- Reaction score
- 5
Απάντηση: Re: Μερικοί κομπλεξικοί διαχειριστές του av club
Oχι δεν ηταν μονο αυτο.
Θα περιμενα μετα απο τοσο ντορο το μελος argi να εχει τα κοτσια και την παλληκαρια να βγει και να γραψει ΟΛΗ την αληθεια και μην " ξεχναει" να γραψει το μερος της υπογραφης του για το οποιο τιμωρειται ....
Η υπογραφη του ηταν η εξης :
Signature argi
Παρακαλω τα pms με τις απoριες να τα στελνετε στους διαχειριστες, οχι σε μενα ( δεν ειμαι ουτε διαχειριστης , ουτε επαγγελματιας του ειδους).
Ο γομολαστιχας μπορει να σας λυσει καθε απορια
Αναφεροταν φυσικα στον διαχειριστη της κατηγοριας που εχει βγαλει τα ματια του για να διορθωνει τα κειμενα του μπας και διαβαστουν και γινουν κατανοητα ......
Αυτα για να μην μενουν ψεματα ως προς τις αιτιολογιες της ποινης του....
Επισης argi καλο θα ηταν αντι να διαδιδεις οτι σου σβησαμε τα σημαντικα σου θεματα να ανατρεξεις λιγο στην database του AVclub πριν εκτεθεις....
Πχ....Αυτο το νημα απαρτιζεται απο 40 δικα σου νηματα.
Ναι 40.....Το οτι με καθε λινκ ανοιγες και νημα δεν σημαινει οτι ολοι ειχαν την διαθεση να συμμετεχουν οποτε αρκετα απο αυτα ενωθηκαν και δεν διαγραφηκαν ποτε οπως ισχυριζεσαι.
Μπορεις να συνεχισεις να λες ανακριβειες αλλα καλο θα ηταν να πριν το κανεις να ελεγχεις πρωτα.
Καλη συνεχεια.
Επειδή έχουμε μείνει με την απορία, τουλάχιστον μπορούμε να μάθουμε την περίφημη υπογραφή που έβαλες Αργύρη, ώστε αν μη τι άλλο να καταλάβουμε και εμείς αν ήταν ή όχι προσβλητική?
Βεβαιως,να το
Παρακαλω να στελνετε τα Pms και τις αποριες σας στους αναλογους διαχειριστες, εγω ουτε διαχειριστης ειμαι, ουτε επαγγελματιας του ειδους.
αυτό ήταν όλο :118::118: και έγινε τέτοια σφαγή ??
Oχι δεν ηταν μονο αυτο.
Θα περιμενα μετα απο τοσο ντορο το μελος argi να εχει τα κοτσια και την παλληκαρια να βγει και να γραψει ΟΛΗ την αληθεια και μην " ξεχναει" να γραψει το μερος της υπογραφης του για το οποιο τιμωρειται ....
Η υπογραφη του ηταν η εξης :
Signature argi
Παρακαλω τα pms με τις απoριες να τα στελνετε στους διαχειριστες, οχι σε μενα ( δεν ειμαι ουτε διαχειριστης , ουτε επαγγελματιας του ειδους).
Ο γομολαστιχας μπορει να σας λυσει καθε απορια
Αναφεροταν φυσικα στον διαχειριστη της κατηγοριας που εχει βγαλει τα ματια του για να διορθωνει τα κειμενα του μπας και διαβαστουν και γινουν κατανοητα ......
Αυτα για να μην μενουν ψεματα ως προς τις αιτιολογιες της ποινης του....
Επισης argi καλο θα ηταν αντι να διαδιδεις οτι σου σβησαμε τα σημαντικα σου θεματα να ανατρεξεις λιγο στην database του AVclub πριν εκτεθεις....
Πχ....Αυτο το νημα απαρτιζεται απο 40 δικα σου νηματα.
Ναι 40.....Το οτι με καθε λινκ ανοιγες και νημα δεν σημαινει οτι ολοι ειχαν την διαθεση να συμμετεχουν οποτε αρκετα απο αυτα ενωθηκαν και δεν διαγραφηκαν ποτε οπως ισχυριζεσαι.
Μπορεις να συνεχισεις να λες ανακριβειες αλλα καλο θα ηταν να πριν το κανεις να ελεγχεις πρωτα.
Καλη συνεχεια.