Western Digital TV HD Media Player

Reaction score
0
Με μια απλη μετατροπη σε .m2ts με το tsmuxer παιζουν κανονικα.
Ειδικα αυτο που αναφερει ο φιλος παραπανω το ειχα δοκιμασει και με μετατροπη σε .m2ts κανενα προβλημα...

Reaction score
0
Εννοείς πχ για το bluray το μπλε περιμετρικό πλαίσιο για να μοντάρεις πάνω το poster κάθε ταινίας;;;;

Κάπου τα είχα δεί σε τορρεντ νομίζω. Ψάχνω μήπως και τα βρω αν εννοεις αυτα.

To βρήκα, αυτό εννοείς;;;;
Αδερφε μου με επιασες αλλα στο περιπου...δεν ενδιαφερομαι για καθε ταινια χωριστα(αν καταλαβα καλα)αλλα για να εχω μεσα σε ενα φακελο με ταινιες το αντιστοιχο logo.. δηλαδη το ενα να ειναι BLUERAY το αλλο DVD RIP ANIMATION κτλ..τετοια ψαχνω αν εχει κανεις..ευχαριστω παντως....

Reaction score
0
Αδερφε μου με επιασες αλλα στο περιπου...δεν ενδιαφερομαι για καθε ταινια χωριστα(αν καταλαβα καλα)αλλα για να εχω μεσα σε ενα φακελο με ταινιες το αντιστοιχο logo.. δηλαδη το ενα να ειναι BLUERAY το αλλο DVD RIP ANIMATION κτλ..τετοια ψαχνω αν εχει κανεις..ευχαριστω παντως....
Στο google με κανα search στο images δε βρίσκεις κάτι καλό;;;

http://images.google.gr/images?hl=el&source=hp&q=bluray+logo&btnG=%CE%91%CE%BD%CE%B1%CE%B6%CE%AE%CF%84%CE%B7%CF%83%CE%B7+%CE%B5%CE%B9%CE%BA%CF%8C%CE%BD%CF%89%CE%BD&gbv=2&aq=f&oq=

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Western Digital TV HD Media Player

Γνωρίζει κανείς εάν η ακόλουθη έκδοση του Dark Knight:

“The.Dark.Knight.BluRay.1080p.DTS.x264.dxva-EuReKA”

παίζει χωρίς προβλήματα?
Το The.Dark.Knight.BluRay.1080p.DTS.x264.dxva-EuReKA”
μου κολαγε με εξωτερικους υποτιτλους,οταν τους ενσωματωσα με το mkvmerge κανενα προβλημα.

Reaction score
0
Απάντηση: Western Digital TV HD Media Player

Να ρωτήσω κάτι ω ρε παίδες ?
Υπάρχει περίπτωση να δω ταινίες με ήχο dts χρησιμοποιώντας το μηχανηματάκι χωρίς να μετατρέψω την ταινία και χωρίς κάποιο εξωτερικό Home Cinema? Λόγου χάρη εγώ θέλω να βλέπω και να ακούω μόνο από την τηλεόραση.

Reaction score
0

Να ρωτήσω κάτι ω ρε παίδες ?
Υπάρχει περίπτωση να δω ταινίες με ήχο dts χρησιμοποιώντας το μηχανηματάκι χωρίς να μετατρέψω την ταινία και χωρίς κάποιο εξωτερικό Home Cinema? Λόγου χάρη εγώ θέλω να βλέπω και να ακούω μόνο από την τηλεόραση.
Όχι, μόνο με τη συσκευή δεν μπορείς. Χρειάζονται τα παραπάνω που αναφέρεις.

Reaction score
0

Συγνώμη, αλλά νομίζω ότι αναφέρεστε στο θέμα ήχου (ανάγκη για home cinema reviever) αλλιώς αν ο άνθρωπος συμβιβάζεται με τον ήχο που του δίνει το Hdmi (δεν συμπεριλαμβάνεται), τότε κανένα πρόβλημα. Εξάλλου το προϊόν είναι σχεδιασμένο να σε ωθεί στην παρανομία: έχεις pc, internet, κατεβαζεις, που θα τα παίξεις?

Reaction score
0

Συγνώμη, αλλά νομίζω ότι αναφέρεστε στο θέμα ήχου (ανάγκη για home cinema reviever) αλλιώς αν ο άνθρωπος συμβιβάζεται με τον ήχο που του δίνει το Hdmi (δεν συμπεριλαμβάνεται), τότε κανένα πρόβλημα. Εξάλλου το προϊόν είναι σχεδιασμένο να σε ωθεί στην παρανομία: έχεις pc, internet, κατεβαζεις, που θα τα παίξεις?
Το HDMI απο το WD Κατευθείαν στην τηλεόραση δέν πρόκειται να του δώσει ήχο DTS

Reaction score
0

Άλλο τώρα... έχετε να προτείνετε κανένα HDMI καλώδιο για το WDTV; Επειδή είναι ΑΘΛΙΟ και η υποδοχή του είναι λίγα χιλιοστά πιο μέσα απο το εξωτερικό πλαστικό... το καλώδιο που έχω τώρα πατάει ΑΚΡΙΒΩΣ και λίγο να το κουνήσω, χάνει το σήμα... :141: Το βαρέθηκα τόσο καιρό τώρα και λέω να πετσοκόψω το καλώδιο λίγο αλλά αν υπάρχει καμία καλύτερη λύση... την ακούω.
Τελικά, πετσόκοψα το καλώδιο κατά 3-4-5mm και έστρωσε... φανταστείτε οτι πλέον τερματίζει όλο το βύσμα μέσα χωρίς καν να ακουμπήσουν τα πλαστικά μεταξύ τους.

Τώρα μπορώ να κάνω βόλτες με το wdtv μέσα στο σπίτι χωρίς να χάνεται η εικόνα. :107:

Reaction score
0

Καλησπέρα παιδιά και από μένα. Έχω και εγώ την εν λόγω συσκευή και θα ήθελα να ρωτήσω πως μπορώ να μεγαλώσω τους υπότιτλους πέρα από τις δυνατότητες που δίνει η συσκευή. Είναι κάτι που νομίζω ότι γίνεται γιατί το είχα δει σε προηγούμενο ποστ άλλα δυστυχώς δεν το βρίσκω πάλι.
Για την ώρα έχω το αρχικό firmware.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων. :126:

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
108.643

Καλησπέρα παιδιά και από μένα. Έχω και εγώ την εν λόγω συσκευή και θα ήθελα να ρωτήσω πως μπορώ να μεγαλώσω τους υπότιτλους πέρα από τις δυνατότητες που δίνει η συσκευή. Είναι κάτι που νομίζω ότι γίνεται γιατί το είχα δει σε προηγούμενο ποστ άλλα δυστυχώς δεν το βρίσκω πάλι.
Για την ώρα έχω το αρχικό firmware.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων. :126:

Βάλε το παρακάτω firmware:

http://www.wdtvc.com/wp-content/plugins/smartcounter/redirect.php?dcp_action=goto&dcp_id=35

Reaction score
0

:103: Σε ευχαριστω πολυ δουλευει πολυ καλα...θα το ηθελα βεβαια και ενα ΤΙΚ ποιο μεγαλα (παει εως το 40) αλλα και ετσι εχει βελτιωθει αισθητα...θα το παρατηρησω και μολις δω ολοκληρο εργο!

ευχαριστω και παλι να σαι καλα!!!

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
108.643

:103: Σε ευχαριστω πολυ δουλευει πολυ καλα...θα το ηθελα βεβαια και ενα ΤΙΚ ποιο μεγαλα (παει εως το 40) αλλα και ετσι εχει βελτιωθει αισθητα...θα το παρατηρησω και μολις δω ολοκληρο εργο!

ευχαριστω και παλι να σαι καλα!!!

Σε βιντεοπροβολέα που βλέπω εγώ 110 ίντσες από 3,5 μέτρα,

το βλέπω μια χαρά το μέγεθος.

Reaction score
0

Σε βιντεοπροβολέα που βλέπω εγώ 110 ίντσες από 3,5 μέτρα,

το βλέπω μια χαρά το μέγεθος.
H tv μου ειναι 34αρα...και μαλλον απλα δεν τα "εμφανιζει μεγαλυτερα" παντος γενικα ειμαι ΟΚ! :126:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.299
Members
38.539
Νεότερο μέλος
James.z.2007