XTreamer Media Player και ο πόλεμος των Media Players καλά κρατεί...

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Re: XTreamer Media Player και ο πόλεμος των Media Players καλά κρατεί..

αυτό δεν καταλαβα τι κανει ακριβώς? μπορεί καποιος να το εξηγήσει με λίγα λόγια την χρησιμότητα και την λειτουργία του?

Να ρωτήσω και κατι ακόμα το ρουτερ μου είναι b,g πρωτόκολο Νetfaster (hol)με την κεραία την δικιά του που είναι πρωτόκολου n είναι συμβατή? Εγω τώρα του εβαλα ένα φλασάκι ασύρματου δικτύου με g και συνδεετε αλλα όπως ειπα εχω αυτα τα προβλήματα που αναφέρω ποιο πανω.. Με δοκιμή πάντως με n πριν με firmware 1.03.1 δούλευε πάλι όμως με προβλήματα...
http://www.xtreamer.net/generalInner.aspx?CatID=1044

Reaction score
0
Απάντηση: XTreamer Media Player και ο πόλεμος των Media Players καλά κρατεί...

ευχαριστω για τις απαντήσεις σου. Το περασα τελικα το firmware με την διαδικασια emergencyfirmware....

Reaction score
798

Εχω καποιες ερωτησεις....

1)Τελικα παιζει τα αρχεια που δεν παιζουν τα τωρινα popcorn/egreat?
Αναφερομαι σε δυσκολες ματροσκες τυπου g.i.joe 1080p wiki , terminator 1080p wiki και αλλες παρεμφερεις (κυριως 1080p wiki/eureka releases ).
Το αν το wd live παιζει και πιο δυσκολα δεν με ενδιαφερει, απλα να ξερω οτι παιζει αψεγαδιαστα τα συγκεκριμενα.
2)Υπαρχει τελικα θεμα με την κινηση σε 23.976 η σε 24hz?
3)True hd περναει κανονικα bitstream αλλα προς το παρων μονο dts-core?
4)Youtube παιζει κανονικα μεσω wifi?Aπλα .avi/divx ?Για μτροσκες απο οτι εχω καταλαβει οχι (720p ισως?)
5)Οταν παιζει 1080p απο εσωτερικο δισκο υπαρχει θεμα θορυβου με τον ανεμιστηρα στο low?
6)Μπορεις να παιζεις μουσικη mp3/flac και παραλληλα να βλεπεις φωτογραφιες?
7)Κλεινει κανονικα με καποιο διακοπτακι ή ειναι μονιμως stand by οταν το κλεινεις απο το remote?Εστω και ετσι ειναι καποιο φωτακι μονιμα αναμμενο?

Ευχαριστω προκαταβολικα και sorry για τις πολλες ερωτησεις ...

Reaction score
798

Καποιες ερωτησουλες ...

1)Τελικα παιζει bd iso μαζι με υποτιτλους?Δεν αναφερομαι στους εξωτερικους.Παιζει μονο την ταινια η εμφανιζει και μενου?
2)Αν το bd δεν το εχεις σαν iso αλλα κανονικα με την δομη του bd στυλ copy, θα το παιξει?
3)Ειναι 100% σιγουρο οτι παιζει ματροσκες δυσκολες τυπου 1080p wiki/eureka ?
4)Mεσω wifi παιζει απροσκοπτα youtube/divx ?Aν ρωτησω και για 720π θα ζηταω πολλα?
5)Παιζει καλα σε 1080/24 ?
6)Αναγνωριζει και αλλαζει αυτοματα το framerate αναλογα με το βιντεο που θα παιξει? 50/60/24/23.976 hz?

Ευχαριστω εξ'αρχης...

Reaction score
2
Re: Απάντηση: XTreamer Media Player και ο πόλεμος των Media Players καλά κρατεί...

Καποιες ερωτησουλες ...

1)Τελικα παιζει bd iso μαζι με υποτιτλους?Δεν αναφερομαι στους εξωτερικους.Παιζει μονο την ταινια η εμφανιζει και μενου?
2)Αν το bd δεν το εχεις σαν iso αλλα κανονικα με την δομη του bd στυλ copy, θα το παιξει?
3)Ειναι 100% σιγουρο οτι παιζει ματροσκες δυσκολες τυπου 1080p wiki/eureka ?
4)Mεσω wifi παιζει απροσκοπτα youtube/divx ?Aν ρωτησω και για 720π θα ζηταω πολλα?
5)Παιζει καλα σε 1080/24 ?
6)Αναγνωριζει και αλλαζει αυτοματα το framerate αναλογα με το βιντεο που θα παιξει? 50/60/24/23.976 hz?

Ευχαριστω εξ'αρχης...
1)Παίζει BD iso, την κύρια ταινία με τους εσωτερικούς της υπότιτλους, χωρίς τα μενού.Σε ταινίες όμως με περισσότερα από ένα αρχεία .m2ts, "βλέπει" μόνο το μεγαλύτερο.
2)Αν το BD το έχεις σαν φάκελο, παίζεις τα αρχεία .m2ts με τους εσωτερικούς υποτίτλους (PGS).
3)Παίζει όλες τις ματρόσκες, εκτός από εξεζητημένα δοκιμαστικά clips με 16 refframes και κάτι τέτοια (που δεν τα βρίσκεις σε ταινίες).
4)Δεν το έχω δοκιμάσει (έχω ενσύρματο, από το οποίο παίζει τα πάντα) αλλά από ότι διαβάζω μέχρι 720p δεν έχει πρόβλημα.
5)Ναι
6)Αλλάζει αυτόματα από 60 σε 24 ή από 50 σε 24 (ανάλογα ποιο έχεις επιλέξει), αλλά όχι και τα τρία μαζί (όπως το Egreat).

Reaction score
0

Αναφερομαι σε δυσκολες ματροσκες τυπου g.i.joe 1080p wiki , terminator 1080p wiki και αλλες παρεμφερεις (κυριως 1080p wiki/eureka releases ).

Αυτα τα 2 ..ειναι οι κορυφες...τα αλλα απλως οδοντοκρεμες ...

Reaction score
0
Re: Απάντηση: XTreamer Media Player και ο πόλεμος των Media Players καλά κρατεί...

Αυτα τα 2 ..ειναι οι κορυφες...τα αλλα απλως οδοντοκρεμες ...
Και βέβαια τα παίζει!! Φυσικά...εάν μου πεις για αρχείο EsiR ...1920x1080 με 12 reframes και βέβαια το παίζει αλλά με πιξελιάσματα!! Και καλά κάνει εδώ που τα λέμε. Γατί τέτοια αρχεία είναι "σκουπίδια" encoding που κανένα media player δεν παίζει.

Reaction score
798

ποιο esir release εχει 12 reframes και δεν παιζει?

Reaction score
0

ποιο esir release εχει 12 reframes και δεν παιζει?
General
Complete name : \\MYXTREAMER\Xtreamer\sdb1\HD Movies\Tranformers 2007.mkv
Format : Matroska
File size : 12.3 GiB
Duration : 2h 23mn
Overall bit rate : 12.3 Mbps
Movie name : Transformers (2007)
Encoded date : UTC 2008-09-18 20:25:36
Writing application : mkvmerge v2.0.2 ('You're My Flame') built on Feb 21 2007 23:40:55
Writing library : libebml v0.7.7 + libmatroska v0.8.1
Cover : Yes / Yes / Yes

Video
ID : 1
Format : AVC
Format/Info : Advanced Video Codec
Format profile : [email protected]
Format settings, CABAC : Yes
Format settings, ReFrames : 12 frames
Muxing mode : Container [email protected]
Codec ID : V_MPEG4/ISO/AVC
Duration : 2h 23mn
Bit rate : 10.5 Mbps
Nominal bit rate : 10.7 Mbps
Width : 1 920 pixels
Height : 800 pixels
Display aspect ratio : 2.40:1
Frame rate : 23.976 fps
Resolution : 24 bits
Colorimetry : 4:2:0
Scan type : Progressive
Bits/(Pixel*Frame) : 0.285
Stream size : 10.5 GiB (85%)
Writing library : x264 core 60 r877M c74a8e2
Language : English

Το παίζει.....αλλά μου κάνει πιξελιάσματα. Βέβαια ξέχασα να πω ότι είναι [email protected] xexe ...( + bitrate >12)

Reaction score
0
Προχθές είδα ότι είχε αρκετά κομμάτια από αυτό στο Media Markt στο ΜΑΡΟΥΣΙ... δεν θυμάμαι τιμή όμως..

Reaction score
798

139e εχει παντου και στο πλαισιο σιγουρα εχουν την παρτιδα που εχει μεσα δωρεαν το wifi usb stick...

Reaction score
0
Το πηρα και εγω.
Το παρηγγειλα απο το site τους την προηγουμενη Παρασκευη (6:00 το πρωϊ) και ηρθε την προηγουμενη Τριτη στο σπιτι.
Χθες το εβαλα μπρος και το δοκιμασα. Περασα και το τελευταιο firmware.

Πολυ με ενθουσιασε η εικονα του.
Σε σχεση με το popcorn a-110 που εχω και στην ιδια ματροσκα, νομιζω οτι το xtreamer εβγαλε πιο καθαρη εικονα.

Απο την αλλη. δε βαζω και το χερι μου στη φωτια γιατι πειραματιστικα χθες, μετα απο κατι ασκησεις στα ψηφιακα που εχω και επειδη εγραφα για λογικες πυλες και λογικες συναρτησεις και κυκλωματα, μπορει να τα εβλεπα πιο ψηφιακα απο οτι πρεπει.

Reaction score
2
Το πηρα και εγω.
Το παρηγγειλα απο το site τους την προηγουμενη Παρασκευη (6:00 το πρωϊ) και ηρθε την προηγουμενη Τριτη στο σπιτι.
Χθες το εβαλα μπρος και το δοκιμασα. Περασα και το τελευταιο firmware.

Πολυ με ενθουσιασε η εικονα του.
Σε σχεση με το popcorn a-110 που εχω και στην ιδια ματροσκα, νομιζω οτι το xtreamer εβγαλε πιο καθαρη εικονα.

Απο την αλλη. δε βαζω και το χερι μου στη φωτια γιατι πειραματιστικα χθες, μετα απο κατι ασκησεις στα ψηφιακα που εχω και επειδη εγραφα για λογικες πυλες και λογικες συναρτησεις και κυκλωματα, μπορει να τα εβλεπα πιο ψηφιακα απο οτι πρεπει.
Σαν πρώτη εντύπωση και εμένα την ίδια μου άφησε, όταν το πρωτοπήρα.Πάντως οι διαφορές πρέπει να είναι μικρές και,δεν ξέρω για καλύτερη, αλλά χειρότερη εικόνα δεν έχει σίγουρα.

Αν έρχεται τόσο γρήγορα από το site τους πλέον,δεν αξίζει να το πάρεις από εδώ.

Reaction score
1
Απάντηση: Re: XTreamer Media Player και ο πόλεμος των Media Players καλά κρατεί...

Σαν πρώτη εντύπωση και εμένα την ίδια μου άφησε, όταν το πρωτοπήρα.Πάντως οι διαφορές πρέπει να είναι μικρές και,δεν ξέρω για καλύτερη, αλλά χειρότερη εικόνα δεν έχει σίγουρα.

Εγώ πάντως το έχω δυο εβδομάδες, και ειδικά μετά την τελευταία αναβάθμιση (2,02), ΠΕΤΑΕΙ!!!
Άπαιχτο!

Reaction score
0

Δεν ξερω αν ερχεται τοσο γρηγορα ή σταθηκα τυχερος.
Οταν εκανα την παραγγελια στις 13/11 το πρωϊ, ελαβα message που ελεγε οτι η επεξεργασια της παραγγελιας θα γινεις στις 18/11. Στις 14/11 ειδα ομως την παραγγελια σαν σταλμενη.

ΤΙ να πω, ειμαι χαρουμενος και γλυτωσα και τα εξτρα που χρεωνουν οι εδω εμποροι.

Παντως αμα εμενα μου ερχεται με 119 ευρα και ο εμπορος το πουλαει 139 τοτε ειμαι σιγουρος οτι κερδιζει πανω απο 20 ευρα το τεμαχιο.
Αρα καλυτερα στην πηγη

Reaction score
0
ισχύει ακόμα, αν το πάρεις μέχρι 1/12
Nαι ε ? Ωστε γι αυτό οι αποστολές του eTRAYz ξεκινάνε 1/12....και περιμένω τώρα 1 μήνα περίπου....για να μαζέψει orders η Xtreamer..... ( ας όψεται....)

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.610
Members
38.473
Νεότερο μέλος
Shawsounds