ΝΑ ΛΕΜΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥΣ

Reaction score
57
Δεν τρελαθηκε ξαφνικα ο Πυργαρουσης και αρχισε να βριζει τους παντες.
Αν μερικοι θελουν να στρουθοκαμηλιζουν θεωροντας οτι με την εκφραση "κομπλεξικοι" παιρνει η μπαλα ολο το av club για δημιουργια εντυπωσεων,το προβλημα ειναι καθαρα δικο τους.
Να σας πω κυριοι τι επρεπε να γινει.
Απο την πρωτη στιγμη που μπηκε ο stavrosz στο εν λογω θεμα ξεκινησε εναν αθεμητο πολεμο εντυπωσεων εις βαρος του Μορφεα.
Ο τροπος ηταν απλος,πανω απο πεντε φορες αναφερθηκε στο οτι "βαρεθηκε να πληρωνει προιοντα σε δεκαπλασια τιμη του κοστους τους και ποσο μαλλον για ενα ερασιτεχνικο προιον" φωτογραφιζοντας τον Μανωλη αισχροκερδη, για να μην πω "κλεφτη".Αλλα......με τακτ.
Ενω λοιπον αυτα τα επαναλαμβανομενα μηνυματα δεν σβηστηκαν θεωρηθηκε καλο να σβηστουν τα δικα μου.
Θα δεχομουν να σβηστει μερος του τελευταιου μηνυματος μου διοτι μπορει η διαχειριστικη ομαδα να εκρινε οτι ειχε υβριστικο περιεχομενο αλλα το μεγαλυτερο μερος επρεπε να παραμεινει διοτι εκει ηταν και η ουσια του μηνυματος οτι δηλαδη "δεν αντεχω την μιζερη προσεγγιση ορισμενων που βρισκουν τροπο να εκθεσουν την οποια τιμια Ελληνικη προσπαθεια επειδη δεν ειχαν το θαρος η την γνωση να δημιουργησουν εκεινοι κατι αντιστοιχο"
Αυτο κυριοι οσο και να τσουζει επρεπε να παραμεινει διοτι ειναι η πικρη αληθεια.
Εστειλα λοιπον προσωπικο μηνυμα στον διαχειριστη να ανεβασει παλι τα μηνυματα γιατι θα το ματανοιωσει,εκεινος μου απαντησε οτι δεν ξερει τι εννοω πως θα το μετανοιωσει και δεν θα μας αφησει να εχουμε προσωπικες αντιπαραθεσεις και αμεσως μετα ΜΠΑΝ για να "ηρεμησω",παλι καλα που δεν εστειλε να μου κανουν ηλεκτροσοκ.
Δηλαδη πως περιμενε οτι θα αντιδρασω ,πολλοι φιλοι οταν ειδαν τι συνεβη ηξεραν οτι δεν θα αντιδρασω αλλα... θα εκραγω!
Ε αυτο και εγινε ,επειδη ενοιωσα φυμωμενος και μην εχοντας προσβαση εδω την οργη μου την εξεφρασα στο av site.
Ισως ο τιτλος επρεπε απο την αρχη να ειναι πιο ξεκαθαρος ,οι περισσοτεροι ομως που διαβασαν το μηνυμα καταλαβαν πολυ καλα ,οσοι εκφραστηκαν οτι τσουβαλιαζω ενα ολοκληρο forum εκαναν οτι δεν καταλαβαν και δημιουργηθηκε ολο αυτο το χαλι.
Ολες αυτες οι αντεκλησεις και απο τις δυο πλευρες μου θυμιζουν πολιτικους που μεσα στην βουλη βγαζουν μαχαιρια και το βραδυ στην ταβερνα χα χα χα και χου χου χου, το ιδιο ακριβως συμβαινει και στα δυο κλαμπ μονο που,δεν εχετε καταλαβει οτι ο σκοπος ειναι κοινος και ειναι το χομπυ μας.
Αστε λοιπον την πολιτικη να εφαρμοζεται στα εδρανα της βουλης και μην κανετε αγωνα δρομου ποιο κλαμπ ειναι καλυτερο και ποιο οχι ,αυτα ειναι πρακτικες στενομυαλες, και τα δυο πολυ καλα ειναι.
Αν τωρα αυτο δεν "βολευει¨καποιους απομονωστε τους αμεσα και απο τις δυο πλευρες διοτι δεν κανουν καλο ουτε στο ενα κλαμπ ουτε στο αλλο.
Εγω προσωπικα δεν" ανηκω" ουτε στο av club ουτε στο av site ανηκω στο χομπυ μου και ετσι ακριβως πρεπει να το δουν ολοι.

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Γιώργο μη σκας.
Η αλήθεια όπως είπες τσούζει γι αυτό και έσπευσαν τρέχοντας μερικοί να παραφράσουν, να παραπληροφορήσουν και γενικώς να μας κάνουν μαντάρα. Και τα λόγια σου μια χαρά ήταν και όποιος διάβασε το μήνυμά σου χωρίς παρωπίδες κατάλαβε ποιούς εννοείς. Τα υπόλοιπα έκτροπα που ήρθαν οι ανώνυμοι νταήδες του γλυκού νερού και οι εντεταλμένοι τους να δημιουργήσουν εδώ, ήταν για να δικαιολογήσουν τους μισθούς τους. Πήραν την ευκαιρία και έδειξαν για άλλη μια φορά το ποιόν τους και τον τρόπο που σκέφτονται. Προφανώς σε δικαίωσαν κιόλας. Όλοι πλέον έχουν πάρει χαμπάρι τι γίνεται.

Είναι 1000% σίγουρο ότι δεν είναι όλοι έτσι. Κι ας νομίζουν οι καληνυχτάκηδες ότι εκφράζουν το σύνολο του avclub. Τον μόνον που εκφράζουν, τον μόνον που εκθέτουν είναι τον εαυτό τους. Μήπως στους δικούς τους κύκλους οι καληνυχτάκηδες και λοιποί, είναι αποδεκτοί; Ούτε εκεί δεν τους γουστάρουν.

- Άντε εσύ είσαι άχρηστος και αποφάσισαν ότι δεν σε θέλουν, εγώ είμαι by default προκατειλημμένος, οι υπόλοιποι που λένε τα ίδια είναι προβοκάτορες, μέχρι και οι γυναίκες που κυκλοφορούν εδώ γύρω είναι χοντρές οπότε δεν πρέπει να τις δίνουμε σημασία. Αυτός εδώ πάλι τι είναι; Ας τον διαβάσουν όσοι δεν τον διάβασαν και μία και δύο και 32 φορές μπας και εμπεδώσουν το θέμα:
Λοιπόν ας πω κι εγώ ο δόλιος τη γνώμη μου και τα σχόλιά μου τα οποία είναι και μια απάντηση στην ερώτηση που μου ετέθη από τον havoc.

Είμαι από τα κάπως παλιά μέλη από εποχής AVForum.
Είμαι ο μόνος "βλαμμένος" που κατέβηκα στην Αθήνα 3 φορές για ρύθμιση των προβολέων μου.
Δύο οδικώς και μία αεροπορικώς. Δύο ήταν μέσα στην τότε Laserland.
Γνώρισα πολλούς φίλους με τους οποίους μπορώ να πω ότι δέθηκα κάπως και τους αισθανόμουν παρέα μου.
Κατέβηκα και μια φορά αεροπορικώς και αυθημερόν για να δώσω στους AVClubίτες αρχεία με ταινίες σε HD.
Όταν όλοι έψαχναν να βρουν κανένα κλιπάκι HD, έδωσα ολόκληρες ταινίες που δεν είχε κανένας κάτω.
Και άκουσα και λόγια και βρισίδι γι΄αυτό που έκανα. Από μερικούς που ήθελαν να τα έχουν μόνο για τον εαυτό τους.
Μπορούν ίσως να πουν μερικοί, πόσους σκληρούς γεμάτους με ταινίες HD έστειλα με κούριερ σε μέλη σε όλη την Ελλάδα.
Μερικά απ΄αυτά τα μέλη χάθηκαν.

Και μετά την διάλυση του AVForum και την ίδρυση του AVClub παρέμεινα ενεργό μέλος.
Όμως άρχισα να δέχομαι αρνητικά σχόλια, επιθέσεις για θέματα που άνοιγα.
Θέματα που έχουν σχέση με την καθημερινότητα και κυρίως την πραγματικότητα και όχι θεωρητικά.
Και άρχισα να αισθάνομαι παρείσακτος μέσα στο AVClub. Άρχισα να αισθάνομαι σαν εχθρός αντί για φίλος.
Στο AVSite όμως δεν αντιμετωπίστηκα σαν εχθρός.

Πρόσφατα κλειδώθηκε θέμα μου (αυτό με τον πύθωνα) χωρίς λόγο, με την αιτιολογία ότι δεν προσφέρει τίποτα.
Επειδή βρέθηκε κάποιος και είπε ότι είναι hoax. Ε και;
Μπορούσε να γίνει μια συζήτηση όπως έγινε κι εδώ μέσα.
Και τελικά δεν είναι hoax και ισχύει. Γιατί έπρεπε να κλειδωθεί; Δεν ειπώθηκε τίποτα κακό.
Όμως από τότε αποφάσισα να μην ξανανοίξω θέμα προς συζήτηση στο AVClub, διότι δεν.........
Θα ποστάρω ίσως κάπου αν χρειαστεί. Αλλά δεν θα ξανανοίξω θέμα.

Τώρα, αναρωτηθήκατε ποτέ γιατί αποχώρησαν τόσα "βαριά" μέλη;
Π.χ. Κακκαλιός, Ποτακίδης, Βογιατζάκης κ.λ.π.
Θέλετε να ακούσετε γνώμες; Ακούστε.

Μπορεί να είσαστε περήφανοι π.χ. για την μουσική κατηγορία, αλλά οι κατηγορίες π.χ. Home cinema, προβολείς κ.λ.π. δεν πετάνε.
Σε ένα audio - video φόρουμ, αυτές πρέπει να είναι οι πιο δυναμικές.
Η μουσική κατηγορία έχει γίνει ποιοτική αλλά αποστειρωμένη.
Μουσική δεν είναι μόνο ο Γκούσταβ Μάλερ και ο Έκτορ Μπερλιόζ.
Αυτά τα ακούνε σήμερα πολύ λίγοι. Κι εγώ μέσα σ΄αυτούς.
Μουσική είναι και ο Σφακιανάκης και ο Καζαντζίδης και ο Τσιτσάνης και η Ραφαέλλα Καρρά και ο Theo Vanes και η Αμάντα Ληρ.

Όταν τα ίδια τα μέλη και συντονιστές και διαχειριστές του AVClub δεν μετέχουν σε κατηγορίες και απέχουν επιδεικτικά και λένε "τους βαρέθηκα" θα πρέπει να δείτε μήπως κάτι δεν πάει καλά.

Εγώ θεωρώ ότι "εκεί κάτω" ακόμη δεν μπορείτε να ξεκολλήσετε από το παρελθόν και με κάθε ευκαιρία δείχνετε τα δόντια σας ο ένας στον άλλον.
Και οι μεν και οι δε. Και οι από δω και οι από κει. Κοιτάζεστε με μίσος και απέχθεια. Γιατί;
Καλλιεργείτε εδώ και τόσο καιρό μια αντιπαλότητα χωρίς λόγο.
Δεν μπορέσατε να καταλάβετε ότι τουλάχιστον εμείς εδώ πάνω δεν έχουμε τέτοια κολλήματα.
Όταν βρισκόμαστε είμαστε όλοι φίλοι και οι μεν και οι δε.
Το καλοκαίρι έκανα μπάνιο στη θάλασσα με τον Νίκο Κρυωνά και τον Τάσο Send.
Και παράλληλα με τον Τσαρουχά. Και λοιπόν; Τι μας χωρίζει; Τίποτα.
Κι όμως μερικοί ενοχλούνται απ΄αυτό.

Τώρα για το επίμαχο θέμα ήταν μια ευκαιρία να βγουν τα μαχαίρια και να δούμε για άλλη μια φορά ότι δεν μπορούμε να είμαστε μια παρέα.
Ο τίτλος του θέματος ήταν η αφορμή για να γίνει αυτό.
Όχι δεν θεωρώ ότι ήταν τόσο σοβαρό ώστε να γίνουν όλα αυτά που έγιναν.
Και στο κάτω κάτω όταν ένα μέλος σας έγραψε στον Jimdamian που τόσα πρόσφερε, την φράση "αυτά φίλε να πας να τα πεις στο AVSite. Εδώ δεν είμαστε αφελείς" γιατί το αφήσατε 2 μέρες εκεί και δεν το σβήσατε;
Έπρεπε εγώ να πω τον Τάσο να το δει και να το σβήσει.
Σας είπε κανείς τίποτα τότε; Απλώς αποχώρησε δια παντός ο Jimdamian.
Και επειδή γράφω εδώ και 20 λεπτά και κουράστηκα, να πω τέλος ότι λυπάμαι που δεν μπορούμε να μονιάσουμε.
Και πρέπει να απέχουμε λόγω του κλίματος που επικρατεί. Κρίμα.
...

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729
Απάντηση: ΝΑ ΛΕΜΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥΣ

Αντε παλι απο την αρχη.
Βρε συ Γιωργη, απο την στιγμη που καποιο απο τα παιδια του
avclub εγραψε πως εχει ληξει η τιμωρια σου, γιατι δεν τα γραφεις
απο εκει?
Δεν μας αφορουν ιστοριες που εγιναν εκτος του avsite.

Μην παρεξηγεις τα λογια μου, φιλε.
Αλλα ησουν αιτια να αναψει φωτια και να βγουν απωθημενα
τα οποια εγω ο ηλιθιος νομισα πως ειχαν θαφτει μια για παντα.

Και εαν θες να γραφεις στο AVSite, στο οποιο εισαι καλοδεχουμενος,
γιατι δεν αναφερεις την γνωμη σου στο σχετικο θεμα με τον Μανωλη?
Εκει ανηκουν τα γραπτα σου, νομιζω...

Reaction score
40

Κύριοι εγώ μοιάζω με την montserrat caballe και στη φωνή...ποιός μπορεί να το αμφισβητήσει φυσικά να με έχει δει και ακούσει πρώτα ....:144:

Τιμή μου και καμάρι μου να της έμοιαζα:126:

ΥΓ.Λοιπάμε για την πνευματική κατάντια ορισμένων.

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
143.579

Και εαν θες να γραφεις στο AVSite, στο οποιο εισαι καλοδεχουμενος,
γιατι δεν αναφερεις την γνωμη σου στο σχετικο θεμα με τον Μανωλη?
Εκει ανηκουν τα γραπτα σου, νομιζω...
αν και σκαφάτος, καλά το λέει...:126:

Επίσης, θα ήθελα να συγχαρώ το φίλο μου τον Μιχάλη για το post του αυτό. Εύχομαι να καταφέρουν κάποιοι κάποιοι να καταλάβουν κάποτε και τι λέει, αλλά (το πιο σημαντικό) πως σκέφτεται. :145:

Δωρεάν μάθημα είναι. Μελετήστε το! :144:

Reaction score
4

Συγνώμη που το ρωτάω εδώ αλλά γιατί ενώ γράφει ο ΧΑ..:
"Ο τίτλος του θέματος δεν αλλάζει. Και το θέμα δεν κλειδώνεται. Τέλος αυτή η συζήτηση."
...το θέμα είναι closed ?

Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Reaction score
30.554

Αγαπητέ Γιώργο Πυργαρούση.
Δεν σε ξέρω από κοντά, αλλά έχω ακούσει πολλά καλά για σένα.
Απ΄ ότι είδες ο λογ/σμός σου στο AVClub είναι πλέον ενεργός.
Νομίζω ότι πρέπει πλέον και εκεί να καταθέσεις τις απόψεις σου και τις διαφωνίες σου.
Και να το συζητήσεις να βρεθεί μια λύση.
Νομίζω ότι μπορεί να γίνει κι αυτό.

Reaction score
1

Καλημέρα σας. Θα ήθελα να καταθέσω την γνώμη μου ως απλός θεατής μιας και είμαι "νέο" ενεργό μέλος και δεν γνωρίζω κανένας σας προσωπικά αλλά καταλαβαίνω την αξία και την ποιότητα που υπάρχει εδώ μέσα.

Δυστηχώς αυτά τα περιστατικά είναι συχνά σε διάφορα forums που ειδικεύονται σε κάποιο θέμα. Ο υποτιθέμενος ανταγωνισμός, το πάθος που γίνεται φανατισμός, αλλά και η εξουσία που αποκτούν ορισμένοι (μην ξεχνάτε ότι στην Ελλάδα όλοι είναι πρόεδροι κάπου) είναι η αφορμή για διενέξεις, παρεξηγήσεις, μπηχτές κλπ.

Και εγώ έχω αντιμετωπίσει μια τέτοια περίπτωση αλλά με τις σωστές κινήσεις (διασφάλιση νομικής υπόστασης, σωστή προβολή του site/Λέσχης, συνεχής δραστηριότητες κλπ) καταφέραμε να...."πνίξουμε" τον ανταγωνισμό.

Στο AVClub δεν είμαι γραμμένος (ίσως αν έπεφτε 1ο στο δρόμο μου να ήμουν, αλλά εδώ είμαι λόγω VideoMix αν τον θυμάστε :116: ), αλλα από ότι κατάλαβα φιλοξενούν από παλία, άφοβα και αβίαστα θέματα κατά του AVSite, ενώ εδώ τα θέματα είναι πρόσφατα (μάλλον) και το συζητάτε δημόσια αν πρέπει να υπάρχουν ή όχι.

Αυτό είναι προς τιμήν σας σίγουρα, αλλά η ουσία είναι ότι με την πλήρη απαξίωση, θα υπάρξει δίκαιο. Δεν λέω να μένετε αμέτοχοι σε άμεσες κατηγορίες, αλλά την τελική κρίση και άποψη την έχουν τα μέλη. Μην ξεχνάτε ότι αυτά είναι η αξία κάθε forum. Χωρίς ενεργούς ανθρώπους με άποψη και πάθος, δεν γίνεται τίποτα.
Παρόλο λοιπόν που η κοινότητά μας είναι virtual, στηρίζεται σε ανθρώπινες αξίες και απόψεις.
Σύμφωνω απόλυτα με τους ΑΝΔΡΕΑ Κ. και Μιχάλη Μελίδη ότι οι απόψεις πρέπει να κατατεθούν εκεί που πρέπει και με τη συζήτηση να βρεθεί μια λύση.
Και όπως αναφέρθηκε και στο άλλο θέμα ο άνδρας (προσθέτω και μάγκας) φαίνεται από τις πράξεις του και όχι αυτό που κρύβει το παντελόνι του.

Καλή συνέχεια και καλά ξεμπερδέματα.

Νίκος

ΥΓ. Να προσθέσω ότι οι τελευταίες γραμμές του αρχικού post είναι ίσως το ευαγγέλιο που πρέπει να ακολουθούν όλοι (διαχειριστές, μέλη, moderators). Βρισκόμαστε εδώ γιατί μας ενώνει το χόμπυ μας.

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Re: Απάντηση: ΝΑ ΛΕΜΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥΣ

Τελικά η βλακεία είναι μπουκάλι χωρίς πάτο.
Παρά τα όσα έγιναν, παρά το γεγονός ότι αποδεδειγμένα το AVSite ανήκει σε ιδιώτη που δεν είναι ιδιοκτήτης καμίας φίρμας και καμίας επιχείρησης, ενώ στην μετοχική σύνθεση του σωματείου avclub υπάρχει έμπορος - κατασκευαστής - επιχειρηματίας του hi fi (και καλά κάνει), αυτοί συνεχίζουν να λένε τα δικά τους με την κλασική λασπολογική και συκοφαντική τακτική. Ιδού, θαυμάστε την ίδια ηλίθια σημαία, τα ίδια βλακώδη επιχειρήματα (και μάλιστα ανορθόγραφα). Δεν ξέρω αν φταίει η λοβοτομή, ή αυθυποβολή ή απλά η μαμά φύση.
Α, ρε Πυργαρούσση, μάγος είσαι;
Στα φόρουμ που ανοίκουν σε μαγαζάτορες και εκπρόσωπους ανταγωνιστικής φίρμας μην περιμένεις και την καλύτερη υποδοχή.
Στα ανεξάρτητα (...από μαγαζιά) φόρουμ απλά κρατείται απόσταση ασφαλείας από το καπέλωμα.
-bye-
http://avclub.gr/forum/showthread.php?p=998769#post998769

...

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
22.882
Απάντηση: Re: Απάντηση: ΝΑ ΛΕΜΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥΣ

(...) ενώ στην μετοχική σύνθεση του σωματείου avclub υπάρχει έμπορος - κατασκευαστής - επιχειρηματίας του hi fi (και καλά κάνει), αυτοί συνεχίζουν να λένε τα δικά τους με την κλασική λασπολογική και συκοφαντική τακτική. (...)
...
Κανένα όνομα, παίζει; Απλώς για να ξέρουμε...

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Δημήτρη Ντοκατζή για την συκοφαντική δυσφήμιση που επιχειρείται διαδίδοντας ψευδή στοιχεία για τον διαδικτυακό τόπο AVSite.gr, τι ακριβώς προβλέπεται;

...

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: ΝΑ ΛΕΜΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥΣ

Κανένα όνομα, παίζει;
Τι όνομα ρε συ Κώστα, τι είμαι κανένας ντέντεκτιβ; Εδώ δεν ήμασταν που ο έτερος ο συντονιστής τους ο kosh (εδώ γράφει σαν havoc) μας είπε ότι ο Μανώλης (έφυγε από το φόρουμ αλλά παραμένει ενεργό μέλος του σωματείου; Το avclub είναι ιδιοκτησία του σωματείου και το σωματείο ιδιοκτησία των μελών του. Άσε που παλαιότερα, θυμάμαι άλλες ηλίθιες σημαίες, ότι και καλά δεν δέχονται ως μέλη στο σωματείο όσους έχουν εμπορική δραστηριότητα στον χώρο (συντονιστές στο avclub όμως μπορούν να είναι). Από μπαρούφες άλλο τίποτα εκεί πέρα. Βιβλίο γράφουν.

Αυτοί και φορολογική δήλωση του Καφάτου να δούνε, τις ίδιες μ@λακίες θα λένε προκειμένου να μαντρώσουν "μέλη" ή να βαυκαλίζονται, ότι το κακό, κερδοσκοπικό, εξαρτώμενο από κατάστημα AVSite φταίει για όλα. :139:

...

Reaction score
1

Μάλιστα! Νίκο όταν αναφέρεσαι σε φελούς μην μιλάς για τον πάτο του μπουκαλιού γιατί δεν τον έχουν δει ποτέ.

Εφόσον έχετε δίκιο, κοιτάξτε να καλυφθείτε νομικά. Μάλλον τους κάνατε και χάρη που δεν το κάνατε τόσο καιρό.

Κώστας Φ.

Truth hurts. Here's a teddy bear.
Reaction score
895
Re: Απάντηση: ΝΑ ΛΕΜΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥΣ

Παρά τα όσα έγιναν, παρά το γεγονός ότι αποδεδειγμένα το AVSite ανήκει σε ιδιώτη που δεν είναι ιδιοκτήτης καμίας φίρμας και καμίας επιχείρησης, ενώ στην μετοχική σύνθεση του σωματείου avclub υπάρχει έμπορος - κατασκευαστής - επιχειρηματίας του hi fi (και καλά κάνει), αυτοί συνεχίζουν να λένε τα δικά τους με την κλασική λασπολογική και συκοφαντική τακτική.
Γέρασες και μυαλό δεν έβαλες. :121:

Η Παπαρήγα εχτές έλεγε ότι καλώς υπήρχε το Τοίχος του Βερολίνου και κακώς η παγκόσμια κοινότητα γιορτάζει την πτώση του...
Υπάρχει περίπτωση να της αλλάξεις γνώμη;
Υπάρχει περίπτωση να της αλλάξεις γνώμη ή έστω να την κάνεις τα παραδεχτεί ότι δεν ξέρει τι λέει σε 1002 άλλα θέματα στα οποία μπάζει η επιχειρηματολογία της;
Έχει, γενικότερα, νόημα να ασχολείσαι μαζί της και με τις θέσεις της;

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
22.882

Και τελικά τώρα, εγώ τί είμαι; Καλός ή κακός; Μήπως είναι καλός αλλά με το μέρος των κακών; Ή κακός με το μέρος των κακών; Κι αν είμαι καλός με το μέρος των κακών, πώς γίνεται να είμαι καλός, αφού είμαι με τους κακούς; Πολύ μπέρδεμα...

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
143.579
Απάντηση: Re: Απάντηση: ΝΑ ΛΕΜΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥΣ

Έχει, γενικότερα, νόημα να ασχολείσαι μαζί της και με τις θέσεις της;
τουλάχιστον, δεν ασχολείται με την εμφάνισή της...:126:

Reaction score
5

Και τελικά τώρα, εγώ τί είμαι; Καλός ή κακός; Μήπως είναι καλός αλλά με το μέρος των κακών; Ή κακός με το μέρος των κακών; Κι αν είμαι καλός με το μέρος των κακών, πώς γίνεται να είμαι καλός, αφού είμαι με τους κακούς; Πολύ μπέρδεμα...
Για να το κρινουμε αυτο πες μας αν θες

Διεδιδες η οχι οτι δεν υπαρχει κανενα σωματειο AVclub και οτι η πιατσα βοα οτι το φορουμ ανηκει στους Σωτηροπουλο-Οικονομου ?

Οταν απαντησεις θα σου απαντησω στο ανωθεν ερωτημα σου.

Reaction score
5
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: ΝΑ ΛΕΜΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥΣ

Τι όνομα ρε συ Κώστα, τι είμαι κανένας ντέντεκτιβ; Εδώ δεν ήμασταν που ο έτερος ο συντονιστής τους ο kosh (εδώ γράφει σαν havoc) μας είπε ότι ο Μανώλης (έφυγε από το φόρουμ αλλά παραμένει ενεργό μέλος του σωματείου; Το avclub είναι ιδιοκτησία του σωματείου και το σωματείο ιδιοκτησία των μελών του.
Σε τι απο αυτα διαφωνεις ?

Και ο Μορφεας το επιβεβαιωσε.

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
143.579

όχι ρε παιντί, είναι απλό: είσαι κατά βάθος καλός αλλά εμφανίζεσαι ως κακός για να μην σε περνάν για καλό σε σχέση με τους καλούς της παράγκας οι καλοί της άλλης παράγκας που επειδή οι κακοί είναι φίλοι τους το παίζουν κακοί γιατί αν το παίξουν καλοί οι κακοί θα τους περάσουν για κακούς, σαν εσένα δηλαδή, που κακός φαίνεσαι και κακός είσαι για τους καλούς των κακών αλλά οι καλοί των καλών ξέρουν ότι είσαι καλός κακός, πράγμα που είναι προτιμότερο από τον κακό καλό, που εξαρτάται βέβαια από την παράγκα που οι καλοί της μιας πρέπει να είναι κακοί της άλλης και το ανάποδο.

εντάξει βρε?

Reaction score
4

Εγώ καταλαβαίνω ότι η κόντρα είναι μεταξύ συγκεκριμένων ατόμων που πιθανότατα να γνωρίζονται κιόλας.
Ο "πόλεμος" γίνεται για προσωπικούς λόγους και όταν βγαίνουν οι πραγματικές αιτίες του, είναι αδιάφορες για τα απλά μέλη.
Αυτά όμως τρώνε την λάσπη και την βρώμα και το θέμα που τους ενδιαφέρει (fora) δεν κουβεντιάζεται καν...

Μπήκα απέναντι να δω και την άλλη πλευρά και το θέμα έχει τίτλο:
Τι είναι τα μέλη του avclub σύμφωνα με το avsite ;
Αυτό που είδα εγώ εδώ ήταν ότι η κουβέντα έγινε από την πρώτη στιγμή για συντονιστές και όχι μέλη και όχι από το avsite αλλά από γνωστό τους μέλος.
Θα μου πεις το είπαμε και πριν αλλά δεν είδα να το λαμβάνουν πολλοί "υπόψιν"....

Το έκλεισα από την πρώτη σελίδα....:133:

Υ.Γ.
Το πόστ γίνεται γιατί το θέμα αυτό λέει:
ΝΑ ΛΕΜΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥΣ
:137:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.743
Members
38.489
Νεότερο μέλος