Γιατί οι γυναίκες δεν ασχολούνται με το Hi-Fi?

Reaction score
1.845
Απάντηση: Γιατί οι γυναίκες δεν ασχολούνται με το Hi-Fi?

Εγώ θα ντρεπόμουν να το έχω αυτό και να το βλέπουν οι καλεσμένοι μου. :120:
Θα έτρωγα "δούλεμα".......:138:
Έ μα, με τέτοιο σαματά ντουντούκ :107: (δεν είναι δικός μου ο όρος) που αγόρασες, τι άλλο να περιμένεις ... :125:

Reaction score
40

Na τολμήσω να πω ότι μας...δουλεύετε και με τα δύο ημισφαίρια in unison(σε αρμονία)...Μετά φταίμε ΄΄εμείς΄΄ που δεν παντρευόμαστε;Γιά αναρωτηθείτε παρακαλώ ότι σα μάνες-πρφυλάσσοντας τους γιούς σας- κάνετε το ΄΄σφάλμα΄΄ να μας αποκαλύπτετε την αλήθεια...Κι από τον εγγονό μέχρι τον παππού φοβόμαστε να παντρευτούμε μιά και τα έχουμε δει ό λ α.Είδες λοιπόν ότι η δύναμη ανάγεται σε αδυναμία,αφού υπεισέρχεται και ο προσωπικός παράγοντας(της μητρότητας);Το χάϊ φάϊ περιέρχεται κατά συνέπεια σε δεύτερη μοίρα(κάτι σαν το συζυγικό σεξ που μετά το γάμο παραμελείται όπως παραδέχονται ανεπίσημα και μη όλοι σχεδόν οι παντρεμένοι του πλανήτη) έστω κι αν ήταν επιθυμητό προηγουμένως.
Άλλωστε δεν είχαν προβλεφθεί οι τωρινές συνθήκες ζωής,το κόστος και η δυσχέρεια που επικρατεί.Φαντάσου πόσοι δεν έχουν εργασία,έχουν οικογένεια και με πόση χαρά θα σκεφτόντουσαν τ'ακούσματα υψηλής πιστότητας...Γιατί η υψηλή πιστότητα εκτός από το μεράκι απαιτεί και υψηλή αμοιβή και χρόνο γιά να τη χαρείς...Έτσι εκτιμώ πως είναι η πραγματικότητα πέραν της πολιτικής ορθότητας...
Να τολμήσω λοιπόν να σου πω ότι δεν φταίμε εμείς που δεν παντρεύεστε αλλά η φοβία της αλήθειας που λέτε ότι ανακαλύψατε και δεν αποβάλατε...κοπή ομφάλιου λώρου λέγεται αυτό:126:
Φυσικά όταν το συζυγικό σεξ παραμελείται οποιαδήποτε ασχολία (χόμπι) δρα ακριβώς σαν υποκατάστατο όπως για παράδειγμα η σοκολάτα:142:
Γνωρίζουμε το πρόβλημα αλλά παραμένει άλυτο. Γι αυτό τι έχει να πει ο ανδρικός εγκέφαλος εκτός ότι ''σας δουλεύουμε εις το τετράγωνο''?
Δ ι κ α ι ο λ ο γ ί ε ς Κύριοι..:123:

Έλά τώρα...μια απόφαση είναι :142:

Reaction score
40
Απάντηση: Re: Απάντηση: Γιατί οι γυναίκες δεν ασχολούνται με το Hi-Fi?

Εαν τα Hi-Fi δενανε γυρω απο το λαιμο μια χαρα θα ηταν μεσα στα πραγματα...
Εδώ βλέπω την περίπτωση...:121:
-Γυναίκα σου πήρα ένα σετάκι κοσμήματα για το λαιμό τον καρπό τα αυτιά το δάχτυλο....:105:
-Αλήθεια τι καλός που είσαι.. που τα έχεις ?:128:
-Να κοίτα αυτό το τεράαααστιο κουτί ακριβώς από πάνω :142:

Reaction score
3

Γιατί οι γυναίκες δεν ασχολούνται με το Hi - Fi;;

Απλούστατο:

Γιατί είναι πολύ Ηι :615: και ασχολούνται με όλα τα άλλα!!

Καριέρα, σπίτι, παιδιά, κοινωνικά , πολιτιστικά, ψώνια, avsite ...

... αλλά δεν μπορούμε να πούμε ότι δεν ασχολούνται και τελείως ...

Προσωπικά με ενδιαφέρει να μην κρέμονται καλώδια ένθεν και ένθεν και να μην υπάρχουν μηχανήματα ατάκτως ερριμμένα σαν σκόρπια διαδήλωση ... :137:

Μουσική, ακούω ακόμα από το φορητό μου τραντζιστοράκι :142:

@ vlasis, το μόνο που κατάλαβα από ό,τι έγραψες ήταν ο ... Παπακαλιάτης

Reaction score
6
Re: Απάντηση: Γιατί οι γυναίκες δεν ασχολούνται με το Hi-Fi?

Ορίστε αυτό το ηχείο για παράδειγμα μέσα στο σπίτι θα ήταν αιτία χωρισμού...:108:
Εγω σαν ΝΜ SONIC δηλωνω....

Μακαρι να το ειχα εγω αυτο το γλυπτο -εργο τεχνης:136: και ας φευγανε ολες οι γυναικες απο την περιοχη .....:137:

Αμα ειναι να υποφερουμε απο τα γουστα τους καλυτερα μονοι και με κορνες!!!:136:

Reaction score
6
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Γιατί οι γυναίκες δεν ασχολούνται με το Hi-Fi?

Εδώ βλέπω την περίπτωση...
-Γυναίκα σου πήρα ένα σετάκι κοσμήματα για το λαιμό τον καρπό τα αυτιά το δάχτυλο....
-Αλήθεια τι καλός που είσαι.. που τα έχεις ?
-Να κοίτα αυτό το τεράαααστιο κουτί ακριβώς από πάνω

ΜΕΤΑ ΟΜΩΣ ΘΑ ΜΑΣ ΑΦΗΣΕΙ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΟΥΜΕ ΗΧΕΙΑ ΜΕΓΑΛΩΝ ΔΙΑΣΤΑΣΕΩΝ, ΠΧ ΚΟΡΝΕΣ????

ΜΠΑΑΑ.....

skaloumbakas

4Haris
Reaction score
1.677

Εδώ που τα λέμε Νίκο, μερικές κόρνες με κατάλληλο χρωματισμό, μοιάζουν σαν το "αυτό" της "αυτής"...

Κοίτα π.χ. αυτήνα :142:

themiloc

Επαγγελματίας
Reaction score
257

Εγω σαν ΝΜ SONIC δηλωνω....

Μακαρι να το ειχα εγω αυτο το γλυπτο -εργο τεχνης:136: και ας φευγανε ολες οι γυναικες απο την περιοχη .....:137:

Αμα ειναι να υποφερουμε απο τα γουστα τους καλυτερα μονοι και με κορνες!!!:136:
Νίκο να το βλέπεις συμφωνώ είναι θέμα γούστου, αλλά μετά τόση θητεία θέλεις να το ακούς κιόλας?

Reaction score
40

Εδώ που τα λέμε Νίκο, μερικές κόρνες με κατάλληλο χρωματισμό, μοιάζουν σαν το "αυτό" της "αυτής"...

Κοίτα π.χ. αυτήνα :142:

:121: Eμένα πάλι γιατί μου μοιάζει σαν χείλη?
:142: incognito είσαι πολύ πονηρός

Reaction score
40
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Γιατί οι γυναίκες δεν ασχολούνται με το Hi-Fi?

ΜΕΤΑ ΟΜΩΣ ΘΑ ΜΑΣ ΑΦΗΣΕΙ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΟΥΜΕ ΗΧΕΙΑ ΜΕΓΑΛΩΝ ΔΙΑΣΤΑΣΕΩΝ, ΠΧ ΚΟΡΝΕΣ????

ΜΠΑΑΑ.....
:144:

Reaction score
59

Να τολμήσω λοιπόν να σου πω ότι δεν φταίμε εμείς που δεν παντρεύεστε αλλά η φοβία της αλήθειας που λέτε ότι ανακαλύψατε και δεν αποβάλατε...κοπή ομφάλιου λώρου λέγεται αυτό:126:
Φυσικά όταν το συζυγικό σεξ παραμελείται οποιαδήποτε ασχολία (χόμπι) δρα ακριβώς σαν υποκατάστατο όπως για παράδειγμα η σοκολάτα:142:
Γνωρίζουμε το πρόβλημα αλλά παραμένει άλυτο. Γι αυτό τι έχει να πει ο ανδρικός εγκέφαλος εκτός ότι ''σας δουλεύουμε εις το τετράγωνο''?
Δ ι κ α ι ο λ ο γ ί ε ς Κύριοι..:123:

Έλά τώρα...μια απόφαση είναι :142:
Ωραία τα λες Φαίδρα. Προσωπικά δεν θα μπορούσα ποτέ να ζήσω χωρίς γυναίκα και χωρίς μουσική. Λ.Σ.

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.821

@ vlasis, το μόνο που κατάλαβα από ό,τι έγραψες ήταν ο ... Παπακαλιάτης
[/QUOTE]

Ναταααααααα........κανουμε οτι δεν καταλαβαινουμε τωρα...ταχατεμας κυρια Wanda μας!!!!!
Γνωστη και παγια τακτικη γυναικειου πολεμου..................ΑΣΤΑ ΑΥΤΑ ΚΥΡΙΑ ΜΟΥ!!!!!!!!!!!

Reaction score
40

Ωραία τα λες Φαίδρα. Προσωπικά δεν θα μπορούσα ποτέ να ζήσω χωρίς γυναίκα και χωρίς μουσική. Λ.Σ.
:614:Ορθά μιλήσατε αν και καθήμενος κύριε Λουκά!!!

Διότι κύριοι/ες μηχανήματα χωρίς έταιρον ήμισυ και μουσική =

(φωτό από τις διακοπές μου που δεν αξιώθηκα να παρουσιάσω στο forum..φυσικά οσονούπω)

H όλη διαδικασία κάνει την διαφορά....Δεν υπάρχει ωραιότερη σκηνή από το να βλέπεις για παράδειγμα το ταίρι σου με κινήσεις αιλουροειδούς, σχεδόν χορευτικές, να σου κάνει παρουσίαση των δίσκων και των cd κατά περίπτωση, δίνοντας σου το εξώφυλλο του δίσκου για να το μελετήσεις:137:

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
60.009

Να τολμήσω λοιπόν να σου πω ότι δεν φταίμε εμείς που δεν παντρεύεστε αλλά η φοβία της αλήθειας που λέτε ότι ανακαλύψατε και δεν αποβάλατε...κοπή ομφάλιου λώρου λέγεται αυτό
Φυσικά όταν το συζυγικό σεξ παραμελείται οποιαδήποτε ασχολία (χόμπι) δρα ακριβώς σαν υποκατάστατο όπως για παράδειγμα η σοκολάτα
Δ ι κ α ι ο λ ο γ ί ε ς Κύριοι..
Έλά τώρα...μια απόφαση είναι
Να τολμήσω κι εγώ να πω ότι η ΄΄κοπή του ομφάλιου λώρου΄΄ είναι για κείνους που είναι π ρ ο σ κ ο λ λ η μ έ ν ο ι στις μαμάδες τους και όχι γιά όσους διακρίνουν τα ελαττώματα των μαμάδων τους και λυπούνται τους μπαμπάδες τους που παντρεύτηκαν (μιά και τούτο συνεπάγεται στέρηση ελευθερίας και προσωπικής άποψης-ζωής).
Εάν κάποιος υπάρξει ΄΄υπερτυχερός΄΄ και βρει σύντροφο στη ζωή με την οποία να μπορεί ν'αναπνέει ελεύθερα,τον θαυμάζω και-γιατί όχι- τον ξαναθαυμάζω.Έχεις ποτέ αναρωτηθεί/ψάξει/διαβάσει τις στατιστικές των διαζυγίων στα σημερινά ζευγάρια;Θα μπορούσες να μου απαντήσεις γιατί το ένα στα τρία ζευγάρια χωρίζει;Γιατί τα παιδιά γίνονται δυστυχισμένα;Γιατί κάνουν θραύση οι σύμβουλοι γάμου και οι ψυχολόγοι και κατ'επέκταση στα παιδιατρικά νοσοκομεία οι παιδοψυχολόγοι(που δεν έχουν πλέον επαρκείς διαθέσιμες ώρες γιά συνεδρίες);
Έτσι όπως τα περιγράφεις,μου θυμίζεις τον ποιητή που έγραφε το στίχο ΄΄Όμορφος κόσμος ηθικός,αγγελικά πλασμένος΄΄.Μακάρι να ήταν έτσι,γιατί θα ζούσαμε σε μιά ιδανική κοινωνία...Παρεμπιπτόντως να σου πω ότι όποιος αποκόψει-όπως λες- τον ομφάλιο λώρο,αναζητά να προσκολληθεί στον ΄΄ομφάλιο λώρο΄΄ της...γυναίκας του.Η μαγική κατά τους ψυχιάτρους συνταγή είναι να μην προσκολλάσαι πουθενά,αλλά να διατηρείς την προσωπικότητά σου.Σ'αυτό συνίσταται η ψυχική υγεία.
Aπορώ,χθες είδες καθόλου Λαζόπουλο;Είχε τρομερές αναφορές στο θέμα των ζευγαριών...Φαντάσου λοιπόν μετά από αυτό,ότι γιά ν'ακούσεις και ν'α π ο λ α ύ σ ε ι ς μουσική θέλεις το χώρο σου και την ηρεμία σου.Καλή είναι η μουσική και μετά το σεξ να την ακούς ζευγαρωμένος,αλλά η απόλαυση είναι να την ακούς μόνος.Δεν περιμένω να συμφωνήσεις γιατί τα περί μουσικής αποτελούν την προσωπική μου άποψη.Στο δεύτερο κομμάτι του δημοσιεύματος(περί μουσικής και χρηματικής δυσχέρειας) υποθέτω ότι συναίνεσες και γι αυτό και δεν απάντησες.

Ευτυχώς που διαχώρισες το κείμενο με τη λέξη ΄΄προσωπικά΄΄.Σου εύχομαι πάντα ευτυχισμένες στιγμές όπως τώρα,πάρε και κανένα λαχείο γιατί αφού κέρδισες το Λόττο σε σύντροφο,φαίνεται πως έχεις ρέντα ανεξάντλητη.Φίλε μου είσαι αλήθεια τυχερός...

Αφιέρωμα και στους δύο με χιουμοριστική διάθεση...
[youtube]1yqVD0swvWU[/youtube]

Reaction score
1.845

Να τολμήσω κι εγώ να πω ότι η ΄΄κοπή του ομφάλιου λώρου΄΄ είναι για κείνους που είναι π ρ ο σ κ ο λ λ η μ έ ν ο ι στις μαμάδες τους και όχι γιά όσους διακρίνουν τα ελαττώματα των μαμάδων τους και λυπούνται τους μπαμπάδες τους που παντρεύτηκαν (μιά και τούτο συνεπάγεται στέρηση ελευθερίας και προσωπικής άποψης-ζωής) ...
Ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα τοποθέτηση, αλλά όξω απ' το παρόν θέμα. Προτείνω να την ανοίξεις σε "καθαρά σεντόνια", και όπως πάντα με το δικό σου μοναδικό τρόπο. :444:

Reaction score
6
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Γιατί οι γυναίκες δεν ασχολούνται με το Hi-Fi?

Να τολμήσω κι εγώ να πω ότι η ΄΄κοπή του ομφάλιου λώρου΄΄ είναι για κείνους που είναι π ρ ο σ κ ο λ λ η μ έ ν ο ι στις μαμάδες τους και όχι γιά όσους διακρίνουν τα ελαττώματα των μαμάδων τους και λυπούνται τους μπαμπάδες τους που παντρεύτηκαν (μιά και τούτο συνεπάγεται στέρηση ελευθερίας και προσωπικής άποψης-ζωής).
Εάν κάποιος υπάρξει ΄΄υπερτυχερός΄΄ και βρει σύντροφο στη ζωή με την οποία να μπορεί ν'αναπνέει ελεύθερα,τον θαυμάζω και-γιατί όχι- τον ξαναθαυμάζω.
Mέχρι εδώ καλά τα πας. Δηλαδή πολύ καλα!:107:

Έχεις ποτέ αναρωτηθεί/ψάξει/διαβάσει τις στατιστικές των διαζυγίων στα σημερινά ζευγάρια;Θα μπορούσες να μου απαντήσεις γιατί το ένα στα τρία ζευγάρια χωρίζει;Γιατί τα παιδιά γίνονται δυστυχισμένα;Γιατί κάνουν θραύση οι σύμβουλοι γάμου και οι ψυχολόγοι και κατ'επέκταση στα παιδιατρικά νοσοκομεία οι παιδοψυχολόγοι(που δεν έχουν πλέον επαρκείς διαθέσιμες ώρες γιά συνεδρίες);
Έτσι όπως τα περιγράφεις,μου θυμίζεις τον ποιητή που έγραφε το στίχο ΄΄Όμορφος κόσμος ηθικός,αγγελικά πλασμένος΄΄.Μακάρι να ήταν έτσι,γιατί θα ζούσαμε σε μιά ιδανική κοινωνία...
Eδώ δε μου πέφτει λόγος. Ρωτάς τη Fedra.

Παρεμπιπτόντως να σου πω ότι όποιος αποκόψει-όπως λες- τον ομφάλιο λώρο,αναζητά να προσκολληθεί στον ΄΄ομφάλιο λώρο΄΄ της...γυναίκας του.
Eδώ τα έκανες μαντάρα!:142:

Staff online

• Zizik
    Safety Last
  • xfader
    Segregation supporter
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.114
Members