KΑΛΗΜΕΡΕΣ μπολικες......help......

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.823
Λεβεντες θα ηθελα τα φωτα σας σε μια ερωτηση περικαλω.....
Ενας φιλος απο το Αμερικα μου εστειλλε 2 μετρακια καλωδιο χαλκινο υψηλης καθαροτητας και θα ηθελα να φτιαξω ενα interconect .
Εχω τα βυσματα και WBT ασημοκολληση και θα ηθελα να ρωτησω με ποιον τροπο θα ηταν καλλιτερα να το φτιαξω,δηλαδη τι υλικα μπορω να χρησιμοποιησω ωστε να μονωθουν καλα ο καθε αγωγος ,αν ειναι καλλιτερα να τα κανω ξεχωριστα(δηλαδη μονο του το συν και αναλογα το πλην για το ενα καναλι και το ιδια για το πλην-δηλαδη 4 )
Τι εξωτερικο περιβλημα να βαλλω για να το ολοκληρωσω--νεοπρενιο πχ?
Για πετε.........................

Reaction score
4.590
Απάντηση: KΑΛΗΜΕΡΕΣ μπολικες......help......

Καλημερα και σε σενα Βλαση. Σταματημο δεν εχεις. Ολο κατι σου ξυνεται. Εισαι σιγουρος οτι αυτα που σου στειλανε ειναι πιο καθαρα απ αυτα που εχεις? Μηπως απλως να τα ξεσκονισεις?

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.823

Καλημερα και σε σενα Βλαση. Σταματημο δεν εχεις. Ολο κατι σου ξυνεται. Εισαι σιγουρος οτι αυτα που σου στειλανε ειναι πιο καθαρα απ αυτα που εχεις? Μηπως απλως να τα ξεσκονισεις?
Τα καινουρια Λαμπουν απο φρεσκαδα και καθαροτητα παλλικαριμ...........
Ειναι χαλκουδακι μπερκετι και φηνομαι για να το φτιαξω interconect........
λεγε βρεεεεεεεεεεεεεεεεεε

Reaction score
4

PeterMeni

DIY - "Επαγγελματίας"
Moderator
Reaction score
13.571
Μόνο που άλλο το καλώδιο ηχείων και το ιντερκονέκτ.
Γενικά θα σου πρότεινα συστροφή των καλωδίων αφού τα μονώσεις και εξωτερική γείωση η οποία θα συνδεθεί μόνο από τη μία μεριά.

Reaction score
1.847
Απάντηση: Re: KΑΛΗΜΕΡΕΣ μπολικες......help......

... και εξωτερική γείωση η οποία θα συνδεθεί μόνο από τη μία μεριά.
Από όποια μεριά, ή μόνο προς τα πίσω, προς την πηγή π.χ.; :126:

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.823

Χρησιμοτατες πληροφοριες Πλατωνακο......μιλ μερσυ--τρε μπιεν παλλικαρι μου!!!!

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.823

Μόνο που άλλο το καλώδιο ηχείων και το ιντερκονέκτ.
Γενικά θα σου πρότεινα συστροφή των καλωδίων αφού τα μονώσεις και εξωτερική γείωση η οποία θα συνδεθεί μόνο από τη μία μεριά.

Μαστρο πητερΜενι μου για να σε πω κατι....αν τα συστρεψω μεταξυ τους μετα μπορω να χρησιμοποιησω ως μονωτικο αυτοκολλητο χαλκο της Siemens που εχω τυλιγοντας τον γυρω γυρω απο τα καλωδια?
Μετα λες οτι πρεπει να τα γειωσω ,οποτε προτεινεις να κολλησω τον χαλκο στο πλην του βυσματος απο την μια πλευρα και απο την αλλη να το αφησω ελευθερο?
Για στειλλε και ενα τηλεφωνακι σου με ενα πιε μι για αρωτηξεις περικαλω ανθες???

PeterMeni

DIY - "Επαγγελματίας"
Moderator
Reaction score
13.571

PeterMeni

DIY - "Επαγγελματίας"
Moderator
Reaction score
13.571
Re: Απάντηση: Re: KΑΛΗΜΕΡΕΣ μπολικες......help......

Μαστρο πητερΜενι μου για να σε πω κατι....αν τα συστρεψω μεταξυ τους μετα μπορω να χρησιμοποιησω ως μονωτικο αυτοκολλητο χαλκο της Siemens που εχω τυλιγοντας τον γυρω γυρω απο τα καλωδια?
Μετα λες οτι πρεπει να τα γειωσω ,οποτε προτεινεις να κολλησω τον χαλκο στο πλην του βυσματος απο την μια πλευρα και απο την αλλη να το αφησω ελευθερο?
Για στειλλε και ενα τηλεφωνακι σου με ενα πιε μι για αρωτηξεις περικαλω ανθες???
Μια χαρά είναι ο χαλκός που λες αρκεί να βάλεις κάποιο μονωτικό, σου προτείνω χαρτί και για ευκολία χαρτοταινία, μετά θα κάνεις αυτό που λες.
Κόλλημα μόνο από τη μία πλευρά και συνήθως εκεί που ξεκινάει το σήμα τη πορεία του.

platon

"Επαγγελματίας"
Reaction score
1.596
Δηλ. κατι σαν αυτο που λεει ο vlasis, ή π.χ. ενα μπλενταζ να "κλεινει" μεσα του τους δυο αγωγους?
Σωστα καταλαβα?

PeterMeni

DIY - "Επαγγελματίας"
Moderator
Reaction score
13.571
Σωστά κατάλαβες. Υπάρχει καλώδιο που είναι πλακέ σχήματος και χρησιμοποιείται στις γειώσεις το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί για αυτή τη δουλειά αφού το εσωτερικό του είναι κενό.

Reaction score
12.132
Όχι pm και τηλέφωνα!!! Εδώ θα τα πείτε ΟΛΑ να μαθαίνουμε και εμείς οι νεότεροι!!!! Αλλιώς Βλάση ετοιμάσου να μου παραδώσεις... ιδιαίτερα μέσω τηλεφώνου τι σου είπε ο Πέτρος.:105:

Reaction score
47
Re: Απάντηση: Re: KΑΛΗΜΕΡΕΣ μπολικες......help......

Αυτοκολητο χαλκο που μπορω να βρω;

PeterMeni

DIY - "Επαγγελματίας"
Moderator
Reaction score
13.571
Η πλάκα είναι πως πριν λίγο καιρό έφτιαξα ένα τέτοιο καλώδιο αλλά δεν έβγαλα καμία φωτογραφία.
Θα βοηθούσαν στο θέμα που συζητάμε.

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.823
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: KΑΛΗΜΕΡΕΣ μπολικες......help......

Αυτοκολητο χαλκο που μπορω να βρω;
Μαστορα αυριο θα σου πω ,να βρω την διευθυνση........................για aspetta!!!!

Reaction score
0

Η πλάκα είναι πως πριν λίγο καιρό έφτιαξα ένα τέτοιο καλώδιο αλλά δεν έβγαλα καμία φωτογραφία.
Θα βοηθούσαν στο θέμα που συζητάμε.
Κυριε Διαχειριστα αυτα κανετε και μετα μας αναγκαζετε να ερχομαστε σπιτι σας να μας δειχνετε τι κανατε.

Τστστσ ντροπης πραγματα εισαστε και διαχειριστης.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.469
Members
38.702
Νεότερο μέλος
DAMBO