Καλησπέρα σε όλους,
Να ξεκινήσω λέγοντας ότι είχα ενα WD HD TV απλό, το οποίο ήταν προβληματικό και έχω μείνει με το πιστωτικό και δεν μπορώ να αποφασίσω τι να κάνω.
Έχω 2 επιλογές ή το καινούργιο μοντέλο το WD Live ή ενα HTPC χαμηλού κόστους.
Απο μέρη pc αυτά που υπάρχουν είναι:
Mobo: Albatron 865PE Pro
http://www.albatron.com.tw/English/product/mb/pro_detail.asp?rlink=Specification&no=52
CPU: Intel P4 2,8Ghz
Ram: 2GB DDR400
Video card: MSI Nvidia 256Mb
HDD: 300GB
DVD Recorder
DVD Player
Τότε που το ειχα πάρει το 2003 ήταν καλό τώρα όμως είμαι σίγουρος ότι δεν μπορώ να χρησιμοποιήσω τίποτα εκτός του δίσκου και του τροφοδοτικού (μάλλον).
Η χρήση που θέλω το HTPC είναι για προβολές ταινιών HD και μπορεί και BR αργότερα και για ότι χρησιμοποιούσα το παλιό PC δηλαδή
-browsing στο Internet,
-Προβολή φωτογραφιών
-Μουσική
-Office (αν χρειαστεί)
Τι απαιτήσεις hardware έχει μια υλοποίηση για να εξυπηρετεί αυτή τη χρήση χωρίς προβήματα? Οι Atom επεξεργαστές κάνουν? Να αναφέρω ότι επειδή θα μπεί στο σαλόνι το κουτί θα είναι οπωσδήποτε για HTPC.
To low budget σημαίνει ότι το ανώτερο είναι 400Ε.
Ευχαριστώ για τον χρόνο σας.
Να ξεκινήσω λέγοντας ότι είχα ενα WD HD TV απλό, το οποίο ήταν προβληματικό και έχω μείνει με το πιστωτικό και δεν μπορώ να αποφασίσω τι να κάνω.
Έχω 2 επιλογές ή το καινούργιο μοντέλο το WD Live ή ενα HTPC χαμηλού κόστους.
Απο μέρη pc αυτά που υπάρχουν είναι:
Mobo: Albatron 865PE Pro
http://www.albatron.com.tw/English/product/mb/pro_detail.asp?rlink=Specification&no=52
CPU: Intel P4 2,8Ghz
Ram: 2GB DDR400
Video card: MSI Nvidia 256Mb
HDD: 300GB
DVD Recorder
DVD Player
Τότε που το ειχα πάρει το 2003 ήταν καλό τώρα όμως είμαι σίγουρος ότι δεν μπορώ να χρησιμοποιήσω τίποτα εκτός του δίσκου και του τροφοδοτικού (μάλλον).
Η χρήση που θέλω το HTPC είναι για προβολές ταινιών HD και μπορεί και BR αργότερα και για ότι χρησιμοποιούσα το παλιό PC δηλαδή
-browsing στο Internet,
-Προβολή φωτογραφιών
-Μουσική
-Office (αν χρειαστεί)
Τι απαιτήσεις hardware έχει μια υλοποίηση για να εξυπηρετεί αυτή τη χρήση χωρίς προβήματα? Οι Atom επεξεργαστές κάνουν? Να αναφέρω ότι επειδή θα μπεί στο σαλόνι το κουτί θα είναι οπωσδήποτε για HTPC.
To low budget σημαίνει ότι το ανώτερο είναι 400Ε.
Ευχαριστώ για τον χρόνο σας.