Περί λειτουργίας του φόρουμ

Reaction score
3
Απάντηση: Περί λειτουργίας του φόρουμ

....... Ανακαλώ τις φωτοτυπίες. Άντε να κάνεις καμία δουλειά, γιατί εγώ δεν έχω τι να κάνω (έχω σχολάσει) και θα σε πηγαίνω έτσι μέχρι τις 2 που σχολάς και εσύ.
Το μένος σε όλο του το μεγαλείο....
Άρα δεν διαφέρεις και πολύ απο τους ΔΥ, αφού δεν έχεις τι να κάνεις κι έχεις σχολάσει..................
Δεν σχολάω στις 2.00 από τη δουλειά μου, αλλά αποσυνδέομαι από δω.

Reaction score
164

Το μένος σε όλο του το μεγαλείο....
Άρα δεν διαφέρεις και πολύ απο τους ΔΥ, αφού δεν έχεις τι να κάνεις κι έχεις σχολάσει..................
Δεν σχολάω στις 2.00 από τη δουλειά μου, αλλά αποσυνδέομαι από δω.
Ναι, αλλά τέλειωσα τη δουλειά μου, έβγαλα όσα χρήματα ήθελα... γιατί να δουλέψω άλλο;

Εσύ, τι απ' όλα αυτά έκανες;

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
107.693

Καλά ρε, για να βρεις το θέμα έκανες σέρτς την λέξη "μούσι"
:405::405:

...γιατί είμαι Ελεύθερος επαγγελματίας
To ελεύθερος γιατί με κεφαλαίο Έψιλον;:121:

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Άντε εντάξει με πείσατε, θα συνεχίσουμε να επιτρέπουμε στους ΔΥ την πρόσβαση στο AVSite. Θα κόψουμε όμως τους αγ@μητους και τους κομπλεξικούς.

...

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
23.020

Και πώς θα τους καταλαβαίνουμε ρε συ; Θα κάνουν υπεύθυνη δήλωση;

Reaction score
3

Ήθενα να' ξερα πόσο καιρό ακόμα θα σε αφήνει στη θέση του διαχειριστή αυτός που σε έβαλε;

Έχεις ξεφύγει πολύ, πάρα πολύ και κάποιος πρέπει να σε σταματήσει από δω μέσα οριστικά, αν βέβαια ενδιαφέρεται για το φόρουμ.

Reaction score
3

Γιατί να μην παρεξηγηθώ;
Επίτηδες το κάνεις και το βλέπουν όλοι, κι ας μην το λένε.
Δικαίωμά σου να μην σ' αρέσει το δημόσιο, αλλά είσαι υποχρεωμένος από την θέση που κατέχεις να βάζεις στην άκρη τις προσωπικές σου εμπάθειες και αντιπάθειες.
Άμα συμπεριφερόσουν έτσι στο δημόσιο, θα σε είχαν διώξει.
Γι αυτό μην παραπονείσαι για το δημόσιο γιατί ο ιδιωτικός τομέας είναι χειρότερος.

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Re: Απάντηση: Περί λειτουργίας του φόρουμ

Γιατί να μην παρεξηγηθώ;
Ε, ξέρω κι εγώ; Είπαμε ΟΚ για τους ΔΥ αλλά να αποκλείσουμε δύο άλλες συμπαθείς τάξεις. Ανήκεις σε καμία από αυτές;

...

Reaction score
3

Θες απάντηση; Μάλλον, ναι.
Ούτε στους μεν, ούτε στους δε ανήκω.

Θες κι αιτιολόγηση; Μάλλον, ναι.

1. Το σεξ είναι καθαρά θέμα προσωπικό.
Οπότε το τι κάνω, αν κάνω, με ποιά το κάνω κλπ, δεν σε αφορούν.
Το μόνο που μπορώ να σου πω και άλλωστε είναι γνωστό γιατί το έχω πει πολλές φορές, είναι ότι με τα προβλήματα που έχω σπίτι με την μάνα μου, δεν χρειάζεται να έχω και υποδείξεις για το τι θα κάνω.
Κι αν είχες και συ την ελάχιστη ιδέα του τι "τραβάω" δεν θα έδινες σημασία τόσο στο σεξ γιατί θα είχες ήδη αρκετά στο μυαλό σου.

2. Όσο για τους "κομπλεξικούς" που αναφέρεσαι, αυτό είναι θέμα αντίληψης του καθενός, οπότε κι αν εγώ θεωρώ ότι δεν είμαι, εσύ μπορείς να θεωρείς το αντίθετο και βέβαια το αντίστροφο....

Reaction score
0
Αυτό το Thread δεν νομιζω οτι εχει και πολυ μεγαλη δουλεια στο Περί λειτουργίας του φόρουμ....Αν ειναι κυριοι οργανωστε εναν αγωνα πυγμαχιας, ελευθερης παλης, κατι τελοσπανων να λυσετε τις διαφορες σας....
Προς κο kosdion: Δεν νομιζω οτι ενδιαφερουν κανεναν τα προσωπικα σας...
Προς κο Niko Tsaroucha: Ως διαχειρηστης που ειστε, ταπεινη μου γνωμη παντα, θα επρεπε να μην εμπλεκεστε με τον τροπο αυτο σε προσωπικες αντιπαραθεσεις του ειδους....
Δεν νομιζω οτι το νημα αυτό τιμα , ουτε εσας ουτε το forum.

Αν ειμαι λαθος ή υπερβολικος συγχωρηστε την παρεμβαση μου στην επικοδομητική σας κουβεντα.:134:

Reaction score
0

Ήθενα να' ξερα πόσο καιρό ακόμα θα σε αφήνει στη θέση του διαχειριστή αυτός που σε έβαλε;

Έχεις ξεφύγει πολύ, πάρα πολύ και κάποιος πρέπει να σε σταματήσει από δω μέσα οριστικά, αν βέβαια ενδιαφέρεται για το φόρουμ.
πιστευω πως οσο καιρο ειμαι εδω μεσα ο κυριος τσαρουχας δεν εχει δειξει τη διαγωγη που αναφερεις...
κε κων/νε γιατι τα βαζετε συνεχεια με ολους κ με ολα? σε ολα τα ποστ σας ειδα πως παντα εχετε μια διαθεση να κατακρινετε τους αλλους. επισης πιστευω πως δεν ειναι λογικο ολοι εδω μεσα να εχουν αδικο κι εσεις να ειστε ο μονος που εχετε δικιο.
αυτα απο μενα

υγ. ελπιζω να μη φαω μπαν, τη γνωμη μου ειπα...

Reaction score
59
Απάντηση: Re: Περί λειτουργίας του φόρουμ

Αυτό το Thread δεν νομιζω οτι εχει και πολυ μεγαλη δουλεια στο Περί λειτουργίας του φόρουμ....Αν ειναι κυριοι οργανωστε εναν αγωνα πυγμαχιας, ελευθερης παλης, κατι τελοσπανων να λυσετε τις διαφορες σας....
Προς κο kosdion: Δεν νομιζω οτι ενδιαφερουν κανεναν τα προσωπικα σας...
Προς κο Niko Tsaroucha: Ως διαχειρηστης που ειστε, ταπεινη μου γνωμη παντα, θα επρεπε να μην εμπλεκεστε με τον τροπο αυτο σε προσωπικες αντιπαραθεσεις του ειδους....
Δεν νομιζω οτι το νημα αυτό τιμα , ουτε εσας ουτε το forum.

Αν ειμαι λαθος ή υπερβολικος συγχωρηστε την παρεμβαση μου στην επικοδομητική σας κουβεντα.:134:
:106: Σωστα τα λες !!! Συμφωνω !!!

Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Reaction score
30.693

Με αφορμή λοιπόν τα τεκταινόμενα στο θέμα για το εφάπαξ των ΔΥ, θα ήθελα να μάθω το εξής:
Πως στελεχώνεται η ηγεσία του AVSite;
(π.χ. τοποθέτηση διαχειριστών, supermoderators, συντονιστές, με ποιά κριτήρια).
Ευχαριστώ.
Λοιπόν εγώ θεωρώ εντελώς ανούσιο το θέμα.
Ένα μέλος ρωτάει πως στελεχώνεται και με ποια κριτήρια η διαχείριση του AVSite.
Εγώ δεν θα απαντούσα.
Είναι υποχρεωμένη η διαχείριση να απαντάει στο κάθε τι που ρωτάει ο καθένας;
Και ξεκινάμε θέματα χωρίς λόγο που απλώς καταλήγουν σε flame.

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Μιχάλη αν δεν απαντήσεις με το στυλ που απαντάει ο Νίκος Τσαρουχάς ή αν δεν δώσεις σημασία τότε το θέμα αυτό θα καταλήξει σε μία σοβαρή συζήτηση και θα αποκτήσει αξία.

Όμως όταν υπάρχει προσπάθεια να ξεκινήσει μία τόσο σοβαρή συζήτηση μόνο και μόνο λόγω προσωπικής αντιπάθειας και σαφώς με κακοπροαίρετη διάθεση, τότε πιστεύει κανείς ότι πρέπει να συζητήσουμε; Να δώσουμε αξία σε προσωπικές εμπάθειες; Δεν νομίζω...

Ένα τέτοιο θέμα μπορεί να αντιμετωπιστεί με πολλούς τρόπους. Ο Νίκος πολύ σωστά επέλεξε να παραμείνει ψύχραιμος και να αντιμετωπίσει μία προσωπική επίθεση με χιούμορ. Ευτυχώς.

Reaction score
1.844

Μιχάλη αν δεν απαντήσεις με το στυλ που απαντάει ο Νίκος Τσαρουχάς ή αν δεν δώσεις σημασία τότε το θέμα αυτό θα καταλήξει σε μία σοβαρή συζήτηση και θα αποκτήσει αξία ...
Το κύριο ζήτημα είναι η ελάχιστη συμμετοχή των μελών σε αντίστοιχες συζητήσεις. Έτσι δεν εγείρεται θέμα σοβαρής ποσοστιαίας διαφωνίας ή μαζικής πρότασης και τα θέματα παθαίνουν fade out. Αν και όταν αποφασισουν τα μη συμμετέχοντα μέλη να δραστηριοποιηθούν, μπορεί να βελτιωθούν πράγματα.
Λοιπόν εγώ θεωρώ εντελώς ανούσιο το θέμα. Ένα μέλος ρωτάει πως στελεχώνεται και με ποια κριτήρια η διαχείριση του AVSite ...
Συμφωνώ πως δεν είναι θέμα επιλογής προσώπων. Το έχουμε δει εξάλλου και στη πολιτική. Είναι θέμα εφαρμογής των κανονισμών, αν δεν εφαρμόζονται. Όποιος έχει δει παρατυπίες ας το αναφέρει, με links για την διευκόλυνση της κρίσης.

Σαν αναμάρτητος :121: ρίχνω πρώτος τη πέτρα.

Υπήρξε θέμα με το Διαχειριστή, όπου μάλιστα το μέλος tartoufos είχε δηλώσει πως βρίσκει τη συμπεριφορά του απαράδεκτη και ντροπιαστική. Μόνο που δεν μπορώ να βρω τη συζήτηση, έχω κολλήσει μάλλον. Βοηθείστε ...

Reaction score
0
kosdion

το θεμα ειναι απλο
οταν απο υπαλληλισκος γινεσαι "επιχειρηματιας" ανοιγεις ενα site ως αγνος audiophile, για αλλους audiophile και εισαι Ο ιδρυτης

σιγα σιγα ερχονται moderators,
αρκει να εχεις 20 000 posts απο το 2004
αλλα καμια σχεση με το νοημα της λεξης moderate

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.898
Members
38.517
Νεότερο μέλος
DimAster