Western Digital TV HD LIVE

Reaction score
0
Re: Western Digital TV HD2

καλημέρα
μόλις εχθές απόκτησα το wd tv live ,και θα ήθελα να ρωτήσω τα παρακάτω :
το δίκτυο το έχει δεί αμέσως και στο device name γράφει WDTVLIVE , αλλά δεν μπορώ απο τις ρυθμίσεις να κάνω ανάβάθμιση σε 1_03_01 από 1.01.00 που έχω τώρα.
Επίσης το προσπάθησα απο usb αλλά πάλι τίποτα.
Κάποια βοήθεια παρακαλώ.
Ευχαριστώ.....Παντελής
To 1.03.01 είναι για το WD TV και όχι για το WD TV Live. Δεν έχει βγει νέο firmware για το Live.

Reaction score
0

σε ευχαριστώ για την άμεση απάντηση.
μία ερώτηση μόνο.
Απο το ψάξιμο έκανα εργοστασιλές ρυθμίσεις και η οθόνη έγινε μπλέ, ενώ είχε ένα όμορφο μαύρο screen.
Τι μπορεί να φταίει

To 1.03.01 είναι για το WD TV και όχι για το WD TV Live. Δεν έχει βγει νέο firmware για το Live.

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Western Digital TV HD2

Όλα ρολόι,
δεν παίζει ελληνικούς υπότιτλους στα 5 λεπτά που ασχολήθηκα, δεν με πολυκαίει εκτός αν έχω παρέα σπίτι. Θα το ψάξω στις επόμενες μέρες.

Ούτε δίκτυο έστησα ακόμα, θα γίνει και αυτό και θα σας ενημερώσω.
Παίζει υποτιτλους κανονικότατα. Χθες είδα 2 από τις σειρές που παρακολουθώ και επισης τεστάρισα και με το Σταρ Τρεκ (ματρόσκα στα 1080ρ), επίσης μια χαρα.

Reaction score
1
Re: Απάντηση: Re: Western Digital TV HD2

Παίζει υποτιτλους κανονικότατα. Χθες είδα 2 από τις σειρές που παρακολουθώ και επισης τεστάρισα και με το Σταρ Τρεκ (ματρόσκα στα 1080ρ), επίσης μια χαρα.
Για να το λές θα ισχύει. Όπως είπα το κοίταξα για 2 λεπτά μόνο δεν ασχολήθηκα.

Κατά τα άλλα είδα την πρώτη μου ταινία, ούτε καν που ζεστάθηκε (που λέγατε μερικοί για το προηγούμενο) κανένα κόλλημα, και οτιδήποτε του έριχνα μέσα σε 1080p το έτρωγε απροβλημάτιστα.

Το μόνο κακό που βρήκα, είναι ότι δεν μπορείς απο μια αγαπημένη σου ταινία πχ, να την προχωρήσεις απευθείας σε ένα σημείο που θές (να δείξεις πχ μια αγαπημένη σου σκηνή). Πρέπει να το αφήνεις να τρέχει σε 2χ, 4χ, 8, 16χ (μαξ).

Reaction score
7

Ρε παιδιά μια χαρά παίζουν οι υπότιτλοι. Και το dts downmix λειτουργεί κανονικότατα. Έβαλα full bluray iso το παιδικό UP το καινούριο με μέγεθος 30gb και το παίζει νεράκι με υπότιτλους! Μιλάμε για απίστευτη εικόνα στην 70αρα μου full hd 1080p!

Και στον ήχο έλεγε DTS HD MA και έπαιζε κανονικά από την tv ο ήχος! Κόλαση!

Ελπίζω να βγει firmware για να κατεβάσει ένα κλικ τους υπότιτλους γιατί νομίζω ότι είναι λίγο ψηλότερα απότι έπρεπε...

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Western Digital TV HD2

Το μόνο κακό που βρήκα, είναι ότι δεν μπορείς απο μια αγαπημένη σου ταινία πχ, να την προχωρήσεις απευθείας σε ένα σημείο που θές (να δείξεις πχ μια αγαπημένη σου σκηνή). Πρέπει να το αφήνεις να τρέχει σε 2χ, 4χ, 8, 16χ (μαξ).
Απευθείας όχι, αλλά φαντάζομαι να γνωρίζεις οτι μπορεί να προχωράει και 10λεπτα (είτε back είτε forward)?

Reaction score
0

Το μεγεθος ειναι κολλημενο στο 40;
Προς το παρόν...
Ειναι θέμα ημερων να βγει και custom patch και firmware, πιστεύω. Ηδη o b-rad έβγαλε ένα "beta" για δοκιμές.

Reaction score
0

Ρε παιδιά μια χαρά παίζουν οι υπότιτλοι. Και το dts downmix λειτουργεί κανονικότατα. Έβαλα full bluray iso το παιδικό UP το καινούριο με μέγεθος 30gb και το παίζει νεράκι με υπότιτλους! Μιλάμε για απίστευτη εικόνα στην 70αρα μου full hd 1080p!

Και στον ήχο έλεγε DTS HD MA και έπαιζε κανονικά από την tv ο ήχος! Κόλαση!

Ελπίζω να βγει firmware για να κατεβάσει ένα κλικ τους υπότιτλους γιατί νομίζω ότι είναι λίγο ψηλότερα απότι έπρεπε...
Οι υπότιτλοι στο full bluray iso που έβαλες να παίξει ήταν οι ενσωματωμένοι ή έβαλες εξωτερικούς srt ?. Γιατί εγώ που του έβαλα επίσης ένα iso full bluray δεν κατάφερα να έχω υπότιτλους. Κατά τα άλλα όντος είναι πολύ καλύτερο απο το προηγούμενο απλά θέλει οι υπότιτλοι να πάνε ένα κλίκ κάτω.

Reaction score
0

καλημέρα και πάλι.
Μία διευκρίνηση για τους υπότιτλους.
Μέσα στον ίδιο φάκελο έχω μαζί αρχείο video σε mkv και srt και δεν βγαίνουν υπότιτλοι , καθώς και μέσα στον ίδιο φάκελο έχω μαζί αρχείο video σε divx και srt πάλι δεν παίζει τους υπότιτλους.
Τι φταίει ή τι πρέπει να κάνω.
Σας ευχαριστώ
Παντελής

Reaction score
140

καλημέρα και πάλι.
Μία διευκρίνηση για τους υπότιτλους.
Μέσα στον ίδιο φάκελο έχω μαζί αρχείο video σε mkv και srt και δεν βγαίνουν υπότιτλοι , καθώς και μέσα στον ίδιο φάκελο έχω μαζί αρχείο video σε divx και srt πάλι δεν παίζει τους υπότιτλους.
Τι φταίει ή τι πρέπει να κάνω.
Σας ευχαριστώ
Παντελής

Μάλλον το όνομα των αρχείων δεν είναι ίδιο

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Re: Western Digital TV HD2

δοκίμασα και το GREEK ISO και τα GREEK(WINDOWS-1253)

Παίζει κανένα ρόλο στο WD Live ασυμφωνία με mkv+srt η divx+srt
????

Δες αν στα system settings έχεις επιλέξει Greek.

Reaction score
0

παιδια καλημερα,απο χθες ειμαι κατοχος και εγω του WD TV LIVE οι πρωτες εντυπωσεις αριστες , αλλα απο ριπαριζμενα σε iso bluray δεν μου βγαζει υποτιτλους καθολου ,οσες πατεντες και αν εκανα.Καθε βοηθεια ευπροσδεκτη ,επισης να πω οτι το δουλευω με το firmware το δικο του ,δεν ξερω αν υπαρχει αλλο πιο καινουριο (1.ο1.αυτο ειχε).επισης να πω οτι απο το σαιτ της μαμας κατεβασα αυτο (Villa_GPL_code_package.2009.10.26) μπορει καποιος να πει τη ειναι ?και πως το εγκαθιστουμε.ευχαριστω

Reaction score
0

Θα ήθελα να κάνω και εγώ μια ερωτησούλα.

Επειδή δεν με ενδιαφέρουν οι δυνατότητες δικτύωσης της νέας έκδοσης (έκδοση live) σκέφτομαι να κινηθώ προς το παλιό.

Ξέρει λοιπόν σίγουρα κανείς αν αφαιρέσουμε από την νέα έκδοση τις δυνατότητες του δικτύου και την έξοδο component, τότε κατά τα άλλα εαν είναι ακριβώς το ίδιο?

Δηλαδή χρησιμοποιεί τα ίδια chips ακριβώς?
Αν ναι, τότε έχει καμία άλλη αναβάθμιση για τα οποία αξίζει να πάω για το καινούργιο? (π.χ. έξτρα κυκλώματα ή software που εξυπηρετεί και άλλα formats)

Ευχαριστώ.

Reaction score
0

Επειδή δεν με ενδιαφέρουν οι δυνατότητες δικτύωσης της νέας έκδοσης (έκδοση live) σκέφτομαι να κινηθώ προς το παλιό.

Ξέρει λοιπόν σίγουρα κανείς αν αφαιρέσουμε από την νέα έκδοση τις δυνατότητες του δικτύου και την έξοδο component, τότε κατά τα άλλα εαν είναι ακριβώς το ίδιο?

Αν ναι, τότε έχει καμία άλλη αναβάθμιση για τα οποία αξίζει να πάω για το καινούργιο? (π.χ. έξτρα κυκλώματα ή software που εξυπηρετεί και άλλα formats)

Ευχαριστώ.

Ναι είναι σαφώς ανώτερο ακόμα και την αποκωδικοποίηση DTS να λάβεις μόνο υπόψη σου, την οποία το παλιό δεν κάνει. Αλλά είναι και πιο γρήγορο από όσο έχω καταλάβει και μπορεί να παίξει πιο απαιτητικά βίντεο σε σχέση με το παλιό.

Reaction score
0

Ευχαριστώ.
Αξίζει να πας για το καινούργιο γιατί το καινούργιο έχει πολύ δυνατότερο chipset από το παλιό πράγμα που λύνει σχεδόν όλα τα προβλήματα που υπήρχαν σχετικά με το peformance και τους υπότιτλους

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Western Digital TV HD2

δοκίμασα και το GREEK ISO και τα GREEK(WINDOWS-1253)

Παίζει κανένα ρόλο στο WD Live ασυμφωνία με mkv+srt η divx+srt
????
Οχι.

Στο αρχικό σου μήνυμα λες οτι και τα 4 αρχεία είναι στον ίδιο φάκελο? Καλά κατάλαβα?
Αν ναι, δεν τα βάζεις σε 2 ξεχωριστους καλύτερα, εναν για κάθε ταινία + υπότιτλο της.

Reaction score
0

Παιδιά σας ευχαριστώ!

Αν και επίσης δεν με ενδιαφέρει η αποκωδικοποίητη DTS (έχω αυτόνομο ενισχυτή) και μόνο που λέτε ότι είναι πιο γρήγορο και λύνει θέματα με υπότιτλους και performance, μάλλον δεν αξίζει το παλιό.

Βέβαια στα 130 ευρώ περίπου, 'ανοίγει' και η επιλογή αφού έχουμε και τον ανταγωνισμό (Xtreamer και egreat 34B).

Αν ήταν μόνο για το WD TV 1, τότε δεν το συζητούσα καν για άλλο.

Staff online

• loggeo
    Projectors
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • spylab
    TrumpoMusk

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.312
Members
38.538