- Reaction score
- 1
Aξίζει όμως να προσθέσω ότι mkv file με video profile [email protected] και 11 reframes έπαιζε με σπασίματα από τον Xtreamer και μόλις το έβαλα στον WDTV έπαιξε κανονικά!!!!!Επίσης να προσθέσω ότι τα mkv's που έχουν Video format profile : [email protected] και 16 Reframes ('οπως πολλά media players) δεν τα παιζει!!
To WD TV 1 κολλάει σε αρκετά.Xtreamer ή WD TV 2?
Επειδή αύριο μου ρχεται η plasma που έχω παραγγείλει και μέχρι να τη στρώσω θα χρειαστούν 2 βδομάδες...άρα πάμε κοντά στις 20/10 που θα βγει το WD TV 2. Σαν mediabox το Xtreamer και το WD TV 1 κολλάνε καθόλου σε 1080p videos?
Ωραία θα περιμένω λίγο να βγει το firmware και παράλληλα το WD TV 2 να δω ποιό είναι καλύτερο!To WD TV 1 κολλάει σε αρκετά.
Το xtreamer κολλάει κι αυτό σε μερικά, μέσω δικτύου όμως, από USB τα παίζει κανονικά.Για το WD TV 2 δεν ξέρω ακόμη (αφού δεν έχει κυκλοφορήσει).
Πάντως περί τα μέσα του μηνός θα βγει νέο firmware για το xtreamer που λένε ότι θα λύσει όσα προβλήματα έχει.
Το Xtreamer το έφερε ήδη το Multirama, στα 139 ευρώ, όμως.Ωραία θα περιμένω λίγο να βγει το firmware και παράλληλα το WD TV 2 να δω ποιό είναι καλύτερο!
Και γιατί να μην το παραγγείλεις απ' έξω με 119 ευρώ και θα έρθει και στο σπίτι σου?Το Xtreamer το έφερε ήδη το Multirama, στα 139 ευρώ, όμως.
Γιατί μπορεί να μην κρατιέσαι!!!Και γιατί να μην το παραγγείλεις απ' έξω με 119 ευρώ και θα έρθει και στο σπίτι σου?
Για κορόϊδα ψάχνει το συγκεκριμένο μαγαζί?
Σίγουρα απ' εξω συμφέρει στην τιμή. Υπάρχει όμως το πρόβλημα του service. Αν πάθει κάτι τι το κάνεις? Το στέλνεις στην Αγγλία (ποιός πληρώνει τα μεταφορικά κτλ)?Και γιατί να μην το παραγγείλεις απ' έξω με 119 ευρώ και θα έρθει και στο σπίτι σου?
Για κορόϊδα ψάχνει το συγκεκριμένο μαγαζί?
Το πρόβλημα είναι ακριβώς αυτό.Δεν παίζει πολλά αρχεία (τα παίζει με διακοπές) 1080p από ethernet (για wifi δεν το συζητάμε), τα οποία τα παίζει κανονικά από USB.μπορει καποιος να αναφερει τα προβληματα που εχει το xtreamer με το fw που υπαρχει τωρα (εστω και αν προκειτε να διορθωθουν συντομα...) και κυριως αν υπαρχουν προβληματα με network streaming mkv 1080p μεσω wifi αλλα και ethernet....ευχαριστω
Ακριβώς!Από USB δηλαδή παίζει κανονικά χωρίς κολλήματα 1080p? και υποστηρίζει κανονικά ελληνικούς υπότιτλους?