Μερικοί κομπλεξικοί διαχειριστές άλλου forum

Status
Not open for further replies.
Reaction score
5
Απάντηση: Re: Μερικοί κομπλεξικοί διαχειριστές του av club

Επειδή έχουμε μείνει με την απορία, τουλάχιστον μπορούμε να μάθουμε την περίφημη υπογραφή που έβαλες Αργύρη, ώστε αν μη τι άλλο να καταλάβουμε και εμείς αν ήταν ή όχι προσβλητική?
Βεβαιως,να το

Παρακαλω να στελνετε τα Pms και τις αποριες σας στους αναλογους διαχειριστες, εγω ουτε διαχειριστης ειμαι, ουτε επαγγελματιας του ειδους.
αυτό ήταν όλο :118::118: και έγινε τέτοια σφαγή ??

Oχι δεν ηταν μονο αυτο.

Θα περιμενα μετα απο τοσο ντορο το μελος argi να εχει τα κοτσια και την παλληκαρια να βγει και να γραψει ΟΛΗ την αληθεια και μην " ξεχναει" να γραψει το μερος της υπογραφης του για το οποιο τιμωρειται ....

Η υπογραφη του ηταν η εξης :

Signature argi

Παρακαλω τα pms με τις απoριες να τα στελνετε στους διαχειριστες, οχι σε μενα ( δεν ειμαι ουτε διαχειριστης , ουτε επαγγελματιας του ειδους).
Ο γομολαστιχας μπορει να σας λυσει καθε απορια

Αναφεροταν φυσικα στον διαχειριστη της κατηγοριας που εχει βγαλει τα ματια του για να διορθωνει τα κειμενα του μπας και διαβαστουν και γινουν κατανοητα ......

Αυτα για να μην μενουν ψεματα ως προς τις αιτιολογιες της ποινης του....

Επισης argi καλο θα ηταν αντι να διαδιδεις οτι σου σβησαμε τα σημαντικα σου θεματα να ανατρεξεις λιγο στην database του AVclub πριν εκτεθεις....

Πχ....Αυτο το νημα απαρτιζεται απο 40 δικα σου νηματα.

Ναι 40.....Το οτι με καθε λινκ ανοιγες και νημα δεν σημαινει οτι ολοι ειχαν την διαθεση να συμμετεχουν οποτε αρκετα απο αυτα ενωθηκαν και δεν διαγραφηκαν ποτε οπως ισχυριζεσαι.

Μπορεις να συνεχισεις να λες ανακριβειες αλλα καλο θα ηταν να πριν το κανεις να ελεγχεις πρωτα.

Καλη συνεχεια.

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879
Απάντηση: Μερικοί κομπλεξικοί διαχειριστές του av club

Αν δεν σου αρεσουν οι λογοι τους βλεπουμε παρουσια τριτων-τεταρτων και παει λεγοντας απο την σελιδα που φαινεται το μπαν.Τελος εδω
Οσο αφορα την υπογραφη μου ολα ειναι γνωστα , και μιας και εχει και το καρπουζι και το μαχαιρι βγαλε στον αερα και τον διαχειριστη που με ειπε ασχετο οπως και τον διαχειριστη που το ανεχτηκε στην κατηγορια του.Δυστυχως εδω δεν μπορεις να σβησεις (οχι μονο τα δικα μου ) .Πηγαινε εκει που σε μια βραδια εσβηνες μεχρι τελικης πτωσης.Οσο για το ποιος εχειο τα κοτσια , τα δικα σου τελειωνουν μαζι με την γομα σου, ή οποιος εχει την μυγα μυγιαζεται οταν ακουει για γομακια?

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Re: Μερικοί κομπλεξικοί διαχειριστές του av club

Signature argi

Παρακαλω τα pms με τις απoριες να τα στελνετε στους διαχειριστες, οχι σε μενα ( δεν ειμαι ουτε διαχειριστης , ουτε επαγγελματιας του ειδους).

Ομολογώ ότι εκπλήσσομαι :110:

Reaction score
10
Αν σας έχει μείνει ίχνος αξιοπρέπειας καλό θα ήταν να το σταματήσετε εδώ.

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

Μπηκες εγραψες και εφυγες, αν αντεχεις μπες να αντιμετωπισεις εμενα και μονο εμενα.Ηθελα να ξερα αυτος που σε εβαλε να σουλουπωσεις την κατηγορια γιατι την αφηνε τοσο καιρο ασουλουπωτη, και γιατι ειχε ενα κουρασμενο-απωντα -ανορθογραφο διαχειριστη(κατα τα λεγομενα του βεβαια) και δεν εβαζε εσενα με το αζαξ να καθαρισεις, σαν ασπρος σιφουνας.
Για να μην μιλισουμε για αλλους διαχειριστες φαντασματα , που ηταν και συνετεροι σε διαφορα μαγαζια (ξερεις ετσι).
Λαθος τροπο διαλεξες για να βγεις στην φορα
και λαθος χωρο.Go to blancoland

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

Ομολογώ ότι εκπλήσσομαι :110:
ειναι οξυμωρο απο την μια να δεχεσαι πανω απο 50 pms Καθε μερα με ερωτησεις, και καμποσα που σου λενε με ωραιο τροπο κανε την

Αν σας έχει μείνει ίχνος αξιοπρέπειας καλό θα ήταν να το σταματήσετε εδώ.
την δικη μου μου την αφαιρεσαν εδω και πολυ καιρο,δεν μπορει να γεμιζεις ενα ποτηρι με οξυ και οταν πας να πιεις να λες γιατι καιει?

Reaction score
0
Τελικά, ποια από τις 2 είναι η υπογραφή που είχε μπει;
Γιατί έτσι που τα διαβάζω ίσως οι δίπλα να έχουν και κάποιο δίκιο...

Reaction score
29.546

Oχι δεν ηταν μονο αυτο.

Θα περιμενα μετα απο τοσο ντορο το μελος argi να εχει τα κοτσια και την παλληκαρια να βγει και να γραψει ΟΛΗ την αληθεια και μην " ξεχναει" να γραψει το μερος της υπογραφης του για το οποιο τιμωρειται ....

Η υπογραφη του ηταν η εξης :

Signature argi

Αναφεροταν φυσικα στον διαχειριστη της κατηγοριας που εχει βγαλει τα ματια του για να διορθωνει τα κειμενα του μπας και διαβαστουν και γινουν κατανοητα ......

Επισης argi καλο θα ηταν αντι να διαδιδεις οτι σου σβησαμε τα σημαντικα σου θεματα να ανατρεξεις λιγο στην database του AVclub πριν εκτεθεις....

Ναι 40.....Το οτι με καθε λινκ ανοιγες και νημα δεν σημαινει οτι ολοι ειχαν την διαθεση να συμμετεχουν οποτε αρκετα απο αυτα ενωθηκαν και δεν διαγραφηκαν ποτε οπως ισχυριζεσαι.

Μπορεις να συνεχισεις να λες ανακριβειες αλλα καλο θα ηταν να πριν το κανεις να ελεγχεις πρωτα.

Καλη συνεχεια.

Και καλά αντί να χαρείς που ενα μέλος έφαγε τόσο απο τον χρόνο του για να ενημερώσει τα άλλα μέλη , εσυ άρχισες να κάνεις τα δικά σου.Δλδ ο άλλος διαχειριστής πριν απο εσένα δεν μπορούσε να σουλουπώσει τα ασουλούπωτα ε?
Και καλά του αργύρη ας το χάψουμε , εγω δεν το χαύω γιατί δεν είμαι χανος, οτι τα ενοποίησες.
Τα δικά μου που απο 1300 και κάτι αν θυμάμαι καλά έφτασαν τα 1000 -1100 , τι έγιναν?
Τα έφαγε η μαρμάγκα? Προφανώς.Επειδή και εγω με κάθε λινκ άνοιγα καινούριο νήμα φαντάζομαι.Η μήπως ήταν τίποτα άλλο?

Reaction score
29.546

Τελικά, ποια από τις 2 είναι η υπογραφή που είχε μπει;
Γιατί έτσι που τα διαβάζω ίσως οι δίπλα να έχουν και κάποιο δίκιο...
Σκέψου για λίγο τι ώθησε τον αργύρη να βάλει αυτό στην υπογραφή του και θα καταλάβεις , οτι και αυτός όπως και εγω είχαμε φτάσει στο αμήν, με την συμπεριφορά τους εκεί μέσα.

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

Signature argi

ο διαχειριστης αισθανοταν γομακιας?
και αν ηταν γιατι να πω να πω να στελνετε τα pms στους διαχειριστες και οχι σε μενα.Αρα οταν λεω καποιος να στελνει κατι σε διαχειριστη δεν απυθυνομαι σε διαχειριστη

αλλα αναφεραιται ως ποινη, μην ξεχνιομαστε

που ανεφερα οτι μου σβησατε κατι σημαντικο (σαν θεμα) εκτος τα παλια(ξερεις ...δεν ειστε κυτιο παραπονων)

να σβηνες μονο σε εμενα καλα θα ηταν

Ναι 40.....Το οτι με καθε λινκ ανοιγες και νημα δεν σημαινει οτι ολοι ειχαν την διαθεση να συμμετεχουν οποτε αρκετα απο αυτα ενωθηκαν και δεν διαγραφηκαν ποτε οπως ισχυριζεσα
.
Υποχρεωσα κανενα να διαβαζει με το ζορι οτι γραφω ? που το αναφερω αυτο?

Μπορεις να συνεχισεις να λες ανακριβειες αλλα καλο θα ηταν να πριν το κανεις να ελεγχεις πρωτα

.
οι ανακριβιες ειναι ολες απαντημενες εδω
.
παραβίαση κανόνων υπογραφής

δηλαδη εθιξα καποιον ή κατι?
τελικα καποις αισθανεται γομακιας, χωρις να ονομαζω βεβαια,

-δημοσιοποίηση μηνύματος διαχειριστή

αν το εκανα εκει θα το ειχε φαει ο γομακιας , u know, τουλαχιστον εδω ο κοσμος μαθαινει και την δικη μου γνωμη, ή ηταν πριβε μηνυμα που δεν επρεπε να το βγαλω φορα παρτιδα

-εκδήλωση πρόθεσης αποχώρησης από το φόρουμ

με τι τροπο? αεροπλανο? πλοιο μηπως? τραινο?υποβρυχιο?
και ποτε εκδηλωσα προθεση?

Καλη συνεχεια.[/quote]
καλο δρομο

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Re: Μερικοί κομπλεξικοί διαχειριστές του av club

Σκέψου για λίγο τι ώθησε τον αργύρη να βάλει αυτό στην υπογραφή του και θα καταλάβεις , οτι και αυτός όπως και εγω είχαμε φτάσει στο αμήν, με την συμπεριφορά τους εκεί μέσα.
Νομίζω ότι το θέμα που θίγουμε δεν είναι τόσο το γιατί έβαλε το κείμενο αυτό στην υπογραφή του, αλλά γιατί όταν δήλωσε εδώ την υπογραφή του "ξέχασε" μία παράγραφο :111:

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

Να σε ρωτα μελος με pm τι συστημα εχεις και εσυ να τον απειλεις με ban.Ποιος εισαι ο καζαμπουμ που ελεγε και ο βεγγος ?

Reaction score
0
Το καταλαβαίνω αυτό. Αν μου είχε συμβεί εμένα, απλά θα σταμάταγα να συμμετέχω. Δεν θα είχα προβεί σε δημοσιοποίηση σε άλλο φόρουμ, γιατί θα έμπαινα σίγουρα σε μια δημόσια αντιπαράθεση που θα διάβαζαν μέλη που δεν ξέρουν τι έχει συμβεί, που σίγουρα οδηγεί σε φθορά όλων των εμπλεκομένων στην αντιπαράθεση.

Σε εμένα είναι ακόμα ασαφές ποιο είναι το κίνητρο για την δημοσιοποίηση. Ποιο είναι το σκεπτικό...
Αν εμένα με είχαν κάνει μπαν δίπλα, το να το πω εδώ τι σημαίνει;
Προειδοποιώ τα εδώ μέλη ότι το δίπλα είναι κακό και εδώ το καλό; (Και αυτό έχει κάποια αξία την στιγμή που η συντριπτική πλειοψηφία συμμετέχει και στα 2 και έχει ιδία άποψη; )
Περιμένω κάποια επιβεβαίωση ότι έχω δίκιο; (Που όλοι θα την πουν λόγω κόντρας αλλά κανείς δεν θα την εννοεί λόγω μη γνώσης του περιστατικού; )

Θα ήθελα αν γίνεται έναν λόγο του γιατί διαβάζουμε όλα αυτά (τα οποία φυσικά για εμάς που είμαστε έξω από την κόντρα έχουν πλάκα...).

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Μερικοί κομπλεξικοί διαχειριστές του av club

Νομίζω ότι το θέμα που θίγουμε δεν είναι τόσο το γιατί έβαλε το κείμενο αυτό στην υπογραφή του, αλλά γιατί όταν δήλωσε εδώ την υπογραφή του "ξέχασε" μία παράγραφο :111:
Για να πειραξει καποιον( διαχειριστη ας πουμε) κατι στην υπογραφη καποιου , απο την στιγμη που δεν απευθυνεται σε καποιον προσωπικα και δεν ειναι υβριστικο. Κατι πρεπει να συμβαινει με αυτον που θιγεται (οποιος βρηκε την μυγα να την φερει πισω ή αλλιως οποιος εχει την μυγα μυγιαζεται)
Και ρωταω
σε ποιον απευθυνθηκα προσωπικα
(ειπα κυριε ταδε εισαι γομακιας?)
ή ειναι βρισια το γομακιας?
(εγω πχ ειμαι καλωδιακιας)
- και ασχετος που ασολουμαι μονο με καλωδια
Αυτο ηταν προσωπικο ξερεις , και οταν ρωτησα τον διαχειριστη της κατηγοριας γιατι αλλος διαχειριστης που ποτε μεχρι τοτε δεν ειχε μπει στην κατηγορια του να γραψει , μπηκε και εγραψε βριζωντας με .και ο διαχειριστης ουτε καν τηλεφωνο δεν πηρε (για να μην βγαλω καπου την γραπτη ομολογια του)

Reaction score
29.546

Για εσάς εχουν πλάκα , και καλά κάνει.
Για εμάς όμως είναι ο μόνος τρόπος μα μιλήσουμε και να ακουστούμε, χωρίς να μας φιμώνουν .Εφόσον οι πιο πολλοί απο εδω είναι νέλη και δίπλα , τότε οι μόνοι που εκτειθέμεθα είμαστε εμείς.Οι άνθρωποι διαβάζουν , και μπορούν να κρίνουν, αν εμείς λέμε βλακείες η οχι.Είπαμε ολοι κρινόμαστε απο τα γραφόμενά μας.

Reaction score
657

Μπορεί το θέμα να γίνει πιο γενικό,
για το τι δεν θα θέλαμε να γίνεται σε ένα φόρουμ
και από τις δύο πλευρές κι από διαχειριστές κι από μέλη...

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

Το καταλαβαίνω αυτό. Αν μου είχε συμβεί εμένα, απλά θα σταμάταγα να συμμετέχω. Δεν θα είχα προβεί σε δημοσιοποίηση σε άλλο φόρουμ, γιατί θα έμπαινα σίγουρα σε μια δημόσια αντιπαράθεση που θα διάβαζαν μέλη που δεν ξέρουν τι έχει συμβεί, που σίγουρα οδηγεί σε φθορά όλων των εμπλεκομένων στην αντιπαράθεση.

αν θεωρεις ολα αυτα αντιπαραθεση ειναι αναφαιρετο δικαιωμα σου
προσωπικα βγαζω στην φορα καποια πραγματα που ισως καποιοι να μην ηξεραν

Σε εμένα είναι ακόμα ασαφές ποιο είναι το κίνητρο για την δημοσιοποίηση. Ποιο είναι το σκεπτικό...
Αν εμένα με είχαν κάνει μπαν δίπλα, το να το πω εδώ τι σημαίνει;
Προειδοποιώ τα εδώ μέλη ότι το δίπλα είναι κακό και εδώ το καλό; (Και αυτό έχει κάποια αξία την στιγμή που η συντριπτική πλειοψηφία συμμετέχει και στα 2 και έχει ιδία άποψη; )
Περιμένω κάποια επιβεβαίωση ότι έχω δίκιο; (Που όλοι θα την πουν λόγω κόντρας αλλά κανείς δεν θα την εννοεί λόγω μη γνώσης του περιστατικού; )

Θα ήθελα αν γίνεται έναν λόγω του γιατί διαβάζουμε όλα αυτά (τα οποία φυσικά για εμάς που είμαστε έξω από την κόντρα έχουν πλάκα...).
το κινητρο ειναι ο τιτλος του θρεντ, θα ηταν ατοπο
να τα γραψω σε αλλο θρεντ με αλλο τιτλο, εξξαλου ο τιτλος του θρεντ προειδοποιει τον αναγνωστη για το τι θα ασκολουθησει.Ι think παντα,μπορει να κανω και λαθος.

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
23.015

Ρε παιδιά; Γομολάστιχας ή γομολαστιχάς; Ποιο είναι το σωστό;

Reaction score
0

Δυστυχώς, όσο πιό πολύ διαβάζω τόσο πιό πολύ λυπάμαι που πήρα το μέρος σου Αργύρη σ' αυτή την ιστορία.
Δυστυχέστερα γιατί κάποιοι που θα μπορούσαν να "συμμαζέψουν" λίγο αυτό το ξεκατίνιασμα αντ΄αυτού προτίμησαν το χιουμοράκι γ΄ποιότητας.

Καλημέρα και τέλος.....

Status
Not open for further replies.

Staff online

• Zizik
    Safety Last
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.884
Members