ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.
Ιδρυτής
- Reaction score
- 731
TziTzi ?!!....είσαι σίγουρος ? :137:...... θα ακουτε...τζιτζι:121:
Προφανως με 959 δολαριακια θα ακουτε...τζιτζι:121:
http://www.lessloss.com/blackbody-p-200.html
Καταρχάς,γιά να μη χαθούμε μέσα στη μυστηριακή ΄΄επίκληση΄΄ των επιστημονικών δεδομένων που διεκδικεί το αξεσουάρ,παρατίθενται τα εξής Ελληνικά λινκ σχετικά με την υπόσταση του ΄΄Μέλανος Σώματος΄΄Παρτε και αρθρακι
Εγώ θ' αγοράσω ένα και θα καλέσω την Κα Ευαγγελία, την Κα Μαρίκα από το Αϊβαλί και τη Σιόρα Φιορούλα για blind tests...:114:
Δεν είσαι σωστός ,να εχεις τους έλληνες στο κλάσιμο. Οι έλληνες όταν ασχοληθούν σοβαρά με κάτι το κάνουν καλά. Το θέμα είναι οτι βαριούνται οι πιο πολλοί να σχοληθούν σοβαρά.Γιατί οχι??
μπορεί να είναι καλά
δεν είναι κατασκευασμένα απο Ελληνα για να φοβάμαι
ευχαρίστως θα τα άκουγα
Πήγα Νορβηγία απ'άκρη σ'άκρη και γύρισα! Δείτε το ταξίδι εδώ
Και εγώ τι φταίω που μπαίνω σε forum που αφορά το Χάλι Ενδ
και ο κάθε ένας του τύπου Δείτε το ταξίδι....
αυτοδιαφημιζεται λες κα κάτι έγινε??
Σε τελευταία ανάλυση δεν φταίω εγώ γιά τον γυρισμό
ΥΓ
Εγώ σήμερα εφαγα φασολάδα
για το ταξίδι μιάς πορδ...
ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟ ΘΕΜΑ
θα αυτοδιαφημιστώ σε άλλο forum
Τους έχω!!Δεν είσαι σωστός ,να εχεις τους έλληνες στο κλάσιμο. Οι έλληνες όταν ασχοληθούν σοβαρά με κάτι το κάνουν καλά. Το θέμα είναι οτι βαριούνται οι πιο πολλοί να σχοληθούν σοβαρά.
Οι λίγοι όμως που το κάνουν το κάνουν καλά.
Εγώ σου απαντάω επι του θέματος με συγκεκριμένα επιχειρήματα χωρίς καμία προσωπική αναφορά, εσύ διαλέγεις (απο το πουθενά) να κάνεις προσωπική επίθεση για κάτι εντελώς άσχετο και αναίτιο. Και μάλιστα πολύ άστοχη, διότι η υπογραφή μου πληρεί τους όρους χρήσης.
Περισσότερες πληροφοριές για τις "αυρες" (εκλαικευμένη έκφραση για τα Ηλεκτρομαγνητικά πεδία) μπορείς να βρείς στην Φυσική Γυμνασίου.