Alfa 169 - Πισωκούνα!

Reaction score
5
Πισωκίνητη, σε πάτωμα Chrysler παρακαλώ!

Ρε μπας και πήγε ο Chris Bangle στην Alfa; :114:

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.752
Απάντηση: Alfa 169 - Πισωκούνα!

Πισωκουνα?

ΠατρινοκουρτινοΔημητροπουλεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!

PeterMeni

DIY - "Επαγγελματίας"
Moderator
Reaction score
13.598
το πατωμα chrysler θεωρειται καλο ας πουμε???
Γιατί μήπως θεωρούνται οι Alfa καλά αυτοκίνητα?:138:
Μακράν τα χειρότερα σε βλάβες.
Φίλος μου με το που πήρε μία έμεινε πριν καν φτάσει σπίτι του:142:

Reaction score
1.772
Απάντηση: Re: Alfa 169 - Πισωκούνα!

αντε παλη με τις alfa απο τι εμεινε απο βενζινη;

tyler durden

Μη ριβγιούερ
Reaction score
2.743

οταν οδηγησεις ALfa, καταλαβαινεις. Απλα εχουν αυτο το κατι τις, το αλατοπιπερο. Ειναι οδηγοκεντρικα αυτοκινητα και το εισπραττεις με το που καθεσαι στη θεση του οδηγου κ το επιβεβαιωνεις στα πρωτα μετρα. Οσο για την αξιοπιστια, η Αλφα δεν πλασαρε ποτε τα μοντελα της με δελεαρ την αξιοπιστια τους. Για δες τους δεικτες αξιοπιστιας της Mercedes τα τελευταια χρονια, που λογιζονται και ποιοτικα κατασκευασμενα μοντελα.
Μιλαει καποιος αμεροληπτος που δεν ειναι ιδιοκτητης αλφα αλλα ειναι τυχερος γιατι εχει οδηγησει αρκετες.

Reaction score
342

Aντε παλι τι ιδιο θεμα..........
προσεχε ποια περιοδικα διαβαζεις...:136:
θες να σου πω για αλλες μαρκες που αγορασαν φιλοι, και μετα απο ανα μηνα πετουσαν τα κλειδια στη ρεσεψιον της αντιπροσωποιας....:143:

Reaction score
1.772

Aντε παλι τι ιδιο θεμα..........
προσεχε ποια περιοδικα διαβαζεις...:136:
θες να σου πω για αλλες μαρκες που αγορασαν φιλοι, και μετα απο ανα μηνα πετουσαν τα κλειδια στη ρεσεψιον της αντιπροσωποιας....:143:
πες τα γιατι ορισμενοι εχουν μεινη στην εποχη του 80.

σημερα ολα τα αυτοκινητα χαλανε τα ιταλικα λιγοτερο απο παλια

και τα υπολοιπα περισσοτερο.

και mercedes να παρης ειναι θεμα τυχης τι θα σου βγη οποτε

παιρνης αυτο που σου αρεση και τερμα.

υ.γ. ουτε εγω εχω alfa

Reaction score
1.188

οταν οδηγησεις ALfa, καταλαβαινεις. Απλα εχουν αυτο το κατι τις, το αλατοπιπερο. Ειναι οδηγοκεντρικα αυτοκινητα και το εισπραττεις με το που καθεσαι στη θεση του οδηγου κ το επιβεβαιωνεις στα πρωτα μετρα. Οσο για την αξιοπιστια, η Αλφα δεν πλασαρε ποτε τα μοντελα της με δελεαρ την αξιοπιστια τους. Για δες τους δεικτες αξιοπιστιας της Mercedes τα τελευταια χρονια, που λογιζονται και ποιοτικα κατασκευασμενα μοντελα.
A, πα πα... Mercedes... Τώρα που είναι όλες κατασκευασμένες στην τουρκία και στην Ινδία; Μακράν αξιοπιστότερες είναι οι Alfa Romeo, δεν το συζητάμε.

Reaction score
19

Αυτό που με λυπεί είναι πως οι Άλφα χάνουν σιγά σιγά την ταυτότητα τους. Τα Αμερικανο-Γερμανικά standards που απαιτούν βαριά αυτοκίνητα έχουν επιβληθεί.

Κάποτε η μαγική συνταγή της Άλφα ήταν μικρό βάρος και καλό στήσιμο, τώρα είναι 1,5 τόνος και τούρμπο!

Μόλις διάβασα και για πάτωμα Chrysler.... με αποτελείωσαν.

Που είναι οι Spider & Alfasud...?!?!?

Reaction score
1.847

... Κάποτε η μαγική συνταγή της Άλφα ήταν μικρό βάρος και καλό στήσιμο, τώρα είναι 1,5 τόνος και τούρμπο! ...
Είσαι πιουρίστας! :119:

Reaction score
5
Και πώς θα περάσεις τα crash tests βρε παλικάρι, που σε κάποια segments δεν πουλιούνται τα αυτοκίνητα αν δεν είναι 5άστερα;
Ωραίο το ελαφρύ, αλλά πρέπει να είναι και αντοχής, οπότε κοστίζει. π.χ. ανθρακόνημα.
Τελικά 1,5 τόνος βάρος είναι νορμάλ για τα σημερινά δεδομένα.

Reaction score
19

Για εμένα ασφάλεια είναι η ενεργητική.

Η ενεργητική ασφάλεια είναι όλα αυτά τα συστήματα που χρειάζεστε για να αποφύγετε ένα ατύχημα – καλή ανταπόκριση του κινητήρα και διατήρηση της σωστής πορείας του αυτοκινήτου, συστήματα αντιμπλοκαρίσματος των τροχών και έλεγχος της ευστάθειας του αυτοκινήτου. Αντίθετα, η παθητική ασφάλεια αποτελείται από όλα τα συστήματα που σας βοηθούν να έχετε τις λιγότερες δυνατές επιπτώσεις από ένα ατύχημα, όπως εμπρόσθιου ς και πλευρικούς αερόσακους, ζ ώνες ασφαλείας και ζώνες παραμόρφωσης του αμαξώματος.
Έτσι και αλλιώς τα crash test γίνονται με πόσο, 60-70χλμ/ώρα?

Στην εθνική Κορίνθου Πατρών όταν στο αντίθετο ρεύμα κάνουν διπλή προσπέραση αυτό που θες είναι να αποφύγεις την μετωπική, όχι να τρακάρεις και να σκοτωθεί ο "άλλος"!

Αυτή είναι η δική μου αντίληψη, ίσως αν είχα οικογένεια παιδιά κτλ να σκεφτόμουν διαφορετικά, να έπαιρνα ένα Hummer ας πούμε

Είσαι πιουρίστας! :119:
Αν κατάλαβα τι είναι, ίσως να είμαι λίγο και από αυτό :616: !

Reaction score
2
Re: Απάντηση: Re: Alfa 169 - Πισωκούνα!

Μιλαει καποιος αμεροληπτος που δεν ειναι ιδιοκτητης αλφα αλλα ειναι τυχερος γιατι εχει οδηγησει αρκετες.
τα ελεφαντακια 159 και μπρερα ειναι οδηγοκεντρικα?? :143::143:

Staff online

• spylab
    TrumpoMusk
  • xfader
    Segregation supporter
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.679
Members