Και τώρα που πήρα τον yamaha (a-s1000) τι ηχεία?

Reaction score
0
Πριν τρεις μέρες πήρα τον yamaha a-s1000 και μπορώ να πω ότι είμαι ενθουσιασμένος. Τώρα λοιπόν, αν και παλιά είχα αποφασίσει να πάρω τα atc 11, θα ήθελα να δω και τι υπάρχει σε δαπέδου. Ενδιαφέρομαι να δώσω το πολύ 1500 ευρώ και αυτό είναι το ανώτατο όριο που βάζω στον εαυτό μου, γιατί πάντα ξεφεύγω λίγο παραπάνω και αυτή τη φορά αποφάσισα να μην ξεφύγω. Για ρίχτε προτάσεις λοιπόν στο τραπέζι.

Reaction score
4
Απάντηση: Και τώρα που πήρα τον yamaha (a-s1000) τι ηχεία?

Τα ακουσες τα atc με τον Yamaha και δεν σου αρεσαν?

tyler durden

Μη ριβγιούερ
Reaction score
2.743

κοιτα κ στην καινουρια σειρα RX της Μonitor Αudio

Reaction score
0

Τα ακουσες τα atc με τον Yamaha και δεν σου αρεσαν?
Μου άρεσαν, αλλά τα άκουσα και με paradigm δαπέδου και που άρεσαν καλύτερα. Και το πιο βασικό είναι ότι δεν ξέρω πως θα ακούγονται στο χώρο μου που είναι 22 τ.μ. Για αυτό και ρωτάω μήπως κάποιος που έχει τον yamaha έχει να κάνει καμία πρόταση και κυρίως σε ηχεία δαπέδου.

Reaction score
0

Ωστόσο, ένας φίλος μου πρότεινε να ακούσω και τα dali και συγκεκριμένα δύο μοντέλα. Το ikon 6 και το suite το 2.8. Το έψαξα λίγο και στο internet, και είδα ότι το δεύτερο είναι ηχείο με κύριο προσανατολισμό το home cinema (βλέπε 5.1). Ακόμα, μία άλλη επιλογή που βρήκα ψάχνοντας, αλλά δεν έχω ακούσει ακόμα, είναι τα quad 21L. Γνώμες? Ειδικά από κάποιους που έχουν αυτά τα ηχεία που αναφέρω?

tyler durden

Μη ριβγιούερ
Reaction score
2.743

Tα 21L ειναι τονικα ουδετερα μεχρι εκει που δεν παιρνει, σχεδον μουντα. Στην κατηγορια τους παιζουν τα Monitor Audio RX6 στα 850Ε, αντικαταστατης του αναγνωρισμενου RS6. Υπαρχει review στο Whathifi.com. Κοιτα αν θες και τα μεγαλυτερα μοντελα, αξιζει τον κοπο.

To Ικον 6 ειναι λιγο τσιμπημενο ψηλα λογω ribbon αλλα με τον ενισχυτη σου που ειναι soft στις υψηλες μαλλον ταιριαζει οκ.

Reaction score
28
Re: Απάντηση: Και τώρα που πήρα τον yamaha (a-s1000) τι ηχεία?

Ωστόσο, ένας φίλος μου πρότεινε να ακούσω και τα dali και συγκεκριμένα δύο μοντέλα. Το ikon 6 και το suite το 2.8. Το έψαξα λίγο και στο internet, και είδα ότι το δεύτερο είναι ηχείο με κύριο προσανατολισμό το home cinema (βλέπε 5.1). Ακόμα, μία άλλη επιλογή που βρήκα ψάχνοντας, αλλά δεν έχω ακούσει ακόμα, είναι τα quad 21L. Γνώμες? Ειδικά από κάποιους που έχουν αυτά τα ηχεία που αναφέρω?
γιατι δεν πας να ακουςεις τον ενισχυτη με τα <δικα> του soavo-1
στον νακα ,επειδη ειμαι και εγω κατοχος του s2000 και ψαχνω για ηχεια ,βρισκω οτι του ματσαρουν πολυ καλα ,επισης τα quad τα ακουσα με τον 2000 και δεν μου αρεσαν, του ερχονται <λιγα >τα
ζορισε πολυ .

Reaction score
59

Πριν τρεις μέρες πήρα τον yamaha a-s1000 και μπορώ να πω ότι είμαι ενθουσιασμένος. Τώρα λοιπόν, αν και παλιά είχα αποφασίσει να πάρω τα atc 11, θα ήθελα να δω και τι υπάρχει σε δαπέδου. Ενδιαφέρομαι να δώσω το πολύ 1500 ευρώ και αυτό είναι το ανώτατο όριο που βάζω στον εαυτό μου, γιατί πάντα ξεφεύγω λίγο παραπάνω και αυτή τη φορά αποφάσισα να μην ξεφύγω. Για ρίχτε προτάσεις λοιπόν στο τραπέζι.
Μπορείς αν είσαι απο Αθήνα να έρθεις σπίτι μου με τον ενισχυτή σου που ενδιαφέρει και μένα επειδή θα έχω στο σπίτι μου για ακρόαση τα ηχεία pmc gb 1i που είναι στην κατηγορία τιμής που ενδιαφέρεσαι.Αν σε ενδιαφέρει η προτασή μου στείλε μου pm αλλά γρήγορα γιατί αύριο το απόγευμα θα τα δώσω πίσω.

Reaction score
0

Μπορείς αν είσαι απο Αθήνα να έρθεις σπίτι μου με τον ενισχυτή σου που ενδιαφέρει και μένα επειδή θα έχω στο σπίτι μου για ακρόαση τα ηχεία pmc gb 1i που είναι στην κατηγορία τιμής που ενδιαφέρεσαι.Αν σε ενδιαφέρει η προτασή μου στείλε μου pm αλλά γρήγορα γιατί αύριο το απόγευμα θα τα δώσω πίσω.
Σε ευχαριστώ πολύ και είμαι και όντως από αθήνα, αλλά αυτή τη στιγμή δεν είμαι αθήνα και θα γυρίσω στο τέλος της εβδομάδας. Ευχαριστώ πολύ και πάλι.

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Απάντηση: Και τώρα που πήρα τον yamaha (a-s1000) τι ηχεία?

γιατι δεν πας να ακουςεις τον ενισχυτη με τα <δικα> του soavo-1
στον νακα ,επειδη ειμαι και εγω κατοχος του s2000 και ψαχνω για ηχεια ,βρισκω οτι του ματσαρουν πολυ καλα ,επισης τα quad τα ακουσα με τον 2000 και δεν μου αρεσαν, του ερχονται <λιγα >τα
ζορισε πολυ .
Το σκέφτηκα και αυτό, αλλά η αλήθεια είναι ότι στον Νάκα δεν έχω καταφέρει να έχω μια καλή ακρόαση.

Reaction score
28
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Και τώρα που πήρα τον yamaha (a-s1000) τι ηχεία?

Το σκέφτηκα και αυτό, αλλά η αλήθεια είναι ότι στον Νάκα δεν έχω καταφέρει να έχω μια καλή ακρόαση.
μην καταληξεις εαν δεν ακουσεις πρωτα τα soavo του πανε πολυ,και μετα αποφασιζεις για οτι θες επισης στου νακα ακουσα και καποια energy καλα αλλα λιγο σκοτεινα δεν ξερω εαν θα σου αρεσουν, παντως να μεινουμε σε επαφη γιατι με ενδειαφερει και μενα η αγορα ηχειων για τον yamaha.

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Και τώρα που πήρα τον yamaha (a-s1000) τι ηχεία

μην καταληξεις εαν δεν ακουσεις πρωτα τα soavo του πανε πολυ,και μετα αποφασιζεις για οτι θες επισης στου νακα ακουσα και καποια energy καλα αλλα λιγο σκοτεινα δεν ξερω εαν θα σου αρεσουν, παντως να μεινουμε σε επαφη γιατι με ενδειαφερει και μενα η αγορα ηχειων για τον yamaha.
Βεβαίως, όταν τα ακούσω θα σε ενημερώσω. Αλλά είναι και το άλλο που με προβληματίζει. Μήπως είναι πολύ μεγάλα για το χώρο μου? Είναι 22 τμ, αλλά ο χώρος που ακούω είναι περίπου 4x3. Πραγματικά δεν ξέρω...

Reaction score
28
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Και τώρα που πήρα τον yamaha (a-s1000) τι η

Βεβαίως, όταν τα ακούσω θα σε ενημερώσω. Αλλά είναι και το άλλο που με προβληματίζει. Μήπως είναι πολύ μεγάλα για το χώρο μου? Είναι 22 τμ, αλλά ο χώρος που ακούω είναι περίπου 4x3. Πραγματικά δεν ξέρω...
εξαρταται και απο το πως ακους δυνατα η μετρια? παντως και ο δικος μου χωρος δεν ειναι μεγαλυτερος ,αλλα τα σκεφτομαι σαν πρωτη λυση. μου εκαναν εντυπωση η καθαροτητα και ομοιογενεια τους σε ολο το ακουστικο φασμα.

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Και τώρα που πήρα τον yamaha (a-s

εξαρταται και απο το πως ακους δυνατα η μετρια? παντως και ο δικος μου χωρος δεν ειναι μεγαλυτερος ,αλλα τα σκεφτομαι σαν πρωτη λυση. μου εκαναν εντυπωση η καθαροτητα και ομοιογενεια τους σε ολο το ακουστικο φασμα.
Κοίτα να δεις. Όταν κάνω δουλειά και έχω μουσική ακούω μέτρια. Το ίδιο και όταν έχω παρέα (και θέλουμε κυρίως να συζητήσουμε και όχι να ακούσουμε μουσική). Αλλα όταν ακούω μόνος μου ακούω σε αρκετά μεγάλη ένταση. Τόσο που να με ευχαριστεί. Το τελευταίο είναι και το κριτήριό μου για να πάρω ηχεία.

Κώστας Φ.

Truth hurts. Here's a teddy bear.
Reaction score
895
Προσπάθησε να ακούσεις τον ενισχυτή με τα Quad και με τα Soavo.
Έχουν διαφορετικό ήχο και δεν μπορούμε να ξέρουμε ποιό θα σου κάτσει καλύτερα. Επειδή τα φέρνει όλα ο Νάκας πιστεύω θα είναι εύκολο να τα ακούσεις δίπλα-δίπλα και μάλιστα με τον ενισχυτή σου.
Aν σου αρέσει ο ήχος των Quad καλύτερα να πας στα 22 L2 γιατί όντως τα 21 θα ζορίζονται ενώ η L2 είναι η νέα έκδοση της σειράς.

Στα 1500 θα κοίταγα και στα μεταχειρισμένα.

Reaction score
4

Κατι σε audio spectrum εχεις δει?

Reaction score
0

Θα έλεγα και εγώ να ακούσεις όπωσδήποτε τα Soavo. Για μένα αρκετά καλά ηχεία, από τα καλύτερα ίσως σε αυτή την κατηγορία τιμής και ταιριάζουν άψογα με τον Yamaha σου. Από την άλλη αρκετά καλές εντυπώσεις μου είχαν αφήσει και AS Artemis σε συνδυασμό πάντα με Yamaha ενισχυτή (τον 2000)

Reaction score
81

Καλησπερα σε ολους!Πιστευω οτι τα Soavo ειναι σοφη επιλογη.

Reaction score
0
πριν καμια εβδομαδα ειχε το saturn ενα ζευγαρι soavo στα 1000 παρα κατι. Για δες το..

Staff online

• loggeo
    Projectors
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • Zizik
    Safety Last

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.831
Members
38.504