Μερικοί κομπλεξικοί διαχειριστές άλλου forum

Status
Not open for further replies.
Reaction score
657
Απάντηση: Μερικοί κομπλεξικοί διαχειριστές του av club

Λάθος κάνεις, υπογραφή μπορεί να σβήσει, να σου βάλει ban μπορεί, να αλλάξει το email σου ίσως (όλα αυτά εξαρτώνται από τα δικαιώματα που έχει στο control panel του vbulletin ή όποιου άλλου ανάλογου software διαχείρισης φόρουμ), αλλά τα PM σου ΔΕΝ ΤΑ ΒΛΕΠΕΙ!
δτστυχως ή ευτυχώς όλα γίνονται στα ψηφιακά...

Reaction score
20.840

Υποθέσεις και θεωρίες, εκτός κι αν έχεις παράδειγμα κάποιο συγκεκριμένο φόρουμ όπου γίνεται αυτό...

Reaction score
657

δεν ξερω φυσικά κανένα που να γίνεται,
αν γραφτείς σε ξένα φόρα θα διαβάσεις πολλά, δεν επεκτείνομαι...

Reaction score
0
Να σας ενημερώσω ότι ένας διαχειριστής μπορεί να δει τα πάντα σε ένα φόρουμ, δεν χρειάζεται να κάνει "μαγικά".
Αν νομίζεται ότι υπάρχει κάτι "προσωπικό" στο ίντερνετ, απατάστε...

Ακόμα και ο οποιοσδήποτε έχει πρόσβαση στην βάση του φόρουμ, πάλι μπορεί να δει τα πάντα. Και με ένα phpMyAdmin να τα βλέπει και από οπουδήποτε...

Εγώ πάντως με τα τελευταία που διαβάζω διαφωνώ. Ένα φόρουμ δεν μπορεί να είναι ξέφραγο αμπέλι, γιατί κινδυνεύει ο ιδιοκτήτης του, και μπορεί να βρεθεί μπλεγμένος χωρίς να φταίει. Αν δεν υπάρχει έλεγχος μπορεί κάποιος προβακατόρικα να μπει, να "εκθειάσει" το λιακό, και να του το "σφυρίξει". Όταν θα έρθει η αγωγή, τι θα γίνει; Μάλλον θα σβηστεί το μήνυμα, και μπορεί να βγει από κει και να πανηγυρίσει.
Ή μπορεί να ανεβάσει κάποιο link σε απρεπές υλικό, να τιμωρηθεί και πάλι να πάει δίπλα να πανηγυρίσει.
Είναι δυνατόν να προστατευτεί κάποιο φόρουμ όταν είναι ανεξέλεγκτο;

Επίσης, το ότι το εδώ φόρουμ αφήνει να κάνουμε λίγο πλάκα με τα πολιτικά και τα κοινωνικά, δεν λέει κάτι από την στιγμή που είναι λίγο εκτός θέματος από το κύριο θέμα του φόρουμ.

Μήπως κάπως εκμεταλευόμαστε την κόντρα; Αν είναι φυσικό να διαμαρτυρόμαστε σε άλλα φόρα όταν μας συμβεί κάτι σε κάποιο φόρουμ, τότε αυτή η διαμαρτυρία μεταφέρθηκε και σε άλλα φόρα (π.χ. στο adslgr που είναι αρκετά δημοφιλές) ή έρχεται κατευθείαν εδώ; Και αν κάποιος ενοχληθεί εδώ, θα πάει σε κάποιο τυχαίο να το πει, η θα εκμεταλλευθεί την κόντρα και θα πάει καρφί δίπλα; :118:

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

Οσο αφορα για το τι μπορει να γινει προσωπικα πιστευω πως οτιδηποτε μπαινει σε ενα pc μπορει να σπασει.Μπορει να κανω λαθος αλλα ετσι πιστευω.Και το να σου σβηνουν την υπογραφη οταν αυτη δεν θιγει κανενα το θεωρω οχι ωραιο σαν πραξη.Και ακομα η μη αιτιολογηση με mail του λογου του μπαν (λογο φοβου βλεπετε) δειχνει πολλα.

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

και επειδη εγω εχω τωρα το απυροβλητο παμε.
παραβίαση κανόνων υπογραφής

δηλαδη εθιξα καποιον ή κατι?

-δημοσιοποίηση μηνύματος διαχειριστή

αν το εκανα εκει θα το ειχε φαει ο γομακιας , u know, τουλαχιστον εδω ο κοσμος μαθαινει και την δικη μου γνωμη, ή ηταν πριβε μηνυμα που δεν επρεπε να το βγαλω φορα παρτιδα

-εκδήλωση πρόθεσης αποχώρησης από το φόρουμ

με τι τροπο? αεροπλανο? πλοιο μηπως? τραινο?υποβρυχιο?
και ποτε εκδηλωσα προθεση?

Αυτα για την ωρα,

Reaction score
29.559
Απάντηση: Re: Μερικοί κομπλεξικοί διαχειριστές του av club

Να σας ενημερώσω ότι ένας διαχειριστής μπορεί να δει τα πάντα σε ένα φόρουμ, δεν χρειάζεται να κάνει "μαγικά".
Αν νομίζεται ότι υπάρχει κάτι "προσωπικό" στο ίντερνετ, απατάστε...

Ακόμα και ο οποιοσδήποτε έχει πρόσβαση στην βάση του φόρουμ, πάλι μπορεί να δει τα πάντα. Και με ένα phpMyAdmin να τα βλέπει και από οπουδήποτε...

Εγώ πάντως με τα τελευταία που διαβάζω διαφωνώ. Ένα φόρουμ δεν μπορεί να είναι ξέφραγο αμπέλι, γιατί κινδυνεύει ο ιδιοκτήτης του, και μπορεί να βρεθεί μπλεγμένος χωρίς να φταίει. Αν δεν υπάρχει έλεγχος μπορεί κάποιος προβακατόρικα να μπει, να "εκθειάσει" το λιακό, και να του το "σφυρίξει". Όταν θα έρθει η αγωγή, τι θα γίνει; Μάλλον θα σβηστεί το μήνυμα, και μπορεί να βγει από κει και να πανηγυρίσει.
Ή μπορεί να ανεβάσει κάποιο link σε απρεπές υλικό, να τιμωρηθεί και πάλι να πάει δίπλα να πανηγυρίσει.
Είναι δυνατόν να προστατευτεί κάποιο φόρουμ όταν είναι ανεξέλεγκτο;

Επίσης, το ότι το εδώ φόρουμ αφήνει να κάνουμε λίγο πλάκα με τα πολιτικά και τα κοινωνικά, δεν λέει κάτι από την στιγμή που είναι λίγο εκτός θέματος από το κύριο θέμα του φόρουμ.

Μήπως κάπως εκμεταλευόμαστε την κόντρα; Αν είναι φυσικό να διαμαρτυρόμαστε σε άλλα φόρα όταν μας συμβεί κάτι σε κάποιο φόρουμ, τότε αυτή η διαμαρτυρία μεταφέρθηκε και σε άλλα φόρα (π.χ. στο adslgr που είναι αρκετά δημοφιλές) ή έρχεται κατευθείαν εδώ; Και αν κάποιος ενοχληθεί εδώ, θα πάει σε κάποιο τυχαίο να το πει, η θα εκμεταλλευθεί την κόντρα και θα πάει καρφί δίπλα; :118:

Αν το εχεις διαβάσει το νήμα απο την αρχή τότε καταλαβαίνεις οτι δεν μας αφορά η όποια κόντρα μπορεί να υπήρχε στο παρελθόν, ούτε ρίχνουμε λάδι στη φωτιά.Το τι γίνεται στο adsl.gr, είναι τελείως άλλο θέμα , αλλά φαντάζομαι οτι αν κάποιος είναι μέλος και εκεί και εδω , και θελήσει το βήμα να παραπονεθεί δεν θα του το αρνηθεί η γενική διαχείριση του φορουμ.Επίσης αν κάποιος ενοχληθεί εδω και πάει δίπλα , δικό του θέμα, οχι του avsite .
Ετσι και με εμένα και τον αργύρη.Δικό μας θέμα.Το μέρος όπου γράφουμε λέγεται λοιπά και περιλαμβάνει διάφορα θέματα ,οχι πάντα σχετικά με το κύριο θέμα του AVSITE.
Βαρέθηκα να τα λέω αυτά.

Reaction score
1

Σε τεχνικα θέματα γιατί συζητάτε χωρίς να κοιτάξετε το google;;; Όλες οι απαντήσεις είναι εκεί!!! Οι διαχειριστες μπορουν να διαβάσουν τα παντα χωρίς πρόβλημα και ούτε χακεράδες χρειάζεται να είναι ούτε τίποτα. Είναι πολυ απλό. Και δεν μπορει να τους πάρουν χαμπάρι τα απλά μέλη.

http://www.google.gr/search?q=vbulletin+how+to+read+pm

http://www.vbulletin.org/forum/showthread.php?t=92815

http://www.vbulletin.org/forum/showthread.php?t=91369

Reaction score
657

Είπαμε να το πούμε πιο γλυκά,
να μας μείνει κι η ψευδαίσθηση ιδιωτικότητας...

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

απο το ακολουθο κρατω μονο το :

-εκδήλωση πρόθεσης αποχώρησης από το φόρουμ

και ρωταω ποτε και με ποιο τροπο εκδηλωσα προθεση αποχωρησης?

ή θεωρηθηκε η αποφαση του αποστολεα του pm :

Καλη συνεχεια Αργυρη ο ευκολος δρομος ειναι αυτος που διαλεξατε ΙΜΗΟ παντα και ο δυσκολος αυτος που διαλεξαμε εμεις

Και ποιος ειναι αυτος που οριζει τι ειναι δρομος?
οπως και το τι ειναι ευκολο?

ολοι εχουμε τους πληροφοριοδοτες μας και ξερω τι ελεγε πισω απο την πλατη μου αυτος που μπροστα μου με ελεγε αρχηγο και μεγαλο.

εγω ευτυχως οτι λεω τα λεω μπροστα και φορα παρτιδα και ας στεναχωρω και μερικους .ΚΑΛΥΤΕΡΑ να στεναχωρω ετσι παρα πισωπλατα.

Reaction score
29.559

Είπαμε να το πούμε πιο γλυκά,
να μας μείνει κι η ψευδαίσθηση ιδιωτικότητας...

Μωρε ούτε ψευδαίσθηση ιδιωτικότητας δεν μένει ούτε τίποτα.

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

Ω σαν τον Δια(και αυτος μουσια ειχε:142:) θα σου στελνω κορακια(απαντησεις) καθε μερα να σας τρωνε τα σωθικα, προμηθεα ιμιτασιον (αυτος τουλαχιστον ειχε δωσει και μια φλογα )

Reaction score
0
Επειδή έχουμε μείνει με την απορία, τουλάχιστον μπορούμε να μάθουμε την περίφημη υπογραφή που έβαλες Αργύρη, ώστε αν μη τι άλλο να καταλάβουμε και εμείς αν ήταν ή όχι προσβλητική?

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

Βεβαιως,να το

Παρακαλω να στελνετε τα Pms και τις αποριες σας στους αναλογους διαχειριστες, εγω ουτε διαχειριστης ειμαι, ουτε επαγγελματιας του ειδους.

Οχι τιποτα αλλο οπως ελεγαν εγραφα αλαμπουρνεζικα και δεν καταλαβαινε ο κοσμος τι ελεγα.

Μια απορια ειχα, τοτε γιατι ρωταγανε εμενα και οχι τους διαχειριστες?(ερωτησεις κοινου) και πως ελεγαν οτι ηξερα πραματα(οι διαχειριστες) απο την στιγμη που αυτα που ελεγα ηταν δυσνοητα.

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

Kαι να ηταν μονο αυτο, η γομολαστιχα ειχε τελειωσει και σβηναν με το δαχτυλο μεχρι να τους φερουνε καινουργιο κουτι(γομες).Τελικα με την απουσια μου το θεμα σουλουπωθηκε αρκετα.Μενει να σβησουν και ολα τα θεματα που ειχα ανοιξει, οχι τιποτα αλλο , να μην ερχονται σε δυσκολη θεση οταν τους ρωτανε γιατι δεν ειμαι πια εκει.

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
144.044

πάλι καλά που εν μέσω κρίσης το μπλάνκο είναι φτηνότερο από ποτέ...

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

Δεν ξερεις πως οσο αυξανεται η καταναλωση πεφτει το κοστος.Οι εν λογο κομπανιες ψαχνουν νεο προιον μιας και οι γομες-μπλανκο,δειχνουν κοινοτυπες, πλεον.Πλεον η ειδικοτητα και ιδιοτητα ειναι το σβηνειν.Καποιος μου ειπε οτι τους ειδε να προσπαθουν να σβησουν μεχρι τις γραμμες στους δρομους, μπας και βαλουν και εκει ταξη.:143:

Reaction score
0
δε βαριέσαι, μπανιαρίστηκες καλά (μιά και από ότι βλέπω από τη φωτό κρύβεσαι στα βουνά οπότε είχες καιρό να πλυθείς !!) :143::143:

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

προσωπικα εχω 1+1 μπανια σπιτι, δεν εχω την αναγκη του καθε βρωμονερου, για να καλοπιζομαι.
Και δεν κρυβομαι, αλλοι κοιτανε πισω τους συχνα πυκνα.Και θα κοιτουν για πολυ ακομα

Status
Not open for further replies.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.890
Members
38.516
Νεότερο μέλος
Θάνος Γαλάνης