Modern Warfare 2

Reaction score
62
Απάντηση: Modern Warfare 2

Το παιχνίδι πρέπει να κεντάει!!! Ανυπομονώ για καμια Multiplayer Beta!!! Δεν ζητάω πολλά έεεε??:137:

Reaction score
62

Η Infinity Ward επιβεβαίωσε πως το επερχόμενο sequel του Call of Duty 4: Modern Warfare θα διατηρήσει, τελικά, το brand "Call of Duty". Η αλήθεια είναι πως το όλο θέμα σχετικά με την ονομασία του παιχνιδιού έχει καταντήσει σήριαλ, αλλά ας δούμε τί δήλωσε εκπρόσωπος της εταιρείας στην ιστοσελίδα Kotaku: "Το Modern Warfare 2 της Infinity Ward είναι το άμεσο sequel του Call of Duty 4: Modern Warfare. Η Infinity Ward, αρχική δημιουργός της σειράς Call of Duty, είχε δηλώσει από την αρχή πως το Modern Warfare 2 ανήκει στο σύμπαν του Call of Duty. Αυτό φαίνεται και στη συσκευασία του τίτλου".

Reaction score
0

Ποιός θέλει "πραγματικά" night vision goggles? :145:

[YOUTUBE]FMSS12iY1X0[/YOUTUBE]

Φανταστείτε σε διακοπή ρεύματος που οι υπόλοιποι θα ψάχνουν για κεριά, φακούς και αναπτήρες να σκάσει κάποιος με NVGs :143:

Reaction score
62

Γνωστές έγιναν οι τρεις εκδόσεις του Call of Duty Modern Warfare 2, οι οποίες θα είναι σε θέση να καλύψουν τα γούστα και τις απαιτήσεις του καθενός. Η Activision ανακοίνωσε ότι πέρα από την Standard, διαθέσιμη θα γίνει και η Hardened edition, η οποία θα ξεχωρίζει αφενός για τη μεταλλική της θήκη και αφετέρου για την ύπαρξη του, κλασικού πλέον, Call of Duty εντός της. Πρακτικά, θα υπάρχει ένας κωδικός, με τη χρήση του οποίου οι παίκτες θα έχουν τη δυνατότητα να προμηθευτούν τον τίτλο είτε μέσω Xbox Live, είτε PlayStation Network. Τέλος, ιδιαίτερα εντυπωσιακή δείχνει να είναι η collector’s ή αλλιώς "Prestige Edition". Μέσα στην αρκετά ογκώδη συσκευασία η εταιρία έχει καταφέρει να στριμώξει ένα πλήρως λειτουργικό ζευγάρι με γυαλιά νυχτερινής όρασης, ένα artbook καθώς και όλα τα επιπλέον χαρακτηριστικά της Hardened edition.

Reaction score
0

Το περιμένω πως και τι.. Παιχνίδι σταθμός το COD4 και απ' ότι είδα το Modern Warfare 2 στο βιντεάκι http://www.play.com/Games/PlayStati...searchstring=Modern+Warfare+2+&searchsource=0 θα κάψει μυαλά.. το δικό μου σίγουρα :105:

Μέχρι τότε τελειώνω το Assissin's Creed (μην κάθομαι με σταυρωμένα χέρια) που απ' ότι είδα και αυτό στο Νο2 γίνεται ακόμα καλύτερο.. http://www.play.com/Games/PlayStation3/4-/10287856/Assassin-Creed-II-Black-Edition/Product.html

Reaction score
2

Απ'οτι εμαθα το νεο modern warfare 2 θα βγει στην ελλαδα γυρο στις 9-11 Σεπτεμβριου οσο για το Prestige edition μαλλον θα κυκλοφορησει μονο σε λιγες εκδοσεις και θα κοστιζει γυρο στα 100€:108:...

Reaction score
62

Απ'οτι εμαθα το νεο modern warfare 2 θα βγει στην ελλαδα γυρο στις 9-11 Σεπτεμβριου οσο για το Prestige edition μαλλον θα κυκλοφορησει μονο σε λιγες εκδοσεις και θα κοστιζει γυρο στα 100€:108:...
Νωρίς μου φαίνεται. Για 11 Νοέμβρη ξέρω εγώ!

Reaction score
2

Λιγες μερες ακομα...........10/11/09

Prestige Editon (PS3)

και κανονικη εκδοση για PC

Reaction score
0
παιδια μολις το πηρα στα χερια μου!!!!
τωρα πως κυκλοφορησε πιο νωρις δεν ξερω αλλα το βρηκα
το κακο ειναι οτι εχω να παω σε γαμο το απογευμα οποτε δεν ξερω αν θα προλαβω σημερα να το βαλω οποτε απο αυριο μαλλον εντυπωσεις

Reaction score
50
Απάντηση: Re: Modern Warfare 2

το κακο ειναι οτι εχω να παω σε γαμο το απογευμα οποτε δεν ξερω αν θα προλαβω σημερα να το βαλω οποτε απο αυριο μαλλον εντυπωσεις

Αν δεν είναι ο δικός σου γάμος, κοίταξε μη τον χάσεις :116:

Reaction score
0

Εχθές το απόγευμα το νοίκιασα από το βιντεοκλάμπ και κόλλησα μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες... :109:
Το παιχνίδι είναι ακριβώς αυτό που περίμενα.. απίστευτα γραφικά, ζωντανό περιβάλλον με πραγματικές συνθήκες πολέμου, οπλισμός με full extra και με έντονη διαφορά στην αίσθηση του κάθε όπλου (7.62 - 5.56)... με άλλα λόγια το καλύτερο FPS που έχει κυκλοφορήσει μέχρι σήμερα.
Ήθελα να το τερματίσω και μετά να γράψω εντυπώσεις αλλά το μόνο που δεν θέλω σε αυτό το παιχνίδι είναι να τελειώσει..

Reaction score
0
το παιχνιδι απλα τα σπαει...
1 πιστα αφγανισταν δεν ελεγε πολυ
2 καζακσταν χιονια κτλπ αρχιζω και μπαινω στο κλιμα ασχημα

Reaction score
0

Πριν λίγο το τελείωσα :110:
Τελικά έπρεπε να το ξεκινήσω σε veteran γιατί το hardened ήταν πολύ εύκολο και σε διάρκεια ήταν το ίδιο μικρό με το πρώτο.
Επίσης όταν τερματίσει το solo campaign σου ξεκλειδώνει την επιλογή για 2nd player σε split screen (πάνω κάτω).

Άντε τώρα να περιμένεις το 3...:110::110::110:

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Modern Warfare 2

Πριν λίγο το τελείωσα :110:
Τελικά έπρεπε να το ξεκινήσω σε veteran γιατί το hardened ήταν πολύ εύκολο και σε διάρκεια ήταν το ίδιο μικρό με το πρώτο.
Επίσης όταν τερματίσει το solo campaign σου ξεκλειδώνει την επιλογή για 2nd player σε split screen (πάνω κάτω).

Άντε τώρα να περιμένεις το 3...:110::110::110:
δυστυχως και εγω με 7-8 ωρες gameplay ηδη ειμαι στο act3 και μαλλον στο τελος.
τελικα δεν αξιζει να αγοραζεις παιχνιδια δινοντας 60-70 ευρω και με ενα καλο <<καψιμο>> το σκ να τα τερματιζεις.Πιστευα οτι θα μου επερνε καμια εβδομαδα αλλα...
μαλλον θα αρκεστουμε στο on-line
Για το 2nd player σε split screen νομιζω οτι ειναι ξεκλειδωτο απο την αρχη γτ εκανα μια δοκιμη και μου εβγαλε για 2 παιχτες

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Απάντηση: Modern Warfare 2

"τελικα δεν αξιζει να αγοραζεις παιχνιδια δινοντας 60-70 ευρω και με ενα καλο <<καψιμο>> το σκ να τα τερματιζεις."
Φτάσαμε δυστυχώς να δίνουμε 10 ευρώ για μια πίστα.. αλλά η αλήθεια είναι πως τα FPS games τα χαίρεσαι περισσότερο σε LAN parties

" Για το 2nd player σε split screen νομιζω οτι ειναι ξεκλειδωτο απο την αρχη γτ εκανα μια δοκιμη και μου εβγαλε για 2 παιχτες"

Εγώ δεν πρόλαβα να το κοιτάξω.. με το που έβαλα το παιχνίδι στο PS3 ούτε που το κοίταξα.. ούτε που το σκέφτηκα..:107:

Reaction score
2

Σημερα το πηρα για PC και δεν μπορω να το κανω install γιατι πρεπει να περιμενω μεχρι να βγει επισημα στην αγορα το παιχνιδι και να ανοιξει το Steam τους λογαριασμους

Reaction score
20
Aυτό το σύστημα με τις προσκλήσεις-μηνύματα στο ps3 είναι απαράδεκτο.
Τα invites στο online έγιναν πολύ δύσχρηστα. Μακάρι να το αλλάξουν και να το κάνουν όπως ήταν πριν...

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.083
Members
38.527
Νεότερο μέλος
argiristheo