- Reaction score
- 62
Η μπουγάδα του Pleo...:138:βάζω και μπουγάδα άμα λάχει... :138:

Ρε μήπως είναι γαυρίνα και σε βάζει να τα πλένεις μόνος σου? :143:
Η μπουγάδα του Pleo...:138:βάζω και μπουγάδα άμα λάχει... :138:
Τι καλη γυναικα! Και ενδιαφερεται και ρωταει σωστα πραγματα.Α,εμένα θέλοντας να ασχοληθεί(αφού με βλέπει τόση ώρα εδω μέσα)άρχισε και έκανε ερωτήσεις.Στην 3η σταμάτησε και έφυγε απ το δωμάτιο.
Το κατάλαβα όταν είχαν αρχίσει και κρύωναν τα πόδια μου.....
(Η 3η ερώτηση ήταν γιατί ακούμε απ το πι-σι και όχι απ το πικαπ:405
:203:
ευτυχως....:138:που δε γενναμε.Στιβαρο και βαθυ μπασο,πλουσια μεσαια.αναλυτικα υψηλα και χιλιαδες αλλα τετοια συγκρινονται με τους ηχους μιας γεννας?
Αμα γεννουσαμε κι εμεις θα ακουγαμε απο ραδιο.
Δεν είναι αλλά και αυτό το σημείο που θίγεις είναι χαρακτηριστικό αυτών που έλεγα προηγουμένως.Ρε μήπως είναι γαυρίνα και σε βάζει να τα πλένεις μόνος σου? :143:
ΔΕΝ μου αλλαζεις τη γνωμη οτι ειναι εξαιρετικη κυρια που ρωταει για το πικαπ!:103:Mπα για να μου σπάσει τα νευρα το έκανε.Αλλά έκανε αυτήν την ερώτηση....τι το ήθελε..:205:
Απεχουν απο....αλλα γιατι εμεις ξενυχταμε με τα ηχεια μας και τα ενισχυτικα και το στησιμο τους ωστε να αποδιδουν ολα αυτα τα μεγιστα.Tς τς τς τς!! Κύριοι, κύριοι είστε υπερβολικοί!
Το Ηi-Fi, πόσο μάλλον το hi-end είναι ακριβά sports!
Συν, του ότι χρειάζονται και οι κατάλληλες προϋποθέσεις για να το ευχαριστηθεί πραγματικά κάποιος αυτό το χόμπυ.
Θα γράψω κάτι που θα το θεωρήσετε υπερβολικό αλλά ισχύει.
Υπάρχουν και κοπέλες που τους αρέσουν τα τεχνικά hobbies (αν μπορώ να τα χαρακτηρίσω έτσι).
Εμένα για παράδειγμα μου αρέσει ότι έχει σχέση να κάνει με pc. Όχι laptops. PCs μόνο.
Η αλήθεια είναι πάντως ότι σε κάτι πρέπει να απέχουν και οι γυναίκες. Έτσι, για να υπάρχει διαφοροποίηση από τους άνδρες!
Εγώ προτείνω να ξεκινήσετε εσείς οι άρρενες πλέξιμο! Μάζι με τα hi-fi.
Βρε μήπως "άκουσε" το jitter από τη USB και στην "είπε?" :135:(Η 3η ερώτηση ήταν γιατί ακούμε απ το πι-σι και όχι απ το πικαπ:405
:203:
:143::143: Έτσι ε??Απεχουν απο....αλλα γιατι εμεις ξενυχταμε με τα ηχεια μας και τα ενισχυτικα και το στησιμο τους ωστε να αποδιδουν ολα αυτα τα μεγιστα.
Λες?Θα την παώ για ακουόγραμμα.Βρε μήπως "άκουσε" το jitter από τη USB και στην "είπε?" :135:
Μήπως έχεις hi-endου γυναίκα και δεν το ξέρεις?:138:
Tς τς τς τς!! Κύριοι, κύριοι είστε υπερβολικοί!
Το Ηi-Fi, πόσο μάλλον το hi-end είναι ακριβά sports!
Συν, του ότι χρειάζονται και οι κατάλληλες προϋποθέσεις για να το ευχαριστηθεί πραγματικά κάποιος αυτό το χόμπυ.
Ναι αλλά στα laptops δε βάζεις χέρι. Στα desktops βάζεις!:142:Ποια η διαφορα μεταξυ τους οταν λες οτι σου αρεσουν τα pc και οχι τα laptop? Την ιδια δουλεια δεν κανουν?
Ενώ τα Prada είναι φτηνά ε? :138:Tς τς τς τς!! Κύριοι, κύριοι είστε υπερβολικοί!:107:
Το Ηi-Fi, πόσο μάλλον το hi-end είναι ακριβά sports!:126:
Λες?Θα την παώ για ακουόγραμμα.