- Reaction score
- 140
Re: Western Digital TV HD2
Εμενα auto παιζει παντα 60
Εμενα auto παιζει παντα 60
Αν είχες το μηχάνημα που ΔΕΝ το νομίζω αν πήγαινες στο μενούΗ απορια μου ειναι η εξης, ολοι αυτοι που εχουν το WD live βλεπουν καλα η εχουν
παραισθησεις? η βλεπουν ότι θελουν? τυπου ότι παιζει τα βιντεο σαν νερακι!!!!την στιγμη που η επιλογη auto δεν λειτουργει και ειμαι υποχρεωμενος να επιλεγω χειροκινητα μη εχοντας όμως πληροφοριες για το framerate, δεν υπαρχει ουτε η επιλογη 1080p30 -1080p29,970 με αποτελεσμα τα βιντεο να χανουν frame, αλλα και σε πολλα mkv παρατηρουνται σκαλωματα σε ολες τι επιλογες video από το setup και με όλα τα firware,δεν μιλαμε βεβαια για τους υποτιτλουςςςςς
Σε γενικες γραμμες καμμια σχεση με το Dvico 6500 ουτε καν με το Egreat34
Ευχαριστω για την φιλοξενια
Τα μηχανακια τα εχω και τα τρια,τα 1080p 23.976 με τα 1080p 29.970 για αυτους που ξερουν δεν εχουν καμμια απολυτως σχεση,ας δοκιμασουν μερικα βιντεο τυπου IMAX.Amazon.1997,1080P.ts - Maldives.2009.BDRip.1080.mkv και πολλα αλλα και τα λεμε,ουτε με ενδιαφερει αν θα το πουλησω ουτε αν θα το θαψω, το σιγουρο ειναι οτι δεν παρασυρω κανενα στην αγορα του χωρις να παρουσιασω τα προβληματα του!!!!!
ΤΟ ΑUTO ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΕΙ γι αυτους που ενδιαφερονται
Εγώ ενδιαφέρομαι, πες μου λεπτομέρειες... Πως έχεις οδηγηθεί σε αυτό το συμπέρασμα;ΤΟ ΑUTO ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΕΙ γι αυτους που ενδιαφερονται
Ανέβασε κάπου τη φωτό σε μεγάλη ανάλυση (π.χ 1600Χ1200 και πάνω) και βάλε εδώ το λινκ να τη δούμε. :403:Παιδιά έχει δοκιμάσει κανείς να ανοίξει το μηχάνημα ώστε να μας πει πραγματικά αν η μαύρη τετραγωνισμένη υποδοχή(Από εμένα) αν είναι sata υποδοχή?
Και τέλος η άσπρη υποδοχή τι είναι? ...
Δεν μπορώ φίλε μου γιατί δεν το άνοιξα εγώ απλά στο σάϊτ του b-rad βρήκα τη φώτο.Ανέβασε κάπου τη φωτό σε μεγάλη ανάλυση (π.χ 1600Χ1200 και πάνω) και βάλε εδώ το λινκ να τη δούμε. :403: