Περί λειτουργίας του φόρουμ

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
305
Απάντηση: Re: Περί λειτουργίας του φόρουμ

kosdion

το θεμα ειναι απλο
οταν απο υπαλληλισκος γινεσαι "επιχειρηματιας" ανοιγεις ενα site ως αγνος audiophile, για αλλους audiophile και εισαι Ο ιδρυτης

σιγα σιγα ερχονται moderators,
αρκει να εχεις 20 000 posts απο το 2004
αλλα καμια σχεση με το νοημα της λεξης moderate
Με αυτά που λες αδικείς πρώτα πρώτα την νοημοσύνη σου και μετά την νοημοσύνη όλων των υπολοίπων. Και άντε για τον εαυτό σου είναι δικαίωμά σου, αλλά για όλους τους υπόλοιπους μάλλον είσαι φάουλ.

Αν τώρα θες να εκτονωθείς το πληκτρολόγιο δεν σου φταίει σε τίποτε, ούτε και το avsite. Θα παρακαλούσα λοιπόν να σταματήσει η εκτόνωση εξ αποστάσεως μέσω πληκτρολογίου, γιατί την επόμενη φορά θα υπάρχουν κυρώσεις.

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Re: Απάντηση: Περί λειτουργίας του φόρουμ

Το κύριο ζήτημα είναι η ελάχιστη συμμετοχή των μελών σε αντίστοιχες συζητήσεις. Έτσι δεν εγείρεται θέμα σοβαρής ποσοστιαίας διαφωνίας ή μαζικής πρότασης και τα θέματα παθαίνουν fade out. Αν και όταν αποφασισουν τα μη συμμετέχοντα μέλη να δραστηριοποιηθούν, μπορεί να βελτιωθούν πράγματα.

Συμφωνώ πως δεν είναι θέμα επιλογής προσώπων. Το έχουμε δει εξάλλου και στη πολιτική. Είναι θέμα εφαρμογής των κανονισμών, αν δεν εφαρμόζονται. Όποιος έχει δει παρατυπίες ας το αναφέρει, με links για την διευκόλυνση της κρίσης.

Σαν αναμάρτητος :121: ρίχνω πρώτος τη πέτρα.

Υπήρξε θέμα με το Διαχειριστή, όπου μάλιστα το μέλος tartoufos είχε δηλώσει πως βρίσκει τη συμπεριφορά του απαράδεκτη και ντροπιαστική. Μόνο που δεν μπορώ να βρω τη συζήτηση, έχω κολλήσει μάλλον. Βοηθείστε ...
Μια χαρά συζήτηση μπορούμε να κάνουμε για το θέμα.

Όμως καμία σοβαρή συζήτηση δεν γίνεται όταν ξεκινάει με προσωπικές αφετηρίες.

Μπορούμε να συζητήσουμε το θέμα του Συντονισμού του avsite με αφορμή το προσωπικό πρόβλημα του kosdion απέναντι στον Νίκο Τσαρουχά;

Δεν είναι σοβαρά πράγματα αυτά! Εμείς είμαστε σοβαρό forum και έχουμε ευθύνη απέναντι στην ιστορία μας και τα μέλη μας. Είμαστε forum με δομή και διαδικασίες που προστατεύουν την συζήτηση και την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και όχι καφενείο!

Τέλος του θέματος.

Reaction score
10
Προσωπικά το μόνο που εισπράττω από ορισμένα threads, είναι ότι υπάρχουν καμιά δεκαριά άτομα που το μόνο που κάνουν είναι να τσακώνονται μεταξύ τους... Θεωρώντας ότι το συγκεκριμένο forum ονομάζεται AVsite και όχι ΓΑΒsite, παρακαλώ θερμά όλους εσάς τους παλιούς εδώ μέσα να αναλώνεστε σε θέματα που μπορούν να προσφέρουν έστω και ένα μικρό λιθαράκι στην "ηχητική" και "τεχνολογική" εκπαίδευση των νέων μελών. Δεν είμαι κανένας τέλειος, και δεν σας υποδεικνύω τι να κάνετε, προς Θεού. Απλά ρε παιδιά, φαίνεται "κάπως" η όλη κατάσταση...

Reaction score
1.844
Απάντηση: Re: Απάντηση: Περί λειτουργίας του φόρουμ

... Όμως καμία σοβαρή συζήτηση δεν γίνεται όταν ξεκινάει με προσωπικές αφετηρίες.

Μπορούμε να συζητήσουμε το θέμα του Συντονισμού του avsite με αφορμή το προσωπικό πρόβλημα του kosdion απέναντι στον Νίκο Τσαρουχά; ...
Δεν βρίσκω την αφορμή, το σκανδαλισμό για κάποια συζήτηση, καθοριστικό παράγοντα της εξέλιξής της. Άλλα είναι τα στοιχεία που καθορίζουν την ποιότητά της.
  • Η ειλικρινής πρόθεση των συνομιλητών.
  • Η γνώση του αντικειμένου.
  • Η επαρκής αριθμητικά συμμετοχή.
  • Η τήρηση μιας στοιχειώδους διαδικασίας (για να μη γίνει χάβρα).
  • Η διάθεση αποδοχής των συμπερασμάτων από την Σ.Ο. - Δ.Ο.

Είπα πριν κάτι, μάλλον όχι κατανοητά. Θα ξαναπροσπαθήσω.

Ας υποθέσουμε πως κάποιος αξιωματούχος έκανε ολίσθημα απέναντι σε κάποιο μέλος. Δεν είναι η λύση, γνώμη μου, να αποπέμπεται. :601: Και το νέο πρόσωπο που θα τον αντικαταστήσει μπορεί να κάνει το ίδιο. Η λύση είναι να αποκαταστήσει δημόσια, όχι με pm, την καλή τάξη. Δημόσια έγινε το ολίσθημα, δημόσια οφείλει να είναι και η αποκατάσταση. :126:

Βέβαια εδώ υπάρχει ένα θέμα, αν κάποιοι από την Σ.Ο. - Δ.Ο. δεν περιλαμβάνουν στο λεξιλόγιό τους τις λέξεις "έκανα λάθος - συγνώμη", όπως υποψιάζομαι πως ισχύει. :203:

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.746

Βέβαια εδώ υπάρχει ένα θέμα, αν κάποιοι από την Σ.Ο. - Δ.Ο. δεν περιλαμβάνουν στο λεξιλόγιό τους τις λέξεις "έκανα λάθος - συγνώμη", όπως υποψιάζομαι πως ισχύει. :203:
Αν μονο υποψιαζεσαι , καλα θα κανεις να κρατας τις υποψιες για τον εαυτο σου.
Οταν εισαι σιγουρος, με επιχειρηματα ομως και οχι εικασιες, τα ξαναλεμε.

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Ώρες ώρες αναρωτιέμαι εάν υπάρχει διαδικασία, με την οποία ορισμένα μέλη κρατούνται υπό ομηρία και δεν μπορούν να "αποδράσουν" από το κακό AVSite και την απαράδεκτη ΣΟ ή ΔΟ. Ποιός άκαρδος παίζει τέτοια παιχνίδια πίσω από την πλάτη μας;

Επίσης αναρωτιέμαι εάν αυτή η κατηγορία έχει τίτλο: "Δωρεάν Ψυχανάλυση - Πείτε το πρόβλημά σας ελεύθερα και ομάδα ειδικών θα σκύψει στο πρόβλημά σας".

...

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
144.099
Απάντηση: Περί λειτουργίας του φόρουμ

ας σκύψει κάποιος επιτέλους....
κι ας μην είναι και ειδικός....

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
23.020

Ε, ας ασχοληθεί ο Χρήστος που δεν είναι ειδικός, είναι Γενικός...

Reaction score
3

πιστευω πως οσο καιρο ειμαι εδω μεσα ο κυριος τσαρουχας δεν εχει δειξει τη διαγωγη που αναφερεις...
κε κων/νε γιατι τα βαζετε συνεχεια με ολους κ με ολα? σε ολα τα ποστ σας ειδα πως παντα εχετε μια διαθεση να κατακρινετε τους αλλους. επισης πιστευω πως δεν ειναι λογικο ολοι εδω μεσα να εχουν αδικο κι εσεις να ειστε ο μονος που εχετε δικιο.
αυτα απο μενα

υγ. ελπιζω να μη φαω μπαν, τη γνωμη μου ειπα...

Πράγματι είσαι πολύ λίγο καιρό μέλος και δεν γνωρίζεις τα όσα έχουν γίνει.
Αλλά και αυτό το λίγο καιρό, έχουν γίνει αρκετά, μάλλον δεν θα τα πρόσεξες.
Και δεν κατακρίνω κανέναν, αυτό πως το συμπέρανες;
Ούτε είπα ότι όλοι έχουν άδικο κι εγώ έχω δίκιο. Άλλωστε δεν είναι πρόβλημα δίκαιου ή αδίκου.

Τώρα, για τα υπόλοιπα που γράφετε, να διευκρινήσω ότι δεν είναι προσωπικό το πρόβλημα.
Και άλλο μέλος να έβγαινε να πει την άποψή του και να ήταν παρόμοια με την δικιά μου, θα είχε την ίδια αντιμετώπιση.

Υπάρχει μια μόνιμη εμπαθή αντιμετώπιση από τον Τσαρουχά, η οποία άρχισε κάποτε με το περίφημο θέμα περί ωραρίου στο Δημόσιο και συνεχίστηκε και με άλλα θέματα σχετικά.
Τώρα τελευταία μάλιστα, έχουν γίνει και ορισμένες αναφορές για προσβλητικά μηνύματα π.χ. να πάω να "ξελαμπικάρω" ή να "πάω να βγάλω μκαμιά φωτοτυπία" και μάλιστα αναφέρονται και στην προσωπική μου ζωή, για τα οποία η ΔΟ "κωφεύει".
Και στο κάτω - κάτω, η συνεχιζόμενη αυτή στάση του Τσαρουχά σε συνδυασμό με την αντιμετώπιση του θέματος από τη ΔΟ δεν αφήνει περιθώρια για αμφιβολίες ότι κάτι τρέχει... .
Τελικά η περίπτωση του Τσαρουχά μου θυμίζει τον Βύντρα:107:
Αυτός ο παίκτης κάνει όλο γκάφες αλλά συνεχίζει να παίζει μπάλλα.......

Reaction score
164

να "πάω να βγάλω μκαμιά φωτοτυπία" και μάλιστα αναφέρονται και στην προσωπική μου ζωή, για τα οποία η ΔΟ "κωφεύει".
Δύο σημειώσεις: Τα περί φωτοτυπίας τα είπα εγώ, όχι ο Τσαρουχάς. Και εμένα μου έχουν πει "άντε κάνε κανένα render", αλλά το βρήκα απλά αστείο. Ίσως γιατί ξέρω ότι δεν βάζω μόνο render, ίσως επειδή είμαι ακομπλεξάριστος, ίσως επειδή έχω χιούμορ...
Την προσωπική σου ζωή εσύ την έχεις φέρει μέσα στο forum, όχι εμείς.
Εσύ μας είπες, χωρίς να σε ρωτήσουμε, για τη μητέρα σου, για τις διακοπές που δεν κάνεις, για το εξοχικό που δεν έχεις, για το πού δουλεύεις, για το ποια σερβιτόρα γουστάρεις. ΕΣΥ, όχι εμείς.
Από τη στιγμή που εσύ χρησιμοποιείς την προσωπική σου ζωή κατά το δοκούν, μην περιμένεις να τη σεβαστούν οι άλλοι.

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896

...άλλο μέλος να έβγαινε να πει την άποψή του και να ήταν παρόμοια με την δικιά μου...
Αν βρεις ένα Κώστα Διονυσάτε, πες του να 'ρθει θα έχει ενδιαφέρον (ομιλώ ως ειδικός). :137:

...

Reaction score
3

Δύο σημειώσεις: Τα περί φωτοτυπίας τα είπα εγώ, όχι ο Τσαρουχάς. Και εμένα μου έχουν πει "άντε κάνε κανένα render", αλλά το βρήκα απλά αστείο. Ίσως γιατί ξέρω ότι δεν βάζω μόνο render, ίσως επειδή είμαι ακομπλεξάριστος, ίσως επειδή έχω χιούμορ...
Την προσωπική σου ζωή εσύ την έχεις φέρει μέσα στο forum, όχι εμείς.
Εσύ μας είπες, χωρίς να σε ρωτήσουμε, για τη μητέρα σου, για τις διακοπές που δεν κάνεις, για το εξοχικό που δεν έχεις, για το πού δουλεύεις, για το ποια σερβιτόρα γουστάρεις. ΕΣΥ, όχι εμείς.
Από τη στιγμή που εσύ χρησιμοποιείς την προσωπική σου ζωή κατά το δοκούν, μην περιμένεις να τη σεβαστούν οι άλλοι.
Δύο απαντήσεις στις σημειώσεις σου:
1. Εκεί που αναφέρομαι στα προσβλητικά μηνύματα ("Τώρα τελευταία μάλιστα, έχουν γίνει και ορισμένες αναφορές για προσβλητικά μηνύματα π.χ. να πάω να "ξελαμπικάρω" ή να "πάω να βγάλω μκαμιά φωτοτυπία" και μάλιστα αναφέρονται και στην προσωπική μου ζωή, για τα οποία η ΔΟ "κωφεύει".), είναι σε ξεχωριστή πρόταση και μάλιστα δεν αναφέρει πρόσωπο που τα είπε. Επομένως η διευκρίνηση ότι το είπες εσύ και όχι ο Τσαρουχάς δεν χρειαζόταν. Άλλωστε εκείνο που μετράει είναι τα προσβλητικά μηνύματα και λιγότερο το ποιός τα είπε:126:
2. Την προσωπική του ζωή ο καθένας μπορεί να την κάνει ότι θέλει. Άλλωστε υπάρχουν κι άλλα μέλη που έχουν αναφερθεί σε δικά τους θέματα (π.χ. η κόρη μου ήθελε να μπει στη σελίδα να διαβάσει, θα αγοράσω άλλο αυτοκίνητο, κ.α.) και μάλιστα με προσωπικές αναφορές, αλλά κανένας δεν είχε την αντιμετώπιση και την εμπάθεια που έχω αντιμετωπίσει εγώ.
Για να μην ξεχνάμε και τα "κατασκευάσματα", βλέπε "λίστες"....:126:.....:126:

Reaction score
3

Αν βρεις ένα Κώστα Διονυσάτε, πες του να 'ρθει θα έχει ενδιαφέρον (ομιλώ ως ειδικός). :137:

...
Το έχω ξαναπεί και έχω ζητήσει να μην αναγράφεται πλέον το
επίθετό μου, διόρθωσέ το. Ένα Κων/νος ή kosdion φτάνει.
Βλέπεις υπάρχουν και άλλα "κακά" παιδιά που παίζουν με ip's και διπλούς λογαριασμούς......
Είμαι μοναδικός αγαπήτέ μου, δεν αντιγράφομαι με τίποτα.
Ξέρεις γιατί;
Μάντεψε

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Περί λειτουργίας του φόρουμ

Το έχω ξαναπεί και έχω ζητήσει να μην αναγράφεται πλέον το επίθετό μου, διόρθωσέ το.
Όταν ζητάς κάτι, θα πρέπει να το τηρείς κι εσύ Κώστα Διονυσάτε. Μέχρι τότε βολέψου έτσι.

Φυσικά και είσαι μοναδικός Κώστα Διονυσάτε. Δεν έχω καμία αγωνία να μου εκθέσεις τους λόγους.

...

Reaction score
3
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Περί λειτουργίας του φόρουμ

Όταν ζητάς κάτι, θα πρέπει να το τηρείς κι εσύ Κώστα Διονυσάτε. Μέχρι τότε βολέψου έτσι.

Φυσικά και είσαι μοναδικός Κώστα Διονυσάτε. Δεν έχω καμία αγωνία να μου εκθέσεις τους λόγους.

...
Δεν κατάλαβα τι εννοείς.
Το έχω ζητήσει και καιρό μάλιστα κια για αυτό έχει αλλάξει.
Εϊδες πουθενά από τότε και μετά να αναφέρω το επίθετό μου;
ΑΠΑΙΤΩ να το αλλάξεις αυτή τη στιγμή.
Και είσαι υποχρεωμένος να το κάνεις.
ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ;

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Περί λειτουργίας του φόρουμ

Δεν κατάλαβα τι εννοείς.
Είναι συνηθισμένο και προφανές...

Πρώτον δεν είσαι σε θέση να ζητάς κάτι που δεν τηρείς ο ίδιος, δηλαδή να μην αναφέρουν οι άλλοι το επίθετό σου, όταν εσύ αναφέρεις συνεχώς το επίθετο των άλλων. Δεύτερον, δεν είσαι σε θέση να απαιτείς απολύτως τίποτα.

ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ Κώστα Διονυσάτε; :114:

...

Reaction score
3
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Περί λειτουργίας του φόρουμ

Είναι συνηθισμένο και προφανές...

Πρώτον δεν είσαι σε θέση να ζητάς κάτι, δηλαδή να μην αναφέρουν οι άλλοι το επίθετό σου, όταν αναφέρεις συνεχώς εσύ το επίθετο των άλλων. Δεύτερον, δεν είσαι σε θέση να απαιτείς απολύτως τίποτα.

ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ Κώστα Διονυσάτε; :114:

...
Το επίθετο των άλλων αναφέρεται μόνο όταν είναι συνδεδεμένοι με το επίθετό τους, οπότε είναι και αυτονόητο ότι δεν τους ενοχλεί.
ΕΠΙΜΕΝΩ ΝΑ ΔΙΟΡΘΩΣΕΙΣ, αλλιώς θα κινηθώ ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ
ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΤΣΑΡΟΥΧΑ;

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Περί λειτουργίας του φόρουμ

Το επίθετο των άλλων αναφέρεται μόνο όταν είναι συνδεδεμένοι με το επίθετό τους, οπότε είναι και αυτονόητο ότι δεν τους ενοχλεί. ΕΠΙΜΕΝΩ ΝΑ ΔΙΟΡΘΩΣΕΙΣ, αλλιώς θα κινηθώ ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΤΣΑΡΟΥΧΑ;
Αυτά είναι συμπεράσματα του άδειου σου κεφαλιού. Κάνε ότι θέλεις Κώστα Διονυσάτε. :114:

...

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53

Ε, ας ασχοληθεί ο Χρήστος που δεν είναι ειδικός, είναι Γενικός...
Από το πρωί ασχολούμαι Κώστα μου...

Έχω φτάσει σε σημείο παράκρουσης.

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.897
Members
38.517
Νεότερο μέλος
DimAster