argi
"Επαγγελματίας"
- Reaction score
- 6.879
Απάντηση: pioneer sc-lx90 "susano"
φιλου, δεν τον ξερεις.Μιλαω μαζι του και σου λεω
φιλου, δεν τον ξερεις.Μιλαω μαζι του και σου λεω
Και εγω,μετα απο 7 μηνες συμβιωσης,το εχω σε μεγαλη εκτιμηση.καποτε,σε ενα hi end στερεοφωνικο συστημα ειχα το Wadia 860 cd player(2 εκατομμυρια δραχμες,πριν τουλαχιστον 12-13 χρονια),αλλα δεν μπορω να κανω συγκριση,τοσο λογω του χρονου που περασε,οσο και λογω των διαφορετικων συνοδευτικων,Οσο για τον 875,τον εχω 2 χρονια,ειναι ενα εξαιρετικο all around μηχανημα,απλα δεν εχει την-κατα τα λεγομενα "ειδικων"και χρηστων-σε τετοιο βαθμο μουσικοτητα του susano.ως ιδιοκτητς του 91, και του 875 , ενα θα πω.μεγαλη ονειρομηχανη το 91.Και το απεκτησα οταν δεν ηταν διαθεσιμο στην ελλαδα
Καταλαβα...κι αυτος πατωμα θα φαει....:103:Δεν είναι τα ιδια τα modules του Susano με αυτά των 81/82.
Επιπλέον ο πρώτος ζεματαει κατα τη λειτουργία του και οι δεύτεροι απλά δροσιζονται
οντως,πριν 2 χρονια που τον αγορασα,δεν υπηρχε κατι καλυτερο,ακομα και στα 3000 ευρω.ο DENON 4308 (2700 ευρω,τιμη αντιπροσωπειας),μπορει να τον ξεπερνουσε σε δυνατοτητες,αλλα στο θεμα της πολυκαναλης και στερεοφωνικης αναπαραγωγης του ηχου,ο 875 ειχε ενα ελαφρυ προβαδισμα.o 75 παιζει καλη μουσικη για τα δεδομενα του.Αλλα ειναι φτιαγμενος για σινε καταστασεις, και εκει ειναι πολυ πιο δυνατος απο καθε αλλο μηχανακι της φουρνιας του.
παρτε μια ιδεα τι σημαινει τερααααααααααστια ψυκτρα , με 12 τρανζιστορ ανα καναλι , 4,4 kva τοροιδη.Και made in USA ,
http://www.earthquakedanmark.dk/produkter/forstaerkere/cinenova-grande-7.aspx
Αργύρη ντροπή σου.Ετσι, αλλα κρατας επτασφραγιστο μυστικο τα contact details του αντιπροσωπου εδω :116: