GRAN TURISMO 5,official thread. Release Date USA & EU:24/11/10

Reaction score
4
Απάντηση: Re: Απάντηση: GRAN TURISMO 5, official thread

Φίλε εμένα κανένας δεν με σκίζει...

...είμαι τόσο άσχετος που σκίζομαι μόνος μου! :138:
Ε τοτε εσενα θα σκουνταμε να σε βαζουμε στην πιστα :143:

Reaction score
49

Αυτο θα ελεγα και εγω!! Λεω μολις βγει το παιχνιδι και το παρουμε, να κανονισουμε κανενα προταθληματακι AVSite!!

Θα φτιάξουμε νέο sticky thread για το «AVsite Πρωτάθλημα GT5»
και θα διοργανώνουμε αγώνες.
Όταν είδα το συγκεκριμένο (την δυνατότητα «πρόσκλησης» φίλων για αγώνα) αμέσως σκέφθηκα να δημιουργήσουμε πλήρες πρωτάθλημα!!
Με αγώνες σε διαφορετικές πίστες και οριοθετημένες ημερομηνίες.
Σαν το πρωτάθλημα F1!!!

Πχ κάθε Κυριακή βράδυ κάνουμε 1/2 ώρα Qualifying και 1 ώρα αγώνα. Την πρώτη Κυριακή Suzuka, μετά Monaco, μετά El Capitan, μετά Tokyo, μετά London κλπ
Και βαθμολογίες όπως στην F1 που θα βγαίνουν στο thread την επομένη του αγώνα.....

Μιλάμε σφαγή!!! :142:

Reaction score
134
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: GRAN TURISMO 5, official thread

Όταν είδα το συγκεκριμένο (την δυνατότητα «πρόσκλησης» φίλων για αγώνα) αμέσως σκέφθηκα να δημιουργήσουμε πλήρες πρωτάθλημα!!
Σαν το πρωτάθλημα F1!!!

Πχ κάθε Κυριακή βράδυ κάνουμε 1/2 ώρα Qualifying και 1 ώρα αγώνα. Την πρώτη Κυριακή Suzuka, μετά Monaco, μετά El Capitan, μετά Tokyo, μετά London κλπ
Και βαθμολογίες όπως στην F1 που θα βγαίνουν στο thread την επομένη του αγώνα.....

Μιλάμε σφαγή!!!
Τι είπες τώρα?????!!!!!! :131::131::131::131:

Πολύ καλό!!!!!!Μέσα κι εγώ!!!!!!

Reaction score
11.753
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: GRAN TURISMO 5, official thread

Σαν το πρωτάθλημα F1!!!

Πχ κάθε Κυριακή βράδυ κάνουμε 1/2 ώρα Qualifying και 1 ώρα αγώνα.

Μιλάμε σφαγή!!! :142:
Φοβερο θα ειναι!! Βεβαια η επιλογη της καταλληλης ημερας και ωρας θα ειναι λιγο προβλημα.

Reaction score
49

Εγώ παίζω, εσύ βλέπεις βιντεάκια...

Ποιος περνάει καλύτερα; :136:

Παίζω GT5Prologue και περνάω ωραιότατα.
Απλά όταν έρθει το GT5 θα περνάω απίστευτα!! :107:
Εγώ έχω δυνατότητα βελτίωσης.
Βασίλη αν κολλήσεις μόνο στο Forza θα κολλήσεις και ως προς το μέγεθος και την ποιότητα διασκέδασης :136:

Reaction score
49
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: GRAN TURISMO 5, official thread

Τι είπες τώρα?????!!!!!! :131::131::131::131:

Πολύ καλό!!!!!!Μέσα κι εγώ!!!!!!
Φοβερο θα ειναι!! Βεβαια η επιλογη της καταλληλης ημερας και ωρας θα ειναι λιγο προβλημα.

Πιστεύω πως θα είναι πάρα πολύ ωραίο.
Να δούμε μέχρι πόσους θα δέχεται το grid και κανονίζουμε.

Σκεφτόμουν να κανονίσουμε μια κλειδωμένη μέρα, πχ Κυριακή που οι περισσότεροι έχουν χρόνο, και ώρα αργά το βράδυ (να μην έχουμε παιδιά κλπ στα πόδια μας και να έχει νυχτώσει για όσους παίζουν σε προβολέα).
Κυριακή δεν βγαίνει εύκολα έξω κάποιος (όπως πχ το Σάββατο), είναι ξεκούραστος και έχει και οσμή αγώνων (οι αγώνες γίνονται Κυριακή)

Θα είναι ένα πρωτάθλημα πχ 15 αγώνων με βαθμολόγηση.
Στο σύστημα βαθμολόγησης στο τέλος της σεζόν, θα αφαιρούμε τα 3 χειρότερα αποτελέσματά μας ή το 20% των αποτελεσμάτων μας.
Με αυτόν τον τρόπο εξασφαλίζουμε και κάποιους φίλους που θα χάσουν κάποιους αγώνες (δουλειά, υποχρεώσεις κλπ) και δίνουμε και περισσότερο ενδιαφέρον στο πρωτάθλημα

Πως το βλέπετε?

Reaction score
134
Re: GRAN TURISMO 5, official thread

Ενδιαφέρον...αλλά καλό είναι να βγει πρώτα το παιχνίδι να το δούμε πως θα δουλεύει στην πράξη και μετά κάνουμε σχέδια.Αλλά αν είναι εφικτό θα περάσουμε πολύ ωραία.Μακάρι να υλοποιηθεί.

Reaction score
0
Απάντηση: GRAN TURISMO 5, official thread

Μέσα κι εγώ, το grid λογικά θα παίρνει μέχρι 16 όπως στο prologue.

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.424

Μουαχαχαχαχα,θα θάμε τα μουστάκια μας......(εγώ πάντως αυτόν τον Dimitropoulos δεν τον εμπιστέυομαι....θα κατέβει με καμιά Μito με 500 άλογα και θα λέμε ''τι έκανε ο ....'':116:)

Reaction score
11.753

Καλο θα ηταν απο αποψη ισχυως τα αυτοκινητα να ειναι παρεμφερη. Το ιδανικοτερο θα ηταν να καναμε πρωταθλημα ενιαιου, ολοι με ιδια αυτοκινητα-ιδια λαστιχα.

Reaction score
49
Απάντηση: Re: GRAN TURISMO 5, official thread

Μουαχαχαχαχα,θα θάμε τα μουστάκια μας......(εγώ πάντως αυτόν τον Dimitropoulos δεν τον εμπιστέυομαι....θα κατέβει με καμιά Μito με 500 άλογα και θα λέμε ''τι έκανε ο ....'':116:)
Milano με 600 θες να πεις ...
Καλο θα ηταν απο αποψη ισχυως τα αυτοκινητα να ειναι παρεμφερη. Το ιδανικοτερο θα ηταν να καναμε πρωταθλημα ενιαιου, ολοι με ιδια αυτοκινητα-ιδια λαστιχα.

Είναι προφανές πως θα τρέχουμε με ένα αυτοκίνητο κάθε φορά με αλλαγές μόνο σε ρυθμίσεις αναρτήσεων και διαφορικού.
Μπορούμε από αγώνα σε αγώνα να επιλέγουμε και άλλο αυτοκίνητο.
Τα μονοθέσια F1 αποκλείονται......

Πχ διαλέγουμε Nissan GT-R με νορμάλ μοτέρ και S2 ελαστικά αλλά κανέναν περιορισμό σε αναρτήσεις/ φρένα/ ρυθμίσεις διαφορικού-σασμάν.
Για να κοντράρουμε και δυνατότητες ρυθμίσεων πέρα από τα οδηγικά.....:126:

Στην θέση του GT-R μπορεί να μπει οποιοδήποτε αυτοκίνητο (αναλόγως της πίστας) και καλό είναι να αποφύγουμε μικρά και αδύναμα (ιπποδύναμης < 200hp) για να μην....ξημερώνουμε για να τελειώσει ο αγώνας :142:

Reaction score
11.753

Σωστα. Αλλα εγω ειμαι ΑΣΣΟΣ στις ρυθμισεις των σχεσεων του κιβωτιου αλλα ΣΚΡΑΠΑΣ στις ρυθμισεις των αναρτησεων. Θα εχει ενδιαφερον.

Reaction score
1

στις αναρτήσεις είναι απλό το θέμα , όσο πιο κοφτές οι στροφές τόσο πιο σκληρά ...

Reaction score
49

Gran Turismo 5Gran Turismo 5 Release Date and Updated Information Announced Last Updated : Sep 25, 2009
At the Tokyo Game Show held from Thursday, September 24, the release of Gran Turismo 5 has been announced as "March 2010".

Also, a feature enabling you to carry over cars gained in Gran Turismo for PSP® (on sale October 1st) to GT5 was also introduced.

Other latest information regarding Gran Turismo 5 announced at the show are as listed below.

Cars
- Over 950 Cars

Courses
- Over 20 Locations
- Over 70 Variations

Physics
- New Physics
- Overturning of cars
- Damage
- Movable objects on the course
- The newest Hybrid cars and electric cars

Arcade Mode