TANGENT DVD-200 (SACD!!!) 20 € !!!

Reaction score
11
Αντιγράφω από φυλλάδιο πολυεθνικής αλυσίδας που κάνει αύριο εγκαίνια και μου ήρθε από μοίρασμα door to door:

"hdmi
DVD Player
Tangent DVD-200

* DVD/SACD/MP3/WMA
* HDMI
* Eίσοδος (front panel) USB
* 5.1 DECODER

ΤΙΜΗ: 19,90 € "

Τί λέτε;

:111:

Reaction score
1
Θά θελα ένα φθηνό τρανσπόρτ για να μην σκονίζεται πλέον άδικα η συλλογή των CD μου. Οπτική έξοδο έχει προφανώς ε? H ακόμα και αυτά περνάνε μέσω HDMI?

Σε AVR ενισχυτή μέσω οπτικής ή HDMI, θα παίζει τα SACD? (όχι πως έχω τίποτα τέτοιο, έτσι κουβέντα κάνουμε)

Reaction score
11
Απάντηση: Re: TANGENT DVD-200 (SACD!!!) 20 € !!!

Θά θελα ένα φθηνό τρανσπόρτ για να μην σκονίζεται πλέον άδικα η συλλογή των CD μου. Οπτική έξοδο έχει προφανώς ε? H ακόμα και αυτά περνάνε μέσω HDMI?

Σε AVR ενισχυτή μέσω οπτικής ή HDMI, θα παίζει τα SACD? (όχι πως έχω τίποτα τέτοιο, έτσι κουβέντα κάνουμε)

Οπτική έχει. Για τα άλλα δεν ξέρω! Δες εδώ:

http://www.tangent-audio.com/00003/00024/00133/

Aναρωτιέμαι πως είναι δυνατόν... Εχθές αγόρασα ένα δίχτυ με κάστανα από my market 15,70  !

Reaction score
11
Απάντηση: TANGENT DVD-200 (SACD!!!) 20 € !!!

Πω! πω! τώρα είδα τι έκανααα! Σβήστε το! Σβήστε το!

:120:

tyler durden

Μη ριβγιούερ
Reaction score
2.743

που το πουλανε φιλε caravelle? ενα sony που εχω ψυχοραγει και θελω καινουριο

Reaction score
11

που το πουλανε φιλε caravelle? ενα sony που εχω ψυχοραγει και θελω καινουριο
Φίλε μου μόλις πρόσεξα ότι η εταιρεία αυτή διαφημίζεται στο AV SITE! Συνεπώς και προς αποφυγή διπλωματικού, (η άλλου), επεισοδίου λέω να το στρίβω αλά Γαλλικά! Σας ευχαριστώ πολύ και χάρηκα ιδαιτέρως δια την γνωριμία! Χαίρεται!

:410:

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
60.026

Οπτική έχει. Για τα άλλα δεν ξέρω! Δες εδώ:
http://www.tangent-audio.com/00003/00024/00133/
Aναρωτιέμαι πως είναι δυνατόν... Εχθές αγόρασα ένα δίχτυ με κάστανα από my market 15,70  !
Πω! πω! τώρα είδα τι έκανααα! Σβήστε το! Σβήστε το!
:120:
Φίλε μου μόλις πρόσεξα ότι η εταιρεία αυτή διαφημίζεται στο AV SITE! Συνεπώς και προς αποφυγή διπλωματικού, (η άλλου), επεισοδίου λέω να το στρίβω αλά Γαλλικά! Σας ευχαριστώ πολύ και χάρηκα ιδαιτέρως δια την γνωριμία! Χαίρεται!:410:
Είναι προφανές ότι εφόσον ΄΄φεύγεις΄΄,κάποιος θα χρειαστεί να βγάλει τα...κάστανα από τη φωτιά:612:

Reaction score
6
Re: TANGENT DVD-200 (SACD!!!) 20 € !!!

Έμαθα κι εγώ για την προσφορά αυτή.
Αν το "σκρουτζάρεις" το player το βρίσκεις κάπου στα 260 ευρά.
Στον κατάλογο του 2008 της tangent υπάρχει, αλλά στον κατάλογο του 2009 όχι.
Έψαξα για πληροφορίες σχετικά με το τι έκδοση HDMI έχει αλλά δεν το κατάφερα.
Για να περάσει DVD-Audio θέλει HDMI 1.1 τουλάχιστον. Για SACD θέλει 1.2 τουλάχιστον.

Πολυκάναλο DVD-Audio (PCM 96/24 σε έξι κανάλια) καθώς και SACD (DSD stereo/multichannel) δεν περνάει από την ομοαξονική ή οπτική των universal, αλλά μόνο από την HDMI.

Reaction score
0

Μολις το συνδεσα και εβαλα το USB, παιζει τελεια, αλλα.... δεν υποστηριζει
Ελληνικους υποτιτλους!! το παω πισω αυριο εκτος αν ξερει κανεις για κανενα upgrade tou firmware.

tyler durden

Μη ριβγιούερ
Reaction score
2.743

και γω το ιδιο. Σουπερ ειναι. Απλα αργει λιγο στο USB. Οσο για τους υποτιτλους, με αυτα τα λεφτα δεν μπορεις να περιμενεις απο την "κοπελα" να μεινει και για τσιγαρο μετα το σεξ:410:. Ναι, αν υπαρχει upgrade του firmware ειναι ενδιαφερον

Reaction score
11

Μολις το συνδεσα και εβαλα το USB, παιζει τελεια, αλλα.... δεν υποστηριζει
Ελληνικους υποτιτλους!! το παω πισω αυριο εκτος αν ξερει κανεις για κανενα upgrade tou firmware.
Σε μαύρο η άσπρο το πήρες; Αν δεν το θέλεις ίσως με ενδιαφέρει!
(Δυστυχώς σήμερα δεν μπορώ να πάω!).

:107:

Reaction score
11

και γω το ιδιο. Σουπερ ειναι. Απλα αργει λιγο στο USB. Οσο για τους υποτιτλους, με αυτα τα λεφτα δεν μπορεις να περιμενεις απο την "κοπελα" να μεινει και για τσιγαρο μετα το σεξ:410:. Ναι, αν υπαρχει upgrade του firmware ειναι ενδιαφερον
Από ήχο πως πάει;

tyler durden

Μη ριβγιούερ
Reaction score
2.743

ο ηχος φιλε caravelle ειναι η πραγματικη αποκαλυψη!!. Καλη εικονα πλεον βλεπεις και απο πολυ φθηνοτερες συσκευες. Δοκιμασα mp3, παιζουν αρκετα καλυτερα απο οτι απο τον υπολογιστη χωρις DAC. Τα "ιπταμενα στιλετα" που εχουν απιστευτη ποιοτητα ηχου, ακουγονται με μια πρωτογνωρη γλυκυτητα και διαφανεια που δεν υπηρχε στο παλιο μου Sony.

Reaction score
11

ο ηχος φιλε caravelle ειναι η πραγματικη αποκαλυψη!!. Καλη εικονα πλεον βλεπεις και απο πολυ φθηνοτερες συσκευες. Δοκιμασα mp3, παιζουν αρκετα καλυτερα απο οτι απο τον υπολογιστη χωρις DAC. Τα "ιπταμενα στιλετα" που εχουν απιστευτη ποιοτητα ηχου, ακουγονται με μια πρωτογνωρη γλυκυτητα και διαφανεια που δεν υπηρχε στο παλιο μου Sony.
Φίλε tyler durden τα νέα σου είναι σπουδαία! Νάσαι καλά!

:107:

Reaction score
0

δε λέτε και σε εμάς από που το πήρατε μπας και προλάβουμε κάνα κομμάτι?

tyler durden

Μη ριβγιούερ
Reaction score
2.743

περιεργα αγορια, fotan, manolispap, εχετε pm:617:

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.490
Members
38.566
Νεότερο μέλος
yannissails