Western Digital TV HD LIVE

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Western Digital TV HD2

Από το ΠΛΑΙΣΙΟ που έκανα μια βόλτα πριν από λίγο στο κατάστημα Βουλιαγμένης στην Αργυρούπολη είχε γύρω στα πέντε κομάτια στο ράφι. Τιμή 129 Ευρώ.

:103:
-1 = 4 :143:
To συνδεσα ασυρματα με τη βοηθεια ενος D-link 140 στικ

Reaction score
3
Απάντηση: Western Digital TV HD2

Και για πες παιζει κανονικά τις 720 & 1080 ταινίες ή με σπασίματα λόγο ασύρματου δικτύου.

Τέλος σου έβγαλε το usb wifi σε νέο μενού?

Δεν αναφερεται στο "κάθε βίντεο".
Αναφέρεται στην επιλογή ανάλυσης όπου πριν το νέο f/w έβλεπες π.χ μόνο "HDMI" και επρεπε να προχωρήσεις περαιτέρω για να δεις τι είχες επιλέξει, ενώ τώρα βλέπεις εξαρχής "HDMI (1080p 24Hz)".
Κρίμα ρε γαμώτο και θα ήθελα να έχει τη δυνατότητα να μπορεις να δεις σε τι αναλυση ειναι το καθε βιντεο με καποιο τροπο.
Ας ελπίσουμε να το προσθέσουν σε μελλοντικό firmware update.

Reaction score
0
Re: Western Digital TV HD2

στις ταινιες ασυρματα δεν εχω ακομα προλαβει να το δοκιμασω, παντως με το συγκεκριμενο στικ, εμφανισε αμεσως το μενου wi fi

Reaction score
3

Ωραίος...
Δοκίμασε το και πες μας εντυπώσεις ρε φίλε.
Και όταν λες μενού τι ακριβώς σου έβγαλε? Αν μπορείς βγάλε και μια φώτο να ανεβάσεις.

Reaction score
0

Νέο Firmware για το WD TV Live εδώ 1.01.11 http://www.wdc.com/wdproducts/updates/?family=wdfwdtv_live

Υποστηρίζει περισσότερα Wireless USB

Brand Model
Belkin F5D8051 V3100
Belkin F5D8055 v2
Buffalo WLI-UC-G300HP
New! Buffalo Mini WLI-UC-GN
Buffalo WLI-UC-G300N
Buffalo WLI-UC-GN US
New! D-Link USB Adapter DWA-125 Wireless 150
D-Link DWA-140 V1.30
EnGenius EUB-9701
New! Hi Power Wireless Mini-USB Adapter GW-USMini2N
New! Level 1 Wireless USB adapter WNC-0600USB
Linksys WUSB100 (No Revision)
Linksys WUSB600N V1
Trendnet TEW-644UB V1.0R
Trendnet TEW-645UB
Trendnet TEW-664UB V1.0R
Sitecom WL-329 V1 001
New! ZyXel USB Client Adapter NWD-210N

Reaction score
0

καλημερα.εχω μια χαζη μαλλον ερωτηση να κανω,
εχω το pc μου με μια καρτα γραφικων NVIDIA GEFORCE GTX 285 και βλεπω ταινιες mkv με το bsplayer(δεν ξερω αν υπαρχει καλυτερο προγραμμα???)μεσω hdmi συνδεδεμενο στην 42tv full hd η ερωτηση μου λοιπον ειναι το μηχανημα της WD LIVE TV μπορει να μου δωσει τοσο καλη ποιοτητα εικονας οπως εχω τωρα η μηπως ζηταω πολλα απο ενα τοσο μικρο μηχανημα???
επισης αν μπορει καποιος ας βαλει ενα screenshot για να δω το υψος τον υποτιτλων πουλενε μερικοι οτι ειναι λιγο ψηλα και αν γνωριζει καποιος ποιοα γραμματοσειρα χρησιμοποιηται απο το μηχανημα

σας κουρασα αλλα αν δεν ρωταγα θα εσκαγα.εχω ρεπο σημερα και μαλλον θα το χτυπησω το ατιμο ......αν το βρω διαθεσημο φυσικα.

Reaction score
1
Re: Απάντηση: Western Digital TV HD2

καλημερα.εχω μια χαζη μαλλον ερωτηση να κανω,
εχω το pc μου με μια καρτα γραφικων NVIDIA GEFORCE GTX 285 και βλεπω ταινιες mkv με το bsplayer(δεν ξερω αν υπαρχει καλυτερο προγραμμα???)μεσω hdmi συνδεδεμενο στην 42tv full hd η ερωτηση μου λοιπον ειναι το μηχανημα της WD LIVE TV μπορει να μου δωσει τοσο καλη ποιοτητα εικονας οπως εχω τωρα η μηπως ζηταω πολλα απο ενα τοσο μικρο μηχανημα???
επισης αν μπορει καποιος ας βαλει ενα screenshot για να δω το υψος τον υποτιτλων πουλενε μερικοι οτι ειναι λιγο ψηλα και αν γνωριζει καποιος ποιοα γραμματοσειρα χρησιμοποιηται απο το μηχανημα

σας κουρασα αλλα αν δεν ρωταγα θα εσκαγα.εχω ρεπο σημερα και μαλλον θα το χτυπησω το ατιμο ......αν το βρω διαθεσημο φυσικα.
Η ποιότητα είναι μια χαρά, τουλάχιστον το ίδιο καλή.

Εγώ δεν έχω κανένα πρόβλημα, γιαυτό και δεν ποστάρω πλέον :137: , απλά κάνει αυτό που υπόσχεται, βλέπεις τις ταινιούλες σου και το ευχαριστιέσαι. Χωρίς κανένα πρόβλημα. Λειτουργεί τόσο καλά, σαν να ξεχνάς ότι υπάρχει, νομίζω δεν υπάρχει μεγαλύτερο "κοπλιμέντο" για μια ηλ. συσκευή.

Με τους υπότιτλους, με το συμπάθειο δλδ, αλλά τι έχετε φαγωθεί όλοι? Είναι κανονικοί υπότιτλοι όπως βλέπεις και στο dvd και στις ταινίες της TV, δεν βλέπω κάτι διαφορετικό, είναι μια χαρά λειτουργικοί. Γιατί εδώ να σας ενοχλεί? Όταν αγοράζατε dvd player, ρωτάγατε για το ύψος των υπότιτλων? :121:

Reaction score
0

Το πηρε κανεις απο e-shop παιδια?
Βλεπω πως ειναι διαθεσιμο για online παραγγελια..Ειναι αραγε η θα μου πουνε περιμενουμε παραλαβη κλπ κλπ?

Reaction score
0

Το πηρε κανεις απο e-shop παιδια?
Βλεπω πως ειναι διαθεσιμο για online παραγγελια..Ειναι αραγε η θα μου πουνε περιμενουμε παραλαβη κλπ κλπ?
Ενα τηλεφωνο πιθανότατα θα σου λύσει την απορία γρηγορότερα από την αναμονή απάντησης στο thread

Reaction score
0

Καλως.Επειδη ομως δεν ειμαι απο Αθηνα αν υπαρχουν κομματια και παραγγειλω μου το στελνουν κανονικα ετσι?

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.436

Δεν ξέρω αν ισχύει αυτό ή αν ισχύει παραλαβή απ το κατάστημα για την προτεραιότητα.

Reaction score
0

παιδια για οποιον ενδιαφερεται μαζι με το player να παρει και εξωτερικο δισκο να αναφερω οτι αγορασα απο το electroword στην αθηνα το wd essential passport 500gb στην τιμη των 65 ευρω! το εχουν! εχουν το ιδιο και σε 1ΤΒ στα 125 ευρω! η τιμη που εχουν στο σιτε δεν ισχυει ..ειναι ακομα πιο φθηνο. σορυ για το offtopic

Reaction score
0

http://www.avsforum.com/avs-vb/showthread.php?t=1197542

Αυτος εδω λεει οτι το Live περνουσε σημα 1080p απο την component εξοδο στην TV (κανονικα πρεπει να φτανει μονο σε 1080i για λογους Χολυγουντ) με το αρχικο firmware (προφανως απο λαθος).
Στο καινουριο firmware το εκαναν 1080i μονο. Οποτε οποιος βλεπει με component, ξερει ποιο firmware να βαλει...

Reaction score
1.846
Απάντηση: Re: Western Digital TV HD2

Άμεσα διαθέσιμο φάίνεται μόνο στο Μενίδι.Κάντε και ένα τηλ. πριν καλού κακού.
Πάντα έτσι "κινείται" το e-shop, δεν στοκάρει στα μαγαζιά, παρά μόνο όσα είδη φεύγουν σαν ζεστό ψωμί. Τα υπόλοιπα είδη τα κρατάει στις κεντρικές αποθήκες, στο Μενίδι. :126:

Reaction score
0

Kαιρός να στοκάρει και στα μαγαζιά το συγκεκριμένο γιατι θα φεύγει όχι σα ζεστό ψωμί, αλλα σα ζεστή μπουγάτσα με τσιπάκια!

Reaction score
1.213

Παντως το δικο μου που το ειχα παραγγειλει την περιοδο της 'αναμονης παραλαβης' ηρθε σημερα.

Εγω δεν εχω παει να το παραλαβω ακομα ....:143:

Reaction score
0

Ξέρει κανένας αν πρέπει ένα USB Stick να τηρεί κάποιες προδιαγραφές στο θέμα της ταχύτητας ανάγνωσης και αν ναι πόσο είναι αυτό?
Δηλαδή πόσα MB/sec και πάνω πρέπει να έχει, για να μπορώ να παίξω 1080p από το Stick.

Η' να το πάμε ανάποδα, έχει κανείς αντιμετωπίσει πρόβλημα ταχύτητας ή κολλήματος με USB Stick με χαμηλή ταχύτητα?

Θέλω να πάρω ένα 16GB για κάτι άλλες δουλειές που να κάνει όμως και για αυτό που περιγραφω.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • xfader
    Segregation supporter
  • Zizik
    Safety Last

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.314
Members
38.538