Κι' αλλο "βελτιωτικο" ηχου?

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
60.009
Απάντηση:Κι άλλο "βελτιωτικο" ηχου?=Το Star Trek του...Πετρ-ελέους

Προφανως με 959 δολαριακια θα ακουτε...τζιτζι:121:
http://www.lessloss.com/blackbody-p-200.html
Καταρχάς,γιά να μη χαθούμε μέσα στη μυστηριακή ΄΄επίκληση΄΄ των επιστημονικών δεδομένων που διεκδικεί το αξεσουάρ,παρατίθενται τα εξής Ελληνικά λινκ σχετικά με την υπόσταση του ΄΄Μέλανος Σώματος΄΄
http://el.wikipedia.org/wiki/Μέλαν_σώμα

http://el.wikipedia.org/wiki/Συζήτηση:Κβαντική_μηχανική

Reaction score
1
Ε άμα κάνει χρήση των κβαντικων φαινομένων των σωματιδίων, τότε σίγουρα κάνει δουλειά.

Εκείνοι οι άμοιροι στο CERN τι παιδεύονται και σπάνε το κεφάλι τους? Ας πάρουν ένα τέτοιο!

Reaction score
0
Δεν ξέρω τι λέτε εσείς, αλλά μετά την επίσκεψη της κας Μυριαμ στο σπίτι, το σύστημα (και όχι μόνον) απογειώθηκε ....:138:

Reaction score
3.582
Απάντηση: Κι' αλλο "βελτιωτικο" ηχου?

Εγώ ξέρω έναν Ινδό γκουρού του χαϊέντ που όταν τον πάρεις τηλέφωνο στο κινητό του τότε αυτός σου ξεματιάζει το σύστημα. Πληρώνεις μόνο την κλήση, με ελάχιστη χρέωση 24 λεπτά.

http://www.youtube.com/watch?v=efSsdaKUvtg&feature=related

Η φωνή του γκουρού βελτιώνει το ύψος και το βάθος της σκηνής ...

You have nothing to worry about.
Be free from worries,And remain immersed in love for the Beloved.
He shall take you across the ocean of the world,If you seek support

No amulet, charm, yogic practice
or other holy repetition is of any avail.
Only he provides the technique which destroys sins,
and removes vices from the heart.

By seeing and reflecting within your heart,
says Dariya,
You will be freed from all ills
Just by kindling the wick of Nam with the Satguru's lamp

Reaction score
2
Γιατί οχι??
μπορεί να είναι καλά
δεν είναι κατασκευασμένα απο Ελληνα για να φοβάμαι
ευχαρίστως θα τα άκουγα

Reaction score
1
Διότι καμία τέτοια συσκεύη δεν μπορεί να έχει οποιαδήποτε μορφής "αύρα" που να ακυρώνει τις άλλες "αύρες" (αν αυτές υπάρχουν και αν κάνουν οποιαδήποτε διαφορά). Γενικά δεν υπάρχουν "ακυρωτικές" Η/Μ αύρες. Δεν γίνεται. Τελεία.

Δλδ αν βάλουμε έναν μαγνήτη ανάμεσα του, σταματάει να να μαγνητίζει... ?

Reaction score
29.739
Απάντηση: Re: Κι' αλλο "βελτιωτικο" ηχου?

Γιατί οχι??
μπορεί να είναι καλά
δεν είναι κατασκευασμένα απο Ελληνα για να φοβάμαι
ευχαρίστως θα τα άκουγα
Δεν είσαι σωστός ,να εχεις τους έλληνες στο κλάσιμο. Οι έλληνες όταν ασχοληθούν σοβαρά με κάτι το κάνουν καλά. Το θέμα είναι οτι βαριούνται οι πιο πολλοί να σχοληθούν σοβαρά.
Οι λίγοι όμως που το κάνουν το κάνουν καλά.

Reaction score
2
Πήγα Νορβηγία απ'άκρη σ'άκρη και γύρισα! Δείτε το ταξίδι εδώ

Και εγώ τι φταίω που μπαίνω σε forum που αφορά το Χάλι Ενδ
και ο κάθε ένας του τύπου Δείτε το ταξίδι....
αυτοδιαφημιζεται λες κα κάτι έγινε??
Σε τελευταία ανάλυση δεν φταίω εγώ γιά τον γυρισμό

ΥΓ
Εγώ σήμερα εφαγα φασολάδα
για το ταξίδι μιάς πορδ...
ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟ ΘΕΜΑ
θα αυτοδιαφημιστώ σε άλλο forum

Reaction score
1
Πήγα Νορβηγία απ'άκρη σ'άκρη και γύρισα! Δείτε το ταξίδι εδώ

Και εγώ τι φταίω που μπαίνω σε forum που αφορά το Χάλι Ενδ
και ο κάθε ένας του τύπου Δείτε το ταξίδι....
αυτοδιαφημιζεται λες κα κάτι έγινε??
Σε τελευταία ανάλυση δεν φταίω εγώ γιά τον γυρισμό

ΥΓ
Εγώ σήμερα εφαγα φασολάδα
για το ταξίδι μιάς πορδ...
ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟ ΘΕΜΑ
θα αυτοδιαφημιστώ σε άλλο forum

Εγώ σου απαντάω επι του θέματος με συγκεκριμένα επιχειρήματα χωρίς καμία προσωπική αναφορά, εσύ διαλέγεις (απο το πουθενά) να κάνεις προσωπική επίθεση για κάτι εντελώς άσχετο και αναίτιο. Και μάλιστα πολύ άστοχη, διότι η υπογραφή μου πληρεί τους όρους χρήσης.

Περισσότερες πληροφοριές για τις "αυρες" (εκλαικευμένη έκφραση για τα Ηλεκτρομαγνητικά πεδία) μπορείς να βρείς στην Φυσική Γυμνασίου.

Reaction score
2
Re: Απάντηση: Re: Κι' αλλο "βελτιωτικο" ηχου?

Δεν είσαι σωστός ,να εχεις τους έλληνες στο κλάσιμο. Οι έλληνες όταν ασχοληθούν σοβαρά με κάτι το κάνουν καλά. Το θέμα είναι οτι βαριούνται οι πιο πολλοί να σχοληθούν σοβαρά.
Οι λίγοι όμως που το κάνουν το κάνουν καλά.
Τους έχω!!
γιατί ενώ δε ασχολούνται σοβαρά με τον ήχο-πλήν ολίγων
ασχολούνται οι περισσότεροι, πολύ σοβαρότερα με την απάτη και το να σου αποσπάσουν χρήματα πουλώντας φύκια για μεταξωτές κορδέλλες.
Προσωπικά πέρα απο κανά δυο-τρείς Ελληνες κατασκευαστές που πραγματικά αγαπούν το άθλημα και είναι ΚΑΙ τίμιοι
οι υπόλοιποι είναι για τον γαϊδαρο καβάλα

Reaction score
2
Εγώ σου απαντάω επι του θέματος με συγκεκριμένα επιχειρήματα χωρίς καμία προσωπική αναφορά, εσύ διαλέγεις (απο το πουθενά) να κάνεις προσωπική επίθεση για κάτι εντελώς άσχετο και αναίτιο. Και μάλιστα πολύ άστοχη, διότι η υπογραφή μου πληρεί τους όρους χρήσης.

Περισσότερες πληροφοριές για τις "αυρες" (εκλαικευμένη έκφραση για τα Ηλεκτρομαγνητικά πεδία) μπορείς να βρείς στην Φυσική Γυμνασίου.

Προσωπικά δεν εχω τίποτα απέναντι σου
αλλά το τι κάνεις στην προσωπική σου ζωή δεν αφορά το forum
και δεν ενδιαφέρει και κανέναν
Το να με υποχρεώσεις ομως σε χώρο που ασχολείται με το Χαλι Ενδ να διαβάσω θέλοντας και μη Το πήγα Ταξίδι κλπ κλπ
μάλλον είναι λάθος σου

Αν έγραφες πχ αγόρασα τα mbl καί τα γύρισα πίσω θα ήταν κάτι που σίγουρα δεν θα με ενοχλούσε

Reaction score
1
Ενώ όλες οι άλλες υπογραφές είναι σχετικές ας πούμε με το hi-end.
Αλλά αποφάσισες να αρχίσεις να παρατηρείς αυτό το πράγμα με τις άσχετες υπογραφές, απο σήμερα και μάλιστα απο το δικό μου πόστ το οποίο έτυχε να απαντάει αρνητικά σε κάτι που είπες.

Ναι με το ζόρι να το διαβάσεις θέλω, το βρήκες. Και μετά θα εξεταστείς. Και πολλές φορές παίρνω και τον έλεγχο (με ειδικό script) και γίνεται αυτόματα κλικ στο "εδώ", σαν pop-up και πετάγετε όλο το λίνκ χωρίς να μπορείς να κλείσεις. (εκτός αν έχετε pop-up blocker). Αυτό με το αναγκαστικό άνοιγμα του λινκ σε νέο παράθυρο θεωρώ πως είναι λάθος και υπερβολή. Ίσως το σταματήσω σε λίγο καιρό...

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.115
Members
38.533
Νεότερο μέλος
NIK DRAGON