cosmarpan
Underground
- Reaction score
- 7.492
Nik Pascal Raicevic - Magnetic Web (1973) Narco Records
Out of nowhere καλλιτεχνης από το Los Angeles, εβγαλε μια σειρα από περιεργα πειραματικα ηλεκτρονικα albums από το 1970 μεχρι και το 1976, οπου και τον καταπιε η Γη.
Εδώ ακουμε το δευτερο του (ουσιαστικα τριτο του, μιας και το πρωτο του το 1970 στην Buddah, βγηκε κατω από το ονομα Head). Σε όλα του του τα albums (εκτος του πρωτου σαν Head) , υπηρχε ένα warning sticker "Do not listen to this album if you are stoned", οποτε be prepared guys. Τωρα ποιος θα το ακουσει είναι ένα άλλο θεμα, but just in case 
Out of nowhere καλλιτεχνης από το Los Angeles, εβγαλε μια σειρα από περιεργα πειραματικα ηλεκτρονικα albums από το 1970 μεχρι και το 1976, οπου και τον καταπιε η Γη.
Εδώ ακουμε το δευτερο του (ουσιαστικα τριτο του, μιας και το πρωτο του το 1970 στην Buddah, βγηκε κατω από το ονομα Head). Σε όλα του του τα albums (εκτος του πρωτου σαν Head) , υπηρχε ένα warning sticker "Do not listen to this album if you are stoned", οποτε be prepared guys. Τωρα ποιος θα το ακουσει είναι ένα άλλο θεμα, but just in case 
Last edited:
Τα έχουμε ξαναπεί και δεν εχει κανένα νόημα να τα ξαναπούμε. Επιμένεις στο να προσπαθείς να...δεν ξερω κι εγω τι. Αντι να κανεις υποδείξεις τι ειναι πρωτοποριακό και τι όχι καλυτερα θα ηταν να ποστάρεις τιποτα και να μας εξηγήσεις το γιατί. Όσο για τις υποδείξεις, καλο θα ηταν να δεις πρώτα (λιγο δύσκολο αυτο βεβαια ομολογώ) τι εχω ποστάρει αλλου, γιατί κάποια απο αυτα εχουν μπει, αλλα το κυριότερο, σου συστήνω εντελώς φιλικά, να προσπαθείς να βγάζεις συμπεράσματα σε οτιδήποτε με δεδομένα, εμπειρία και προσωπικό χρόνο, Το να μου λες οτι αυτα δεν ειναι πρωτοποριακά, και ειναι αυτα που λες ες ειναι, δεν μου λεει τιποτα προσωπικά εμένα γιατί εχω ακούσει αρκετά και απο τα μεν και απο τα δε. Αντιθέτως, είμαι σχεδον σίγουρος οτι το αντίθετο δεν συμβαίνει. Το οτι κάποιοι λένε πχ οτι ο Xenakis ειναι πρωτοποριακός (που ειναι), δεν θα το δεχθώ αν δεν το βιώσω ο ιδιος με ακροάσεις και συγκρίσεις. Φιλικα παντα.