Έκθεση ΕΙΚΟΝΑΣ - ΗΧΟΥ

Reaction score
12
Ευχαριστώ κι εγώ για την πρόσκληση. Μήπως ξέρετε αν φέτος θα γίνει η έκθεση ΕΙΚΟΝΑ+ΗΧΟΣ SHOW;Δεν έχω δει κάποια ανακοίνωση πουθενά, ούτε στο site του περιοδικού Ήχος.

Reaction score
63
Απάντηση: Έκθεση ΕΙΚΟΝΑΣ-ΗΧΟΥ

Ευχαριστώ κι εγώ για την πρόσκληση. Μήπως ξέρετε αν φέτος θα γίνει η έκθεση ΕΙΚΟΝΑ+ΗΧΟΣ SHOW;Δεν έχω δει κάποια ανακοίνωση πουθενά, ούτε στο site του περιοδικού Ήχος.
Θα γίνει από 24-26 Οκτωβρίου στο εκθεσιακό κέντρο Helexpo.

Reaction score
63
Έκθεση ΕΙΚΟΝΑΣ-ΗΧΟΥ

Θα γίνει από 24-26 Οκτωβρίου στο εκθεσιακό κέντρο Helexpo.
ΔΙΟΡΘΩΣΗ! Στο τελευταίο τεύχος του περιοδικού ΗΧΟΣ αναφαίρει ότι θα γίνει στο Συνεδριακό κέντρο CAPSIS (Πάρνωνος 10 Μαρούσι) και ΟΧΙ στο εκθεσιακό κέντρο Helexpo που είχε προγραμματιστεί αρχικά.

Reaction score
0
Έκθεση ΕΙΚΟΝΑΣ-ΗΧΟΥ

ΔΙΟΡΘΩΣΗ! Στο τελευταίο τεύχος του περιοδικού ΗΧΟΣ αναφαίρει ότι θα γίνει στο Συνεδριακό κέντρο CAPSIS (Πάρνωνος 10 Μαρούσι) και ΟΧΙ στο εκθεσιακό κέντρο Helexpo που είχε προγραμματιστεί αρχικά.
Δεν είναι ακριβώς έτσι παιδιά. Κι εγώ για την κλασσική έκθεση του HELEXPO ενδιαφέρομαι και ψιλομπερδεύτικα όταν πήρα το περιοδικό ΕΙΚΟΝΑ ΗΧΟΣ.
Τα πράγματα έχουν ως εξής.

ΗΧΟΣ & ΕΙΚΟΝΑ – Consumer Electronics Show 2008 (είναι η έκθεση που εννοούμε)
και πραγματοποιήται 24-26 Οκτωβρίου 2008 στο εκθεσιακό κέντρο HELEXPO Palace.

HIGH-END Show 2008
Για αυτήν δίνει φέτος πρόσκληση το περιοδικό! Και δεν είναι φυσικά η συνώνυμη έκθεση για την οποία μιλάτε σ' αυτό εδώ το Topic. Αυτή που σας λέω πραγματοποιήται ταυτόχρονα με αυτήν του HELEXPO, (τις ίδιες μέρες), στο Πολιτιστικό Εκθεσιακό & Συνεδριακό Κέντρο CAPSIS που εδρεύει στο Μαρούσι, πλησίον του εκθεσιακού κέντρου HELEXPO PALACE.

Για περισσότερες πληροφορίες δείτε εδώ:
http://technews.gr/modules/newbb/viewtopic.php?topic_id=3793

Reaction score
0
Έκθεση ΕΙΚΟΝΑΣ-ΗΧΟΥ

Στη helexpo δεν γινεται τελικα καμια εκθεση...
Δυστυχώς έχει δίκιο ο φίλος.
Τελικά ΑΝΑΒΛΗΘΗΚΕ αυτή η έκθεση για τον Απρίλιο.
Τσάμπα πήγα πριν από λίγο με ένα φίλο και γυρίσαμε πίσω.
Ο λόγος είναι λέει ότι κάποιες από τις μεγάλες εταιρίες του χώρου,
θέλουν να παρουσιάσουν κάποια νέα προιόντα που θα είναι τότε διαθέσιμα.
Αυτό που με τσαντίζει στην όλη ιστορία, είναι η έληψη ενημέρωσης.
ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΤΗΝ HELEXPO. ΤΙΠΟΤΑ!!!!!!!!!!
Στο δε site τους παραμένουν οι ίδιες πληροφορίες:
http://www.exponet.gr/index.php?opt...ls&did=226&el_mcal_month=10&el_mcal_year=2008

ΑΠΛΑ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ...!!!

Η άλλη έκθεση, αυτή που δίνει πρόσκληση το περιοδικό ΕΙΚΟΝΑ ΗΧΟΣ,
γίνεται κανονικά, (προσωπικά δεν πήγα), στο CAPSIS Hotels & Resorts.
Όσοι ενδιαφέρεστε να πάτε, δείτε εδώ:
http://www.teleiosgamos.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=1899&Itemid=531

Πατήστε εκεί που λέει Δείτε τον χάρτη, γιατί την οδό Πάρνωνος 10, δε την βρήκα ούτε στον χάρτη, ούτε στο GPS...!

Κάπου εδώ κλείνω το θέμα από τη μεριά μου, (απλά να ενημερώσω ήθελα), μιας και είμαστε λίγο OFF Topic.

Reaction score
4
Έκθεση ΕΙΚΟΝΑΣ-ΗΧΟΥ

πηγα σημερα στην εκθεση του ΗΧΟΥ

συνολο ηταν 8 αιθουσες, κυριως με high end μηχανηματα

ενδιαφερουσα ηταν, αλλα δε χανει κανεις και τπτ αν δεν παει... ειναι πολυ μικρη και αν μενεις μακρια πιο πολυ ωρα θα φας στο δρομο...

παντως μιας και πηγα, εκατσα ενα 3ωρο ακουγοντας καμποση ωρα το καθε σεταπ και σε ολα εβαλα και δικο μου κομματι (ομολογω οτι ολοι οι εκθετες ηταν εξυπηρετικοτατοι και προθυμοι να εξηγησουν και να βαλουν οτι τους δωσεις).

hightlight τα KEF Reference 207/2 και τα Scala Utopia οπως επισης τα θηριωδη ενισχυτικα Luxman και τα απιστευτα καλωδια ρευματος, ηχειων και interconnect!

αντε και του χρονου σε μεγαλυτερο χωρο με περισσοτερους εκθετες και πιο ανεβασμενη οργανωση!

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.821
Έκθεση ΕΙΚΟΝΑΣ-ΗΧΟΥ

Ειμαι μεγαλος αρχικαραμακακας που εφυγα απο Κορινθο (45 ευρα διοδια -βενζινη)αφησα την θαλλασσα και τα πιτσιρικια μου για να παω να δω αυτην την καραμακακια του ηχου......Ε ναι ρε παιδια αυτο το χαλι δεν ειχε προιγουμενο με τους μακακες τους διοργανωτες!!!!!!!!
8 περιπτερα ολα και ολα με το ζορι ,στα τρια απο αυτα επαιζαν Ping Floyd (επαιζε και το money τωρα που τα οικονομικα του κοσμακη ειναι σκατα)!!!!!!!
Δεν θα ελεγα οτι αυτο ηταν εκθεση παρα παρειστικο μαζεμα !!!!!!
Ο Καββαθας πρεπει να το σκεφτει πολυ σοβαρα του χρονου να ξανακανει!!!Αν δεν υπαρχουν συμμετοχες δεν τρεχει και μια να ακυρωνεται μια εκθεση και να μην χαζοτραβιεται ο κοσμος στην Κηφισιας.......ημαρτον!!!
Η πλακα ειναι οτι πολλοι κατηγορουσαν την εκθεση που γινοταν καθε χρονο στην Helexpo οτι
δεν θπηρχαν συμμετοχες και δεν υπηρχαν πολλα προιοντα!!!!!!!!!!!!!!!!ΤΩΡΑ ΤΙ ΣΤΑ ΔΙΑΛΑ ΘΑ ΠΟΥΝΕ?????????
Εγω λεω απλα...αι σιχτιρ............

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.430
Έκθεση ΕΙΚΟΝΑΣ-ΗΧΟΥ

Τελικά η έκθεση δεν ήταν και τπτ το ενδιαφέρον(αναμενόμενο),αλλά η εκπλήξη ήταν κατ' εμέ τα utopia.ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΑ!!!!!Περίμενα από ένα τέτοιο ηχείο κάτι καλύτερο αλλά μαύρη απογοήτευση.Μία μετρια ισοροπία σε όλους τους τομείς,στερεοφωνική εικόνα αλλού γι' αλλού και ποιό;;;;; μπάσο....Και μην ακούσω τα περί λίγου χρόνου,ακαταληλότητα χώρου κτλ.Τα HECO γιατί έπαιζαν πιο πειστικά;;;;

D

deleted user 10898

Guest
Έκθεση ΕΙΚΟΝΑΣ-ΗΧΟΥ

πεστε τα ρε παιδια, αμην ρε στριφτος, ΞΥΡΙΖΑΝ τα FOCAL....

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.430
Έκθεση ΕΙΚΟΝΑΣ-ΗΧΟΥ

Mπαααααααααααα,εγώ κουφός είμαι....Οι διπλανοί μου ακούγανε παπάδες.

Reaction score
4
Απάντηση: Έκθεση ΕΙΚΟΝΑΣ - ΗΧΟΥ

ουτε εγω τρελαθηκα με τα utopia αλλα μου εδωσαν την εντυπωση οτι κατι τα περιοριζε... (αν και σε καποια κομματια επαιξαν μια χαρα) ηταν αστρωτα; ηταν ο χωρος ακαταλληλος; ειναι απλα μετρια; ποιος ξερει... παντως τα Kef Rerefence 207/2 αν και αστρωτα και με μονο 100 βατ ενισχυτη, επαιξαν καλυτερα, βεβαια σε μεγαλυτερο χωρο...

σε soundstage κανενα δεν περναγε τα Sonus Fiber ακομα και κατι βασης που βαλανε καποια στιγμη εκαναν τον ηχο να ξεπεταγεται τρισδιαστατα...

D

deleted user 10898

Guest
συμφωνω απολυτα σε ολα. τα focal ψηλα κουραζαν αλλα ισως ηταν φρεσκα ή τα ενισχυτικα δεν τους εκατσαν. τα kef ηθελαν καλυτερη οδηγηση, μου ειπαν οτι το ακουσαν και τα παιδια που ηταν υπευθυνα εκει και στην αλλη εκθεση θα τα παιξουν με κατι πιο ισχυρο.
sonus faber Θα παρω εαν ποτε φυγω απο τα πανελ (που δεν το βλεπω...)

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.821

Mπαααααααααααα,εγώ κουφός είμαι....Οι διπλανοί μου ακούγανε παπάδες.
Ακουγανε παπαδες με τα βηρυλια να ξυνουν??????Ακριβως τα ιδια λεω και γω και τα ακουσα με πικαπ και cd!!!!!!!!!!! Ξ Υ Ν Α Ν Ε..........ΤΑ ΡΗΜΑΔΙΑ.Δεν ξερω τι μπορει να εφταιγε αλλα ειλικρινα δεν θα μπορουσα να ζησω με τιποτα με αυτο τον ηχο!!!Κατι δεν πηγαινε καλα στα σιγουρα!!!
Και δεν εισαι καθολου κουφος φιλε μου!!!!
Να πω και το αλλο???

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.821

Πες το, μας εσκασες!:126:
Μηπως αυτος που σεταρισε τα 207 την ειχε γεμησει???????Οσοι πηγατε θεωρειτε... ειλικρινα πεστε μου ...οτι επαιζαν σωστα????

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
23.138

Χι, χι, χι, λες να τα σετάρισε ο Μάκης;

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731