Western Digital TV HD LIVE

Reaction score
0
Re: Western Digital TV HD2

να ρωτησω κατι...στην επιλογη rgb (full) rgb (low) YPbPr

τι ειναι προτιμοτερο να δηλωσω? το rgb(full) παρατηρω οτι βγαζει βαθυτερο μαυρο..αλλα εχει ως αποτελεσμα σε σκοτεινα πλανα να χανονται καποιες λεπτομερεις λογω του εντονου μαυρου..

Reaction score
3
Απάντηση: Western Digital TV HD2

Η απορια μου ειναι η εξης, ολοι αυτοι που εχουν το WD live βλεπουν καλα η εχουν
παραισθησεις? η βλεπουν ότι θελουν? τυπου ότι παιζει τα βιντεο σαν νερακι!!!!την στιγμη που η επιλογη auto δεν λειτουργει και ειμαι υποχρεωμενος να επιλεγω χειροκινητα μη εχοντας όμως πληροφοριες για το framerate, δεν υπαρχει ουτε η επιλογη 1080p30 -1080p29,970 με αποτελεσμα τα βιντεο να χανουν frame, αλλα και σε πολλα mkv παρατηρουνται σκαλωματα σε ολες τι επιλογες video από το setup και με όλα τα firware,δεν μιλαμε βεβαια για τους υποτιτλουςςςςς
Σε γενικες γραμμες καμμια σχεση με το Dvico 6500 ουτε καν με το Egreat34
Ευχαριστω για την φιλοξενια
Αν είχες το μηχάνημα που ΔΕΝ το νομίζω αν πήγαινες στο μενού
settings -> audio/video -> hdmi
και πάταγες πάνω του θα έβλεπες ότι μπορείς να επιλέξεις όποια ανάλυση θελεις εσύ ακόμα και την 1080p 23.976 που είναι παραπλήσια αυτής που θέλεις.
Αλλά μάλλον φοράς παρωπίδες και απλά ήρθες εδώ για να θάψεις το μηχάνημα γιατί ίσως το μηχάνημα σου(Μάλλον egreat) δεν παιζει τα πάντα νεράκι όπως το δικό μας(Παράδειγμα τα 2 βαριά βίντεο που έχουν ποσταριστει εδώ πέρα)

Reaction score
0

και εγω αυτο βλεπω οτι βγαινει πιο ισορροπημενη η εικονα στο rgb (low)

και κατι ακομα..η τηλεοραση (40a786) εχει αναλυση 1080p στα 60HZ, στην ρυθμιση για την αναλυση στο player αν δηλωσω 1080p 60hz σημαινει οτι θα στελνει την εικονα προσαρμοσμενη ηδη στην αναλυση της τηλεορασης? ενω σε περιπτωση που το δηλωσω στα 24hz θα κανει την προσαρμογη η τηλεοραση?

Reaction score
0

Σε windows Xp sp3 δεν μπορω να το κανω map και βεβαια ουτε να "δω" τα network shares απο το pc μου. Το wd tv live εχει κανονικα internet,μπορω να το κανω ping απο το pc, και ολα τα test του δειχνουν οκ. μπορει καποιος να βοηθησει?

Reaction score
0

Mετά το συγκεκριμένο μοντέλο ήθελα να ήξερα του χρόνου τι θα βγάλουν? Τι παραπάνω θα μπορουσε να κάνει? Δε μιλάω βέβαια για firmware updates... Τέτοια σίγουρα θα βγάζουν συνεχώς...

Να ρωτήσω, επειδή το έχω αλλά δεν έχω δικιμάσει ακόμα να το συνδέσω σε δίκτυο, μπορείς να βάλεις οποιοδήποτε ιντερνετικο σταθμό να παίξει? Γιατί έχω λίγο περίεργα μουσικα γούστα (ambient - tech house - drum & bass κλπ...) και θέλω συγκεκριμένους σταθμους...

Reaction score
0

ψαχνωντας στο ιντερνετ βρηκα αυτο το σιτε

http://wdtvhd.com/

δεν ξερω αν εχει ειπωθει..ή αν μπορει να βοηθησει καποιους..το παραθετω.

Reaction score
3

Παιδιά έχει δοκιμάσει κανείς να ανοίξει το μηχάνημα ώστε να μας πει πραγματικά αν η μαύρη τετραγωνισμένη υποδοχή(Από εμένα) αν είναι sata υποδοχή?

Και τέλος η άσπρη υποδοχή τι είναι?

Reaction score
28

Τα μηχανακια τα εχω και τα τρια,τα 1080p 23.976 με τα 1080p 29.970 για αυτους που ξερουν δεν εχουν καμμια απολυτως σχεση,ας δοκιμασουν μερικα βιντεο τυπου IMAX.Amazon.1997,1080P.ts - Maldives.2009.BDRip.1080.mkv και πολλα αλλα και τα λεμε,ουτε με ενδιαφερει αν θα το πουλησω ουτε αν θα το θαψω, το σιγουρο ειναι οτι δεν παρασυρω κανενα στην αγορα του χωρις να παρουσιασω τα προβληματα του!!!!!
ΤΟ ΑUTO ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΕΙ γι αυτους που ενδιαφερονται

Εξοπλισμος.Dvico6500,Egreat34,WD-live,Transgear Dvx-700,DREAM800hd,philips46p 9704

Reaction score
1.213

Τα μηχανακια τα εχω και τα τρια,τα 1080p 23.976 με τα 1080p 29.970 για αυτους που ξερουν δεν εχουν καμμια απολυτως σχεση,ας δοκιμασουν μερικα βιντεο τυπου IMAX.Amazon.1997,1080P.ts - Maldives.2009.BDRip.1080.mkv και πολλα αλλα και τα λεμε,ουτε με ενδιαφερει αν θα το πουλησω ουτε αν θα το θαψω, το σιγουρο ειναι οτι δεν παρασυρω κανενα στην αγορα του χωρις να παρουσιασω τα προβληματα του!!!!!

Και επειδη τα μηχανακια αυτα ειναι ιδιοτροπα για αυτο γραφονται τοσα ποστ (100αδες ) απο χρηστες με τις εμπειριες τους....και για να ενημερωνονται οι αλλοι χρηστες.

Ομως κανενας δεν υπογραφει σε κανενα κανα συμβολαιο , ουτε παρασυρει τα μικρα παιζακια.

Βαζεις τα συν και τα πλην κατω καποιου μηχανηματος , διαβαζεις εντυπωσεις πολλων χρηστων και παιρνεις το ρισκο.

Ουτε σημαινει οτι αν καποιου τα αρχεια τα παιζει ,οτι κανενας δεν θα αντιμετωπισει προβλημα σε καποια αλλα.

Τωρα θα δοκιμασω το δικο μου..:142:..θα σας πω και εγω εντυπωσεις ελπιζω ..:114:

Reaction score
1
Re: Απάντηση: Western Digital TV HD2

Εγώ ενδιαφέρομαι, πες μου λεπτομέρειες... Πως έχεις οδηγηθεί σε αυτό το συμπέρασμα;

Reaction score
28

Το οτι παιζει ενα βιντεο πιο βαρυ ,δοιτι καποιος βλακοδως το κωδικοποιησε με λαθος τροπο, λογο του οτι εχει ισχυροτερο chipset δεν μου λεει τιποτα οταν στα βιντεο που εχω μεσα σε 7 τερα δισκους κανει σκαλωματα η τρεμουλιασματα στην κινηση, οχι βεβεαια σε ολα ενω τα ιδια dvico και egreat τα παιζουν κανονικα

Reaction score
0

παιδιά αυτό με το δίκτυο που το χάνει καμιά φορα μου το έκανε και εμένα αλλα πήγα ρυθμίσεις δικτύου και εκεί που έχει την επιλογή manual και auto ξανά πάτησα το auto και άμεσος μου το βρήκε. δεν το είχα στο manual απλά ξανά επιβεβαίωσα το auto. καμια φορα όντος μπορεί να χάνει το δίκτυο αλλα με αυτόν τον τρόπο το βρίσκει άμεσος 10 δευτερα υπόθεση είναι. Πάντως το μηχάνημα σπέρνει καμια σχέση με το παλιό που είχα, έχω βάλει τα πάντα και παίζουν τέλεια και IMAX transformers έχω δοκιμάσει που το παλιό γονάτιζε και αυτό το παίζει μέχρι και από το δίκτυο άνετα.... για τους υπότιτλους που όντος είναι λίγο πιο πάνω μπορώ να πω ότι τους συνήθισα άμεσος αλλα αν βάλουν και επιλογή να τους ρυθμίζουμε τότε το μηχάνημα θα αγγίζει το τέλειο....

Reaction score
28

Η επιλογη auto δεν λειτουργει και ειμαι υποχρεωμενος να επιλεγω χειροκινητα μη εχοντας όμως πληροφοριες για το framerate, δεν υπαρχει ουτε η επιλογη 1080p30 -1080p29,970 με αποτελεσμα τα βιντεο να χανουν frame, αλλα και σε πολλα mkv παρατηρουνται σκαλωματα σε ολες τι επιλογες video από το setup και με όλα τα firware,δεν μιλαμε βεβαια για τους υποτιτλουςςςςς
Σε γενικες γραμμες καμμια σχεση με το Dvico 6500 ουτε καν με το Egreat34
Ευχαριστω για την φιλοξενια

Reaction score
1

Δηλαδή, neutron53, επιλέγεις "auto" και δεν έχεις εικόνα; Εγώ, αυτό καταλαβαίνω όταν λες "δεν λειτουργεί".

Reaction score
1.846

Παιδιά έχει δοκιμάσει κανείς να ανοίξει το μηχάνημα ώστε να μας πει πραγματικά αν η μαύρη τετραγωνισμένη υποδοχή(Από εμένα) αν είναι sata υποδοχή?

Και τέλος η άσπρη υποδοχή τι είναι? ...
Ανέβασε κάπου τη φωτό σε μεγάλη ανάλυση (π.χ 1600Χ1200 και πάνω) και βάλε εδώ το λινκ να τη δούμε. :403:

Reaction score
28

Auto δεν σημαινει οτι δεν εχει εικονα αλλα οτι δεν αναγνωριζει αυτοματα τα frame rate ετσι ωστε να αλλαζει την εξοδο βιντεο για να μην εχουμε σκαλωματα στην εικονα οπως το κανουν τα player που ανεφερα

Reaction score
3

Ανέβασε κάπου τη φωτό σε μεγάλη ανάλυση (π.χ 1600Χ1200 και πάνω) και βάλε εδώ το λινκ να τη δούμε. :403:
Δεν μπορώ φίλε μου γιατί δεν το άνοιξα εγώ απλά στο σάϊτ του b-rad βρήκα τη φώτο.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.299
Members
38.539
Νεότερο μέλος
James.z.2007