To Bluray Oppo ενός "βλαμμένου"

Reaction score
5.614
Re: Απάντηση: Re: To Bluray Oppo ενός "βλαμμένου"

Αλλά βρε flash αυτό για εμένα ούτε με κόρνες ούτε με μουσικούς προενισχυτές γίνεται.
Κι όμως η γλύκα βγαίνει και με κόρνες και με μουσικούς προενισχυτές. Κοινωνική ταινία μπορεί να βλέπω και η μουσική επένδυση της ταινίας με μαγεύει. Οι φωνές από το κεντρικό κανάλι ακόμη περισσότερο, αφότου ενίσχυσα το κεντρικό Heresy με τον λαμπάτο Atma-sphere. Βλέπω σχεδόν κάθε μέρα ταινία. Δεν είναι όλες οι ταινίες "Die Hard 4" για να αποζητάς το απόλυτο δυναμικό εύρος. Αλλά κι όταν είναι τέτοια η ταινία, μη νομίζεις ότι το setup μου δεν αποδίδει, έστω κι αν την προενίσχυση την κάνει το player, με όποιους συμβιβασμούς αυτό συνεπάγεται.

Πριν στο σαλόνι είχα για ηχεία το πλήρες σετ THX Ultra2 της Klipsch, που έπαιζαν με προ τον Onkyo 905 και τελικούς ενισχυτές. Τεράστιο δυναμικό εύρος, αστείρευτο νεύρο, αλλά... τα στοιχεία της φυσικότητας και της αληθοφάνειας που έχω με τον Aaron προ, Aaron τελικό και Atma-sphere να οδηγούν τρία Heresy μπροστά δεν τα είχα. Αν πρόσεξες τα μετέφερα στο υπνοδωμάτιο τα THX με το ένα από τα τέσσερα sub, αντικαθιστώντας τον receiver με τον Ζ7.

Reaction score
150
Από ένα σημείο και μετά είναι και θέμα του τι αρέσει στον καθένα οπότε πράτει και ανάλογα. Σημασία έχει να είσαι ικανοποιημένος με την επένδυση σου και τα άλλα περιτεύουν καθώς σε τελική ανάλυση εκεί τα έχεις τα μηχανήματα και τα μεν και τα δε και αποφασίζεις ο ίδιος.

Και σχετικά με το LX91, αν δε είχα βάλει στόχο να γεμίσω το σαλόνι με 7 γαϊδουρο ηχεία B&W θα το είχα πάρει έτσι για το γαμώτο αλλά αν δεν τελειώσω με τα ηχεία που τα θεωρώ τον ποιο σημαντικό κρίκο (για εμένα) δεν πάω παρακάτω.

Reaction score
10
Από ένα σημείο και μετά είναι και θέμα του τι αρέσει στον καθένα οπότε πράτει και ανάλογα. Σημασία έχει να είσαι ικανοποιημένος με την επένδυση σου και τα άλλα περιτεύουν καθώς σε τελική ανάλυση εκεί τα έχεις τα μηχανήματα και τα μεν και τα δε και αποφασίζεις ο ίδιος.

Και σχετικά με το LX91, αν δε είχα βάλει στόχο να γεμίσω το σαλόνι με 7 γαϊδουρο ηχεία B&W θα το είχα πάρει έτσι για το γαμώτο αλλά αν δεν τελειώσω με τα ηχεία που τα θεωρώ τον ποιο σημαντικό κρίκο (για εμένα) δεν πάω παρακάτω.
Κι άλλος κολλημένος με B&W??? Και νόμιζα ότι είμαι μόνος...:138:
Άντε καλό στήσιμο μόλις τα αποκτήσεις!!! Α ΡΕ B&W, για πάρτη σου έριξα ενδιάμεσο τοίχο!!!! Πάμε γεράααααααααα!!!!!

Reaction score
5.614
Δοκιμάσαμε το Oppo χτες στην 55άρα LED Samsung του Ανδρέα-Cinemusic.

NTFS, ως γνωστό, δε βλέπει.
FAT32 ναι, αλλά για ματρόσκες λόγω του περιορισμού του FAT32, μόνο μέσα από δισκάκι.
720p παίζει καλά, αλλά με 1080p σέρνεται και πιξελιάζει ο τόπος. Αρχεία που το egreat έπαιζε άνετα.
Ελληνικούς υπότιτλους δεν αναγνωρίζει, όπως είναι γνωστό.

Η TV έδινε έντονα το δικό της χαρακτήρα στην εικόνα, σε βαθμό που οι διαφορές, αν υπήρχαν, ήταν δυσδιάκριτες, με το Oppo να παίζει bluray δισκάκι και το media player να παίζει την ίδια ταινία σε 1080p mkv.

Σε photo, οι εναλλαγές γρήγορες και με επιλογή να παίζει mp3 ενώ κοιτάζεις φωτό.

Γενικά, η απόκριση του player στις εντολές άμεση και ταχύτατη.

Reaction score
150
Κι άλλος κολλημένος με B&W??? Και νόμιζα ότι είμαι μόνος...:138:
Άντε καλό στήσιμο μόλις τα αποκτήσεις!!! Α ΡΕ B&W, για πάρτη σου έριξα ενδιάμεσο τοίχο!!!! Πάμε γεράααααααααα!!!!!

Ευτυχώς για εμένα είμαι είδη σε καλό δρόμο μιας και έχω είδη τα 800D/HTM1D και δύο 803D αλλά θέλω άλλα δύο 803D για 7.1. Τώρα περιμένω κάτι sub και μετά ανοίγει ο δρόμος για τα τελευταία 803D τα οποία τα βλέπω για το 2010! Έ αντε αν το PrologicIIz βγει καλό να χτυπήσω και δύο SCMS για height channel... Είναι εθιστικά τα ρημάδια και μου αρέσει να τα βλέπω παραταγμένα στη σειρά.

Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Reaction score
30.587
Απάντηση: To Bluray Oppo ενός "βλαμμένου"

Ε τελικά είμαστε πολλοί. Πιο πολλοί απ΄όσο νόμιζα.
Να κάνουμε σωματείο, οργανισμό, ομοσπονδία, συνομοταξία, φορέα, κάτι.
Δεν φτάνει η Ένωση (ΕΒΒΕ)

Reaction score
5.614
Σ' ένα πρώτο τεστ που το έκανα το Oppo 83 στον ήχο από τις αναλογικές του εξόδους, διαπίστωσα ότι τα πάει πολύ καλά! Έχει διαυγή και αναλυτικό ήχο.

Οι εναλλαγές κομματιών ταχύτατες και η επιλογή pure direct από το τηλεκοντρόλ γίνεται και ενώ παίζει το κομμάτι, ενώ στο Pioneer 91 πρέπει να κάνεις πρώτα stop.

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

γαργαλατο λιγο
θα δεις κανει και αλλα κολπα

Reaction score
0

Καλημέρα σας.
Ερώτηση 1 : Οι θύρες usb λειτουργούν καλά σε σας? Γιατί στο δικό oppo-bdp83 η μπροστινή δεν λειτουργεί καθόλου (συνέχεια βγάζει το μήνυμα error) ενώ η πίσω άλλοτε διαβάζει από σκληρό και άλλοτε βγάζει μήνυμα error. Τι μπορώ να κάνω επ' αυτού?
Ερώτηση 2 : Πως μπορώ να συνδέσω ασύρματα το μηχάνημα σε ασύρματο δίκτυο?

Reaction score
5.614
Στον ενικό φίλε Θάνο.

Στην μπροστινή θύρα USB συνδέσαμε προχτές έναν σκληρό δίσκο, δούλεψε κανονικά.

Για σύνδεση σε ασύρματο δίκτυο δε γνωρίζω.

Μπορείς να στείλεις ένα e-mail στον Απόστολο της Oppohellas. Αν και είναι διακοπές τώρα, μπορεί να σου απαντήσει.

Ματρόσκα 1080p έπαιξες καθόλου;

Reaction score
0

Όχι γιατί εγκατέλειψα την προσπάθεια με τις θύρες usb μέχρι να μου απαντήσει ο Αποστόλης για το συγκεκριμένο πρόβλημα.

Reaction score
5.614
Εννοώ αφού γράψεις τη ματρόσκα σε dvd και την παίξεις μέσα από δισκάκι.

Το player δεν αναγνωρίζει NTFS δίσκο.

Reaction score
10
Re: Απάντηση: To Bluray Oppo ενός "βλαμμένου"

Καλημέρα σας.
Ερώτηση 1 : Οι θύρες usb λειτουργούν καλά σε σας? Γιατί στο δικό oppo-bdp83 η μπροστινή δεν λειτουργεί καθόλου (συνέχεια βγάζει το μήνυμα error) ενώ η πίσω άλλοτε διαβάζει από σκληρό και άλλοτε βγάζει μήνυμα error. Τι μπορώ να κάνω επ' αυτού?
Ερώτηση 2 : Πως μπορώ να συνδέσω ασύρματα το μηχάνημα σε ασύρματο δίκτυο?
Θανο,

Στην ερωτηση 1. εχεις απαντηση με πμ.

Οσον αφορα το ασυρματο δικτυο, δεν γνωριζω τι γινεται.
Η Oppo εβγαλε και αυτο

Wireless Bridge Kit

το οποιο απ οτι ξερω ειναι Asus.
Δεν ξερω ομως αν ειναι αυτο που θελεις.

Designed for easy set-up, the OPPO Wireless Bridge Kit connects your OPPO Blu-ray Disc player to the Internet without the hassle of long cables or complicated wireless configuration. The kit contains two pre-paired 802.11g adapters, one for your OPPO Blu-ray Disc player and the other for your Internet router. Together they create a secure, self-contained wireless network for flawless operation of your OPPO Blu-ray Disc player.
Features
  • Plug-and-play – just connect one adapter to your home network and the other to your OPPO Blu-ray Disc player.
  • Hassle-free – no configuration, no passwords needed.
  • Movie-viewing freedom – OPPO Blu-ray Disc player in any room in the house, no matter where your Internet enters your home.

Download User Guide (PDF)

Reaction score
73

Σήμερα συνάντησα ένα περίεργο πρόβλημα με το BDP-83.

To Δισκακι του "EAGLE EYE" της DREAMWORKS δεν το παιζει με τιποτε. Για την ακρίβεια
παιζει το φιλμακι της εισαγωγης της DREAMWORKS με το παιδι που ψαρευει απο το Φεγγαρι και μετα
μπλε οθονη. Δεν παει στο επομενο κεφαλαιο ουτε μονο του ουτε με το κουμπι του επομενου κεφαλαιου.
Ο δισκος ειναι κατακαθαρος χωρις γρατσουνια και παιζει στο BR του φορητου αλλα και στο BR-Player
του Βιντεο-Κλαμπ. Το εχει δει κανεις σας μεχρι τωρα αυτο το σύμπτωμα..? Ειναι καμμια σουπερ ευαισθησια
του 83..? Ειναι καποια ρύθμιση..? που δεν εγινε..? (ειναι δυνατόν..?)

Δεκτη καθε ιδεα...

Reaction score
10
Δημητρη,

Θα σου εστελνα τα λινκ που σου εστειλε ο φιλος μας ο BOYT.

Το μεγαλυτερο προβλημα αυτη τη στιγμη με ολα τα player ειναι το Java...
What are the causes of the issues? Are the studios adding new features or is the existing spec too sloppy? It's not just a matter of DRM updates, is it?
There could be many causes. Most of the issues are related to Java and copyright protection. The BD-Java specs are very complicated and a lot of details are not well defined. The Java implementation (middleware) in different players can come from different sources and each has some variation. The disc authoring tools may use a Java implementation and libraries from different vendors.
The copyright protection mechanisms used by the studios are updated from time to time, and the players must be updated to support them.

Υπομονη και η μαμα θα τα φιαξει ολα.....

Reaction score
10
Παιδες μια παρακληση μονο :

Οτι προβλημα η ερωτηση εχετε σας παρακαλω να τη γραφετε στο αλλο τοπικ για την Oppo.
Ετσι θα ειναι καλυτερα για ολους που μας διαβαζουν.

Ευχαριστω.

Reaction score
5.614
Re: Απάντηση: To Bluray Oppo ενός "βλαμμένου"

Σήμερα συνάντησα ένα περίεργο πρόβλημα με το BDP-83.
"Ένα ίσον κανένα!"

Καλό είναι να υπάρχει κι ένα δεύτερο player, διαφορετικό μοντέλο, για παν ενδεχόμενο :)

Στην προκειμένη περίπτωση, ένα δεύτερο bluray player, που να έχει καλύτερη συμβατότητα με συγκεκριμένα δισκάκια.

Όπως με τα dvd, που έπρεπε να έχει κάποιος κι ένα δεύτερο, no-name dvd player, γιατί "και εφημερίδα να τους βάλεις μέσα θα τη διαβάσει", λόγω του χαμηλού error correction. Μια φορά άνοιξα ένα dvd από το videoclub και στην ασημί μεριά ήταν κολλημένο ένα κομμάτι πιπεριάς από πίτσα!

Reaction score
62
Απάντηση: Re: Απάντηση: To Bluray Oppo ενός "βλαμμένου"

"Ένα ίσον κανένα!"

Καλό είναι να υπάρχει κι ένα δεύτερο player, διαφορετικό μοντέλο, για παν ενδεχόμενο :)

Στην προκειμένη περίπτωση, ένα δεύτερο bluray player, που να έχει καλύτερη συμβατότητα με συγκεκριμένα δισκάκια.

Όπως με τα dvd, που έπρεπε να έχει κάποιος κι ένα δεύτερο, no-name dvd player, γιατί "και εφημερίδα να τους βάλεις μέσα θα τη διαβάσει", λόγω του χαμηλού error correction. Μια φορά άνοιξα ένα dvd από το videoclub και στην ασημί μεριά ήταν κολλημένο ένα κομμάτι πιπεριάς από πίτσα!
Συμφωνώ μαζί σου!

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.805
Members
38.497
Νεότερο μέλος
Κωνσταντίνος Παντός