pioneer sc-lx90 "susano"

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879
Απάντηση: pioneer sc-lx90 "susano"

φιλου, δεν τον ξερεις.Μιλαω μαζι του και σου λεω

Reaction score
0
Απάντηση: Re: pioneer sc-lx90 "susano"

Παντως,τον susano δεν τον παιρνω για την ισχυ του στις ταινιες,καθως ο ONKYO με καλυπτει σε αυτην την περιπτωση,φαινεται ομως να εχει ενα μειονεκτημα στη μουσικη.σε χαμηλα γραμμενο προγραμμα,δειχνει να χανει σε λεπτομερεια.Δεν ξερω αν φταινε τα 86 db ευαισθησιας των XT4,αλλα πιστευω οτι ουτως ή αλλως με τον susano δεν θα εχω αυτο το προβλημα και γενικα θα εχω εναν πιο ταιριαστο παρτενερ για το lx 91 μου. Επισης,φαινεται οτι στα AIR STUDIOS κανουν καλη δουλεια.ειμαι πολυ ευχαριστημενος απο την αποδοση του lx91 στη μουσικη.Η αληθεια ειναι οτι δεν ξερω ποσο ακριβως καλο ειναι,μου εκανε εντυπωση ομως που ενας γνωστος μου παροπλισε το Meridian που ειχε για χαρη του,και τωρα εχει το lx91 συνδεμενο σε εναν ολοκληρωμενο krell,που οδηγει τα καινουργια,μεγαλα Quad.Το player εχει την πιστοποιηση AIR STUDIOS MONITOR,ενω ο susano ειναι το μοναδικο μεχρι στιγμης μηχανημα με την πιστοποιηση AIR STUDIOS MONITOR REFERENCE.Αλλα ολα αυτα μενει να αποδειχτουν στην πραξη...Ιδωμεν,σε λιγες μερες...οσο για το ποσο καταναλωνει τελικα,μαλλον δεν θα βγαλουμε ακρη,καθως υπαρχουν διαφορετικες αποψεις,που μπορουν ανετα να τεκμηριωθουν.Το πολυ πολυ,να πλουτισει η ΔΕΗ.

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

ως ιδιοκτητς του 91, και του 875 , ενα θα πω.μεγαλη ονειρομηχανη το 91.Και το απεκτησα οταν δεν ηταν διαθεσιμο στην ελλαδα

Reaction score
1

Δεν είναι τα ιδια τα modules του Susano με αυτά των 81/82.
Επιπλέον ο πρώτος ζεματαει κατα τη λειτουργία του και οι δεύτεροι απλά δροσιζονται

Reaction score
0

ως ιδιοκτητς του 91, και του 875 , ενα θα πω.μεγαλη ονειρομηχανη το 91.Και το απεκτησα οταν δεν ηταν διαθεσιμο στην ελλαδα
Και εγω,μετα απο 7 μηνες συμβιωσης,το εχω σε μεγαλη εκτιμηση.καποτε,σε ενα hi end στερεοφωνικο συστημα ειχα το Wadia 860 cd player(2 εκατομμυρια δραχμες,πριν τουλαχιστον 12-13 χρονια),αλλα δεν μπορω να κανω συγκριση,τοσο λογω του χρονου που περασε,οσο και λογω των διαφορετικων συνοδευτικων,Οσο για τον 875,τον εχω 2 χρονια,ειναι ενα εξαιρετικο all around μηχανημα,απλα δεν εχει την-κατα τα λεγομενα "ειδικων"και χρηστων-σε τετοιο βαθμο μουσικοτητα του susano.

Reaction score
0

Δεν είναι τα ιδια τα modules του Susano με αυτά των 81/82.
Επιπλέον ο πρώτος ζεματαει κατα τη λειτουργία του και οι δεύτεροι απλά δροσιζονται
Καταλαβα...κι αυτος πατωμα θα φαει....:103:

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

o 75 παιζει καλη μουσικη για τα δεδομενα του.Αλλα ειναι φτιαγμενος για σινε καταστασεις, και εκει ειναι πολυ πιο δυνατος απο καθε αλλο μηχανακι της φουρνιας του.

Reaction score
0

o 75 παιζει καλη μουσικη για τα δεδομενα του.Αλλα ειναι φτιαγμενος για σινε καταστασεις, και εκει ειναι πολυ πιο δυνατος απο καθε αλλο μηχανακι της φουρνιας του.
οντως,πριν 2 χρονια που τον αγορασα,δεν υπηρχε κατι καλυτερο,ακομα και στα 3000 ευρω.ο DENON 4308 (2700 ευρω,τιμη αντιπροσωπειας),μπορει να τον ξεπερνουσε σε δυνατοτητες,αλλα στο θεμα της πολυκαναλης και στερεοφωνικης αναπαραγωγης του ηχου,ο 875 ειχε ενα ελαφρυ προβαδισμα.

Reaction score
29.546

Re σεις για χαλαρά λίγο τα άλογά σας.
Και ο δικός μου avp ζεταίνεται τρελά , ε και? so what? Ασε το μηχανάκι φίλε να αισθανθεί όπως νειώθει.........
Να μην σας πω για τον POA ο οποίος ζεματάει μετά απο λίγη ώρα.....καυτό εργαλείο μιλάμε.....
ΣΊΓΟΥΡΑ παιδιά οι καλοί τελικοί βράζουν......
Το θέμα είναι τι κάνουμε εμείς? Τους αφήνουνε να βράζουν η κάνουμε κάτι ?

Reaction score
150
Εμένα πάντως δεν βράζουν και πολύ οι NEMO και ο Bryston να πω την αλήθεια εκτός από τον Ονκυο 905 που βράζει και τον χρησιμοποιώ μόνο ως προ. Καλά ο Crown που έχω στα surround 2X500 Watt Ohm δε μασάει τα .... του και του έχω πειράξει και τα βολτ στον ανεμιστήρα για να μην κάνει θόρυβο.

Reaction score
1

Στην περίπτωση του Susano, η θερμότητα προέρχεται από το τμήμα του προενισχυτή, ο τελικός ψύχεται άριστα με δύο (αθόρυβους) ανεμιστήρες..
Το μόνο που χρειάζεται είναι προσοχή στις οδηγίες εγκατάστασης, ώστε να μη παρεμποδίζεται η δίοδος του αέρα στα πλάγια και το άνω μέρος της συσκευής.

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

εμενα παντως ο ερθ καθε πλακετα την εχει βιδωμενη σε μια αναλογα τεραστια ψυκτρα αλουμινιου, με αποτελεσμα, οσα ντεμο και να κανω το πολυ πολυ να γινει χλυαρος.Ουτε ανεμιστηρες ουτε ζεστη, ειναι μεγαλες οι ψυκτρες αρη.Και υποψιν εχει οδηγησει 7 τετραομα αναισθητα ηχεια.Φτανοντας ευκολα σε εκωφαντικες εντασεις και αυτος πεισματικα δεν διαμαρτυρεται .

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

τροπικε σε ευχαριστω
-
ντινο
ναι φανταζει απιστευτη για τα ντοπια δεδομενα

Reaction score
29.546

Πάντως για να σου την σπάσω λίγο αργυράκο , δεν εχει 12 τρανζιστορς στο κανάλι, αλλά 10, τα άλλα 2 τα μικρά είναι ντραιβερς.Χεχε.

Reaction score
281

Ετσι, αλλα κρατας επτασφραγιστο μυστικο τα contact details του αντιπροσωπου εδω :116:

Reaction score
29.546

Τώρα όσον αφορά στην θερμότητα που εκλύεται μην σας αγχώνει το θέμα, και εμένα ο avp , Που είναι προ ζεσταίνεται πάρα πολύ , κυρίως λόγω λειτουργίας σε τάξη α, αλλά δεν λέει κάτι αυτό.Ο poa επίσης ζεστάινεται , λόγω μεγάλων ρευμάτων ηρεμίας.Και αυτό δεν λέει κάτι.Ολοι οι ενισχυτές κάποια στιγμή ζεστάινονται, δεν τρέχει τίποτα.

Staff online

• loggeo
    Projectors
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.884
Members
38.514
Νεότερο μέλος
bmavroeidis