Western Digital TV HD LIVE

Reaction score
3
Απάντηση: Western Digital TV HD2

Κεφτές είσαι και φαίνεσαι..

Εγώ δεν σε έβρισα και αν έχεις iq ραδιq δεν ΦΤΑΙΩ γι' αυτό.

Εσύ ρε "κεφτέ" αυτό κατάλαβες ότι όλες οι ερωτήσεις που έκανα παραπάνω τις έκανα επειδή με ενδιαφέρουν οι απαντήσεις τους ή για να δείξω στον abcd ότι αν δεν υπήρχε κάποιος περιορισμός στις ερωτήσεις τότε θα ρώταγε ο κάθε ένας ότι θέλει ανεξαρτήτως αν η απάντηση είναι αυτονόητη.

Κατάλαβες "κεφτέ".

Reaction score
803

Κεφτές είσαι και φαίνεσαι..

Εγώ δεν σε έβρισα και αν έχεις iq ραδιq δεν ΦΤΑΙΩ γι' αυτό.

Εσύ ρε "κεφτέ" αυτό κατάλαβες ότι όλες οι ερωτήσεις που έκανα παραπάνω τις έκανα επειδή με ενδιαφέρουν οι απαντήσεις τους ή για να δείξω στον abcd ότι αν δεν υπήρχε κάποιος περιορισμός στις ερωτήσεις τότε θα ρώταγε ο κάθε ένας ότι θέλει.
Κατάλαβες "κεφτέ".
LOL,
Φιλε μου ηρεμησε , δεν το ελεγε για σενα... Παραδειγμα ανεφερε ο ανθρωπος...

Reaction score
1.846

Λείπει και το χιούμορ. Εννοείται πως δεν χαρακτηρίζω εσένα κεφτέ ... έλεος.

Έκανα μια καλαμπουρτζίδικη συνδιάλεξη. Δήθεν κάποιος ρωτάει και κάποιος απαντά, ελληνοπρεπώς .... :138:

Reaction score
3

Οκ ας το προσπεράσουμε και το θέμα θεωρείτε λήξαν.

Reaction score
0

Τελικά το θέμα το έχετε ξεχεσ.. , έπρεπε να διαβάσω όλα τα post , που από αυτά το 10% αναφερόταν στο εν λόγω Media player (Western Digital TV HD2) , για να βγάλω τα συμπεράσματα μου.Αυτά διαβάζουμε με τις ίντριγκες σας και λέμε ότι μπορεί να παίζουν και κάποια συμφέροντα , αλλά ελπίζω να μην είναι έτσι.
Τέλος πάντων την απόφαση την πήρα και εντός ημερών θα το παραγγείλω .
Ευχαριστώ......
Νίκος

Reaction score
1.213

Τελικά το θέμα το έχετε ξεχεσ.. , έπρεπε να διαβάσω όλα τα post , που από αυτά το 10% αναφερόταν στο εν λόγω Media player (Western Digital TV HD2) , για να βγάλω τα συμπεράσματα μου.Αυτά διαβάζουμε με τις ίντριγκες σας και λέμε ότι μπορεί να παίζουν και κάποια συμφέροντα , αλλά ελπίζω να μην είναι έτσι.
Τέλος πάντων την απόφαση την πήρα και εντός ημερών θα το παραγγείλω .
Ευχαριστώ......
Νίκος
Δηλαδη απο τα 547 μηνυματα (και συνεχιζεται ) τα 50 μονο αναφερονται στο player και τα υπολοιπα 490 σε ιντριγκες ?

Μαλλον δεν τα διαβασατε καλα.....

Περιμενουμε και εντυπωσεις απο το player ,περα της κριτικης...:114:

Reaction score
3

Παιδιά εγώ εχω πάνω το b-rad firmware 0.2.2.1 που λέει ότι μπορείς να ανεβοκατεβάσεις τη θέση των υπότιτλων όσο παιζει η ταινία αλλά δεν εχω καταφέρει να το κάνω όποιος λοιπόν κατάφερε κάτι ας μας πει τον τρόπο.

Reaction score
386

Έχει ειπωθεί νομίζω πως η σωστή θέαση των υποτίτλων (δηλαδή πιο χαμηλά) γίνεται αν ο υπότιτλος .srt έχει ενσωματωθεί στο container.
Πάντως για θέαση σε οθόνη 2.35:1 είναι μια χαρά τώρα !! :137::142::143:

Reaction score
1.213

Πάντως για θέαση σε οθόνη 2.35:1 είναι μια χαρά τώρα !! :137::142:
Με το βλεμμα στο μελλον ! :142:

οκ φιλε, θα προσπαθησω να στειλω ενα e-mail εκει που το διαβασα μηπως παρω μια πιο ξεκαθαρη απαντηση
Εγω περιμενω και τον Γιωργο παντως ...:137:

Reaction score
3

Έχει ειπωθεί νομίζω πως η σωστή θέαση των υποτίτλων (δηλαδή πιο χαμηλά) γίνεται αν ο υπότιτλος .srt έχει ενσωματωθεί στο container.
Πάντως για θέαση σε οθόνη 2.35:1 είναι μια χαρά τώρα !! :137::142::143:
Ναι όντως έχεις απόλυτο δίκιο σε αυτό φίλε μου αλλά αν ένα άτομο που έχει όλες τις ταινίες του με εξωτερικούς υπότιτλους είναι λίγο δύσκολο να κάθετε να τούς ενσωματώνει σε κάθε ταινία και εκτός αυτού κατά τι γνώμη μου πάντα το να έχεις σε ξεχωριστό αρχείο τους υπότιτλους έχει και αλλά υπέρ(Π.χ. μπορείς πολύ εύκολα να αλλάξεις υπότιτλους σε κάθε ταινία ή να διορθώσεις κάτι στον εκάστοτε υπότιτλο)

Reaction score
0

Για σας παιδια...απεκτησα και εγω το μηχανακι επιτελους..και εχω μια ερωτηση?
Πως θα μεταφερω μια τανια στον σκληρο μου δισκο αφου ειναι μεγαλητερη απο 4 gb για να τhν δω στο WD και εφοσον εχω windows XP..υπαρχει καποιο προγραμμα για αυτη τιν δουλεια η καποιος αλλος σκληρος δισκος? και κατι ακομα..ισως θα μπορουσα να τις στειλω τιν ταινιες μεσω ethernet απο PC σε WD..Να ειστε καλα..και ευχαριστω προκαταβολικα

Reaction score
386

Ναι όντως έχεις απόλυτο δίκιο σε αυτό φίλε μου αλλά αν ένα άτομο που έχει όλες τις ταινίες του με εξωτερικούς υπότιτλους είναι λίγο δύσκολο να κάθετε να τούς ενσωματώνει σε κάθε ταινία και εκτός αυτού κατά τι γνώμη μου πάντα το να έχεις σε ξεχωριστό αρχείο τους υπότιτλους έχει και αλλά υπέρ(Π.χ. μπορείς πολύ εύκολα να αλλάξεις υπότιτλους σε κάθε ταινία ή να διορθώσεις κάτι στον εκάστοτε υπότιτλο)
Συμφωνώ απόλυτα , κι εγώ "παίζω" με external ! :105:
Aς ελπίζουμε πως θα φτιαχτεί σε μελλοντικό filmware.

Reaction score
3

Συγνώμη που ξανακάνω αυτήν την ερώτηση αλλά δεν είχα λάβει απάντηση αρχικά και επειδή με ενδιαφέρει να μάθω την απάντηση την ξανακάνω.
Αν απαγορεύεται από τους όρους του σάϊτ τότε ας σβηστεί το εν λόγο ποστ.

Έχει ανοίξει κανείς το wd tv live ώστε να δει τι ακριβώς είναι η μαύρη θήρα που υπάρχει μέσα στη μητρική του μηχανήματος.

Ευχαριστώ πολύ.

Reaction score
1.213

Για σας παιδια...απεκτησα και εγω το μηχανακι επιτελους..και εχω μια ερωτηση?
Πως θα μεταφερω μια τανια στον σκληρο μου δισκο αφου ειναι μεγαλητερη απο 4 gb για να τhν δω στο WD και εφοσον εχω windows XP..υπαρχει καποιο προγραμμα για αυτη τιν δουλεια η καποιος αλλος σκληρος δισκος?
Κανε φορματ το δισκο και καντον NTFS.(παρε backup πρωτα :143:)

Reaction score
3

Meletov Δεν είναι ανάγκη να κάνει φορματ το δίσκο για να τον μετατρέψει σε ntfs σύστημα αρχείων με προγράμματα όπως τα: norton partition magic, acronis disk director κ.α.

Reaction score
3

Αυτό που θελεις ώστε να μπορείς να περνάς αρχεία άνω των 4gb στο δίσκο.

Μετατρέπουν έναν σκληρό δίσκο από fat32 σε ntfs αλλά πρέπει να ξέρεις να το κάνεις γιατί αν δεν ξέρεις μπορείς πολύ εύκολα να καταστρέψεις το δίσκο.

Πάλι ξεφύγαμε σχετικά με το ποστ που είπα ποιο πάνω.
Ξέρει κανείς τι στο καλό είναι η μαύρη θήρα στο εσωτερικό του μηχανήματος ή όχι?

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.314
Members
38.540
Νεότερο μέλος
nchoulio