Μερικοί κομπλεξικοί διαχειριστές άλλου forum

Status
Not open for further replies.
Reaction score
29.564
Απάντηση: Μερικοί κομπλεξικοί διαχειριστές του av club

Μπα τι λες ντίνο μας? Εμένα δεν με ξέρει κανείς καλά.Το αν στενοχωρούνται διάφοροι δεν με αφορά.Για να μαθαίνεις ΝΤΊΝΟ μου η ψυχολογία μου είναι μια χαρά ,ειδικά όταν εδω και πολλές μέρες εχω αποφασίσει να μην ασχολούμαι καν με τους τύπους εκεί μέσα.
Δεν αξίζουν τον κόπο να ασχοληθώ κάν μαζί τους.Αυτοί το μόνο που θέλουν είναι καθοδηγούμενα μέλη. Εγω δεν θα γίνω ποτέ κάτι τέτοιο.
Οσον αφορά στο διάλειμα, ναι εγω το μετατρέπω σε διάλειμα διαρκείας.

Reaction score
1

Θα ήθελα να πω ότι είναι εντελώς αστείο να ισχυριστεί κανείς ότι όλοι οι καλοί και σωστοί είμαστε συγκεντρωμένοι στο avsite και οι όλοι οι κακοί και με λανθασμένα κριτήρια είναι συγκεντρωμένοι στο avclub.

Και στα δύο φόρουμ συμμετέχουν ενεργά πολύ αξιόλογα μέλη με υψηλό επίπεδο γνώσεων. Εκατοντάδες μέλη συμμετέχουν ενεργά και στα δύο φόρουμ. Όλοι αυτοί που διαβάζουν το συγκεκριμένο νήμα, απλά ξεκαρδίζονται στα γέλια με κάποιες απόψεις που εκφράζονται εδώ.

Τα μέλη δεν είναι στρατοί περιχαρακωμένοι ο καθένας στο δικό του στρατόπεδο. Πολλοί από εμάς (συμπεριλαμβανομένου και του εαυτού μου) έχουμε επιλέξει να συμμετέχουμε μονάχα στο ένα φόρουμ, ο καθένας από εμάς για τους δικούς του λόγους. Αυτοί οι λόγοι αφορούν αποκλειστικά εμάς τους ίδιους και σε καμία περίπτωση τη μεγάλη πλειοψηφία των μελών που παραμένει –και έτσι πρέπει να είναι– στην ουδετερότητα.

Δεν υποχρεώνει κανένας κανέναν να συμμετέχει ούτε στο avclub, ούτε και στο avsite. Εφόσον όμως διαλέγει κάποιος να συμμετάσχει σε ένα φόρουμ θα πρέπει αυτομάτως να σεβαστεί τους κανόνες που το διέπουν. Προσωπικά δεν συμφωνώ με κανόνες πολύ σφιχτής διαχείρισης, αλλά εάν συμμετείχα ενεργά στο avclub θα τους σεβόμουν απόλυτα. Όπως το έκανα για το μεγάλο διάστημα που συμμετείχα ενεργά. Τελεία και παύλα. Αν δεν μου αρέσει, παίρνω το καπελάκι μου και φεύγω, απλά πράγματα...

Reaction score
657

Για την διαχείριση όχι τα μέλη νομίζω γίνεται λόγος

άλλωστε παρά πολλοί είναι γραμμένοι και στα δυο

θα συμφωνήσω απόλυτα μαζί σου,
ότι σε καμμιά κατηγορία ανθρώπων
δεν είναι όλοι στραβοι ή όλοι σωστοί...

Reaction score
281

Μπα τι λες ντίνο μας? Εμένα δεν με ξέρει κανείς καλά.Το αν στενοχωρούνται διάφοροι δεν με αφορά.Για να μαθαίνεις ΝΤΊΝΟ μου η ψυχολογία μου είναι μια χαρά ,ειδικά όταν εδω και πολλές μέρες εχω αποφασίσει να μην ασχολούμαι καν με τους τύπους εκεί μέσα.
Δεν αξίζουν τον κόπο να ασχοληθώ κάν μαζί τους.Αυτοί το μόνο που θέλουν είναι καθοδηγούμενα μέλη. Εγω δεν θα γίνω ποτέ κάτι τέτοιο.
Οσον αφορά στο διάλειμα, ναι εγω το μετατρέπω σε διάλειμα διαρκείας.
Εκανα λαθος. Αφου το λες ετσι θα ειναι. Δεν σε ξερει κανενας καλα.
Και φυσικα, εσυ γνωριζεις την ψυχολογια σου καλυτερα απο καθε αλλον.
Ειναι ασχημος ο τροπος με τον οποιο αντιδρατε, κατηγοροντας & βριζοντας αβερτα...

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

Αργυρη & Γιαννη.
Νομιζω οτι αυτην την στιγμη στεναχωρειτε πολλους ανθρωπους.
Καποιους που σας ξερουν καλα, καποιους που σας ξερουν λιγοτερο καλα.

Δεν ειμαι σε θεση να σας ζητησω τιποτα. Το μονο που θα ηθελα να σας πω - και φανταζομαι ποια θα ειναι η ψυχολογια σας αυτην την στιγμη - ειναι απλα να κανετε ενα διαλειμμα.

Πιστευω οτι θα σας κανει καλο. Κυριως σε εσας.
Nτινο ενα θα πω, θυμασαι που ελεγαν οτι ειχα 2 λογαριασμους στο εκει.Θυμασαι τι ελεγα εγω?
Απο εχθες το πρωι μεχρι το απογευμα ειδες πως καποιος μπηκε στα προσωπικα μου στοιχεια και διεγραψε την υπογραφη μου.Καταλαβαινεις οτι μπορει να διαβασει Pms , να γραψει-σβησει οτι θελει σαν αρτζι.Μεγεια του, απλα καρφωθηκε,
ολα τα αλλα ειναι δικαιολογιες.ετσι και αλλιως οπως ξερεις εχω να γραψω φρεσκα εδω και πολλους πολλους μηνες.Εκει ειχα κρυωσει εδω και πολυ καιρο (πολυ πριν το πρωτο μπαν).Τωρα ας κανει ο καθενας οτι θελει.Εγω ετσι και αλλιως ειμαι σε διαλειμμα εδω και πολυ καιρο.Τωρα αν στεναχωρω καποιους, ας σκεφτουν αυτοι οι καποιοι οτι οταν με στεναχωρουσαν εκ του ασφαλους ηταν καλα.Οποιος εχει την γομμα απλα δεν εχει καταλαβει οτι λαθος μεσο καβαλησε, και ειναι θεμα χρονου ποτε το ντεντενι θα τον πεταξει κατω.Ουτε καν δεν απαντουσαν στα Pms μου, εκ του ασφαλους παντα.Η ασφαλεια μολις τελειωσε.
ΟΛΑ ΣΤΗ ΦΟΡΑ !!!!!

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

Ντινο εγω προσωπικα ουτε του βριζειν ειμαι ουτε του κατηγορω.Αλλοι ειχαν γραψει στο αερα διαφορα .Με τις ευλογιες -ανεχεια καποιων

Reaction score
1.844

Όταν κάποιος ζητά να μην ασχολούνται μαζί του και εκείνος παρακολουθεί "δίπλα" τι λένε, δεν ασχολείται αυτός με τους άλλους; Δεν είναι αυτό πεντακάθαρη υποκρισία; Υπάρχει κανείς που πιστεύει πως, αυτοί οι λίγοι, είναι χομπίστες που διεκπεραιώνουν τα θέματα αφιλοκερδώς; Ή μήπως είναι μεθυσμένοι από -όποια -εξουσία;

Ιδιαίτερα όταν από την αρχή έγινε πρόταση η κουβέντα να συνεχιστεί εκεί. Χωρίς όμως σβησίματα. Και να μπαναριστεί ένας εγγεγραμένος επισκέπτης (μέλος στη φορουμίστικη διάλεκτο) τα μηνύματα να μείνουν. Αντρίκια και παντελονάτα! Αλλά δεν έβγαλαν και δεν βγάζουν άχνα ...
Αναρωτιέμαι αν οι φίλοι τους τους έχουν επισημάνει, σε αυτούς τους λίγους, πως χειρίζονται το θέμα - των διαφορετικών απόψεων - με τρόπο που ζημιώνει το φόρουμ και τους μειώνει προσωπικά (τους λίγους). Ή μήπως τους ενημέρωσαν αλλά δεν ακούνε τίποτα;

Έ τότε θα το πληρώσουν ή μάλλον θα το πλερώσουν. :203: Το κακό είναι πως υπάρχει πιθανότητα να το πληρώσει και το διπλανό φόρουμ και αυτό είναι κάτι που δεν θέλω.

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

Αν παλι την δικη μου αληθεια καποιοι την θεωρουν κατηγορια , απλα μου την χρεωνεται.Λες και δεν μπορουσα να μαθω τι λεγανε για μενα στην κατηγορια μελων .Και μπροστα μου μου κανανε τον φιλο για να γεμισω τον τοπο με θεματα.

Reaction score
0
Κρίμα, κρίμα, κρίμα. Και μιλάμε για 2 τόπους που ασχολούνται με χόμπυ. Φαντάσου να είμασταν και συμμορίες τι θα γινότανε.
Φίλε Argi δεν ξέρω εάν βγάζεις θυμό ή απλά προσπαθείς να πήσεις τον κόσμο ότι έχεις δίκιο, αλλά να ξέρεις ότι ποτέ κανείς δεν έχει απόλυτο δίκιο. Κάπου έσφαλες και εσύ. Από την στιγμή όμως που εσύ ο ίδιος λες ότι δεν σε νοιάζει το μπανάρισμα και θα έφευγες ούτως ή άλλως, δεν καταλαβαίνω την συνεχόμενη επίθεση και προσπάθεια δυσφήμισης του άλλου ιστότοπου.
Δεν θέλω να έρθω σε αντιπαράθεση μαζί σου ή να σου πω εάν έχεις δίκιο ή όχι, απλά προσπαθώ να καταλάβω τι κερδίζουμε όλοι με αυτή την αντιπαράθεση, και ακόμα περισσότερο με την ύπαρξη αυτού εδώ του νήματος.
Ελεύθεροι άνθρωποι είμαστε να κάνουμε ότι θέλουμε αλλά δυστυχώς ή όχι έχουμε αποδεκτεί κάποιους κανόνες (σωστοί ή όχι, καταχρηστικοί ή όχι, από κάποιους που πρέπει να είναι αρμόδιοι ή όχι) και πρέπει να τους ακολουθούμε.
Εάν δεν θέλουμε ποιος ο λόγος να κατηγορούμε αυτούς που τους θέσπισαν όταν εμείς τους αποδεχτήκαμε από την αρχή?
Προσωπικά λυπάμαι που κάποιος ο οποίος έχει αφιερώσει χρόνο για 7000+ posts σε μια πλατφόρμα αποφασίζει να ανοίξει πόλεμο μαζί της και να αποχωρήσει με οποιονδήποτε τρόπο.

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

Ουτε επιτιθομαι(δεν ειμαι επιθεετικος)
ουτε δυσφημω(την αληθεια μου λεω)
Και καποια πραματα που τα εχεις βοηθησει και εσυ να γινονται αυτα που ειναι ειναι αδικο καποιοι να εκμεταλευονται κατι εις βαρος μου-καθε μελους εκ του ασφαλους - απυροβλητου.

Reaction score
20.852

Nτινο ενα θα πω, θυμασαι που ελεγαν οτι ειχα 2 λογαριασμους στο εκει.Θυμασαι τι ελεγα εγω?
Απο εχθες το πρωι μεχρι το απογευμα ειδες πως καποιος μπηκε στα προσωπικα μου στοιχεια και διεγραψε την υπογραφη μου.Καταλαβαινεις οτι μπορει να διαβασει Pms , να γραψει-σβησει οτι θελει σαν αρτζι.Μεγεια του, απλα καρφωθηκε,
Λάθος κάνεις, υπογραφή μπορεί να σβήσει, να σου βάλει ban μπορεί, να αλλάξει το email σου ίσως (όλα αυτά εξαρτώνται από τα δικαιώματα που έχει στο control panel του vbulletin ή όποιου άλλου ανάλογου software διαχείρισης φόρουμ), αλλά τα PM σου ΔΕΝ ΤΑ ΒΛΕΠΕΙ!

Reaction score
29.564

Αρα μπορεί.Κρυφτό θα παίζουμε ρε παιδιά?

Reaction score
20.852

Άρα δεν μπορεί, διότι ο χρήστης θα δει ότι του άλλαξαν το password* και δεν θα μπορεί να μπει πλέον, χωρίς reset και αλλαγή του (μέσω της προβλεπόμενης από το software διαδικασίας με email πχ). Προφανώς λοιπόν αν δεν έχεις πρόβλημα να μπεις, και δεν έχει αλλάξει το pass σου, δεν έχει μπει και κάποιος από τη διαχείριση στο λογαριασμό σου...

*To pass που βάζουμε στο λογαριασμό μας είναι κρυπτογραφημένο στη βάση δεδομένων του vbulletin (και άλλων αντίστοιχων software) και έτσι δεν είναι προσβάσιμο ούτε στους διαχειριστές του φόρουμ. Γι αυτό ο μόνος τρόπος για να μπει κάποιος από τη διαχείριση στο λογαριασμό είναι με νέο pass, μόνο που θα γίνει αντιληπτή η αλλαγή του...

Ed2. Να συμπληρώσω κάτι ακόμα, αν έχεις βάλει βέβαια κάποιο pass τύπου 1234, qwerty, password, ίδιο με το user name, το μικρό σου όνομα κλπ, ε πας γυρεύοντας να μπει κάποιος στο λογαριασμό σου, αλλά αυτός μπορεί να είναι οποιοσδήποτε...

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.746

Άρα δεν μπορεί, διότι ο χρήστης θα δει ότι του άλλαξαν το password και δεν θα μπορεί να μπει πλέον, χωρίς reset και αλλαγή του (μέσω της προβλεπόμενης από το software διαδικασίας με email πχ). Προφανώς λοιπόν αν δεν έχεις πρόβλημα να μπεις, και δεν έχει αλλάξει το pass σου, δεν έχει μπει και κάποιος από τη διαχείριση στο λογαριασμό σου...

Εκτος αυτου θα φαινεται και η τελευταια φορα εισοδου στο φορουμ.

Reaction score
29.564

Καλά αμα θέλετε παω στοίχημα οτι μπαν μπορεί και να είχε και αυτό τον σκοπό , πέρα απο οτιδήποτε άλλο βέβαια.

Reaction score
1.213

Εκτος αυτου θα φαινεται και η τελευταια φορα εισοδου στο φορουμ.
θα ηθελα να ρωτησω κατι σε αυτο , και η απορια μου εχει να κανει μονο ως προς την λειτουργια της πλατφορμας γενικοτερα.

Βασικα μιλαμε για admin τωρα η και για mod ? Μετα την αλλαγη του pass και το (θεωρητικα ) login με το ονομα του χρηστη θα υπηρχε η δυνατοτητα επαναφορας (νεας αλλαγης ) στο αρχικο pass ?

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.746

Αν το ξερει, ναι.

Δεν θυμαμαι σιγουρα ,αν για την αλλαγη password απο admin , χρειαζεται να ειναι γνωστο και το παλαιο.
Οποτε ας μην το δεσουμε...

Reaction score
1.213

Αν το ξερει, ναι.
Aν το ξερει δεν θα χρειαζοταν να κανει αλλαγη υποθετω.Αρα απαραιτητη προυποθεση ειναι να ξερει το pass.

H ερωτηση μου αφορουσε ''αυτοματη'' επαναφορα στο αρχικο pass.Aρα μαλλον οχι απο οτι καταλαβα...

Ευχαριστω.

Status
Not open for further replies.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.892
Members
38.517
Νεότερο μέλος
Mpermplis