρες σετ THX Ultra2 της Klipsch, που έπαιζαν με προ τον Onkyo 905 και τελικούς ενισχυτές. Τεράστιο δυναμικό εύρος, αστείρευτο νεύρο, αλλά... τα στοιχεία της φυσικότητας και της αληθοφάνειας που έχω με τον Aaron προ, Aaron τελικό και Atma-sphere να οδηγούν τρία Heresy μπροστά δεν τα είχα. Αν πρόσεξες τα μετέφερα στο υπνοδωμάτιο τα THX με το ένα από τα τέσσερα sub, αντικαθιστώντας τον receiver με τον Ζ7.