Re: Απάντηση: Re: Γιατί οι γυναίκες δεν ασχολούνται με το Hi-Fi?
Είναι και ο χώρος!!!. Σήμερα το πρωί σκεφτόμουν (και λέω αλήθεια) ότι θα ήθελα να είχα ένα μεγάλο σπίτι, κοντά στη θάλασσα, να είχα ένα τελευταίας τεχνολογίας hi-end (παρακαλώ!) και να έβαζα διαπασών τα τραγούδια που μου αρέσουν.
Έτσι ευχαριστιέται κανείς ένα ηχοσύστημα. Τι να το κάνω να έχω ένα σούπερ ηχοσύστημα σε πολυκατοικία ή έστω σε μονοκατοικία και παραδίπλα γείτονες?!!
Εμ!!! Δε με κατάλαβες! Δεν είναι μόνο το κόστος η απαραίτητη προϋπόθεση!Πιστευω οτι οντως ειμασταν υπερβολικοι...
Γιατι αν το καλοσκεφτεις το ματσαρισμα των μηχανων μας ειναι πολλες φορες πιο ευκολο απο αυτων των ρουχων...δεν ειναι και συνηθες να εχεις μια ντουλαπα ενισχυτικα και να μην σου αρεσει κανενα..
Οσο για το κοστος γιατι σας προβληματιζει ? Εμεις γιατι ειμαστε εδω ?
Είναι και ο χώρος!!!. Σήμερα το πρωί σκεφτόμουν (και λέω αλήθεια) ότι θα ήθελα να είχα ένα μεγάλο σπίτι, κοντά στη θάλασσα, να είχα ένα τελευταίας τεχνολογίας hi-end (παρακαλώ!) και να έβαζα διαπασών τα τραγούδια που μου αρέσουν.
Έτσι ευχαριστιέται κανείς ένα ηχοσύστημα. Τι να το κάνω να έχω ένα σούπερ ηχοσύστημα σε πολυκατοικία ή έστω σε μονοκατοικία και παραδίπλα γείτονες?!!