Επίσκεψη στο αναλογικό άνδρο του Hi End...

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
23.142
Απάντηση: Τα βινύλια που ακούσαμε...

Ηταν επιλογή και των παιδιών και δική μου (και της Πόπης και του... Εφη μέριου...) :142:

To συγκεκριμένο πικάπ του Χρίστου είναι από εκείνες τις άρτιες υλοποιήσεις, που επιτρέπουν στην κεφαλή να κάνει τη δουλειά της σωστά, (η οποία εν προκειμένω είναι η κορυφαία Clearaudio Goldfinger). Όμως, θα πρέπει να είναι και ο δίσκος ανάλογης ποιότητας, ώστε το αποτέλεσμα να είναι το προσήκον. Η 3η Συμφωνία του Saint Saëns στη συγκεκριμένη έκδοση της Klavier records είναι κορυφαία χάραξη, μια από τις καλύτερες που έχω ακούσει. Αν βρείτε το δίσκο, μη χάσετε την ευκαιρία.

Reaction score
6
Οταν η γυναικα του Χρηστου εφερε τα πυροσκι-τυραπιτακια τους μεζεδες και τις μπυρες τα βινυλια βρισκοντουσαν στο πατωμα και...κατα λαθος..:138:

Μια χαρα ειναι το μεσα Λουκα και παιζει θαυμασια.

Μου αρεσει παντως να ειναι φθαρμενα τα εξωφυλλα γιατι σημαινει οτι ο ιδιοκτητης τους τα χρησιμοποιει και τα χαιρεται.

Ειναι σαν να εχεις ενα καλο καναπε και καθεσαι και τον φθειρεις και τον χαιρεσαι, ενω αλλοι εχουν βαλει ριχταρι , δεν τον χρησιμοποιουν και καθονται σε παλιες αβολες καρεκλες για να μην τον φθειρουν, λες και θα ζησουν 1.000 χρονια.

Εχω δει συλλογες βινυλιων αθικτες και γιατι....λες ειναι αθικτες? Για να μη τα φθειρουν... και ετσι δεν τα ακουνε ποτε:131:

skaloumbakas

4Haris
Reaction score
1.677
Απάντηση: Επίσκεψη στο αναλογικό άνδρο του Hi End...

Αυτή πάλι η φωτο τι σας λέει? (τώρα τη πρόσεξα...)

Πολύ δύκολοι αυτοί οι Βόρειοι! Ολο άρνηση είναι... :142:

Κώστας Φ.

Truth hurts. Here's a teddy bear.
Reaction score
895
Τελικά παίζει το σύστημα;! :138:
Δεν ξέρω ρε γμτ, αυτά τα Genesis δε μου γεμίζουν το μάτι! :143:

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Πως μας πιάνεις έτσι βρε με την κάμερα, ούτε σκηνοθετημένες να ήταν! :114:
- Λουκά που είσαι ρε συ; Ούτε πέρασα από το περίπτερο φέτος. Φέτος είδα τα λιγότερα περίπτερα από ποτέ. :120:

...

Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Reaction score
30.743

Λοιπόν να πω κι εγώ την ταπεινή γνώμη μου από την επίσκεψη στον πρόεδρο.
Πρώτον και σημαντικότερον, τα τυροπιτάκια που ήταν πραγματικά θαυμάσια.
Βγήκαν σε κοινή θέα 3 ή 4 ικανού μεγέθους δίσκοι γεμάτοι τυροπιτάκια και λουκανοπιτάκια συνοδεία με τις μπύρες.
Εγώ έψαχνα αυτά που τους βγήκε απ΄έξω το κασέρι και είχε ξεροψηθεί και ήταν τραγανό και ροδοκόκκινο!!!
Πρέπει να καταναλώθηκαν γύρω στα 50 - 60 κομμάτια.

Τώρα το πικάπ, μου έκανε μεγάλη εντύπωση.
Είμαι κι εγώ από αυτούς που μεγάλωσα με το βινύλιο και ας μην είχα ποτέ πολύ καλό (ακριβό) πικάπ.
Πρόκειται για ένα μηχανολογικό αριστούργημα που με τις "πινελιές" του Χρήστου είναι ένα state of the art μηχάνημα.
Εντυπωσιακό και στην θέα και στον ήχο του.
Κατά την ακρόαση διαπίστωσα ότι το σύστημα του Χρήστου είναι ικανό να βγάλει όλη την πληροφορία που είναι γραμμένη στο δίσκο (της μουσικής, όχι των τυροπιτακίων)
Βασικά δεν έχω ακούσει τόσο καλό ήχο και δεν φανταζόμουν ότι όλο αυτό που άκουσα είναι καταγραμμένο σε βινύλιο.
Όλη αυτή η πληροφορία της ορχήστρας, του χώρου, πως στο διάτανο βγαίνει από 2 ηχεία !!
Είχα βγάλει στο σπίτι μου 5 δικούς μου δίσκους αναφοράς 30 ετών για να τους πάρω μαζί μου και να τους ακούσω σ΄αυτό το σύστημα, αλλά ξεκινώντας το πρωΐ, τους ξέχασα. :141: :141:

Γενικά η όλη επίσκεψη ακρόαση ήταν μια πολύ ωραία εμπειρία και θέλω κι εγώ να ευχαριστήσω τον Χρήστο και την ευγενέστατη και φιλόξενη σύζυγό του για την περιποίηση.
Αν ξαναπάμε θα πάρω μαζί μου τους δικούς μου δίσκους (του βινυλίου).

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
144.883

Καλά ρε μπαγάσηδες, ούτε μια μπυρίτσα δε μου φέρατε!:141:

Ντροπή!

Ε, με αναγκάζετε μα την πρώτη ευκαιρία να πάω να τις πιώ όλες!:143:

Chris von Skal de la Κhfisia, μπι πριπέρντ: αν αρχίσεις παρέα με αυτούς, ιδίως με τον κόγια, θα σου χαλάσει τ'όνομα στην πιάτσα - αντιχαϊεντά θα σε φωνάζουν.... :138:

Reaction score
59
Πως μας πιάνεις έτσι βρε με την κάμερα, ούτε σκηνοθετημένες να ήταν! :114:
- Λουκά που είσαι ρε συ; Ούτε πέρασα από το περίπτερο φέτος. Φέτος είδα τα λιγότερα περίπτερα από ποτέ. :120:

...
Τα ηχεία, Sound Lab Quantum, είναι σαν εκείνα που είχες ακούσει και είχε γίνει η σχετική συζήτηση εδώ, αλλά δεν τα άκουσες με τους Atma-sphere Μ-60 στην τελευταία τους έκδοση ΜΚ 3. Έμεινα έκπληκτος!! Να φανταστείς ότι αφού έκανα την εισαγωγή αρχές Οκτώβρη, άκουγα για 2 εβδομάδες cd!!! Ξέρω σε κούφανα τώρα!
Παρεμπιπτώντως το συγκεκριμένο μοντέλο τελικών κλείνει τα 33 χρόνια φέτος!! Λ.Σ.

Reaction score
59
Re: Απάντηση: Επίσκεψη στο αναλογικό άνδρο του Hi End...

Λοιπόν να πω κι εγώ την ταπεινή γνώμη μου από την επίσκεψη στον πρόεδρο.
Πρώτον και σημαντικότερον, τα τυροπιτάκια που ήταν πραγματικά θαυμάσια. Βγήκαν σε κοινή θέα

3 ή 4 ικανού μεγέθους δίσκοι γεμάτοι τυροπιτάκια και λουκανοπιτάκια συνοδεία με τις μπύρες.
Εγώ έψαχνα αυτά που τους βγήκε απ΄έξω το κασέρι και είχε ξεροψηθεί και ήταν τραγανό και ροδοκόκκινο!!!
Πρέπει να καταναλώθηκαν γύρω στα 50 - 60 κομμάτια.

Κατά την ακρόαση διαπίστωσα ότι το σύστημα του Χρήστου είναι ικανό να βγάλει όλη την πληροφορία που είναι γραμμένη στο δίσκο (της μουσικής, όχι των τυροπιτακίων)
Τώρα κατάλαβα! Ο Μελίδης ξεκαθάρισε το τοπίο. Είπα κι'εγώ είναι δυνατόν δίσκοι 200γρ και audiophile να έχουν τέτοια χάλια!
Επόμενο ήταν με τόσο κασέρι που ξεχείλιζε μάλιστα και μπύρες!!!
Έτσι δικαιολογείται και ο καλός ήχος. Θα είναι η μυστική συνταγή βελτίωσης βινυλίων του οικοδεσπότη!!!
Λέω να δοκιμάσω. Λ.Σ.

Reaction score
59
Re: Απάντηση: Τα βινύλια που ακούσαμε...

To συγκεκριμένο πικάπ του Χρίστου είναι από εκείνες τις άρτιες υλοποιήσεις, που επιτρέπουν στην κεφαλή να κάνει τη δουλειά της σωστά, (η οποία εν προκειμένω είναι η κορυφαία Clearaudio Goldfinger). Όμως, θα πρέπει να είναι και ο δίσκος ανάλογης ποιότητας, ώστε το αποτέλεσμα να είναι το προσήκον. Η 3η Συμφωνία του Saint Saëns στη συγκεκριμένη έκδοση της Klavier records είναι κορυφαία χάραξη, μια από τις καλύτερες που έχω ακούσει. Αν βρείτε το δίσκο, μη χάσετε την ευκαιρία.
Όντως κορυφαία χάραξη και όχι μόνο. Κάποτε διέθετα από τρεις διαφορετικές εταιρείες τρείς διαφορετικές επανεκδόσεις. Η συγκεκριμένη ήταν και παραμένει η προτίμησή μου και σαν ερμηνεία. Ο δίσκος δεν υπάρχει πλέον, έχει προ πολλού καταργηθεί όπως και ο δεύτερος εκ των τριών. Λ.Σ.

skaloumbakas

4Haris
Reaction score
1.677

Και ο πρώτος δίσκος της Klavier (Le Cid - Ballet Music κλπ του Massenet) είναι επίσης κορυφαίος, απλά η Organ Symphony σε εντυπωσιάζει με την ταυτόχρονη παρουσία εκκλησιαστικού οργάνου και μεγάλων τυμπάνων και δίσκων, χωρίς ίχνος κόπωσης σε ρεαλιστικές στάθμες!

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.821

Kαλα ....σας εψησε τυροπιτακια και δεν σας ΕΨΗΣΕ να ακουσετε κανενα Ηι resolution ασμα??
Ετσι ξεροσφυρι με αυτες τις μαυριδερες πλακες που ελεγε και ο παππους μου την βγαλατε????
Π Α Λ Ι Ο Π Ι Κ ΑΠ Α Δ Ε Σ........

skaloumbakas

4Haris
Reaction score
1.677

Εγώ ήμουνα έτοιμος, με καμιά σαρανταριά αναλογικές εγγραφές της Reference Recordings σε... μαυριδερές πλάκες που έλεγε κι ο παππούς σου... :126:

Ακούσαμε μόνον ένα κομμάτι, το Tico Tico από το Beachcomber, κατ' απαίτηση του ημίθεου...

Reaction score
3.582

Ασε, ρε Βλάση χάλασε ο κόσμος .
Δεν το πιστεύω, ο Κ. Κόγιας να ακούει ακριβά καλώδια και πικάπ τεχνολογίας του 70 με 75db S/N να καπνίζει παφ-πουφ στιγάρα αμερικάνικα σε χώρο πολυτελείας στην Κηφισιά, έλεος πια !!!

Είστε θεοί τσολιάδες μου

http://www.youtube.com/watch?v=1wJfOr52N4s&feature=related

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
144.883

σόδομα και γόμορα....

Reaction score
6
Εδω μας ανοιξατε την ορεξη και μιλατε για δισκους?

Που ειναι ενα δισκος με παρμεζανα ζεστη να ξεχυλιζει απο πιτες ζεστες
και μπυρες επιλεγμενες να γεμιζουν τα ειδικα και παγωμενα ποτηρια?

Ενα τετοι δισκο θελω ΤΩΡΑ και ας ειναι απο .... 200 γραμμαρια παρθενο ...βινυλιο

Λουκα μην ανατριχιαζεις πλακα εκανα!!!

Ουτε εσυ προεδρε...

Ο Μελιδης ειναι μερακλης και εξετιμησε δεοντως την ποιοτητα και γευσεις των εδεσματων.

Ο Κογιας ειχε μια χαρα ...παρεα ..απο οτι προσεξα και δεν τον κουρασε η ακροαση.

Ο Νικος καλα ντυμενος χωρις στολη και μεγαλα πσαρια

Η Ποπη παντα χαμογελαστη, ευγενικη και περιποιητικη οικοδεσποινα !!!

Η φιλη σας η πως τη λενε ..χε χε μια χαρα παντα

Ο οικοδεσποτης ....vinyl disc jokey!!!

Να ξαναγινει και να ρεουν οι μπυρες και να υπαρχουν παντου φιλοι που ....σπανιζουν στις μερες μας....

Reaction score
6
Re: Απάντηση: Επίσκεψη στο αναλογικό άνδρο του Hi End...

Ασε, ρε Βλάση χάλασε ο κόσμος .
Δεν το πιστεύω, ο Κ. Κόγιας να ακούει ακριβά καλώδια και πικάπ τεχνολογίας του 70 με 75db S/N να καπνίζει παφ-πουφ στιγάρα αμερικάνικα σε χώρο πολυτελείας στην Κηφισιά, έλεος πια !!!

Είστε θεοί τσολιάδες μου

http://www.youtube.com/watch?v=1wJfOr52N4s&feature=related
Αυτα ειπα και εγω πριν....ΧΑΜΟΣ, ΤΑ ΠΑΝΩ ΚΑΤΩ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΤΩ ΠΑΝΩ

Σκιζω τα διπλωματα μου και γουσταρω ΠΟΛΥ με ολα αυτα !!!:112:

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.821

Bρε παλιοκουφαλιτσες θα βρω γραμμοφωνο του 1935 της Zaimax θα το καρφωσω σε ενα DAC 24/192 με κατι καλωδια ρευματος μονοκλωνα των 8 ποντων και θα σας πω εγω ποιος ακουει καλλιτερα.....θα σας πεσει η τσουνα στο πατωμα.....και ουτε τυροπιτακια,ουτε τυροκροκετες ,ουτε και βεντουζες με ισοπροπυλικη αλκοολη καυτη δεν προκειται να σας σωσει!!!!!!!!!

skaloumbakas

4Haris
Reaction score
1.677

Bρε παλιοκουφαλιτσες θα βρω γραμμοφωνο του 1935 της Zaimax θα το καρφωσω σε ενα DAC 24/192 με κατι καλωδια ρευματος μονοκλωνα των 8 ποντων και θα σας πω εγω ποιος ακουει καλλιτερα.....θα σας πεσει η τσουνα στο πατωμα.....και ουτε τυροπιτακια,ουτε τυροκροκετες ,ουτε και βεντουζες με ισοπροπυλικη αλκοολη καυτη δεν προκειται να σας σωσει!!!!!!!!!
Σε περιμένω κι εσένα στις 38 Φεβρουαρίου...

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.115
Members
38.533
Νεότερο μέλος
NIK DRAGON