XTreamer Media Player και ο πόλεμος των Media Players καλά κρατεί...

Reaction score
0
Απάντηση: XTreamer Media Player και ο πόλεμος των Media Players καλά κρατεί...

επιπλεον Live ελληνικα καναλια εχουν μπει απο κανεναν?

Reaction score
0
Κοι καλημερα σας.Παιζει να εχει καποιος το τηλεκοντρολ του xtreamer winder 1 και να μη το χρησιμοποιει?(Με το αζημιωτο φυσικα)Το δικο μου τα επεξε.Υπαρχει καποιο καταστημα στην Ελλαδα να πουλα καινουριο?Ευχαριστω

Reaction score
1.006
Κάτοχος κι εγώ του εν λόγω μηχανήματος είμαι πολύ ευχαριστημένος από την αναπαραγωγή μέσω δικτύου (με NFS).
Ακόμα και μεγάλα MKV των 35GB παίζουν άψογα με άριστη εικόνα !
Παρατήρησα στη TV μου ,μια 40αρα LCD SAMSUNG πενταετίας στη ρύθμιση 1080p 50hz η 60hz έκανε ανά τακτά διαστήματα διακοπές στον ήχο...μόλις επέλεξα 1080i 60hz η αναπαραγωγή ήταν αψεγάδιαστη! Αυτό για όποιον παρατηρήσει παρόμοιο πρόβλημα.
Σε φάκελο με δομή BLUE RAY αναπαράγει για λίγο το μενού κι έπειτα γυρνά στο μενού του Xtreamer,υπάρχει τρόπος να παίξει αλλιώς?

ευχαριστώ!

Reaction score
1.458
Τα παλιά μοντέλα της realtek δεν έχουν auto framerate.Δεδομένου ότι οι πιο πολλές ματρόσκες που βλέπουμε είναι σε 23.976 καλό είναι να επιλέγουμε 1080p/60Hz στα settings του media player.Σε 1080p/50Ηz θα το βάζεις αν έχεις κάποια ευρωπαϊκή ταινία κυρίως σε avi και κάποιες φορές σε mkv,mp4 κλπ
Δοκίμασε αυτά τα settings και πες μου αν δουλεύουν σωστά

Reaction score
1.006
Στα 1080p 50hz η 60hz κάνει διακοπές στον ήχο...σε 1080i δεν κάνει....όπως και να χει η αναπαραγωγή είναι τέλεια κι έτσι!

Reaction score
1.458
Τότε πρέπει να bug του firmware,δοκίμασε όμως και με άλλο καλώδιο hdmi ή και σε άλλη θύρα hdmi της tv.

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.756
Members
38.491
Νεότερο μέλος
Δημήτριος Φάβας