Γιατί οι γυναίκες δεν ασχολούνται με το Hi-Fi?

Reaction score
6
Α,εμένα θέλοντας να ασχοληθεί(αφού με βλέπει τόση ώρα εδω μέσα)άρχισε και έκανε ερωτήσεις.Στην 3η σταμάτησε και έφυγε απ το δωμάτιο.
Το κατάλαβα όταν είχαν αρχίσει και κρύωναν τα πόδια μου.....
(Η 3η ερώτηση ήταν γιατί ακούμε απ το πι-σι και όχι απ το πικαπ:405:)

:203:
Τι καλη γυναικα! Και ενδιαφερεται και ρωταει σωστα πραγματα.

Καλη επιλογη!!!

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.844
Απάντηση: Γιατί οι γυναίκες δεν ασχολούνται με το Hi-Fi?

Στιβαρο και βαθυ μπασο,πλουσια μεσαια.αναλυτικα υψηλα και χιλιαδες αλλα τετοια συγκρινονται με τους ηχους μιας γεννας?
Αμα γεννουσαμε κι εμεις θα ακουγαμε απο ραδιο.

Reaction score
6
και η γυναικα του incognito αγαπαει τα πικαπ!!!:127:

καλες αυτες οι γυναικες:128:

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.434
Mπα για να μου σπάσει τα νευρα το έκανε.Αλλά έκανε αυτήν την ερώτηση....τι το ήθελε..:205:

Reaction score
6
Re: Απάντηση: Γιατί οι γυναίκες δεν ασχολούνται με το Hi-Fi?

Στιβαρο και βαθυ μπασο,πλουσια μεσαια.αναλυτικα υψηλα και χιλιαδες αλλα τετοια συγκρινονται με τους ηχους μιας γεννας?
Αμα γεννουσαμε κι εμεις θα ακουγαμε απο ραδιο.
ευτυχως....:138:που δε γενναμε.

Εγω αν ημουν γυναικα :137:και γεννουσα....θα ακουγα μονο απο TIVOLΙ MODEL 2 ME TO SUBWOΟFER TOΥ:138:, Η ΑΥΤΟ ΤΗΣ MERIDIAN:142:

Reaction score
6
Tς τς τς τς!! Κύριοι, κύριοι είστε υπερβολικοί!:107:

Το Ηi-Fi, πόσο μάλλον το hi-end είναι ακριβά sports!:126:
Συν, του ότι χρειάζονται και οι κατάλληλες προϋποθέσεις για να το ευχαριστηθεί πραγματικά κάποιος αυτό το χόμπυ.

Θα γράψω κάτι που θα το θεωρήσετε υπερβολικό αλλά ισχύει.

Υπάρχουν και κοπέλες που τους αρέσουν τα τεχνικά hobbies (αν μπορώ να τα χαρακτηρίσω έτσι).

Εμένα για παράδειγμα μου αρέσει ότι έχει σχέση να κάνει με pc. Όχι laptops. PCs μόνο.

Η αλήθεια είναι πάντως ότι σε κάτι πρέπει να απέχουν και οι γυναίκες. Έτσι, για να υπάρχει διαφοροποίηση από τους άνδρες!:142:

Εγώ προτείνω να ξεκινήσετε εσείς οι άρρενες πλέξιμο!:142: Μαζί με τα hi-fi.

Υ.Γ. PC = Desktop προς αποφυγή παρεξήγησης.

Reaction score
6
Ρε μήπως είναι γαυρίνα και σε βάζει να τα πλένεις μόνος σου? :143:
Δεν είναι αλλά και αυτό το σημείο που θίγεις είναι χαρακτηριστικό αυτών που έλεγα προηγουμένως.
Δηλαδή ότι τα λευκά τα βάζεις μόνα τους γιατί γαριάζουν.... εεεεε sorry εννοώ ότι πολύ απλά δεν τις ενδιαφέρει γιατί δεν έχουν αυτό στο νού τους. :116:

Reaction score
6
Mπα για να μου σπάσει τα νευρα το έκανε.Αλλά έκανε αυτήν την ερώτηση....τι το ήθελε..:205:
ΔΕΝ μου αλλαζεις τη γνωμη οτι ειναι εξαιρετικη κυρια που ρωταει για το πικαπ!:103:

Reaction score
6
Tς τς τς τς!! Κύριοι, κύριοι είστε υπερβολικοί!

Το Ηi-Fi, πόσο μάλλον το hi-end είναι ακριβά sports!
Συν, του ότι χρειάζονται και οι κατάλληλες προϋποθέσεις για να το ευχαριστηθεί πραγματικά κάποιος αυτό το χόμπυ.

Θα γράψω κάτι που θα το θεωρήσετε υπερβολικό αλλά ισχύει.

Υπάρχουν και κοπέλες που τους αρέσουν τα τεχνικά hobbies (αν μπορώ να τα χαρακτηρίσω έτσι).

Εμένα για παράδειγμα μου αρέσει ότι έχει σχέση να κάνει με pc. Όχι laptops. PCs μόνο.

Η αλήθεια είναι πάντως ότι σε κάτι πρέπει να απέχουν και οι γυναίκες. Έτσι, για να υπάρχει διαφοροποίηση από τους άνδρες!

Εγώ προτείνω να ξεκινήσετε εσείς οι άρρενες πλέξιμο! Μάζι με τα hi-fi.
Απεχουν απο....αλλα γιατι εμεις ξενυχταμε με τα ηχεια μας και τα ενισχυτικα και το στησιμο τους ωστε να αποδιδουν ολα αυτα τα μεγιστα.

Reaction score
62
(Η 3η ερώτηση ήταν γιατί ακούμε απ το πι-σι και όχι απ το πικαπ:405:)

:203:
Βρε μήπως "άκουσε" το jitter από τη USB και στην "είπε?" :135:
Μήπως έχεις hi-endου γυναίκα και δεν το ξέρεις?:138:

Reaction score
6
Ποια η διαφορα μεταξυ τους οταν λες οτι σου αρεσουν τα pc και οχι τα laptop? Την ιδια δουλεια δεν κανουν?

Reaction score
6
Απεχουν απο....αλλα γιατι εμεις ξενυχταμε με τα ηχεια μας και τα ενισχυτικα και το στησιμο τους ωστε να αποδιδουν ολα αυτα τα μεγιστα.
:143::143: Έτσι ε??

Λοιπόν, προσέξτε μόνο μην έσεις ξενυχτάτε για τα ηχεία και οι απέχουσες δεν "απέχουν" αλλά εσείς δε το γνωρίζετε αυτό γιατί το ηχείο που το παλεύατε 10 μέρες δεν απέδωσε τα μέγιστα και ξεκινήσατε νέα ξενύχτια για την πραγματοποίηση του ονείρου σας!!!:204:

Reaction score
141
Κυριοι,οι γυναικες δεν ασχολουνται διοτι οτι εχει να κανει με καμπυλες(μεγαφωνα,λαμπες,πικαπ,μπαλα...)το βλεπουν ανταγωνιστικα.Εχει να κανει με τον Φροϋδικοτονπωστονλεν...

Reaction score
1.213
Απάντηση: Re: Γιατί οι γυναίκες δεν ασχολούνται με το Hi-Fi?

Tς τς τς τς!! Κύριοι, κύριοι είστε υπερβολικοί!

Το Ηi-Fi, πόσο μάλλον το hi-end είναι ακριβά sports!

Πιστευω οτι οντως ειμασταν υπερβολικοι...:137:

Γιατι αν το καλοσκεφτεις το ματσαρισμα των μηχανων μας ειναι πολλες φορες πιο ευκολο απο αυτων των ρουχων...δεν ειναι και συνηθες να εχεις μια ντουλαπα ενισχυτικα και να μην σου αρεσει κανενα..:138:

Οσο για το κοστος γιατι σας προβληματιζει ? Εμεις γιατι ειμαστε εδω ? :204:

Reaction score
6
Ποια η διαφορα μεταξυ τους οταν λες οτι σου αρεσουν τα pc και οχι τα laptop? Την ιδια δουλεια δεν κανουν?
Ναι αλλά στα laptops δε βάζεις χέρι. Στα desktops βάζεις!:142:

themiloc

Επαγγελματίας
Reaction score
257
Οι γυναίκες κύριοι, πιθανόν να μην σας αρέσει, αλλά είναι πιο ώριμες, συνετές, μετρημένες και μυαλωμένες από μας όλους.
Νοιάζονται για το οικογενειακό βαλάντιο και σέβονται τις προτεραιότητες στην διάθεσή του.
Εμείς απλά παίζουμε μέχρι βαθέως γήρατος...κυρίως.

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.746
Απάντηση: Re: Γιατί οι γυναίκες δεν ασχολούνται με το Hi-Fi?

Λες?Θα την παώ για ακουόγραμμα.

Μην το κανεις αυτοοοοοοοοο!
Και κυριως μην συγκρινεις τ αποτελεσματα της με τα δικα σου.

Ακομα δεν σε ειδαμε , να σε χασουμε απο συντονιστη...:142:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.115
Members
38.535
Νεότερο μέλος
Manosahead