Western Digital TV HD LIVE

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Western Digital TV HD2

Παρακολουθώντας την διαμάχη μεταξύ neutron53 και των υπολοίπων έχω να καταθέσω και εγώ τα εξής προσπαθώντας να είμαι όσο πιο αντικειμενικός γίνεται

1) Η επιλογή Auto επιλέγει την μεγίστη ανάλυση και refresh rate της τηλεόρασης κατά συνέπεια στις πλείστες περιπτώσεις αυτή θα είναι είτε 1080p 60Hz (30 fps) είτε 720p 60Hz (30 fps). Οπότε εάν θέλετε να είστε σίγουροι ότι το WD TV Live θα παίξει στο σωστό frame rate την ταινία σας θα πρέπει με κάποιο πρόγραμμα να δείτε ποιο είναι αυτό και κατόπιν το δηλώσετε χειροκίνητα .
....
Αυτο ειναι το σημαντικοτερο κοματι της ολης υποθεσης ενος τετοιου μηχανηματος!
Εχω παρει το WDTV πριν ενα χρονο παρα κατι μερες και οσο το ειχα στο home cinema μου ολο αγχος και αναμονες για τα αποτυχημενα firmware της WD ειμουν. Η WD με το WDTV καταφερε να με κανει να σκεφτομαι αν θα παρω ακομα και εναν δισκο της ενω πριν ειμουν απο τους φανατικοτερους της. Ηταν απλα απαραδεκτη και δεν υποστηριξε καθολου το προιον της για μας τους Ελληνες. Εβγαιναν firmwares που εδινες υποτιθετε καινουργιες δυνατοτητες στο μηχανακι αλλα δεν μπορουσες να δεις ταινια με Ελληνικους υποτιτλους.
Τελη Απριλιου πηρα το Egreat M34A το οποιο ειναι αψογο, παιζει ΟΛΑ τα "fps" ΑΨΟΓΑ με την αυτοματη ρυθμιση που εχει. Αλλαζει μονο του αναλογα τα fps του αρχειου το mode αναλυσης/refresh (αυτο που λεει ο yiannp77 παραπανω οτι ΚΑΙ το νεο WD live ΔΕΝ το παει το γραμμα! Και μην ελπιζετε οτι θα βγαλει η WD fw που να το διορθωνει - αν το φτιαξει ποτε θα το φτιαξει βγαζοντας νεο μοντελο!!).
Δουλευω καθε μερα το Egreat για 1-2 ταινιες επι 6 μηνες και δεν εχω μπει ποτε στο μενου του μετα τις ρυθμισεις στην αρχη του σεταρισματος στο συστημα μου! Με την μπακατελα της WD καθε αρχειο διαφορετικου fps επρεπε να μπαινεις στο μενου και να αλλαζεις! (ασε που δεν μπορουσες καν να δεις στο ιδιο το μηχανημα τι fps ειχε!)

Βρηκα αυτο το θεμα ψαχνοντας και εγω πληροφοριες για το EGREAT EG-R1 το οποιο αν ειναι οσο καλο ειναι και το αδερφακι του M34A ειναι τρομερη ευκαιρια και το WD και 30 ευρω φτηνοτερο να ηταν απο το Egreat δεν θα αξιζε κανεις να το παρει. Μονο αν του το εδιναν τσαμπα!!! Τοτε ναι, καλο θα ηταν. Να εχει κατι να παιδευεται...

Reaction score
0

Αυτό που είπε ο yian είναι αυτό που είπα και εγώ. Ότι η συντριπτική πλειοψηφία των ταινιών δεν είναι γραμμένες όπως λές.

Όμως απο την άλλη πιο πολλές ταινίες είναι γραμμένες με πιο πολλά ref frames που κολλάνε στα egreat κτλ, παρά σε 29.97fps.

Οπότε ναι, 1 στις Χ(και δεν λέω 1 στις 2, λέω 1 στις 100) ταινίες ίσως χάνει μερικά frames. Το θέμα είναι πως τα άλλα μηχανηματάκια βγάζουν σκαλώματα σε μεγαλύτερο ποσοστό ταινιών. Όπως και να έχει, την υστερία και το κράξιμο εσυ το ξεκίνησες, όχι εμείς.
Οχι όλα......:116:

Reaction score
7
Re: Western Digital TV HD2

Παιδιά μια βοήθεια:

Παίζουν υπότιτλοι σε bluray iso τελικά ή όχι? Δεν μπορώ να το πετύχω. Δεν μιλάω για m2ts που παίζουν, αλλά για iso...

Reaction score
3
Απάντηση: Western Digital TV HD2

Επιτελουςκαι καποιος *yiannp77* συμφωνησε και ειδε αρκετα απο αυτα που αναφερω για το WD χωρις να διακατεχεται απο WDυστερια οπως μερικοι αδω μεσα λες και εχουμε να μοιρασουμε η να προωθησουμε απο συμφερον καποιο απο αυτα τα προιοντα,χαλαρωστε λιγο ολοι εσεις που ασχολειστε χρονια με HD υλικο και ξερετε τα παντα
Κοιτα ποιος μιλαει...
Ο αρχιξερολας - παντογνώστης....
Δηλαδή εσυ δεν έχεις μετοχές από egreat - dvico εεε?

Αυτό που είπε ο yian είναι αυτό που είπα και εγώ. Ότι η συντριπτική πλειοψηφία των ταινιών δεν είναι γραμμένες όπως λές.

Όμως απο την άλλη πιο πολλές ταινίες είναι γραμμένες με πιο πολλά ref frames που κολλάνε στα egreat κτλ, παρά σε 29.97fps.

Οπότε ναι, 1 στις Χ(και δεν λέω 1 στις 2, λέω 1 στις 100) ταινίες ίσως χάνει μερικά frames. Το θέμα είναι πως τα άλλα μηχανηματάκια βγάζουν σκαλώματα σε μεγαλύτερο ποσοστό ταινιών. Όπως και να έχει, την υστερία και το κράξιμο εσυ το ξεκίνησες, όχι εμείς.
Neuron57 αυτό το είδες?

Αυτο ειναι το σημαντικοτερο κοματι της ολης υποθεσης ενος τετοιου μηχανηματος!
Εχω παρει το WDTV πριν ενα χρονο παρα κατι μερες και οσο το ειχα στο home cinema μου ολο αγχος και αναμονες για τα αποτυχημενα firmware της WD ειμουν. Η WD με το WDTV καταφερε να με κανει να σκεφτομαι αν θα παρω ακομα και εναν δισκο της ενω πριν ειμουν απο τους φανατικοτερους της. Ηταν απλα απαραδεκτη και δεν υποστηριξε καθολου το προιον της για μας τους Ελληνες. Εβγαιναν firmwares που εδινες υποτιθετε καινουργιες δυνατοτητες στο μηχανακι αλλα δεν μπορουσες να δεις ταινια με Ελληνικους υποτιτλους.
Τελη Απριλιου πηρα το Egreat M34A το οποιο ειναι αψογο, παιζει ΟΛΑ τα "fps" ΑΨΟΓΑ με την αυτοματη ρυθμιση που εχει. Αλλαζει μονο του αναλογα τα fps του αρχειου το mode αναλυσης/refresh (αυτο που λεει ο yiannp77 παραπανω οτι ΚΑΙ το νεο WD live ΔΕΝ το παει το γραμμα! Και μην ελπιζετε οτι θα βγαλει η WD fw που να το διορθωνει - αν το φτιαξει ποτε θα το φτιαξει βγαζοντας νεο μοντελο!!).
Δουλευω καθε μερα το Egreat για 1-2 ταινιες επι 6 μηνες και δεν εχω μπει ποτε στο μενου του μετα τις ρυθμισεις στην αρχη του σεταρισματος στο συστημα μου! Με την μπακατελα της WD καθε αρχειο διαφορετικου fps επρεπε να μπαινεις στο μενου και να αλλαζεις! (ασε που δεν μπορουσες καν να δεις στο ιδιο το μηχανημα τι fps ειχε!)

Βρηκα αυτο το θεμα ψαχνοντας και εγω πληροφοριες για το EGREAT EG-R1 το οποιο αν ειναι οσο καλο ειναι και το αδερφακι του M34A ειναι τρομερη ευκαιρια και το WD και 30 ευρω φτηνοτερο να ηταν απο το Egreat δεν θα αξιζε κανεις να το παρει. Μονο αν του το εδιναν τσαμπα!!! Τοτε ναι, καλο θα ηταν. Να εχει κατι να παιδευεται...
Όπως εσύ προείπες το egreat το έχεις είδη τουλάχιστον 6 μήνες οπότε έχουν βγει αρκετά firmwares για το μηχάνημα μπορείς να μας πεις αν με το 1 firmware τα έπαιζε όλα τόσο τέλεια όσο τα περιγράφεις?
Κάτσε λοιπόν να βγάλει και η wd τόσα firmware και αν συνεχίζει να έχει μικρο προβληματάκια τότε οκ να το δεκτο αλλα να θάβεται ένα μηχάνημα που μόλις βγήκε και δεν προλάβανε καλά καλά να δούνε οι πλειοψηφία των χρηστών ποια είναι τα μικρο προβληματάκια του ώστε να τα στείλουν στη wd και να τα διορθώσει με μελλοντικό firmware update(Όπως φαντάζομαι θα κάνουν και στην egreat και σε οποιαδηποτε εταιρία με τέτοιου είδους προϊόντα)

Reaction score
8

Απορω βρε παιδια που τσακωνεστε χωρις λογο και αιτια.
Τι δηλαδη επειδη πηραμε καποιο μηχανακι πρεπει να αποδειξουμε σε ολους οτι δεν καναμε λαθος επιλογη,λες και υπαρχει κατι που ειναι τελειο.Ολα εχουν υπερ και κατα,αναλογα με το τι θες και σε τι τιμη υπαρχει και το αναλογο μηχανημα.

Reaction score
28

Λεγε λεγε κατι θα μεινη ,η υστερια σου συνεχειζεται αγαπητε fits79 ,ΧΑΛΑΡΩΣΕ!!!!!!!!!!

Reaction score
3

Και ξαναλέω κοίτα ποιος μιλάει.

Εσύ το ξεκίνησες όλο αυτό με την ειρωνεία σου και το χλευασμό σου σε όλους και τώρα που άναψες το φιτίλι και τώρα μας λες ηρέμησε..

Μπράβο ωραίοι τρόποι...

Reaction score
1.213

Λεγε λεγε κατι θα μεινη ,η υστερια σου συνεχειζεται αγαπητε fits79 ,ΧΑΛΑΡΩΣΕ!!!!!!!!!!

Πιο κατω απο αυτο θεμα υπαρχει αλλο με τιτλο

'' EGreat EG-M34A, το "WD HD TV Media Player KILLER" ???''

...γιατι λοιπον δεν πας να ενημερωσεις τον κοσμο οτι το egreat οχι μονο ειναι ο φονιας του wd αλλα παταει στην κυριολεξια και το wd live.

Να προστατευσεις τον κοσμο και απο την wd-υστερια...

Reaction score
0

Εγώ πάλι δεν καταλαβαίνω το εξής:
γιατί κάποιος να αγοράσει 15 παρόμοια "μηχανάκια" xtreamer, WD Live, E-Great, κτλ. και να τα δοκιμάζει όλα μαζεμένα στο σπίτι;

Reaction score
1.213

Εγώ πάλι δεν καταλαβαίνω το εξής:
γιατί κάποιος να αγοράσει 15 παρόμοια "μηχανάκια" xtreamer, WD Live, E-Great, κτλ. και να τα δοκιμάζει όλα μαζεμένα στο σπίτι;

Προφανως εννοεις γιατι να ''μην''.

Γιατι ειναι λιγο δυσκολο....αλλα οποιος ενδιαφερεται και ειναι Κορινθο του δινω το παλιο wd, το egreat m31b και το wd live να κανει οσες και οτι δοκιμες θελει...με οτι υλικο θελει και οτι συγκρισεις θελει..με τα δικα του (λεω αλλος καθοτι εγω δεν εχω τοσο υλικο )

Γιατι εμεις δεν εχουμε κολληματα και υστεριες ...:142:

Reaction score
0

Όπως εσύ προείπες το egreat το έχεις είδη τουλάχιστον 6 μήνες οπότε έχουν βγει αρκετά firmwares για το μηχάνημα μπορείς να μας πεις αν με το 1 firmware τα έπαιζε όλα τόσο τέλεια όσο τα περιγράφεις?

NAI! Με το που το πηρα εβαλα το FW που υπηρχε στο νετ γιατι αυτο που ειχε μεσα ηταν παλιο. Ολα δουλεψαν τελεια και δεν χρειαστηκε να ξανακοιταξω για FW !

Κάτσε λοιπόν να βγάλει και η wd τόσα firmware και αν συνεχίζει να έχει μικρο προβληματάκια τότε οκ να το δεκτο αλλα να θάβεται ένα μηχάνημα που μόλις βγήκε και δεν προλάβανε καλά καλά να δούνε οι πλειοψηφία των χρηστών ποια είναι τα μικρο προβληματάκια του ώστε να τα στείλουν στη wd και να τα διορθώσει με μελλοντικό firmware update(Όπως φαντάζομαι θα κάνουν και στην egreat και σε οποιαδηποτε εταιρία με τέτοιου είδους προϊόντα)
Δεν με διαβασες προσεκτικα. Σου ειπα οτι εχω το WDTV (το 1ο) ενα χρονο και ειχα περασει 15 διαφορετικα prereleases FW τα οποια ηταν ολα απαραδεκτα με ΠΟΛΛΑ προβληματα - ΟΧΙ ΕΝΑ! Μηνες ολοκληρους ξενα φορουμ στα οποια "συμετειχαν" τυποι της WD επισημα, ειχαν γεμισει με προτασεις - προβληματα - bugs κλπ και ολο ελεγαν ναι θα τα φτιαξουμε κλπ, και το αποτελεσμα ηταν να περνανε οι μηνες και να βγαινουν μουφες νεα FW με ΝΕΑ bugs! Οι πρωταρηδες της Egreat ειναι πολυ πιο επαγγελματιες απο την WD που αποδειχτηκαν στην πραξη χειροτεροι απο ερασιτεχνες. Εχουν βγαλει 1-2 ολα και ολα FW ενω η WD 15 αποτυχημενα! Τι στο διαολο, στην τυχη γραφανε τον κωδικα; Δεν ειχαν μια TV να τα δοκιμασουν;! Μετα απο 7 μηνες διορθωσαν ελαχιστα πραγματα με το τελευταιο FW και επισημα με δηλωση τους παρατησαν την "υποστηριξη" του παλιου αφου εβγαλαν νεο μοντελο.
Αν ειχες περασει οσα περασαμε θα τους ειχες ριξει εδω μεσα οσα μπινελικια δεν εχεις ριξει σε ολους μαζι! :107:
Ακου λοιπον τι σου λενε οσοι εζησαν 5 πραγματα και μην εισαι τοσο πεισματαρης...

Reaction score
28

Αγαπητε blaroko μην ασχολησε πλεον ειναι κολλλλημενοι, εγω παντως παρειγγηλα και το
EG-R1 για να δω πως παει.

Εξοπλισμος.Dvico6500,Egreat34,WD-live,Transgear Dvx-700,DREAM800hd,philips46p 9704

Reaction score
0

καλα ρε παιδια..αν ειναι να παιρνουμε σβαρνα ολα τα Media player που υπαρχουν...με τα ιδια λεφτα γιατι δεν φτιαχνουμε ενα αξιοπρεπες htpc και να τελειωνει η αγωνια μας τι παιζει και πως το παιζει?

Reaction score
0

καλα ρε παιδια..αν ειναι να παιρνουμε σβαρνα ολα τα Media player που υπαρχουν...με τα ιδια λεφτα γιατι δεν φτιαχνουμε ενα αξιοπρεπες htpc και να τελειωνει η αγωνια μας τι παιζει και πως το παιζει?
Γιατι θελει χωρο, ενεργεια, βγαζει θερμοτητα και θορυβο. Εχω και htpc αλλα δουλευω το M34A και ειναι κλειστο το HTPC. (chipset GF8300 amd x2 4850 4GB DDR2 / 800Mhz, δισκος 1TB LP SEAGATE ο πιο κρυος και αθορυβος) αλλα το μικρο κανει την δουλεια πολυ καλα!
Το WDTV απο την αλλη ηταν σχεδον παντα κλειστο και επαιζε το HTPC πριν παρω το Egreat...

Και βεβαια δεν ειναι τα ιδια λεφτα εκτος αν εννοεις στην περιπτωση που καποιος παρει 2-3 τετοια μηχανακια.

Reaction score
0

δοκιμασα με το προγραμμα MKVToolnix

http://www.avsite.gr/vb/showthread.php?t=58000

και ενσωματωσα τους υποτιτλους στην ταινια..(δηλωνοντας κωδικοποιηση υποτιτλων windows 1253) και οι υποτιτλοι ειναι πιο χαμηλα πλεον...διαβαζονται κανονικα απο το player.

Reaction score
1

Κοίταξε, είναι υπερβολή αυτό που γίνεται από κάποιους. Πεταμένα λεφτά είναι.

Η ουσία είναι ότι τα περισσότερα μηχανάκια, είναι και πολύ πιο φτηνά από ακόμα και το βασικό HTPC, το κόστος χρήσης πολύ πιο χαμηλό (άλλο 10w άλλο 300+w για ρεύμα) και πολύ πιο σταθερά στο τι παίζουν και πόσο καλά το παίζουν. Με το HTPC δεν βρίσκεις ποτέ ισορροπία.

Reaction score
8

NAI! Με το που το πηρα εβαλα το FW που υπηρχε στο νετ γιατι αυτο που ειχε μεσα ηταν παλιο. Ολα δουλεψαν τελεια και δεν χρειαστηκε να ξανακοιταξω για FW !

Δεν με διαβασες προσεκτικα. Σου ειπα οτι εχω το WDTV (το 1ο) ενα χρονο και ειχα περασει 15 διαφορετικα prereleases FW τα οποια ηταν ολα απαραδεκτα με ΠΟΛΛΑ προβληματα - ΟΧΙ ΕΝΑ! Μηνες ολοκληρους ξενα φορουμ στα οποια "συμετειχαν" τυποι της WD επισημα, ειχαν γεμισει με προτασεις - προβληματα - bugs κλπ και ολο ελεγαν ναι θα τα φτιαξουμε κλπ, και το αποτελεσμα ηταν να περνανε οι μηνες και να βγαινουν μουφες νεα FW με ΝΕΑ bugs! Οι πρωταρηδες της Egreat ειναι πολυ πιο επαγγελματιες απο την WD που αποδειχτηκαν στην πραξη χειροτεροι απο ερασιτεχνες. Εχουν βγαλει 1-2 ολα και ολα FW ενω η WD 15 αποτυχημενα! Τι στο διαολο, στην τυχη γραφανε τον κωδικα; Δεν ειχαν μια TV να τα δοκιμασουν;! Μετα απο 7 μηνες διορθωσαν ελαχιστα πραγματα με το τελευταιο FW και επισημα με δηλωση τους παρατησαν την "υποστηριξη" του παλιου αφου εβγαλαν νεο μοντελο.
Αν ειχες περασει οσα περασαμε θα τους ειχες ριξει εδω μεσα οσα μπινελικια δεν εχεις ριξει σε ολους μαζι! :107:
Ακου λοιπον τι σου λενε οσοι εζησαν 5 πραγματα και μην εισαι τοσο πεισματαρης...
Για τα prereleases FW δεν εχω παρα να συμφωνησω μαζι σου,μας ειχαν τρελλανει με τα updates:141:
Δεν νομιζω να το επαναλαβουν μετα το κραξιμο.

Reaction score
0

Για τα prereleases FW δεν εχω παρα να συμφωνησω μαζι σου,μας ειχαν τρελλανει με τα updates:141:
Δεν νομιζω να το επαναλαβουν μετα το κραξιμο.
Γιατι να μην το επαναλαβουν;
Ποσο κραξιμο εφαγαν οπως λες και τελικα ΔΕΝ εβγαλαν FW που να λυνει τα προβληματα; Το κραξιμο επεσε απο το πρωτο prerelease 2 Απριλιου αν θυμαμαι καλα και συνεχιζαν. Και στο τελος ειπαν παρτε την τελευταια prerelease και that's it - take the pool :136: ! Παρτε το επομενο μοντελο και πεταξτε το παλιο!
Το μονο σιγουρο ειναι οτι δεν θα τους δωσω προσωπικα την δυνατοτητα να μου το ξανακανουν! Δεν θα ξαναπαρω ενα μηχανημα που δεν δουλευει καλα ελπιζοντας οτι ΔΗΘΕΝ θα το βελτιωσουν με FW update! Τους μαθαμε! Το δις εξαμαρτιν...

Αλλωστε εχω καλυφθει απολυτα με το Egr8 34 και δεν ψαχνομαι! Παρα μονο απο επαγγελματικο ενδιαφερον θελω να δω το EG-R1.

Reaction score
0

μονο εγω εχω προβληματα με το network shares :( ? Δεν μου δουλευουν καθολου σε windows xp και σε windows 7 ναι μεν βλεπει τους φακελους αλλα δεν βλεπει τα video μεσα σε αυτους (βλεπει οποτε και οταν θελει καποια απο αυτα). κατα τα αλλα σε σχεση με το παλιο ειναι πιο καλο και κυριως πιο γρηγορο αλλα εγω για το δικτυο πηρα και το καινουργιο..... :( καποιο tutorial ή καποιες γενικες οδηγιες? μηπως υπαρχει καποιος media server οπως το myihome κτλ που να ειναι συμβατος με το wd tv live αλλα να υποστηριζει και srt subs? Με windows media player 11 sharing στα xp βλεπω τα video αλλα οχι και τα εξωτερικα srt subtitles...... :(

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • spylab
    TrumpoMusk

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.316
Members
38.538
Νεότερο μέλος
intergrale