XTreamer Media Player και ο πόλεμος των Media Players καλά κρατεί...

Reaction score
0
Απάντηση: XTreamer Media Player και ο πόλεμος των Media Players καλά κρατεί...

Απο οτι βλεπω απο την εικονα ειναι το ιδιο

Reaction score
83

120 euro

Reaction score
0

Το πρόβλημα με τα hd trailer είναι ότι πρέπει να πληρώσουν δικαιώματα (περίπου 5 $ ανά συσκευή) . Είναι σε διαπραγματεύσεις .

9

Reaction score
0
Επίσης να προσθέσω ότι τα mkv's που έχουν Video format profile : [email protected] και 16 Reframes ('οπως πολλά media players) δεν τα παιζει!!
Aξίζει όμως να προσθέσω ότι mkv file με video profile [email protected] και 11 reframes έπαιζε με σπασίματα από τον Xtreamer και μόλις το έβαλα στον WDTV έπαιξε κανονικά!!!!!

Reaction score
0
Το παρακάτω είναι το timeline των new firmwares που ετοιμάζει το R&D του Xtreamer :

Dear Friends

After seriously reviewing our bug tracker online system and numerous RD meetings and internal verifications we happy to announce you our roadmap as to our future firmware updates of the xtreamer

The Firmwares will be released in these days :

with HD GUI and improved core elements , major bug fixes of faster networking speed in both wired and wireless and new internet radio (live radio + shoutcast ) and powerful music jukebox that fully supports PLS files and even BD ISO support with hopefully Blu Ray menus

with XMJ integraetd with support for music + movies + pictures cover art. Folder playback - you will be able to get info OSD about any file or even play directly the contents of folders by clicking PLAY on the RC while you are on the media library.

(4) On the 1.11.2009 we will release the new eTRAYZ nas.

================================================== ===
Xtreamer road map Skeleton - (Target time for beta releases)

This days are final but may be subjected to short delay of 1 or 2 days give and take.

(official releases will be 1 week later)

7.9 (1.03)--------> 12.10(2.0 new SDK based) --------> 30.10(2.1 new SDK based)

Reaction score
0

Xtreamer ή WD TV 2?
Επειδή αύριο μου ρχεται η plasma που έχω παραγγείλει και μέχρι να τη στρώσω θα χρειαστούν 2 βδομάδες...άρα πάμε κοντά στις 20/10 που θα βγει το WD TV 2. Σαν mediabox το Xtreamer και το WD TV 1 κολλάνε καθόλου σε 1080p videos?

Reaction score
2
Re: Απάντηση: XTreamer Media Player και ο πόλεμος των Media Players καλά κρατεί...

Xtreamer ή WD TV 2?
Επειδή αύριο μου ρχεται η plasma που έχω παραγγείλει και μέχρι να τη στρώσω θα χρειαστούν 2 βδομάδες...άρα πάμε κοντά στις 20/10 που θα βγει το WD TV 2. Σαν mediabox το Xtreamer και το WD TV 1 κολλάνε καθόλου σε 1080p videos?
To WD TV 1 κολλάει σε αρκετά.
Το xtreamer κολλάει κι αυτό σε μερικά, μέσω δικτύου όμως, από USB τα παίζει κανονικά.Για το WD TV 2 δεν ξέρω ακόμη (αφού δεν έχει κυκλοφορήσει).

Πάντως περί τα μέσα του μηνός θα βγει νέο firmware για το xtreamer που λένε ότι θα λύσει όσα προβλήματα έχει.

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Απάντηση: XTreamer Media Player και ο πόλεμος των Media Players καλά κρ

To WD TV 1 κολλάει σε αρκετά.
Το xtreamer κολλάει κι αυτό σε μερικά, μέσω δικτύου όμως, από USB τα παίζει κανονικά.Για το WD TV 2 δεν ξέρω ακόμη (αφού δεν έχει κυκλοφορήσει).

Πάντως περί τα μέσα του μηνός θα βγει νέο firmware για το xtreamer που λένε ότι θα λύσει όσα προβλήματα έχει.
Ωραία θα περιμένω λίγο να βγει το firmware και παράλληλα το WD TV 2 να δω ποιό είναι καλύτερο!

Reaction score
2
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: XTreamer Media Player και ο πόλεμος των Media Players καλ

Ωραία θα περιμένω λίγο να βγει το firmware και παράλληλα το WD TV 2 να δω ποιό είναι καλύτερο!
Το Xtreamer το έφερε ήδη το Multirama, στα 139 ευρώ, όμως.

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: XTreamer Media Player και ο πόλεμος των Media P

Το Xtreamer το έφερε ήδη το Multirama, στα 139 ευρώ, όμως.
Και γιατί να μην το παραγγείλεις απ' έξω με 119 ευρώ και θα έρθει και στο σπίτι σου?
Για κορόϊδα ψάχνει το συγκεκριμένο μαγαζί?

Reaction score
2
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: XTreamer Media Player και ο πόλεμος των Med

Και γιατί να μην το παραγγείλεις απ' έξω με 119 ευρώ και θα έρθει και στο σπίτι σου?
Γιατί μπορεί να μην κρατιέσαι!!!
Δεν ξέρω αν άλλαξε η κατάσταση, αλλά απ'έξω δεν έστελναν συνέχεια, αλλά σε καθορισμένες ημερομηνίες.Εμένα το δικό μου έκανε πάνω από μήνα για να'ρθει (σε άλλους και δύο).

Reaction score
27
Στη Αγγλία ανακοινώθηκε η διάθεση ψύκτρας που κάνει το Xteamer τελείως αθόρυβο, με κόστος μόλις 10,43 λίρες + VAT.

Την πουλάνε μάλιστα πακέτο με το Xtreamer εδώ.

Reaction score
27
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: XTreamer Media Player και ο πόλεμος των Med

Σίγουρα απ' εξω συμφέρει στην τιμή. Υπάρχει όμως το πρόβλημα του service. Αν πάθει κάτι τι το κάνεις? Το στέλνεις στην Αγγλία (ποιός πληρώνει τα μεταφορικά κτλ)?

Πριν από μερικές ημέρες αντιμετώπισα το εξής. Είχα αγοράσει από το Πλαίσιο ένα Egreat M34 και μετά από δύο περίπου μήνες που το είχα (με πολύ μικρή χρήση λόγω καλοκαιριού) χάλασε το τροφοδοτικό του. Το πήγα στο Πλαίσιο και μου είπαν ότι δεν επισκευάζεται αλλά γίνεται αντικατάσταση ολόκληρου του μηχανήματος. Όμως επειδή δεν το είχαν και δεν θα το ξαναφέρουν μου έδωσαν ένα πιστωτικό για ολόκληρο το ποσό που είχα πληρώσει, για να αγοράσω ότι θέλω (όποτε θέλω). Αν το είχα πάρει απ'έξω δεν ξέρω τι θα γινόταν.

Γιαυτό τώρα ψάχνομαι με το Xtreamer.:108:

Reaction score
0

μπορει καποιος να αναφερει τα προβληματα που εχει το xtreamer με το fw που υπαρχει τωρα (εστω και αν προκειτε να διορθωθουν συντομα...) και κυριως αν υπαρχουν προβληματα με network streaming mkv 1080p μεσω wifi αλλα και ethernet....ευχαριστω

Reaction score
2
Re: Απάντηση: XTreamer Media Player και ο πόλεμος των Media Players καλά κρατεί...

μπορει καποιος να αναφερει τα προβληματα που εχει το xtreamer με το fw που υπαρχει τωρα (εστω και αν προκειτε να διορθωθουν συντομα...) και κυριως αν υπαρχουν προβληματα με network streaming mkv 1080p μεσω wifi αλλα και ethernet....ευχαριστω
Το πρόβλημα είναι ακριβώς αυτό.Δεν παίζει πολλά αρχεία (τα παίζει με διακοπές) 1080p από ethernet (για wifi δεν το συζητάμε), τα οποία τα παίζει κανονικά από USB.

Κατά τα άλλα έχει βελτιωθεί πολύ το firmware και έχει λύσει τα βασικά προβλήματα, όπως αυτά που είχε με τους υπότιτλους.

Reaction score
0

Από USB δηλαδή παίζει κανονικά χωρίς κολλήματα 1080p? και υποστηρίζει κανονικά ελληνικούς υπότιτλους?

Reaction score
2

Από USB δηλαδή παίζει κανονικά χωρίς κολλήματα 1080p? και υποστηρίζει κανονικά ελληνικούς υπότιτλους?
Ακριβώς!

Staff online

• Zizik
    Safety Last
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.577
Members
38.463
Νεότερο μέλος